63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Hali MAN014!
Írtam neked egy privi üzit!
-
Mikor kiválasztod a járatot, ott a járatszámnál van egy 5 jegyű szám. Azt kell beírnod a pénztárgépbe csak. -
vikimaki1 #52464 Sziasztok. Felraktam a Hamburgot. Ugye régen is biztos volt róla szó, de egy normális leírást nem találtam róla, nyelvtudásom a béka segge alatt van. A kérdés a következő:
A jegyadó/kijelző kezelőhöz a kódokat honnan tudhatom meg? Bedugom a kártyát, beírom a 4 jegyű kódom, de itt megáll a tudomány. Innen tovább halvány lila gőzöm sincs, hogyan is kéne lekérni és hogy milyen kódok kellenek.
A segítséget előre is köszönöm! :) -
Nem kell, mivel én is tudom hogy kell, hiszen Zoliikp mutatta meg még nekem anno itt a fórumon, -
reveszda #52462 A bemondást én már megcsináltam, ha kell átdobom -
A futárt még a MAN SD200-ba is belelehet rakni? Mert aki ügyes, az megcsinálhatná :D Éppen megint bemondás működését csinálom az SD200-ra, ezért kérdem. -
Igen, mivel az ajtószelektálás az 1.04 újdonsága. De ezt a süket dolgot nem értem teljesen... -
reveszda #52459 Valakinek kiírja a kőbánya kispest végállomásokat a MB_O530_G Futáros verziója? -
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni busz festéssel kapcsolatban?
El kezdtem festeni a MAN NG272-es buszt, ami .dds fájlba volt a sablon kép.. és azt át konvertáltam .bmp -re , hogy át tudjam festeni a képet, de mikor vissza konvertálom .dds -be és berakom a busz festési mappájába aztán elindítom a játékot, betöltöm a buszt, meg a festést és ez a kép fogad:
Előre is köszönöm! -
Rapcat55 #52457 Sziasztok!
A 412-es csak 1.04+ patch-el müködik jól? Mert nekem a tükrök "süketek". -
A garázs már régóta elérhető objekt. -
Babszemzozo #52455 kár:( -
Nincsenek. -
Nagyon jó lett, Gratula. :D Már csak egy hozzá tartozó pálya kellene hozzá... :P
Amúgy nem tudja senki hogy az Dél-Buda, 150E járatos pályával mi lett?? Mert egy időben sok szép kép volt róla, de aztán nagy csend lett... :( -
Babszemzozo #52452 Börzsönyhöz vannak bemondások ? -
Csak unatkoztam... :D -
Igen, az nekem is szemet szúrt, a képekből hogy az Kelenföldi buszgarázs "hangára". :D -
Az a Kelenföld ott micsoda, hogyan? :D -
Láthatod, hogy benne van. :)
http://www.omsicenter.com/letoltes.php -
padarmartin #52447 Mercedes O530 Citaro G + FUTÁR
A buszt külön mappába kell másolni. Illesztve Morphi hangmodjához. Festéseket nem tartalmaz,így ajánlott innen letölteni hozzá festést : http://gcs7e7.wordpress.com/2014/06/08/mercedes-benz-o530g-citaro-bkk-pack/
A 3 és 4 ajtós busszal is működik.
Készítők : BPI-129,padarmartin
LETÖLTÉS/DOWNLOAD :
http://www.omsicenter.com/letoltes.php
Az oldalon található kiegészítők feltöltése más tárhelyre/weboldalra a készítők írásbeli engedélye nélkül TILOS. -
Rohadt jó! :D Ha valaki megcsinálja a G-hez a futárt, egész nap a gép előtt fogok ülni. -
Mercedes-Benz O530G Citaro – BKK pack
Verzió: 2014.06.08.
Készítő: gcs7e7
Az oldalon található összes tartalom szerzői jogok védelme alatt áll. Bármilyen formában való terjesztésük TILOS! A tartalom letöltésével elfogadod a megkötéseket. A feltételek megszegése következményeket von maga után.
http://gcs7e7.wordpress.com/2014/06/08/mercedes-benz-o530g-citaro-bkk-pack/
-
Fdm019 #52444 Nekem sem szól. -
Geri556 #52443 Sikeresen berendezkedtem :D
-
Babszemzozo #52442 én még annyi hibát találtam (lehet hogy csak nekem)hogy nem szol a duda amúgy remek kis busz :) -
GTT436 #52440 köszi :) -
Menj az omsi+ oldalra , és a letöltések menüpontban megtalálod :)
( De ez a cikk alatt is ott volt , de sebaj :) ) -
GTT436 #52438 letölthető valahonnan? -
bpyfan #52437 ÁÁ köszi. Így már mindjárt más! Viszont így megtudom állapítani hogy a a busz fenomenális! Köszönjük CCV! Ennek tudatában még jobban várom a 280-ast. -
Kapcsold ki a beállításokba.. :)
'' Automatic Cluth '' néven azt hiszem már az első oldalon alul meg is találod :) -
bpyfan #52435 Tényleg!? Azt király hol lehet?
Amúgy én is bill-ről játszok. Meg kell tanulni és kész. Annó mikor az 1-hez kijött az első botos szörnyűen ment. De azóta már nagyon jól megy. Nem is tudom mikor fulladtam le utoljára.(2-4-6) -
Az első képen látszik, hogy olyan mint ha jeleztek volna, de nincs senki a buszon... :D -
Routeres #52433 Az automata kuplung azoknak nagy segítség, akik billentyűzetről játszanak, esetleg nincs kuplung pedáljuk. De ki lehet kapcsolni a beállításoknál. -
Apocalipto #52432 Mi a baj a leszállásjelzővel? -
bpyfan #52431 Páratlan busz lett az biztos.Hibátlan! Bár nekem ez az automata kuplung nagyon nem jön be. -
Nagyon jóra sikerült, NAGY Gratula CCV-nek a buszért és minden másnak aki rész vett benne, bár a hibás leszállásjelző, a hátsó ajtónál, remélhetőleg javítva lesz, de azon kívül, én nem találtam benne hibát... :)
-
Routeres #52429 Manuel Gearbox: Prev. Gear és Manuel Gearbox: Next Gear néven szerepel a fel- és leváltás OMSI 2-ben. -
Nem hiszem, hogy meg lesz. -
matec1996 #52427 és ez meg lessz csinálva?? :O -
Igen, ahhoz hogy 1 alatt is működjön, egész script-elést át kellene dolgozni rajt.