OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy pályában nincs semmilyen hiba, át lehet konvertálni. Amint viszont egy modell, egy textúra hiányzik, vagy rossz egy csatlakozási pont, a 2 rinyál - ebbõl a szempontból hisztisebb.
Ezt részben Erlaunak is írom; szerintem a többség igenis az eggyel játszik, mert bár nincsenek olyan flancos funkciói, mint modell döntés...stb (egy átlag user-t pont hidegen hagy), cserébe mindenkinek megy, és a kiadott munkák zöme csak azon fut hibátlanul. A kettõben olyan hibák vannak még most is, amik nem csak hogy ellensúlyozzák a pozitívumait, de el is nyomják azokat.
Mindazonáltal nagyon sajnálom, hogy nincs lehetõség a fórum keretein belül egy szavazást tartani, mert én nagyon kíváncsi lennék, ki mit használ szívesebben, vagy mi fut jobban. Hozzáteszem egy ilyen szösszenetig lehet itt beszélni arról, melyik a jobb, de átfogó eredményt úgy se fogunk így kapni (lehet, hogy az elõzõleg írtakkal pl. nincs igazam, csak én ezt látom itt).
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
http://goo.gl/gd6Zi5
A többségnek szerintem pont nem megy jól, csak nem sírják/sírjuk tele minden nap a fórumot.
Nekem van 2-3 pálya, ami megy, az összes többi fagy. Van amikor már rögtön betöltés után. Vissza is tettem az elsõ részt.
http://goo.gl/gd6Zi5
Azért az 1-bõl 2-esbe pályakompatibilitást azért ne tegyük általánossá, mert nem mûködik a legtöbb esetben. 2-ben pedig több ok miatt is érdemes építeni: (csak a legfontosabbak)
1, objektumok megdöntése
2, valós domborzat
3, légi felvételek
4, spline képes belevágni a talajba, vagy hozzá emelkedik
5, kronológia
6, station links
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Szabad tudni mikorra várható az E95?
Subaru Tecnica International
Nagyon zavaró, hogy a két játékról beszélgetünk itt egy fórumon.. fõleg, hogy az omsi 2 csak arról szól, hogy tele van hibákkal. Én támogatom a külön topic témát!
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem véletlenül neveztük át ezt, teljesen felesleges lenne egy harmadik OMSI topic. Az 1 és a 2 jól elfr egymás mellett, mivel az 1 nem szolgáltat annyira sok témát. De ha mégis valakinek akad kérdése, vagy stb. az elsõ résszel kapcsolatban jó eséllyel kap rá választ itt, mertmindenki egy helyre jár. Halott topik lenne egy idõ után csak az elsõ résszel foglalkozó részleg, itt nem kapna választ rá. Közben látja, hogy az OMSI2 topic pörög, ide a rozsdás bökõt, hogy fél óra múlva ott fog óbégatni az elsõ részhez kötödõ hülyeségével...
Csak a 2-re szerintem értelmetlen amúgy mondjuk pályát építeni, mert az egyben készült pályákat át lehet konvertálni a kettõbe, de visszafelé nem megy, és egyelõre még mindig sok játékosnak vannak gondjai a kettõvel.
Az Ikarus 260.32-höz van valami patch, hogy az utasok inkább üljenek le és ne ácsorogjanak? Végül is ez egy elõvárosi busz.
Apropó, mi lenne ha nyílna egy külön topic a 2-nek? Szerintem sokan nem vagyunk kíváncsiak arra, hogy megint éppen kinek milyen bug-ok jöttek elõ benne, melyik pálya nem megy, melyik busz dob hibaüzenetet, stb. Meg akkor legalább egy adott pálya letöltési linkje, stb. is az adott részhez való topicban jelenik meg, nem keveredne össze. Sajnos a hivatalos fórumon is néha átláthatatlan, hogy melyikhez mit kell leszedni. 😞
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
nálam sok pályán ez oldotta meg ugyanezt a gondot
De fogadok, hogy eddig még senki nem vett ennyiért bughalmazt 😄
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Sok busznál észrevettem, hogy nem rakja üresbe, ha kiveszem sebességbõl, erre én beállítottam +1 gombot, amit a Profilerben az N-nek állítottam be. Remélem sikerül! 😊
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
A pályáról amúgy nem nagyon raktam fel képeket - az egyetlen ilyen kép azt hiszem az, amin a 260-as ezüstnyíl festésemet fotóztam, az a képe még mindig az omsihu-n.
(Már csak azért sem zavar a nyaggatás, mert pl. az én munkám az openBVE nevû vasútszimulátorhoz a H5-ös HÉV pálya is, ami olyan rövid, hogy ki se adtam - na annak a videója óta kaptam egy pár levelet már küldözgetés címszóval 😄)
Én amúgy valahol (lehet hogy pont itt) mintha már fél szemmel láttam volna, hogy készül ez a pálya.
De most hogy így bemutattad, számíts rá, hogy 2 hetente nyöszörögni fog valaki az értetlenebb fajtából, hogy mikor lesz már kész 😊
Amúgy nagyon jó pálya lesz 😊
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Szerintem érdemes lesz rá várni , meg hát jó munkához idõ kell... 😊
Délpesthez van elérhetõ hangos bemondás?
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
Bocsi a hosszú hozzászólásokért!
Én egy ilyen hibaüzenetet kapok: "fehler bei bereichsprüfung".
Fel raktam minden patchet, de ugyanaz. Ráadásul van egy Logitech G27-esem és ezzel próbáltam ki az ikarus 266-at(manuálisan) és a 280-ast(manuálisan), de mindegyiknél ez a hibaüzenet és a váltás sem megy, mert lefullad, vagy 20 km/h-nál nem megy többel. Próbáltam már mindenféle mapon, de nem akarja az igazat..Egyébként az automatás jármûveknél nincs semmiféle probléma.
Remélem tud valaki segíteni! 😊