63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• alexander1993
    Hello! Az lenne a kérdésem, hogy a reveszda féle Délpest 3.09 pályát, hogy rakjam fel OMSI-ra és mit kell hozzá letöltenem és milyen sorrendbe telepítsem, hogy rendesen működjön a pálya?
    Előre is köszönöm az esetleges segítségeket.
  • Peti134
    Reveszdától kérd el az új .hof-ot mert még nem rakta fel a honlapjára
  • Pupesz
    Igen, olvastam is, csak hogy az már 6 hónapos hozzászólás!
  • gotama73
    Arra a kérdésre keresném a választ, hogyan lehet force feedback effektet spline-hoz társítani mint pl. a gyári macskaköves út. Köszönöm a segítséget.
  • crodgok3
    Az Ik 412-vel hogyan lehet kiíratni Kőbánya-Kispet-et végállomásnak? (Délpest3.0)
  • Peti134
    Haladunk, haladunk

Teljes méretű kép: http://kepkezelo.com/images/y1tont0zslid7z3f40mp.jpg

Igen, az ajtó feljebb, és kijjebb is lesz még hozva, de most idáig kellett eljutni, most kicsit pihenőzünk. :)
  • Ikarusfan
    Csak az első kommentet kellett volna elolvasni a videó alatt...
  • Pupesz
    Róla tudni valamit? Gyönyörű darab!
  • bazsi25
    Az meg van avval tudok készíteni ? majd meg próbálkozok vele megismerkedni. Kösz a segítséget .
  • Peti134
    Üdv mindenkinek!
    Hamarosan kész lesz a bolygó ajtós 280, már csak a lépcsők átvariálása(hogy beférjen a bolygó ajtó) van hátra, illetve a textúrázás.
    Összefoglalva amit tartalmazni fog:
    -Új ajtók
    -Új lépcsők
    -Ajtókeretek
    -Lehetséges, hogy kap mátrix kijelzőt
    -Az ajtószárnyak egyenként festhetőek lesznek

Akinek van ötlete, hogy mi kéne bele, hogy igazán hazai legyen, írjon rám privátban!
  • krisztiandzs
    Hof Creator
  • bazsi25
    helosztok azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy hogyan tudok csinálni hof fájlt ? . Vagy hol találok róla videót vagy v.mi leírást?
    Ugyan is lassan de biztosan kész leszek pályám útvonalhálózatával, és utána az objectekket teszem le . hamarosan teszek képet is .
  • Norbesz23
    Köszi
  • Ikarusfan
    Kösz a választ!

@Norbesz23
    Ha arra gondolsz, hogy nagyon visszaveri a fényt, nagyon tükröződik, akkor segíthet a dolgon, ha az envmap nevű képen csökkented a kontrasztot (azt hiszem).
  • jxbell
    2-3-4 ezer
  • Norbesz23
    Lenne egy olyan kérdésem felétek, hogy nem tudjátok-e esetleg, hogy hogyan lehetne egy busznak a fényességét csökkenteni?
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Ikarusfan
    Egy átlagos AI kocsi hány poly-ból áll cirka?
  • Erlau Trans #51739
    BEFEJEZTED?!

Egyúttal szeretném feléd jelezni, hogy fórumbeli tevékenységeddel zavarod a közösséged. Ezzel tolmácsolom pár magam, további 12 privátban hozzám forduló topictárs észrevételét (illetve volt aki nyíltan leírta itt vagy az OFF topikban).

És finom voltam és nőies, nem úgy mint egyesek és kettesek akik magukból kikelve estek nekem, hogy miért nem takarítalak el a reveszda haveroddal egyetemben.

[b][szin=red]Továbbiakban érvényes: napi 5 db hozzászólást írhatsz, a többi törölve lesz, ha utólag is. Ez nem kérés, azon már nálad is túl vagyunk, de nem is figyelmeztetés! Vitának helye nincs! PÜ formájában sem állok rendelkezésedre!
  • Peti134
    meg nem telefon hogy bele kelljen szólni ;)
  • padarmartin
    meg nem is facebook chat,hogy félpercenként kell írni
  • Ikarusfan
    Ez nem BVE Train index topik, itt van OFF topik, nem OFF/ON írogatás megy.
  • Peti134
    Hát ha OFF akkor:

OFF
    Tehát akkor hogy is megy ez? Nekem nem túlságosan megy, 2.70-es a Blenderem
    De inkább írok privátban.
    ON
  • Geri556
    Szeparálni kell őket. Edit mode -> p gomb és selected.
    De ez szerintem itt már OFF...
  • Peti134
    Bocs!
    ----------------------------------------------------------------------------
    Szóval az a gondom, hogy van egy ajtókeret 3ds fájlom ami két ajtókeretet tartalmaz ám a hátsó ajtóhoz nem jó, csak az elsőhöz. hogy tudom hátrébb húzni a hátsót, úgy hogy az első ott maradjon?
    (jelenlegi állapotban ha húzom az egyiket, jön a másik is)
    Kép:
    Teljes méretű kép megtekinthető itt: http://kepkezelo.com/images/10hyb1c7baegk2z8n.png
  • Erlau Trans #51732
    A fórum és a topic szabályzat smafu?

KIS KÉPET, LINKET!

Többet nem szólok!
  • ekepista
    oké
  • Babszemzozo
    nem hiszem hogy kapsz itt egy linket próbáld a warez topikban ott talán kapsz egy megfelelő választ :)
  • ekepista
    ja letöltöt verzió de az enyém nem is tesz ki indító icont tudorok rendes telepítőset belőle nekem linkelni
  • Peti134
    Valaki! :S
  • Norbesz23
    Megvetted vagy letöltötted az OMSI2-t?
    Mert ha letöltötted akkor azért nem látja.
  • ekepista
    sziasztok asteamon keresztül is lehet játszani az omsi 2 vel mert nekem fent volt asteam progi de én abba nem találtam omsi 2 es játékot
  • nemeza
    Egy microsoft örök klasszikust idéznék: (kicsit átírva)
    "A windows újraindítása megoldhatja a problémát."
  • gabesz012
    Akinek zugriff-el a great grundorf 2: parklist_p.txt-ből töröljétek ki a két toyota-t, nekem ezután betölt, igaz még így is volt egy hibaüzenet és baromi szarul is fut (gondolom a sok ai miatt), de legalább megy.
  • Peti134
    őőő keresd meg a beállításokat tartalmazó fájlt és abban keresd meg az erre vonatkozó kódot
  • olimano2222
    köszi,ez volt az első de sajnos semmi!
  • Peti134
    Alt gr + enter!
  • olimano2222
    Üdv! valaki esetleg találkozott már ilyen problémával ?
    A probléma hogy amikor elindítóm az omsi-t akkor csak fél képernyőre hozza be,ilyenkor mit lehet tenni ?
    nekem az volt rá a megoldás hogy Amd Catalyst Centert megnyitom és GPU méretezés engedélyezése,(Pipa be-ki be)csak ez egy kicsit hosszadalmas és hosszú távon idegesítő
    Köszi!

[IMG][/IMG]
  • norb82
    Írtam
  • Peti134
    mind a 4.
  • Nordzso18
    Csak az első két ajtó lesz bolygó, vagy mind a 4?