OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.6GHZ .. akkor mirõl beszélünk?. ...
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
Ezzel bõven lehet vitatkozni. Nézz meg egy flight simulatort és utána mond, hogy az omsinak magas a gépigénye :)
A 24-es patch szerintem pont rettenetes lett, fél percenként fagy, viszont a 18-as teljesen jó.
Az utolsó mondatoddal egyetértek.
http://goo.gl/gd6Zi5
i7-3770 / 16GB / GTX970 / 500Gb SSD / Win10 64bit / Logitech G27 / UE40HU6900
Ez a pattogás amúgy beleírt dolog, hogy terrorizáljon ha gyenge a géped, vagy csak úgy hiba?
Az ETS 2 sehol nincs szimuláció terén az OMSI-hoz képest, így az összehasonlítás értelmetlen.
Az ETS2, amiben messze nincs annyi szimuláció meg nem tudom, hogy jön ide.
Ez nem úgy megy, hogy megfogom, kibaszom a motort és 2 nap alatt írok egy másikat.
Az elsõ rész elõtt kellett volna megfontoltabban programozási környezetet (nyelvet/frameworköt) választaniuk.
http://goo.gl/gd6Zi5
Másrészt javulást ígértek... akkor elvileg az 1hez képest jobban kellene futnia, és ehelyett mégsem... sõt rosszabb.. viszont okés van csuklós meg minden.. de jó lenne ha kérnének a fejlesztõk kis segítséget az ETS2-tõl, hogy normálisabban fusson a játék.
Ha valamibe az ember nekivág, akkor legyen jó és akkor kerüljön több idõbe, de akkor ne legyen igénytelen munka, vagy egyszerû ne adja ki, vagy ne adja ennyi pénzért a játékot, mert nagyon nem éri meg még pénzileg sem sajnos.. és igenis egy kiadónak lehetne ennyi sütnivalója.
i7-3770 / 16GB / GTX970 / 500Gb SSD / Win10 64bit / Logitech G27 / UE40HU6900
A) miután orosz barátainkhoz is kikerült egy "munka verzió", és egy-két user kvázi ellopta a scripteket. (kitörölték a nevem, és átírták a sajátjukra)
Egy másik részéhez meg nem értettek, így azt kihagyták.
B) CCV kiadta ugyanazt a modellt (VL67), csak máshogy textúrázva és strukturálva.
Egyébként elég sokféle 260-as van.
Van 405-ös és 415-ös a vBusból, egész hamarosan lehet 412 is - függetlenül a Délpesttõl.
Van 263-as, 266-os, 256, 250, C56, E95, Credo EC11 (vagy melyik)
OMSI 2 alá van 280-as is. Szerintem lesz 283, ha az oroszokon múlik, mert náluk elég sok szaladgál még mindig.
Gondolom elõbb-utóbb bekerülhet JXBellék E94-ese és talán-talán az ARC is, bár elég nagy textjei vannak - úgy tudom.
---
Szerintem korrektebb, ha csak olyan konkrét határidõt adok meg, amit tartok, mintha nem tartok be valamit és mindig valamennyivel halasztom.
Az OMSI-nak teljes mértékben kellene egy motor csere, és máris jobban futna a játék nem pedig 600db patch-el javítgatni a hibákat, ami sosem lesz jó, csak aránylag... Most, hogy nekivágtak az OMSI2-nek én azt hittem, lesz annyi sütni valójuk és új motorra építkeznek, de nem tanultak már az 1-nek a hibájából sem, így kaptunk egy bughalmazt (persze a legelején) most kezd javulni igaz, de nem mindenkinek telik egy atomreaktorra.. Inkább adták volna ki a játékot 2016-ban akár, de akkor hibák nélkül, jobb grafika teljesítménnyel, és kevesebb gépigénnyel..
Igazából egy nagyon remek, hangulatos kis játék lenne ez, de sokak azért nem játszanak vele, mert eszméletlen magas a gépigény... és sõt az ugráló busztól már el megy az életkedve is az embernek.
Subaru Tecnica International
OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
Mások iskolába járnak, dolgoznak, vannak barátaik, akikkel a szabadidejüket töltik, stb.
Javaslom, próbáld ki te is.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Nagyon jót fog tenni neki az újramodellezés, és az biztos hogy nagyon szép lesz! (Ld. C56...)
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
Létezik OMSI 2-re Kispest pálya? A választ elõre is megköszönöm!
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Az OMSI megjelenésekor bemutatott sok készülõ Ikarus a hónapok/évek alatt eltûnt a köztudatból, részben, mert elsõ próbálkozások voltak, részben, mert a készítõknek nem jött be a játék, részben, mert a modell nem ütötte meg az OMSI-mércét, stb. Felháborodásod itt is alaptalan, hiszen annyi Ikarus van már így is, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni.
Nemeza elmondta még anno, hogy nem tervezi kiadni a buszát, csak próbálkozik rajta, ismerkedik a játék által nyújtott lehetõségekkel, hogy mások által készített projektekben (lásd 412) segítséget tudjon nyújtani.
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
A nagy része arra nem veszi a fáradtságot,hogy visszaolvasson. Gusztustalan, sulinetes közösség!
Azokból egy sem jelent meg kivéve a CCV-520 által készített buszt.
A többi ikarus amivel lehet játszani, nem az omsi indulásakor lett bejelentve, hogy készítik, hanem csak "úgy" és gyorsan is elkészültek.
Pl. nemeza ikarusa még mindig nem jelent meg, pedig már 3 éve készül.
Az omsi 2 be is be lehet tenni azokat a ai jármûveket amiket az omsi elsõ részébe?
BPO-451-nek üzenem hogy jó nekki nekem is kénne egy kis segítség kelene egy vagy két ember akivel el tudnék indulni.
Sikerült!
A többin viszont tied a pálya :)
Subaru Tecnica International
Idõközben én is bele csöppentem a készítésbe, itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem a lehetõséget <#awink>#awink> Az én reszortom lett Kökin a megfelelõ számú hely kialakítása a mûszaki pihenõkre, valamint teljesen valós menetrendet készítek a pályára.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.