63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Krisz995
    Ha leszedted ezt a Setrát, akkor tartozik hozzá egy Rollband_S215UL nevű mappa, melyet az Anzeigen nevű mappába kell betenni.
  • nike02156
    És azt hova kell másolni?
  • Krisz995
    Rollband-et hiányol, ezért látod csak a sofőrt.
  • nike02156
    Sziasztok
    Lenne egy gondom.A setra 215ul-nek nem tudom hogy a texturáját hova tegyem be(OMSI 1).Mert a buszt le teszi és a sofőr látszik és össze vissza ugrál
    Előre is köszönöm a segitséget
  • Peti134
    Buse.
  • bolhalovas
    Hali!
    Az lenne a kérdésem, hogy az Ikarus C56 kijelzője milyen betűtípust használ?
  • Harmat Márk
    elküldtem (köszönöm Stormtrooper 01 a segítséget de így se megy)
    Köszönöm Carmus-nak is
  • Carmus
    A teljes logfile-t másold be spoiler-be, vagy küldd el privátban.
  • nike02156
    Üdv
    Lenne megint egy gondom.A setra_215Ul bár hova teszem a texturáját nem tölti be ha le teszem akkor ugrál és csak a sofőr látszik és ugrál
    Köszönöm a segítséget előre is köszönöm.
  • Stormtrooper 01
    © Harmat Márk
    Írtam neked privát üzit!
  • Renault Agora
    Nagyon király lett! :)
  • bmwcrash

• gcs7e7
    Mercedes-Benz O530 Citaro - BKK repaint megapack
    Verzió: 2014.
    Készítő: gcs7e7
    Tartalma 56 darab nagy méretű textúrákkal ellátott BKK átfestés.

Az oldalon található összes tartalom szerzői jogok védelme alatt áll. Bármilyen formában való terjesztésük TILOS! A tartalom letöltésével elfogadod a megkötéseket. A feltételek megszegése következményeket von maga után.

http://gcs7e7.wordpress.com/2014/05/23/mercedes-benz-o530-citaro-bkk-repaint-megapack/
  • Peti134
    Logfile? :)
    Valami nem kompatibilis a verzióddal, ennyi az egész, azt vagy megkeresed a kompatibilis verzsönt, vagy kihagyod a pályából :)
  • Harmat Márk
    Mit csináljak akkor hogy ha az OMSI Editor a pályám betöltésnél zugriff-el? (terep létrehozásánál)
  • reveszda
    van rá update....
  • tesztii
    Köszi, az a pálya az. :-)
  • fabkrihotch
    Köszönöm! Így teljesen megnyugodtam. Neki is kezdünk a pályaépítésnek. (:
  • YoGabN
    Landkreis Wehlen fut valakinek az OMSI2-n?
  • MineHeadHun
    Ki lett kukázva, mert az omsit többször raktam újra, a letöltések mappából meg kitöröltem.
    Amúgy ne privátba kéregesd, hanem itt vannak linkek: http://omsihu2.wordpress.com/2014/01/01/borzsony-fiktiv-1-02/ <-- OMSI 2 konvertálás
    http://omsihu2.wordpress.com/2013/11/17/borzsony-fiktiv-1-01-repack/ <-- az egész börzsöny pálya (Először ezt szedd le!!! Ha OMSI 1-ed van akkor a fölsővel ne foglalkozz)
  • nike02156
    Ja meg omsi editor-ban müködik a Börzsöny-Fiktív
  • nike02156
    MInehead meg van a Börzsöny?
  • MineHeadHun
    Ez nem az én videóm. Ez GMI-éké. Amúgy gondolom Freyfurt. Ha nem, akkor javítsatok ki.
  • Stormtrooper 01
    Írtam privát üzit neked.
  • nike02156
    Ezt a hibát irta ki
  • nike02156
    Zugriffsverletzung bei Adresse 052706E in Modul 'Omsi exe' lesen von Adresse 00000000
  • Stormtrooper 01
    Ilyen esetben a feladatkezelővel tudod lekapcsolni az omsit,a hibát meg nézd meg mit ír ki,mert lehet valamit hiányolhat a texture-ba.
  • nike02156
    Börzsöny-Fiktív
  • tesztii
    Ez melyik pálya?
  • nike02156
    Sziasztok az omsi-ban nekem meg van a Börzsöny-Fiktív.De az lenne a gond hogy mielőtt betöltené a pályát a texturáknál valami hibát talál és nem lehet be zárni
    Előre is köszönöm a segítséget
  • Ikarusfan
    Azért éri meg esetleg egyben megépíteni, mert így aki azzal játszik (ha jól sejtem a többség), az is tud menni a pályán, a pályát pedig át lehet egyébként konvertálni a 2-be, csak utána majd pár dolgot be kell állítani. Ehhez képest ha 2-ben építitek, csak abban lehet majd használni, visszafele konvertálás nincs.
  • Routeres
    OMSI 2-be konvertálás során mindig elvesznek a korábban beállított közlekedési szabályok.
  • nemeza
    Csak szokásos hibái vannak a forgalomnak - de végig lehetett menni. :)

Nyilván nem tartom meg magamnak :)
  • MineHeadHun
    * f*szán van megcsinálva.

Elfelejtettem mondani még azt, hogy jó buszcsinálgatást, CCV!

És bocsi a dupla hozzászólásért, de néha én vagy nem akartam beírni azt, amit én szeretnék, vagy rosszul írtam le. Én azért nem vagyok az ún. floodolós gyerek, hiszen látjátok, hogy én nem szoktam ide írogatni, de ha muszáj, akkor igen.
    A floodolós ügyben: szinte mindenki a szart keveri, már elnézést, abba kéne hagyni ezt. A suliban hasonlóképpen történik, csak nem írásos formában hanem beszédben. Az egyik osztálytársam kocsmahangokat ad ki, meg belebüfögi a megoldásokat az órán, ami idegesít, mert nem hagy másokat szóhoz jutni, most meg itt csak azt látom, hogy Erlau osztogatja az idiótáknak a pofonokat, mert nem bírnak a fenekükön megülni... Szánalmas.
  • MineHeadHun
    Jó a busz, de majd a bocskor hangmódjával szebben fog hangzani, mert ott igen f*szára van megcsinálva a D10-es motor, meg maga a híd hangja. Az fogja igazán döfni. De szerintem az jóval odébb lesz, mivel még nincsenek GMI-ék az E95.04-gyel, meg az E95.52-vel. A 395-össel már a célban vannak, csak 2% hiányzik a kész állapotig. GMI-ék azt hiszem már kiposztolták ide a 250.93 + bocskor3 hangjait, de azért megmutatom, hogy miről beszélek én most:
  • 0165
    Jól néz ki NL-kel is. :)
    Tervezed hogy kiadod a modot?
  • fabkrihotch
    Köszönöm! (:
  • regelek5
    Hali.

Most azzal próbálkozok, hogy átírnám azon buszok door.osc fájlját, amik nem a szokásos módon működnek. Pl. doorfront2 helyett doorfront 5-öt adnék meg a 3-as ajtónak stb., hogy egységes legyen minden busz kezelése. De ha csak az ajtó nevét írom át másik névre, nem változik semmi, ugyanúgy a régi nevét használja, azzal működik még mindig.

Esetleg magában a busz 3D-s objektumában (model/o3d fájlok) is meg vannak adva az adott funkció nevei, és az OMSI ezért nem "hallgat" az .osc-ben átírt dolgokra? Mert azt sajna nem tudom átírni, szerkesztgetni meg nem akarnék.

Köszi a segítséget, remélem, érthető voltam.
  • gcs7e7
    Szuper! Már hibátlanul megy? :)
  • nemeza

Kispest 1.4.5 @ omsi2