OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nordzso18: köszi
nekem felemás érzésem van ezzel a 280-al kapcsolatban.
hangok eléggé közepesek, valamint az úton való fekvése is érdekes, nem sikerült idõben fékeznem egy nagyobb kanyar elõtt, és úgy bevette a kanyart... se dõlés, se utasmorgás... nem nagyon élethû :
ettõl függetlenül nem rossz, de van még mit csiszolni rajta -véleményem szerint-
Steam Nick: adakiller
Majd megint az ingyenes kiegészítõk tartják fent az érdeklõdést a játék iránt, miközben az Omsi 2 alkotók markolják fel a dohányt.<#duma>#duma>
LINK: http://omsi2.com/downloads/man-su220-avtomontaza.html
[/url][/img]
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Összajtó nyitás: <KY_bus_doorfront_all> és <KY_bus_doorfront_all_close> parancsokkal mûködik.
Nem jelzi a leszállási szándékot, amúgy tetszik.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
LINK: https://mega.co.nz/#!OVoUlQrI!scqIQqY_2Y-jcw8tTokxMsz8KSh07IdK8-_f-fBmzos
[/url][/img]

Már emilben is érdeklõdtek a készûlõ pályáim iránt.
Sajnos az elmúlt két hétben elakadtam, gond volt a gépemmel.
Jelentem, hogy a gépem pár napos szervízelés után végre jól mûködik, és a frissen beszerzett w7 alá is sikerült a szükséges programokat feltennem, így haladhatok tovább a munkával.
Egy kérdésem lenne viszont:
az omsi2 segítségével viszonylag pontos domborzatot lehet csinálni a pályán. Én Észak-Pestnél nem törekedtem erre omsi1 alatt, mivel ott több helyen ilyen 50 méteren fél méteres emelkedõk-lejtõk vannak néhol.
Ha ezt megvalósítom, akkor egy-két objektumot, útkert újra kell csinálnom. Többek között a Temesvári utca végállomást is. Ez viszont több idõbe fog kerülni.
A jó hír viszont az, hogy az omsi2 térképészeti eljárásának köszönhetõen pontosabban tudom megcsinálni a pálya úthálózatát is.
Omsi1 alá fotóbolttal raktam össze gúglimapsos képekbõl a térképet, ami sajnos nem a legpontosabb megoldás. Bár, ahogy elnéztem, nem voltam olyan pontatlan.
Szóval türelmeteket kérem. Sok új dolgot kellett kipróbálnom, elõször csináltam pl olyan útkert, ahol emelkedik a path, és kanyarodik is, szóval nem volt egyszerû összehozni, de sikerült.
Mindenesetre nekem még mindig az omsi1 az, ami úgymond etalon, igyekszem úgy csinálni a pályát, hogy az alatt (is) gépbarát legyen, mivel omsi2 nem mindenkinek van meg.
Rengeteg ötletelés lesz még dolgokon, hogy mit hogy csináljak meg minnél egyszerûbben, minnél kisebb méretben, az biztos, és még rengeteg munka van elõttem. Sok olyan dolog is van, amire ki kell találnom valamit.
ott van pl. a Fóti útnál a vasúti aluljáró, ahol a 12-es vili is jár.
Azt pl hogyan csináljam meg? Az ugye olyan sötét, hogy világítás van ott. Ezt a sötétséget hogy tudnám elõcsalni nappal?
Börzsönynél az alagút egy sli, ahol fekete az aszfalt, így imitálva a sötétséget. Itt azt hiszem a megoldás az lesz, hogy a híd egy tárgy lesz.
A másik probléma meg az, hogy ott van egy felüljáró is. Namármost, ha átmegyek alatta, akkor a felüljárón megállnak az autók, mert érzékelik, hogy én ott vagyok az útban.
Ez egy olyan dolog, amit szerintem nem fogok tudni kiküszöbölni.
Egy szó, mint száz, kitartást kérek, nekem is sokra lesz szükségem.
lehet bill-rõl külön is nyitni/zárni a 3. és 4. ajtót? ha igen van tippetek h kell bállítani a doorfrontokat?
mimo0612: Tab + számokkal mûködik ha billentyûzetrõl játszol Automatánál D-vel teszed sebességbe.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Aztán beállt Börzsöny Volán Zrt. buszgarázsába pihenni.
Börzsöny Volán Zrt. arra az elhatározásra jutott hogy hamarosan forgalomba állítja tesztüzemre a 280-asokat.
(<#idiota>#idiota>)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ACER_E571G I3-234M 2.3Ghz (2GB Vram) Nvidia Geforce 710M (2Gb Vram)
Nem tudjátok, hogy CCV-520 hol tart az Ikarus 280-al?
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
Valami ötlet?
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!