63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Akkor ezek szerint "Nesze semmi, fogd meg jól" effektus?? F@ca... Köszi, akkor tényleg nincs sok értelme így... Csak a képekből ígéretesnek tűnt... :) -
Tele van hibaval inkabb te toltsd le repulo megy az uton meg vonat meg ilyesmi, nekem is delete -
Ha ez megnyugtat akkor nekem sem ment már az OMSI 1 alatt, meg egy-két embernek, de az én hibámra sajnos nem kaptam választ hogy még is mi lehet rá a megoldás... 
-
kismanobkv90 #51671 Szia Peti!
Én is letöltöttem a Great Grundorf 2-őt viszont nekem nem indul el! OMSI 1-em van, frissített verzió!
Zugriff hibát dob ki. A hivatalos oldalról töltöttem le mindkét fájl!
Tudnál segíteni?
Köszi! -
Sokáig nem lehetett, de ennek a programnak a fejlesztője megoldotta.
Vissza ezzel nem lehet, arra ott a gyári cucc. -
regelek5 #51669 Üdv,
Kipróbáltam ezt a Wankendorf pályát:
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=17401
Sajnos azt a hibát adja betöltéskor, hogy "There at least one invalid track entry: 2_Dienstf_Wew-Wankenc, Nr. 37!"
Elvileg értem a problémáját, de mit kell ilyenkor csinálni?
Különben nagyon szép város, csak a hiba miatt a menetrend sem működik. Másnak is volt ilyen gondja vele? -
landwir #51668 A Sound mappát nem másoltam be és tökéletesen működik csak épp hangja nincs -
landwir #51667 Onnan töltöttem le de így se megy most is ugyan azt írja
-
fjx235 #51666 Közben rájöttem,hogy ez engedélyezős! -
Na így segítek leg közelebb, legalaább a kkor az én megás linkemmel osztottátok volna meg a progit!!!! 
-
nx10521 #51664 Nem értem mi lehet még. Biztos nem nyavajog hibádzó objektumok miatt?
Én EZT a peccset használtam hozzá. Volt itt a fórumon linkelve más is (a neve legalábbis más volt), próbáljátok meg ezzel.
Emellett az AIlistben még megnézném, hogy olyan autóbusz akar-e közlekedni a pályán, ami fel is van téve (bár ezért külön szólni szokott). -
fjx235 #51663 Valaki le tudná írni,hogy a 412-ben melyik bill.parancs az 1-2-3 ajtó?
köszönöm -
reveszda #51662 omsi1-2.webnode.hu oldalon kint van az ik415 omsi2es update rá -
Haulin #51661 Vírus mentes? Mert ahogy elnézem ruszki, azok meg bajosak általában :) -
holnap estére lehet hogy kész leszünk(mert 3-an csináljuk, egyikünk ahhoz ért másikunk ahhoz) a bolygó ajtós 280-assal!!! -
Nekem nem volt ilyen jelenség. -
Haulin #51658 Most hogy mondod... :D De akkor is valami nincs rendben mert a pályám az editorban 31fpsnél megáll, eddig 165 is volt. XD Ennek köszönhetően nem merem folytatni, mert mi van akkor, ha összeomlik? Nem akarok semmit bukni vele. Asztalira majd felrakom a patchet ha ott sem hoz semmi pozitívat az új patch akkor kuka. Tökéletesen működött az előzővel, reméltem egy kis fps+-t erre meg -lett. (Legalább is tönkre vágta az egészet :/ ) -
Zoliikp #51657 A kép lemaradt:
-
Kipróbáltam ezt a "Projekt_PKS_by_omsolaris12" nevű pályát, szép és hangulatos. De volt valami tüntetés, vagy díszmenet az autópályán... :D Egy járat van a menetrendben, de még így is hangulatos tud lenni. Ajánlom mindenkinek a mapot. :)
-
Zoliikp #51655 Én kivettem találomra egy o3d-t, x-be mentettem ki, akkor "elfelejtette" a textúrát... Viszont 3ds-ként mentve megtartotta, így DE-ben csak az elérési utat kellett megadni, és menteni X-be. -
norb82 #51654 Elmented x-be és Omsi x converterrel meg o3d-be. -
norb82 #51653 Arra kell a Deep Exploration. -
norb82 #51652 Valamelyik 260-asban mintha lenne, annak jónak kell lennie egy az egybe. -
Nemeza, állítólag te azt mondtad hogy nem lehet o3d-t konvertálni 3ds-be.. hát mégis :) csak a rengeteg sok konvertálható fájltipus között nem találom azt amibe vissza is szeretném konvertálni, 3ds-ből o3d-be :D -
Ő én ezt csak arra használom, hogy átmentsem az o3d-t 3ds-be, másra nem, utána már normális modellező programban is lehet csinálni :) -
Amúgy már én is tettem így át dolgokat, de mielőtt kiadnám a Citaro modot, kértem és kaptam engedélyt Alterr-től..
Ez a módja, kérem tartsátok ti is be! -
Támogatom az ötletet! :)
És ha már "kívánság kosár van", az Ik 412-ből át tudnád tenni a futárt? :) -
Nekem a Dél-Pest ilyen , mikor a 2.1-es patch volt fönn.. Mondjuk nekem túl sok FPS javulást nem hozott ez az új patch , így visszaraktam a 2.000.024-esre , és mindjárt jó is lett Dél-Pest.. :D -
Ha már kitapasztaltad a progit, tudnál csinálni esetleg a TITA 280-asnak fülkefalat? -
norb82 #51645 Megnyitod a 280 hátsó bódéját is benne, ctrl-c ctrl-v beilleszted az ajtó O3d-jébe, odahúzod az ajtót ahol a bódéban lennie kell, utána a bódét kitörölheted, ajtót mented. Elvileg ezt külön kell eljátszanod a négy ajtószárnnyal.
Utána rajzold be a bolygóajtókat a 280 textúrájába, és azzal textúrázd fel az ajtókat. -
neo8888 #51644 Nekem sem működik, úgyhogy nem vagy egyedül.
Már kb. 100-féle megoldással próbálkoztam és egyik se jó. -
norb82 #51643 Pedig de. (ha gyorsabban mész több dolog torlódik össze amit be kell töltenie) -
Zoliikp #51642 Igaz, én nem azt szedtem le, de tényleg működik...
Ezért itt a közösség előtt megkövetlek/megkövezlek
.
-
Gyozo13 #51641 Nekem még ez sem működik... :( :( Valaki KÉRLEK SEGÍTSEN... Minden object, splines stb. megvan. Editorba betölt rendesen, mint régen a 2.0-val a játékban. Az ailist-ből Toyota Hiace törölve. Nemtudom, hogy mi a baja... Aki tud segítsen, Nagyon köszönöm előre is! -
ez teljes mértékben esélytelen hogy összefüggésben legyen a busszal, a sebesség nem befolyásolja az fps-t -
Haulin #51639 Kipróbáltam az ik 412-őt. Fura. Mármint nem maga a jármű, hanem az ha gyorsítok (például már 40-55-nél) akkor súlyosan belaggol a játék. MAga az fps marad annyi mint gyorsítás előtt, de gyorsításnál... Így pedig max 35el tudok menni hogy élvezhető legyen, de akkor meg 5-8 perces késések vannak (dél-pest). Más pályán is kipróbáltam, ami nem igényel akkora gépet, de ott is ez van. Nem hinném, hogy a gépem nem bírná a buszt. Inkább a gond az lehet, hogy valami elkavaródott a programban és érdekes dolgokat csinál. (Egyik pályán napokon át vittem egy buszt és a vinyóm elszállt xy hiba miatt. Meg lett csinálva a gép (instabil) és azóta ugyan azzal a busszal ugyan azon a pályán vonalon akad a játék, előtte nem). Szerintetek ez összefüggésben lehet? -
Köszi! :) -
Inkább a Zippy-re tettem fel, az gyorsabb. Tessék: LINK. :) -
Drága reveszda barátunknak elfelejtettem mondani hogy ne ossza meg a programot, amiről írtam, de hát későő, feltette a weblapjára, ez van :S
Szóval, annyit leírnék róla, hogy egyenként lehet csak konvertálni vele, a sok fájl konvertálása egyszerre funkció nem túlságosan jó.. mind1 a blender meg tudja nyitni, a többivel még nem próbáltam! Kellemes izé nemtommit -
És tényleg működik... Beszarok.