OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olimano2222
Gyorsulásával semmi gond,azonban a végsebessége tényleg nem az igazi..

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

bpo451
Vezettél te már életedben 280-ast?
Az életben is így gyorsul.

Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Az Ikarus 280.02 (TITA)-höz nincs valami mod hogy ne legyen ilyen lassú?
Martinez01
Üdv!
Tisztelt kollégák, szeretnék indítani egy rádiót, amit játék közben hallgathattok, és megkérnélek titeket, hogy töltsetek ki egy kérdõívet, hogy tudjam, mikor szoktatok játszani, és hogy mikor menjen a rádió.
Kérdõív

NEM KÖTELEZÕ! A házigazda engedélyével raktam ki.

Köszönöm, sziasztok.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Gimp-el szerkeszd az támogtaja az átlátszóságot.
Heló olyan kérdésem lenne , hogy most , hogy ki jött ez a fantasztikus pálya Délpest V3. Hogy nem e tudja valaki , hogy most milyen budapesti pályák fognak majd meg jeleni a közel jövõben És hányas járatokkal . Mindenkinek kívánok baleset mentes vezetést .
de ha leveszem rola öket akkor ugyan ugy ilyenek

amugy mindegyik mercinél ilyen söt a citaro g-nél a traileren nincs festés pedig azt is befestetem

Azért mert az üveget is befestetted....

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

MAN014
Amióta patchelve van az OMSI2, ilyen hibákkal találkozom Nordspitze-ba és néha ki ír errorokat, miközben megyek...

MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.

[/url][/img]

Sziasztok ez miért van ? hol rontottam el ?
ségitsetek kössz elõre is mindenkitõl
am kösz BPO-451 a segítséget csak most látam hogy írtál vissza

MAN014
Tessék!

Errõl a Webshop-ból lehet megrendelni: http://wingbest.unas.hu/spd/12796/OMSI-2-Buszszimulator

MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.

Sziasztok! Egy rövid kérdésem lenne, kérlek ne kövezzetek meg!
Mennyibe kerül eredetiben az OMSI 2? Továbbá, hogy lehet e boltban kapni, vagy csak steam-en, vagy egyéb programon keresztül lehet letölteni?
Miért nem csinálsz valami olyat ami még nincs?

Sziasztok!

Éppen dolgozom egy Ikarus 260.32-essen.
A textúrázáshoz érkeztem, de nem tudom, hogy hogyan kell hozzáadni képeket úgy, hogy felismerje a busz.

Ebben kérném segítségeteket privátban.
kem001
Ez nekem is elõjött, ha nem használom õket, nincs gond.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Szia! Nekem már a .016.-ban is egyik betöltésrõl a másikra, p.l. Goethenbergben, eltûnt a gyári Man-ok karosszériája és Szombathelyen is az egyik Citaro hibátlan volt, a másik már láthatatlan. A steam-en belül a helyi fájlok épségének ellenõrzése megoldotta a problémát!

bpo451
Aki unja a tötymörgést a hamburgi 109-esen, csináltam egy szorosabb menetidõt hétköznapokra.
Letöltés
A mappa tartalmát a Hamburg TTData könyvtárba másolni.

bpo451
Ugyanez nálam is

Nálam se volt még sose ilyen. Most a 024-el (sõt a 016 óta) nálam teljesen elfogadható.

ilyet=ilyen.
Nálam ilyet hiba egyszer sem volt.
Ezekkel a folyamatos javítgatásokkal csak rosszabb lesz...

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

Sziasztok!

Megköszönöm ha valaki átküldni az alábbi fájlt:
"SceneryobjectsVIDEKI_PALYAszokokutkerites2.sco"

Intel Core i5-4570 3.6 GHz, 8 GB 1600 MHz RAM, ASUS R9 270X

nemeza
Most jött le a patch. 4 fájlt újra letöltött. Annyi volt a furaság, hogy az AI csuklós MAN (@Szombathely) eleje Vasi Volán festést kapott, a hátulja berlinit..
wollnerd
Én ezt most nem értem. Amikor ma este felraktam a legújabb patchet, akkor utána az elsõ indításkor még jó volt. csak aztán jelentkeztek a problémák. Az alap csuklós man simán betöltött. Pedig nem is módosítottam semmit az ikaruson. Ez az, amit nem értek.... Hnap megpróbálom a busz újratelepítését.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

ez csak sima Omsi 2, verziók nélkül, ugyan is nekem már az elejétõl kezdve elõfordult 1-1 indításkor a csuklósok eféle marhasága <#idiota>

Üdv ich!

wollnerd
Gratulálok OMSI2! (2.024) <#wilting><#wilting><#wilting>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

nemeza
A frissítéskor szoktátok a steam-mel ellenõriztetni, hogy minden lejött-e?
Mert a németek is jellemzõen nem, aztán csöndben megjegyzik, hogy ja, már megjavult. Van aki újraindította a gépet vagy ilyesmi.
Ha eredeti lenne, azzal se érnél el többet, a játék ugyanúgy bugos és a fejlesztõk meg hát... 2 magot használ a játék=nincs hang, ennek megoldása érdekében frissítsd a videókártya driverét. Imádom ezeket. Mint a Battlefield! Szerver crash van? Töltsed le az új béta drivert!

Arra is. 😄
Sokszor random befagy, sokszor E/A hiba vagy más hibaüzenetek. 😞
Omsifan1225
Nálam meg most a buszfagyás helyett szereti azt csinálni , mióta ma feltelepítettem a patch-eket , hogy az egész játék befagy , csak így random... :/( Tudom , nem itt kéne '' reklamálnom '' , mert nem is '' reklamálhatok '' jogosan , mert nem eredeti a játékom... )

kem001
Directx hibára gondolsz? Mert az tényleg néha elõjön.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Sok javulást hoztak az eddigi patchek, de ezek csak kis javításokat tartalmaztak. Remélem hogy ezzel végeztek és elõveszik a nagy méretû gondokat, mert még mindig sok a hiba. Nálam random elszáll a játék videokártya hibára panaszkodva...
Már majdnem elkezdtem utasokat szállítani, de aztán valahogy mégsem sikerült.

Érdekes dolog a Berlinen:
Amikor menetrendben akarom használni a nyilakat lefagy az egész játék, de még átverni se tudom, szóval, ha a nyilakat kapcsolom be elõbb, akkor meg a menetrend leokézásánál fagy le a játék, úgyhogy valami probléma van a narancssárga nyilak körül, de vajon mi lehet az, és hogy oldjam meg?
Ötletek?

Üdv ich!

bpo451
A beállításokban a max hangok számát vedd fel 500 környékére, és lesz hangja mindennek.

Helosztok szeretnék kérdezni v.mit azt hogy miért nincs hangjuk az utasoknak az Ikarus 280-ason ? felszálláskor és jegy kéréskor de csak a ikarus 280-ason van . vagy hol bekapcsolni? a hangokat
ha v.ki tudna segíteni azt meg köszöném.

nemeza
Ha ingyenes lenne, akkor nem tartana itt. 😊 Lásd vBus.
A program elvégzi a mûveleteket, amiket elõírsz neki, más kérdés, hogy mit írsz elõ..
A modellezés szerintem kb. harmada-negyede lehet egy busz konvertálásának, mert a scripten kívül hangot is kell vágni - illeszteni, illetve a model.cfg-t is fel kell építeni. A textek így kb. benne vannak a modellezésben.
fuszhi
http://sg.hu/galeria.php?guid=1300053391

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Igen mer mindenbõl csak a pénzt akarják kisajtolni. Határidõk a támogatókkal aláírt szerzõdés stb stb aztán közös lónak túros a háta. Készítettem egy 260 280 mûszerfalat még régebben az ikarus hoz , de lemondtam róla hogy valaha látom a szimulátorba , mert optimalizálni kéne ami nem gond sok mindent textúrával meg lehet oldani. Aztán a konvertálás ami körülményes és a programozás amihez meg nincs idõm energiám és szerintem körülményes. Pláne úgy meg tanulni ha valamit amit ha jól is csinálsz , akkor is van hogy nem végzi el a mûveletet a program. Az ilyen jelenség pedig bárminek az elsajátításában összezavarhat. De a mai fiatalok ügyesek kitartók már jó sok mindent összehoztak az elsõ részhez. Azt a mûszerfalat amit le modelleztem hozzávetõlegesen a leghitelesebben pontosabb szerintem ahhoz a mûszerfalhoz képest amivel az elsõ gyári kigördülõ ikarusz 260 as nak volt s még nem nyúltak hozzá.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Erlau Trans
Az elõzõ javítás óta már nekem is megy, legalábbis nem fagy ki állandóan, de az Fps meg sem közelíti az elsõ részt. Nagy átlagban 20 körül van.
nemeza
Nem csak a csuklós buszt hozta, sok mást is. Kb mostani állapotnak kellett volna megjelenni, így sokkal pozitívabb lenne a megítélése..
Nem jelent meg 24 Patch, de azért elég sok, és maga a szám is jelzi az aktuális 1.00.006-tal szemben a nehézkes indulást.

Sokaknak nem megy valamiért a játék, pl. ErlauTrans
fuszhi
Lehet maradok az elsõnél a v busz hoz képest mekkora elõre lépés az elsõ. A másodikat ahogy idáig olvastam elmajomkodták. Többnyire mindenki a csuklós busz miatt nem írta le , de szerintem önmagában ez kevés. Az meg átlátszó hogy kiadnak buszokat meg pályákat további pénzért. Az elején etetnek hogy aztán az átformált hitrendszered kihasználhassák. Hát ez van. Talán a 3. részére rájönnek hogy a kettõt egy programba sûrítették volna az már tartalmasabb. Most külön minek várjak rá és adjak ki egy harmadnyi pénzt mint amit egy hónapban az ember elkölt élelmiszerre csak egy csuklós buszért? Nevetséges. Persze az elsõ rész ettõl még teljesen jó. Fõ hogy az ember el szórakoztassa magát. Életszerû az elsõ rész, hisz a sofõrök élete unalmas mikor már az ezredik kanyart teszik ugyan azon a szakaszon. Jó kis szimulátor.

nemeza
Arra még várni kell. Még 576kb-ba se lehet kapni. Csak netrõl tudod megrendelni! 😉
nemeza
Gondolom hónapok-évek kérdése, és talán.
fuszhi
Sziasztok rég jártam itt. Látom csuklós 280 meg ilyesmik. Gondolom most mindenkinek helló van. Valaki esetleg tudna segíteni abban , lehetséges hogy majd tescoban is lehet kapni omsi 2 õt?

Végre jött Omsi 2-höz is jó Morphi féle sound a Citarohoz.

És végre megoldották a hangproblémát is, újabb pár FPS gyarapodás az esetemben ^^

Üdv ich!