OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Bocsi a hosszú hozzászólásokért!
Én egy ilyen hibaüzenetet kapok: "fehler bei bereichsprüfung".
Fel raktam minden patchet, de ugyanaz. Ráadásul van egy Logitech G27-esem és ezzel próbáltam ki az ikarus 266-at(manuálisan) és a 280-ast(manuálisan), de mindegyiknél ez a hibaüzenet és a váltás sem megy, mert lefullad, vagy 20 km/h-nál nem megy többel. Próbáltam már mindenféle mapon, de nem akarja az igazat..Egyébként az automatás jármûveknél nincs semmiféle probléma.
Remélem tud valaki segíteni! 😊
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Fogalmam sincs, mikor lesz kiadható állapotban, és nem is szeretnék idõpontot mondani, remélem megértitek.
Szeretnék segítséget kérni!
Ha van közöttetek valaki, aki ért a textúrázáshoz, legyen szíves jelentkezzen, mert megakadtam. Ott akadtam meg, hogy a busz belsõ padlózatának csak a közepét sikerült átfestenem, de a két szélét nem.
Arra lennék még kíváncsi, hogy hogyan tudnék képeket hozzáadni a buszhoz,
hogy azok megjelenjenek rajta azon a helyen, ahol én akarom (kisebb szövegekre gondoltam). Megvannak a .3ds fájlok, az egész buszt tudom szerkeszteni. Ha valaki segítene, várom a válaszát privátban!
Sziasztok!
Renault magnum http://kamionszim.hu
Nem tudom máshogy leírni!
Alapvetõen a menetrendeket kellene összelapátolni.
Ezek a vonalak vannak AI-nak elõkészítve "csak" a menetrend hiányzik:
93(csak a SzaCsa-Gyorsforgalmi között),93A, 98, 98E, 198, 200E, 217, 217E
meg a meglévõ járatok garázsmeneti útvonalai - bár azt hiszem ezekhez megvan a menetrend, de valamiért volt valami gond - nem mindig jelentek meg az AI-k.
Ha valakinek van kedve menetrendet szerkeszteni - segítek, megmondom a tuti gyors módszert is. 😊
Pozitív:
- Routeres beállításaival, egy szinte az övével azonos konfiggal 30-40 FPS Berlinben, Spandaunál 20-25.
Pozitív ennyi volt, mert:
- kifagy.
- amikor a kormányt szándékoztam beaktiválni az ALT-os menüben a Steering wheel ikonra nyomva kifagyott.
- kormány sikerült, megint kifagyott.
- betöltöm az Ikarus 280-at, teszek vele kb 500 métert, mire eltûnik minden a háttérbõl, olyan minimum grafikás érzetem támad, majd ding-ding és feldob egy ablakot Directx ablakos hibaüzit, miszerint elfogyott a grafikus memóriám, vagy valami ilyesmit... D3DERR_OUTOFVIDEOMEMORY.
Utóbbi hibaüzenetet jó édes k.a. orrom alatti morgással és a Total Commanderben az OMSI2 könyvtárára eszközölt SHIFT+F8 billentyûzetkombinációval konstatálva, a kevéske (drága) szabadidõmet továbbiakban olvasásra és tévézésre fordítván felálltam az számítógéptõl.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Az új Dél-Pest 3.0-hoz nincs valakinek valami menetrend javítása, vagy valami hasonló, mert baromi jó a pálya, de sajnos a KöKi-re tartó járatokra sehol nem akar felszállni a nép 😞
Köszi
Üdv ich!
Azért érzõdik, hogy nincs konkurencia.
http://goo.gl/gd6Zi5
Lesz AVM-tõl kezdve minden mi szem szájnak ingere.
A Hangokat folyamatosan csinálok 1,5 - 2 hete, de jó munkához idõ kell.
Összecsapni meg nem akarom, mert akkor semmi értelme sincs. Kicseréltem az ajtózárás, indításjelzõ, fékek, kézifék, kapcsolók, tetõszellõzök hangjait is.
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!