63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Be vagyok szarva tőled nagyon. Mellesleg a facebook mért és hogy jön ide?
Ennyit erről, én OFFolok meg minden, hát jó! -
Szerintem meg elég nagy izógazságtalanságok vannak itt, ma egy nem hasznos kommentem nem volt, amiket kommenteltem, abban a 280-as bolygó ajtó módról voltak helyzetjelentések, de drága padarmartin beleszólt, és kezdődött a vita.
Nem kell mindíg engem okolni, ennyi az egész. körül kell nézni hogy mi van, nem első ránézésre dönteni.
De ha ez így fog folytatódni asszem szűkség lesz egy magasabb rangú SG fórumos személy idehívására is mert ami itt van az kész vicc... -
Te gyökér!
Figyelj már!
Hogy lehetsz ennyire nyomorék?
Fogd fel a dolgokat, ne írogass naponta kétmilliószor, fogd vissza Magad, mert szopatni foglak, vannak ötleteim!
Csak, ennyit akartam!
Facebookon láttam a "kigyúrt" "félpucér képeidet, nevetséges!
Élettelen köcsög!
Elnézést a trágár beszédért, még most vissza is fogtam Magam.. -
gruppen #51799 
Öcsi, látom te tényleg azt akarod, hogy ki legyél innen dobva.
Nem veszed észre, hogy magad alatt vágod a fát? Húzd meg magad és imádkozz. De, szerintem ezzel a kommenteddel már elkéstél... -
Befejezted a hülyeségedet, vagy kiraklak innen mint macskát ...ni. -
Már megint én mi? Ha vennéd a fáradtságot és kicsit visszaolvasnál akkor rájönnél hogy PádárMartin kezdte a mai vitát. Hát nehogymár megint én legyek a hibás...
Vissza kéne olvasni nem itt ugrálni mint a duracell nyuszi. -.-
-
gruppen #51796 
Csoda.
Ez a reveszda, Peti134, martinmassa3 kombó eléggé húzós volt az 1-2-3 napban!
Megkockáztatom, hogy az átlagéletkoruk nem súrolja a 11-et...
Köszönjük a takarítást, nagyon! -
[b][szin=red]martinmassa3!
Ezentúl naponta csak 5 hozzászólást írhatsz a topikba!
Többszöri figyelmeztetésem ellenére floodolsz, csetelsz, és FB üzenőfalnak nézed a topikot, emellett ma trágár szöveg is elhagyta a billentyűzeted!
Ez nem kérés, azon már túl vagyunk nálad is!
ET -
[b][szin=red]Peti 134!
Felszólítalak a közösség nevében, hogy ne írj hozzászólásokat, ilyenformán távozz a fórumról!
A közösséget zavarod, a fórumot rombolod! Floodolsz, csetelsz, és nagy képeket raksz be, nem tartod be a 5 hsz./nap korlátozást. Teljesen figyelmen kívül hagyod a fórum és az SG szabályzatát.
A továbbiakban tehát felszólítalak, hogy ne írj több hozzászólást! -
Fogd már vissza magad ember! Ki vagy te, hogy akárkinek is visszaszólj?
Nehogy már más legyen a hibás, mert te egy fogyatékos f*sz vagy és nem vagy képes vissza olvasni fél oldalt, vagy a hülyeségeidet egy hozzászólásba leírni...Komolyan egyre mélyebbre süllyed ez a fórum is. -
Sziasztok! Valaki esetleg tudna segíteni vagy csinálni a Liaz 5292.30-as buszhoz egy Voith automata váltót? Mert a ZF rángat nagyon és nem jó úgy menni vele. Addig jutottam el hogy a main_AI.osc-re hibát ír ki és zugriff, viszont ha a .bus fájlból kitörlöm ezt a sort akkor lerakja a buszt csak nincs hang. Köszönöm a segítségeteket! -
@Krisz95: Ámen!!! :D
------------------------------
Lesznek itt büntetések kiosztva, kár hogy csak utólag... Az a szerencsétek hogy ET nem ér rá, mert már rendet tett volna itt... De tényleg elég idegesítőek vagytok hogy nem bírtok magatokkal, veszekedtek mint az ovisok, nem csodálom hogy sok ember elmenekül innen erről a fórumról, pont az ilyenektől mint ti vagytok... Még szerencse hogy a gsmmédián, ezt nem csináljátok... -
Krisz995 #51789 Komolyan mikor benézek erre a fórumra olyan érzés kap el, mintha oviba lennék. Van itt 3 drága, tünemény ember (reveszda drága, petike134 na és martinmassa3-ról már ne beszéljünk). Annyira, de annyira le tudjátok húzni a fórum színvonalát. Szövegértésetek 0, felfogni ugye semmit nem tudtok, mert sajna nincs mivel. Szerintem sokan örülnénk, ha eltakarodnátok a fórumról, de mivel ez úgyse fog megtörténni, mert ezt se fogjátok megérteni, legalább ne írjatok napi 100x, mert roppant idegesítő. Üljetek rá a szátokra, foglaljátok össze mondanivalótokat egy, max. két hozzászólásban. Kapjatok észbe legyetek szívesek, legyen már ez egy normális fórum... -
padarmartin #51787 Nem még egy buszon sem ültem ... csak lovaskocsival szoktam járni -
bpyfan #51785 Mondom én ahol írtam alatta megint valakinek sikerült elindítani.
Nehogy egy nap elteljen veszekedés nélkül.....
Viszont a kritikákkal én is egyetértek.NEM face üzenőfalon vagyunk!! -
padarmartin #51784 dehogy lóg ki az ajtó :D azért az Ikarusban dolgoztak annyira igényes mérnökök akik megoldották,hogy ne lógjon ki. -
Amilyen értelmes kommenteket írsz, jobb lenne ha te is hanyagolnád ezt a topikot.. -
martinmassa3 #51782 köszi a választ. -
martinmassa3 #51780 hagyálmár b+ eg nem olvasom minden nap . Amugymeg nem minden percben kommentelek te fa+. És te nem unod? -
Nem unod, hogy percenként kommentelsz? Pont a napokban volt erről szó 2 ember esetében, erre te is ezt csinálod... -
martinmassa3 #51778 kb a jövőhéten elérhető lessz?
-
martinmassa3 #51777 igy már érthető :D -
martinmassa3 #51775 xd -
Mi az, hogy a csukló miatt kijjebb van az ajtó? -
bpyfan #51773 Pont ezekben a percekben lett egy napja hogy nyugi és béke volt erre jönni kell valakinek generálni a feszültséget.... -
martinmassa3 #51771 kb mikora várható?
-
padarmartin #51770 ezennel lejárt a napi 5 hsz 6 óra múlva folytathatod :D -
martinmassa3 #51769 igy tovább alig várom
-
Szép meg jó meg minden, de szerintem oly felesleges naponta több képet kirakni róla...állandóan posztolni, ha egy fűszálat arrébb raktál benne... -
lesz, most az animációt javítjuk, úgy gondoltuk, hogy a textúrázást hagyjuk a végére. -
bpyfan #51766 Jó lesz örülök hogy lesz végre bolygós 280-as. -
Mondjuk még egy textúra nem ártana rá... -
Attól még hogy 1 nap megkérdezed 5x, hamarabb még nem kapsz rá választ... Olvass vissza 4-5 oldalt és választ kapsz a kérdésedre, ahelyett hogy még 3x megkérdezed.... -
Nordzso18 #51763 Jó lesz, szépen haladsz :) -
Újabb képpel jelentkezem, mely nem a kepkezelo.com-ról való, így nincs thumbnail-je, elnézéseteket kérem
Már közel állok a jóhoz! :)
-
gotama73 #51761 Közönöm a segítséged! -
alexander1993 #51760 Hello! Az lenne a kérdésem, hogy a Délpest 3.09-hez mit és honnan kell letöltenem és milyen sorrendben telepítsem, hogy rendesen működjön az OMSI 2.1-es verzióján?
Előre is köszönöm. -
Kell a textures mappába egy .surf kiterjesztésű fájl, ami megegyezik az adott spline textúrájának a nevével, tehát ha a spline-d az utca_0.bmp-t használja, akkor a fájl neve kiterjesztéssel együtt az lesz, hogy utca_0.bmp.surf
Lehet/kell egy olyan cfg, ami hasonló logikával van elnevezve, itt a példa szerint utca_0.bmp.cfg, ebben lehet beállítani, milyen az út felülete (gondolom a csúszás számításához kell, mert magában ettől nem lesz rázósabb a spline).
Mindkét fájlból ajánlom, hogy az alap spline-k ilyen fájljait használd. Arra a kérdésemre, mivel lehet szerkeszteni a surf fájlt, több mint egy éve nem kapok választ - az interneten se találom egyébként - tehát jó kérdés, mivel lehet módosítani. -
crodgok3 #51758 Köszi a segítséget! -
Várom már! :)