OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Az életben is így gyorsul.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Tisztelt kollégák, szeretnék indítani egy rádiót, amit játék közben hallgathattok, és megkérnélek titeket, hogy töltsetek ki egy kérdõívet, hogy tudjam, mikor szoktatok játszani, és hogy mikor menjen a rádió.
Kérdõív
NEM KÖTELEZÕ! A házigazda engedélyével raktam ki.
Köszönöm, sziasztok.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Sziasztok ez miért van ? hol rontottam el ?
ségitsetek kössz elõre is mindenkitõl
am kösz BPO-451 a segítséget csak most látam hogy írtál vissza
Errõl a Webshop-ból lehet megrendelni: http://wingbest.unas.hu/spd/12796/OMSI-2-Buszszimulator
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
Mennyibe kerül eredetiben az OMSI 2? Továbbá, hogy lehet e boltban kapni, vagy csak steam-en, vagy egyéb programon keresztül lehet letölteni?
Éppen dolgozom egy Ikarus 260.32-essen.
A textúrázáshoz érkeztem, de nem tudom, hogy hogyan kell hozzáadni képeket úgy, hogy felismerje a busz.
Ebben kérném segítségeteket privátban.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Letöltés
A mappa tartalmát a Hamburg TTData könyvtárba másolni.
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
Megköszönöm ha valaki átküldni az alábbi fájlt:
"SceneryobjectsVIDEKI_PALYAszokokutkerites2.sco"
Intel Core i5-4570 3.6 GHz, 8 GB 1600 MHz RAM, ASUS R9 270X
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Üdv ich!
Mert a németek is jellemzõen nem, aztán csöndben megjegyzik, hogy ja, már megjavult. Van aki újraindította a gépet vagy ilyesmi.
Sokszor random befagy, sokszor E/A hiba vagy más hibaüzenetek. 😞
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Amikor menetrendben akarom használni a nyilakat lefagy az egész játék, de még átverni se tudom, szóval, ha a nyilakat kapcsolom be elõbb, akkor meg a menetrend leokézásánál fagy le a játék, úgyhogy valami probléma van a narancssárga nyilak körül, de vajon mi lehet az, és hogy oldjam meg?
Ötletek?
Üdv ich!
ha v.ki tudna segíteni azt meg köszöném.
A program elvégzi a mûveleteket, amiket elõírsz neki, más kérdés, hogy mit írsz elõ..
A modellezés szerintem kb. harmada-negyede lehet egy busz konvertálásának, mert a scripten kívül hangot is kell vágni - illeszteni, illetve a model.cfg-t is fel kell építeni. A textek így kb. benne vannak a modellezésben.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Nem jelent meg 24 Patch, de azért elég sok, és maga a szám is jelzi az aktuális 1.00.006-tal szemben a nehézkes indulást.
Sokaknak nem megy valamiért a játék, pl. ErlauTrans
Üdv ich!