OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omsifan1225
Köszönöm segítséged!
Egyébként pár észrevétel egy-két kör után..
A volvo9900-assal minimum beállítással szaggatott , de Routeres beállításaival 20FPS alá nem nagyon ment...Bár nekem túlságosan is kidolgozottnak tûnik , és szerintem eléggé könnyen el lehet keveredni a nyilak segítségével is ... ( Vagy csak én vagyok egy analfabéta... 😄 )
(martinmassa3:Nem mindegy az neked ?)

akkor minek teszed bele?
A PKP-s maszlag alapján, úgy látom, hogy vonatot hiányol leginkább.

Üdv ich!

Omsifan1225
Tudom , oda is másoltam a dolgokat... 😉

Nem vetted edig észre hogy csak a omsi 1 el kompatibilis a 2 vel nem .<#falbav>
A Hof fájlt beraktad neki?

Üdv ich!

Omsifan1225
Nem tudom hogy én hibáztam-e el valamit , vagy nem tudom , de a forgalomnál zugriff üzenettel kivág...Erroros bejegyzéseket:
Error:The file "SceneryobjectsHeirwiatafg_ludzie.cfg" could not be loaded!
Error: The object "vehiclesPKP3EP07.ovh" could not be loaded!
Error:The road vehicle "vehiclesPKP3EP07.ovh" could not be loaded!
Error: You want to create vehicle vehiclesPKP3EP07.ovh - it is invalid!
Error:The road vehicle "vehiclesPKP3EP07.ovh" could not be loaded!
Error:You want to create vehicle vehiclesPKP3EP07.ovh - it is invalid!
És 1-2 van még többször is.. Valaki megtudja mondani nekem , hogy pontosan mit is hiányol ? Köszönöm ! 😊

Carlo da Italia
Omsi1-be való csak.
1.4 és 1.6 verzióval megy.
[HUN]FaTaL
Omsi 1 only?

http://goo.gl/gd6Zi5

Bemásoltad a .hof fájlt a busz mappájába? Ha igen, és úgy se megy, akkor az Alt-menüben a 92-es feliratú gombbal tudod beállítani.

PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB

Még G.Gabe objektjei is benne vannak. 😮 Kíváncsi leszek rá.
Sziasztok,
Szcecin-féle volvo kijelzéshez mit kell átírni vagy módosítani a hof fájlban, hogy a kiírás sikeres legyen? Mert visszaolvasva láttam, hogy külön kellett okosítani a börzsönyön is. Köszi aki ebben segítene!

Subaru Tecnica International

Carlo da Italia
Omsi 1 Sosnowo-D±browa Górna
Letöltés
Carlo da Italia
Üdv mindenkinek!
Egy nagyon kidolgozott nagyméretû pálya.
Aki szeretné letölteni [url=LETÖLTÉS]Innenletöltheti.
Omsi1 Sosnowo - D±browa Górna a pálya neve,kipróbáltam,nekem még akkor is néha nem mindig,ugrált a busz mikor teljesen levetem a közlekedõ autókat és a parkoló autókat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Missions lehet hétfõtõl péntekig 8 és 11 (ünnepnapokon, szombaton és vasárnap küldetések rendelkezésre áll).Térkép mûködik a OMSI 1,04 és 1,06 (tesztelt két hónapja, hogy jól mûködik az 1.01).

Az Ikarusban nem lesz hangos utastájékoztatásod, ha ez is gond lenne!

Próbáld a menüben beírni a járatot, hagyd az ibis-t! Ott választhatod ki a menetrendet is! Ha játék közben megnyomod a Shift+z kombinációt, a képernyõ bal felsõ sarkában láthatod is, hogy sikerült e felvenned a kívánt menetrendet!

Szia!

FElraktam elõszõr a simát,és rá a Bkv Verziót,de az Ibisen pl hiába írom be a járat számot,a kijelzõn nem ír semmit,az útvonalat meg egyáltalán nem engedi,és Route Falsch...
Biztos hogy én rontok el vmit,de már ötletem sincs..
A Citaro-val meg gond nélkül m1
Szia! Ez alatt mit értesz pontosan? Az "IBIS"-t nem tudod belõni, vagy egyáltalán nem szállnak fel az utasok? Az alap, TITA féle 280-ast használod, vagy a BKV-s verziót?

Sziasztok!

1 hete vásároltam meg az Omsi 2 szimulátort,és hát nagyon imádom 😊 Csak tegnap szerettem volna menni az Ikarus 280-as csodával,de akármit is csinálok,nem tudok vele menetrend szerint menni a Projekt Sczecin pályán...
Viszont a Mercedes Citaro busszal gond nélkül tudok...Szal vki ha picit segítene azt nagyon megköszönném
Sziasztok! Ha esetleg valakinél a fiókban Nógrád Volános festések bújnak szívesen fogadnám õket. Sokat láttam postolva, de nincsenek közzétéve, vagy már törölve lettek. Érdekelne: C56, Ikarus 280, Citaro 2 ajtós, esetleg Man 272. De bármi érdekel a témában.
Email: [email protected]
nemeza
Az omsi2-es gyári buszokból lehetne áttenni pár újdonságot. 😊
Banderasbkv
Valaki írta itt vagy gsm-en, hogy február vége fele vagy március elején várható.
Banderasbkv
Nem is lenne rossz.
bpo451
Kigyullad, leég? <#vigyor3>

Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

rossz futár, kijelzõ,ajtó?
pl?
nemeza
Lesz egy külön omsi 2 verzió is, de ami kiadásra kerül majd, szintén kompatibilis lesz mindkét verzióval - és tartalmazni fog néhány ismert hibát / hiányosságot.
Ezt az üzenetet már olvastam egyszer GSM Fórumon. Azóta se tudom honnan szedted, hogy februárban kiadják... Türelmesen várni kell, és egyszer kész lesz.
Heló üdvözletem minden kedves Omsi sofõrnek . Olyan kérdésem lenne , hogy nem e tudja valaki , hogy a Ikarus 412-es Mikkor fog ki jönni mert elméletben az volt meg adva , hogy Február vége De nem tudom , hogy most akkor mi van . Baleset mentes vezetést kívánok mindenkinek és kellemes estét .
YoGabN
köszi<#vigyor2>

Haters gonna hate!

Logfile, 48. sor.
YoGabN
Valaki? Mit rontottam el?

Haters gonna hate!

hol?
hol?
olimano2222
Asszem a Miskolc pályához mellékelve van, asszem!

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

Nálam a miskolc pálya hiányol asszem egy db objectet asszeam a buszmegallotablat valaki feltenné nekem?
Lehet használni a OMSI-be csak a le kellet venni 1-re a priorityit!
Mert nagy volt a pálya!
Tudom mert én úgy játszottam vele!
Ígaz hogy valamelyik megállóba nem volt utas de azért végig vittem akkor is!

De van Berlin-Spandau 2012 V 1.9-es az elõzõ verzió csak kevesebb járatal is!

gabor514
Hogy lehet az announcements mappára átírni a bemondásokat? Meg a hof filet hozzá megcsinálni?

BlueMaster
na. ehhez én nem értek, de nálam megy! 😊

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

[HUN]FaTaL
<#eljen>

nemeza
Hû, ez nagyon ott van!
nemeza
a honlapomon van omsi2 maps mappa..
http://nemeza.hu/?letoltes/omsi/palya_mod
ZsomborL
Két járat között Dobel-en..😊)

---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU

[HUN]FaTaL
Félig-meddig 😊

Nem árt az announcements könyvtárat megcsinálni normálisan (és az ehhez kapcsolódó azonosítót a hof fileban meg itt ott átírni) 😊

Omsifan1225
Nálam nem volt olyan , azért kérdeztem... 😊
Egyébként martinmassa3 szedd le újra , már benne vannak a kódok egy '' Readme.txt '' -ben... 😊

BlueMaster
Átkonvertálható a következõ módon:
1. signalroutes.cfg fájl tartalmát törölni
2. betölteni az editorba, majd elmenteni
3. játszani 😊

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Banderasbkv
1-el és 2-vel is. 😊
Sziasztok. A Volvo 9900 kompatibilis az omsi 1-el?

Mondom szedd le újra!
[HUN]FaTaL
Ezt a mapot anno még omsi 1 alatt sem tudtam beüzemelni, úgyhogy nem is szenvedtem vele. Nézd meg, hogy megnyitja-e az editor, ha nyitja akkor konvertálható.