63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Neked is ilyen lassan jött le?? 27-38 kb/s-el jött le... :( -
És most már omsi 2 patch is van az oldalán. Teszteltem, működik. -
neked meg azt tudom mondani, hogy ha az említett fórumozó viselkedik úgy ahogy leírod, kapja amit kapni kell, ha te erre a viselkedésre úgy reagálsz, ahogy nem kéne, akkor meg te (is) kapod
én nem ismerem a topic történetét, és nem is akarom - ettől a ponttól fogok figyelni arra, hogy tök objektíven rend legyen
mellesleg ha nem haragszotok, ezt a rendrakós témát én be is fejezném, azzal sem vagytok előrébb, ha erről szól a topic :) -
annyit tudok mondani, hogy mostantól ha úgy fog viselkedni, ahogy leírod / leírjátok, itt leszek hogy "elbíráljam" :) -
Babszemzozo #51844 Bocsi de ez nem teljesen igaz... -
padarmartin #51843 + Ő és a reveszda nevű kedves társa rengeteg a közösség tagja által elkészített dolgot töltött fel az oldalára,hogy ők készítették. -
padarmartin #51842 Elfogadom,hogy én sem vagyok szent a dologban.Peti134 topictársunk azért elég sok olyan dolgot csinált ami miatt joggal vagyunk ilyenek vele,mindenki munkáját lenézi,ha valaki nem segít neki az már egyből sz*r rossz,és k*cs*g.:)
Arról nem is beszélve,hogy ellopta az Ikarus 412-est+ egykét dolgot az Óbudai garázsból. -
Igen, pontt ezt magyaráztam Earlunak is, hogy padarmartin folyamatosan flegmázik, gúnyolódik, és bunkózik, azért indulnak a viták, és végül engem találnak meg. Én ezt leírtam itt is, meg a "moderátor figyelmébe!" topikba is, és hiába. -
őszintén szólva én megértem, hogy okkal ő itt a helyi főellenség, de amit én kívülállóként látok a topicból az az, hogy ti buzeráljátok, meg a ti stílusotok nem megfelelő, például most a tied
most ezért én nem fogok neked pontot adni, de sure as hell hogy neki sem
rosszul látom? -
Valóban.
Szerintem ha a fórumokba írogatás helyett is azon agyalnál / próbálkoznál, hogy is lehet megcsinálni, amit akarsz, akkor az egyszerűbb dolgokra mindenképpen rájönnél - és nem égetnéd magad itt feleslegesen.
Remélhetőleg kinövöd ezt te is egy idő után, az esetek 90%-ának sikerült.
Itt nincs hozzászólás letiltási lehetőség, mint a facebookon / index fórumon / gsmmedián? Érvényesülhetne az amit nem látok az nem bánt szisztéma :)
Másrészt partner nélkül nincs buli.. -
padarmartin #51838 te egy igazi hős vagy !!!!!!!!!!!négynégynégy!!444 -
Valóban?! Képzeld:
Egyedül konvertáltam.
Egyedül pozicionálgattam.
Egyedül animálgattam.
Amit nem egyedül, vagy nem én csinálok: Lépcsők megvágása, textúrázás.
De majdnem igazad van, mert nemezának elküldtem hogy finomítson az ajtókarokon, meg amin még akar.

-
Te egyébként észrevetted már, hogy folyamatosan olyan dolgokat akarsz megvalósítani amikről fogalmad sincs hogyan kéne kivitelezni és más emberekkel próbálod megcsináltatni?
Az ajtókkal is már hány napja vergődsz és még mindig sehol sem tartasz vele. Naponta többször beírtad hogy tud-e valaki textúrázni meg scriptelgetni, privátban zaklatod a felhasználókat, mert neked fogalmad sincs az egészről. De akkor meg mi a fenének csinálod... főleg, hogy CCV úgyis kiad majd egy normális 280-ast.
Bele sem merek gondolni mit fogsz itt művelni nyári szünetben... -
Na szóval.
Az a nagyon hatalmas kérdésem, hogy azt meg-e lehet oldani, hogy ha az ajtószárnyak fordított sorrendben záródnak, mint kéne, akkor ha kevés a levegő, akkor nyitottnak jelezze az ajtót?
Tudjátok, a valóságban bolygó ajtón az egyik gumi ilyen, a másik olyan, és ha nem jó sorrendben záródik az ajtó, akkor "kidudorodik" a késő ajtó gumija, és ha nincs elég levegő, az ajtó nem tud normálisan becsukódni, ezért a csengő nem hallgat el, és nyitottnak jelzi az ajtót, mivel a "kidudorodás" omsiban nem megvalósítható(szerintem), így csak az ajtó továbbra is nyitottnak jelzése valósítható meg, de azt hogyan? Valaki ebben tud segítségemre lenni? -
Már volt itt moderátor te gyökér. Nem te vagy az áldozat, a fórum tagjai az áldozatok a te hülyeségeid miatt. Érezd már egy kicsit rosszul magad, és próbálj megfelelni az elvárásoknak! -
martinmassa3 #51831 megnézem -
http://omsigbm.ewk.hu/
Talán van itt valami. -
martinmassa3 #51828 kb olyan sound mod ammi a valóságos hang van benne v a d10 vagy valami más -
Jól hangzik. Kitartást és sok sikert! :) -
Routeres #51825 Új település, átdolgozott környezet, teljesen új menetrend, meg amit útközben még kitalálok. Most így írásbeli után szusszanásképp újra nekiálltam komolyabban építkezni, igyekszek legalább hetente kreálni valami újat. Egyébként itt a topik: http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=6498&pageNo=14 -
Egyáltalán mire gondolsz?
Mi az, hogy "igazi hasonló ikarus 256.50 lux buszhoz sound mod"?
Az egyetlen, ami eszembe jut, az a 256.50V (azt hiszem), ami Mátra Volános festésű. Abban talán más hang van, de ebben nem vagyok biztos (az eredetinél másabb hangja van). -
Nekem ez a textúra jobban tetszik, az előző hosszú távon már kicsit mesebeli volt néha. Ez jobb, szerintem maradjon! Hogy álltok az új verzióval? Milyen újítások lesznek? Ott leragadtam, hogy lesz egy új település és jobb lesz az Omsi 2 kompatibilitás. Viszont nem találom a német fórumon a topikotokat, ahol a friss híreket teszitek ki. :) -
martinmassa3 #51822 én csak kérdeztem ti nem válaszoltok -_- -
padarmartin #51819 Az 1.0-ás verzió hibátlanul működik 2-alatt -
Kispesten minden kereszteződés megvan, vagy az az egy hiányzik / kicserélted másikra? -
bubu1976 #51817 Sziasztok. Nem tudja valaki hogy az IKARUS 263.00.v0.8.7. autóbusznak van-e omsi 2-es verziója? -
Már kiadnám, csak mindig úgy vagyok vele, hogy még kell ez, még kell az... :D
@Routeres:
Maradjon. Az előző rengeteg helyen hülyén nézett ki amiért színátmenetes volt. -
Routeres #51815 Textúracsere Börzsönyben. Legyen ez, vagy maradjon a régi?
Közben folyik az OMSI 2 random úthiba generátorának felfedezése is. -
Rohadt jó! :D Citaro mikor lesz? :D -
MAN EN92-GN92 – BKK
Verzió: 2014.05.15.
Készítő: gcs7e7
Az oldalon található összes tartalom szerzői jogok védelme alatt áll. Bármilyen formában való terjesztésük TILOS! A tartalom letöltésével elfogadod a megkötéseket. A feltételek megszegése következményeket von maga után.
http://gcs7e7.wordpress.com/2014/05/18/man-en92-gn92-bkk/
-
ettől a hsztől kezdve aki flamel, vagy flamet szít, kapja az elakadásjelzőt
most hagy ne írjak erre példákat, visszaolvastam, tényleg van baj 1-2 emberrel -
Tegnap figyelmeztetett Erlau, hogy fejezd be a türelmetlenségedet! Nem tanulsz te látom semmit a hibáidból.. -
martinmassa3 #51810 valaki?
-
martinmassa3 #51809 Üdv valaki nem tud egy igazi hasonló ikarus 256.50 lux buszhoz sound modot? -
Na, a ma esti viták után mindenki hűtse le magát a hamburgi csuklósok új videójával.:)
https://www.youtube.com/watch?v=AnRep5rEB2Q -
Hát muszáj hogy végre megértsd. Sajnálom ezt nem akartam,de már a tököm tele ven hogy mindíg én, holott semmit nem követtem el(legalább is ma biztos nem).. -
[b]Kérlek ne ordibálj, káromkodj! Köszönöm! -
EMBER! HOGY LEHETSZ EKKORA SEGGHÜLYE?! HÁNYSZOR MAGYARÁZZAM MÉG EL NEKED HOGY NEM ÉN KEZDTEM EL A MAI VITÁT?! PIKKELSZ RÁM VAGY MI A FASZOM NEM IGAZ HOGY MINDENÉRT ENGEM KELL MEGTALÁLNI -.-
Nézd már át a mai kommenteimet.. látsz olyat ami nem ide való(kivéve a drága vita válaszok) ?! -
Mindenki örül neki, ha a társaiddal együtt eltakarodnál innen!
Közeledik a szünet, egyre jobban jönnek elő a béna gyökerek(tisztelet a kivételnek)! -
[b][szin=red]TÜRELEM, IGNORÁLÁS!
Akinek nem tetszik a 3 muskétás munkássága (reveszda, Peti134, martinmassa3), felszólítom, hogy fáradjanak át a MODERÁTOR FIGYELMÉBE! TOPIKBA, és jelentse! Minél többen, annál jobb.
Emellett ignorálásra (hozzászólásaik figyelmen kívűl hagyása) szólítok fel mindenkit! Türelemmel viseljetek irányukba, a közösség ereje hatásosabb, mint 1-1 egyén beszólása. Tudom, hogy hetek óta szítják a feszültséget, de bízom, hogy maradt még annyi a közösségben, hogy felülkerekedjen az egyéni sértettségen és közösségként lépjünk fel!