63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Stormtrooper 01
    Hali MAN014!

Írtam neked egy privi üzit!
  • kem001
    Mikor kiválasztod a járatot, ott a járatszámnál van egy 5 jegyű szám. Azt kell beírnod a pénztárgépbe csak.
  • vikimaki1
    Sziasztok. Felraktam a Hamburgot. Ugye régen is biztos volt róla szó, de egy normális leírást nem találtam róla, nyelvtudásom a béka segge alatt van. A kérdés a következő:

A jegyadó/kijelző kezelőhöz a kódokat honnan tudhatom meg? Bedugom a kártyát, beírom a 4 jegyű kódom, de itt megáll a tudomány. Innen tovább halvány lila gőzöm sincs, hogyan is kéne lekérni és hogy milyen kódok kellenek.

A segítséget előre is köszönöm! :)
  • MineHeadHun
    Nem kell, mivel én is tudom hogy kell, hiszen Zoliikp mutatta meg még nekem anno itt a fórumon,
  • reveszda
    A bemondást én már megcsináltam, ha kell átdobom
  • MineHeadHun
    A futárt még a MAN SD200-ba is belelehet rakni? Mert aki ügyes, az megcsinálhatná :D Éppen megint bemondás működését csinálom az SD200-ra, ezért kérdem.
  • TNH
    Igen, mivel az ajtószelektálás az 1.04 újdonsága. De ezt a süket dolgot nem értem teljesen...
  • reveszda
    Valakinek kiírja a kőbánya kispest végállomásokat a MB_O530_G Futáros verziója?
  • MAN014
    Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni busz festéssel kapcsolatban?

El kezdtem festeni a MAN NG272-es buszt, ami .dds fájlba volt a sablon kép.. és azt át konvertáltam .bmp -re , hogy át tudjam festeni a képet, de mikor vissza konvertálom .dds -be és berakom a busz festési mappájába aztán elindítom a játékot, betöltöm a buszt, meg a festést és ez a kép fogad:

Előre is köszönöm!
  • Rapcat55
    Sziasztok!
    A 412-es csak 1.04+ patch-el müködik jól? Mert nekem a tükrök "süketek".
  • nemeza
    A garázs már régóta elérhető objekt.
  • Babszemzozo
    kár:(
  • kem001
    Nincsenek.
  • matesz19
    Nagyon jó lett, Gratula. :D Már csak egy hozzá tartozó pálya kellene hozzá... :P

Amúgy nem tudja senki hogy az Dél-Buda, 150E járatos pályával mi lett?? Mert egy időben sok szép kép volt róla, de aztán nagy csend lett... :(
  • Babszemzozo
    Börzsönyhöz vannak bemondások ?
  • gcs7e7
    Csak unatkoztam... :D
  • matesz19
    Igen, az nekem is szemet szúrt, a képekből hogy az Kelenföldi buszgarázs "hangára". :D
  • Tirdi
    Az a Kelenföld ott micsoda, hogyan? :D
  • gcs7e7
    Láthatod, hogy benne van. :)
    http://www.omsicenter.com/letoltes.php
  • padarmartin
    Mercedes O530 Citaro G + FUTÁR

A buszt külön mappába kell másolni. Illesztve Morphi hangmodjához. Festéseket nem tartalmaz,így ajánlott innen letölteni hozzá festést : http://gcs7e7.wordpress.com/2014/06/08/mercedes-benz-o530g-citaro-bkk-pack/

A 3 és 4 ajtós busszal is működik.

Készítők : BPI-129,padarmartin

LETÖLTÉS/DOWNLOAD :

http://www.omsicenter.com/letoltes.php

Az oldalon található kiegészítők feltöltése más tárhelyre/weboldalra a készítők írásbeli engedélye nélkül TILOS.
  • Fognar
    Rohadt jó! :D Ha valaki megcsinálja a G-hez a futárt, egész nap a gép előtt fogok ülni.
  • gcs7e7
    Mercedes-Benz O530G Citaro – BKK pack
    Verzió: 2014.06.08.
    Készítő: gcs7e7

Az oldalon található összes tartalom szerzői jogok védelme alatt áll. Bármilyen formában való terjesztésük TILOS! A tartalom letöltésével elfogadod a megkötéseket. A feltételek megszegése következményeket von maga után.

http://gcs7e7.wordpress.com/2014/06/08/mercedes-benz-o530g-citaro-bkk-pack/

• Fdm019
    Nekem sem szól.
  • Geri556
    Sikeresen berendezkedtem :D

• Babszemzozo
    én még annyi hibát találtam (lehet hogy csak nekem)hogy nem szol a duda amúgy remek kis busz :)
  • GTT436
    köszi :)
  • Omsifan1225
    Menj az omsi+ oldalra , és a letöltések menüpontban megtalálod :)
    ( De ez a cikk alatt is ott volt , de sebaj :) )
  • GTT436
    letölthető valahonnan?
  • bpyfan
    ÁÁ köszi. Így már mindjárt más! Viszont így megtudom állapítani hogy a a busz fenomenális! Köszönjük CCV! Ennek tudatában még jobban várom a 280-ast.
  • Omsifan1225
    Kapcsold ki a beállításokba.. :)
    '' Automatic Cluth '' néven azt hiszem már az első oldalon alul meg is találod :)
  • bpyfan
    Tényleg!? Azt király hol lehet?
    Amúgy én is bill-ről játszok. Meg kell tanulni és kész. Annó mikor az 1-hez kijött az első botos szörnyűen ment. De azóta már nagyon jól megy. Nem is tudom mikor fulladtam le utoljára.(2-4-6)
  • matesz19
    Az első képen látszik, hogy olyan mint ha jeleztek volna, de nincs senki a buszon... :D
  • Routeres
    Az automata kuplung azoknak nagy segítség, akik billentyűzetről játszanak, esetleg nincs kuplung pedáljuk. De ki lehet kapcsolni a beállításoknál.
  • Apocalipto
    Mi a baj a leszállásjelzővel?
  • bpyfan
    Páratlan busz lett az biztos.Hibátlan! Bár nekem ez az automata kuplung nagyon nem jön be.
  • matesz19
    Nagyon jóra sikerült, NAGY Gratula CCV-nek a buszért és minden másnak aki rész vett benne, bár a hibás leszállásjelző, a hátsó ajtónál, remélhetőleg javítva lesz, de azon kívül, én nem találtam benne hibát... :)

• Routeres
    Manuel Gearbox: Prev. Gear és Manuel Gearbox: Next Gear néven szerepel a fel- és leváltás OMSI 2-ben.
  • kem001
    Nem hiszem, hogy meg lesz.
  • matec1996
    és ez meg lessz csinálva?? :O
  • kem001
    Igen, ahhoz hogy 1 alatt is működjön, egész script-elést át kellene dolgozni rajt.