OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Azon kívül, hogy nincs menetrend, meg utasok, szerintem nagyon is jó szimulátor, talán az egyik legjobb. Törés és ütközés pedig egyikben sincs, szóval azt nem ér nézni.
Félreértés ne essék, nagyon szeretem az OMSI 1-et (a 2-t nem ismerem, de nem is akarom, hallva a kritikákat), de azért az ETS2-t is egy nagyon jó programnak tartom.
Subaru Tecnica International
i7-3770 / 16GB / GTX970 / 500Gb SSD / Win10 64bit / Logitech G27 / UE40HU6900
Ha a dobozon ajánlott-ként megadott géped van, azzal már nem nagyon van gondja az Omsinak.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Egy Pentium D, 2,8 Ghz proci CPU benhmarkon 600 pontot tud.
Celeron G1820 2,7 Ghz 2881 pont körül és 10ezer Huf az ára. Egy i3 is csodákra képes a régiekhez képest.
És ha nem gond, nem folytatom a csevegést, mert értelmetlen.. attól nem lesz jobb se nekem, se nektek, sem pedig a játéknak.
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
Viszont a proci lelkivilága se csak a Ghz-bõl áll, egy papíron ugyanolyan teljesítményû de újabb technológiás proci az bizony jobban fog menni.
2.6GHZ .. akkor mirõl beszélünk?. ...
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
Ezzel bõven lehet vitatkozni. Nézz meg egy flight simulatort és utána mond, hogy az omsinak magas a gépigénye 😊
A 24-es patch szerintem pont rettenetes lett, fél percenként fagy, viszont a 18-as teljesen jó.
Az utolsó mondatoddal egyetértek.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez a pattogás amúgy beleírt dolog, hogy terrorizáljon ha gyenge a géped, vagy csak úgy hiba?
Az ETS 2 sehol nincs szimuláció terén az OMSI-hoz képest, így az összehasonlítás értelmetlen.
Az ETS2, amiben messze nincs annyi szimuláció meg nem tudom, hogy jön ide.
Ez nem úgy megy, hogy megfogom, kibaszom a motort és 2 nap alatt írok egy másikat.
Az elsõ rész elõtt kellett volna megfontoltabban programozási környezetet (nyelvet/frameworköt) választaniuk.
http://goo.gl/gd6Zi5
Másrészt javulást ígértek... akkor elvileg az 1hez képest jobban kellene futnia, és ehelyett mégsem... sõt rosszabb.. viszont okés van csuklós meg minden.. de jó lenne ha kérnének a fejlesztõk kis segítséget az ETS2-tõl, hogy normálisabban fusson a játék.
Ha valamibe az ember nekivág, akkor legyen jó és akkor kerüljön több idõbe, de akkor ne legyen igénytelen munka, vagy egyszerû ne adja ki, vagy ne adja ennyi pénzért a játékot, mert nagyon nem éri meg még pénzileg sem sajnos.. és igenis egy kiadónak lehetne ennyi sütnivalója.
A) miután orosz barátainkhoz is kikerült egy "munka verzió", és egy-két user kvázi ellopta a scripteket. (kitörölték a nevem, és átírták a sajátjukra)
Egy másik részéhez meg nem értettek, így azt kihagyták.
😎 CCV kiadta ugyanazt a modellt (VL67), csak máshogy textúrázva és strukturálva.
Egyébként elég sokféle 260-as van.
Van 405-ös és 415-ös a vBusból, egész hamarosan lehet 412 is - függetlenül a Délpesttõl.
Van 263-as, 266-os, 256, 250, C56, E95, Credo EC11 (vagy melyik)
OMSI 2 alá van 280-as is. Szerintem lesz 283, ha az oroszokon múlik, mert náluk elég sok szaladgál még mindig.
Gondolom elõbb-utóbb bekerülhet JXBellék E94-ese és talán-talán az ARC is, bár elég nagy textjei vannak - úgy tudom.
---
Szerintem korrektebb, ha csak olyan konkrét határidõt adok meg, amit tartok, mintha nem tartok be valamit és mindig valamennyivel halasztom.
Az OMSI-nak teljes mértékben kellene egy motor csere, és máris jobban futna a játék nem pedig 600db patch-el javítgatni a hibákat, ami sosem lesz jó, csak aránylag... Most, hogy nekivágtak az OMSI2-nek én azt hittem, lesz annyi sütni valójuk és új motorra építkeznek, de nem tanultak már az 1-nek a hibájából sem, így kaptunk egy bughalmazt (persze a legelején) most kezd javulni igaz, de nem mindenkinek telik egy atomreaktorra.. Inkább adták volna ki a játékot 2016-ban akár, de akkor hibák nélkül, jobb grafika teljesítménnyel, és kevesebb gépigénnyel..
Igazából egy nagyon remek, hangulatos kis játék lenne ez, de sokak azért nem játszanak vele, mert eszméletlen magas a gépigény... és sõt az ugráló busztól már el megy az életkedve is az embernek.
Subaru Tecnica International
OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
Mások iskolába járnak, dolgoznak, vannak barátaik, akikkel a szabadidejüket töltik, stb.
Javaslom, próbáld ki te is.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Nagyon jót fog tenni neki az újramodellezés, és az biztos hogy nagyon szép lesz! (Ld. C56...)
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
Létezik OMSI 2-re Kispest pálya? A választ elõre is megköszönöm!
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Az OMSI megjelenésekor bemutatott sok készülõ Ikarus a hónapok/évek alatt eltûnt a köztudatból, részben, mert elsõ próbálkozások voltak, részben, mert a készítõknek nem jött be a játék, részben, mert a modell nem ütötte meg az OMSI-mércét, stb. Felháborodásod itt is alaptalan, hiszen annyi Ikarus van már így is, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni.
Nemeza elmondta még anno, hogy nem tervezi kiadni a buszát, csak próbálkozik rajta, ismerkedik a játék által nyújtott lehetõségekkel, hogy mások által készített projektekben (lásd 412) segítséget tudjon nyújtani.
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
A nagy része arra nem veszi a fáradtságot,hogy visszaolvasson. Gusztustalan, sulinetes közösség!
Azokból egy sem jelent meg kivéve a CCV-520 által készített buszt.
A többi ikarus amivel lehet játszani, nem az omsi indulásakor lett bejelentve, hogy készítik, hanem csak "úgy" és gyorsan is elkészültek.
Pl. nemeza ikarusa még mindig nem jelent meg, pedig már 3 éve készül.