63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Képzeld, én továbbra sem hagytam aba a 280-ast, már majdnem végeztem az animációval.... -
padarmartin #51890 Mi a vicces?
Igazából az,hogy szinte egyikőtöknek sem áll rendelkezésére az a scriptelési tudás,sőt még LOGIKA sem, amellyel valamit is tudnátok kezdeni OMSI terén...:D Minden héten más világmegváltó dologba kezdenek bele,és valami érdekes módon máson csüngnek,hogy csinálja meg ezt meg azt..aztán hagyják és mennek tovább :D -
Egy szóval: OVIS! -
Hagyjad, ő a "mindenkibebelekötök" gyerek, sz@rd le hogy mit ír, innentől én is azt teszem -
Babszemzozo #51887 ezen mi olyan vicces ? -
padarmartin #51886 "készülő busz" XD -
Biztos vagyok abban,hogy pont olyan embernek fogják oda adni a készülő buszokat akiről semmit nem lehet tudni! -
"privátban" ... -
Annak a -80-nak a fele biztos te voltál :)
Engem nem tud érdekelni ez a plusz, minuszos dolog, mert hát ha egy hozzászólás rossz azt egyből minuszoljátok, ha jó, akkor meg le van f#sva....
@reveszda: Szerintem még várjál vele egy kicsit, amíg nem rakjuk össze a modellt rendesen addig ne nagyon hirdetgesd -
martinmassa3 #51882 én lehetek majd a tesztelő?
-
GborFritz #51881 Sziasztok! Egy hosszabb szünet után újra elővettem a Setrát, és teljesen az elejéről újramodelleztem, immár sokadszorra... Jelenleg itt tart a modell.
-
kekesandris #51880 Ha lehet én jelentkeznék ik435 fejlesztésében.
-
padarmartin #51879 azért elég vicces ,hogy :
reveszda -85-ös hosszászólás hasznossági mutatóval rendelkezik
Peti134 -80-as hosszászólás hasznossági mutatóval rendelkezik
és még is most ők a jó gyerekek,azok akiknek meg elege van belőlük a rosszak :D -
padarmartin #51878 te sem akarod ezt igazán:D -
reveszda #51877 igen, nálam a kész=1000% -
Istvankahaha #51876 Tiszteletem minden kedves Omsi rajongónak . Olyan kérdésem lenne , hogy nem e tudja valaki , hogy mikkor fog meg jeleni a Omsi Észak Pest pálya ? És , hogy melyik járatokkal lehet majd ott játszani ? Mindenkinek kellemes játékot kívánok baleset mentes vezetést. -
Ravaszda, kicsit vicces, hogy 100% kész a modell, de még javítgatod és textúrázni is kell. Akkor 500%-nál lesz kész valóban? Sztahanovista :) -
reveszda #51874 Még attól kicsit messze van, eygenlőre a modellen javítgatok, de már a texturázás is folyamatban van. -
privátban, ugyebár -
martinmassa3 #51872 én tesztelőnek jelentkeznék
-
reveszda #51871 Sziasztok! Aki segítene az ik435ös projektbe PÜ-be várom a jelentkezést, a modell 100% már! -
Az OFF topik linkje működik. Az SG jó pár napja globálisan hibákkal küzd. Nem kell csodálkozni semmin (nem küld el hozzászólásokat, hozzászólások kitörlődnek, nem látszódnak átmenetileg meg ilyenek).
Téma lezárva. -
OMSi 2 patch-el megy OMSI 2-ben is. Ha első részben akarod használni, akkor szimplán leszeded a 2.01-t csak hozzá, ami 322 mb. -
Most akkor ezt A Great Grundorf v2 patch-el,ez csak omsi2-be jó? vagy omsi1-be is?. -
"Túl hosszú az üzeneted, max. 25000 karakter lehet." 
Így akit érdekel a logfile, puszta kíváncsiságból, annak privátban elküldöm...
-
Utólag vettem észre hogy az egy ai-t nem szedtem le... De tényleg nagyon részletes a pálya... Eddig jutottam el miután be tettem a buszt a pályára, aztán kifagyott (5.3 fps-nél) az egész játék és csak a Feladatkezelővel tudtam kilépni belőle...
Szóval inkább nem mondtam semmit.
De még így is hiányolt egy csomó sz@rt a logfile... Ha sikerül a kövi hsz.-be bemásolom, ha nem, akkor ne keressétek.
-
A logfile mit ír? Szokott ilyen hibát dobni akkor is pl., ha a parklistben üres sor van, stb. -
Minden járművet leszedtél hozzá? Maga a pályát és azokat szedtem le hozzá és nálam jó. -
A hiba fent áll ugyan úgy, mint az előzőnél... Utána töröltem az ailistből a Toyotát, de ugyan úgy ki írja azt hogy:
"zugriffsverletzung bei Adresse 0056A97E in modul 'Omsi.exe'. Lesen von Adresse 00000004." hibát... :( Én valahogy nem értem, mi a baja vele már megint?!

-
te figyumár, mióta nézem a topicot, 3 hszét töröltem, nehogy még nekem kezdjél hisztizni mer kitérek a hitemből :) -
2. szerverről sikerült leszednem nagy nehezen. Arra készülj fel, hogy kissé gépigényes pálya, de nekem bejön. -
Én személy szerint köszönöm, de ilyen felügyeletre, ahol a flood bajnok jön ki az egész helyzetből pozitívan nem kérek. Akkor inkább mindennap ahányszor kell rájuk szólok, ignorálásra szólítom fel a közösséget, törlök.
Rend nem lett a topikban, a moderátori figyelmeztetésnek semmi haszna, most is nyomják a süketet.
Lehet tiltani, büntetni engem is bátran, elvenni tőlem a HG jogokat, de ez a véleményem és kész. -
A 2. szerver ezt írja ki:
"Sajnos a fájl jelenleg nem tekinthető meg vagy tölthető le.
Mostanában túl sok felhasználó tekintette meg vagy töltötte le ezt a fájlt. Kérjük, próbáljon meg később hozzáférni a fájlhoz. Ha az elérni kívánt fájl különösen nagy méretű, vagy túl sok személlyel osztottál meg azt, a fájl megtekintése vagy letöltése akár 24 órát is igénybe vehet. Ha 24 óra elteltével sem tud elérni egy fájlt, lépjen kapcsolatba a tartományi rendszergazdával."
De az első szerverről már töltöm le és tényleg gyorsabb mint a Chrome-al. :) -
Köszi a tippet, akkor megpróbálom a maxthon-al, mert a firefox nincs a gépen. :D -
Mozillával töltsd, avval 2 és fél perc és lejön(chromeval nekem is annyit írt) :) -
Nálam nem volt gond vele. -
reveszda #51854 Sziasztok! Valakinek nincs kedve beszállni az ik435 építőkhöz, mert a modell megvan, csaknemtölt be, hanem csak e vezető látszik és ezt írja a logfilem: Error: In "vehiclesMAN_NL_NGmodelik435main.cfg" there was an error in line 99!
69 21:44:52 - - Error: In "vehiclesMAN_NL_NGmodelik435trail.cfg" there was an error in line 99!
Mi a teendőm? -
Sajnos a 2. szerverről nem akarja letölteni... :( 4 órát nincs kedvem várni hogy le jöjjön (azt írta ki a chrome, hogy annyi idő múlva jön le)... Főleg ha nem is működik, mint múltkor... -
Ebben már nem járnak a repülők meg a vonatok az autópályán? -
2. szerverrel próbálkozz, onnan sikerült 2 perc alatt letöltenem. Feltéve ha éppen nem túlterhelt..