63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
bpo 381 #52546 Remélhetőleg minden ki lesz javítva a V2-re,de ez csak helyi pálya se helyközi,se távolsági nem lesz. -
Fox44 #52545 Elég baj. Ráadásul hiányos a csomag. Jó pár dolgot hiányolt. Átmásoltam a Dél-Pest V3.00-ból a Sceneryobjects mappát stb, és jó lett. Meg a 33 vonalon nem nagyon tudtam, hogy merre kell menni, mert nem igazán voltak nyilak. A 3-as vonal az egész jó volt Ikarus 280 BKV-val.:) Többit egyelőre nem néztem. Távolsági járat van benne? -
Ha emlékeim nem csalnak "Zoliikp" csinálta, de egy ideje leállt vele :) -
Valaki valami hírt tud róla hogy az Ikarus 556-os Projekt hogy áll?? S hogy valaha ki is lesz-e adva, akár még csak egy BéTa verzióban is?? Mert kb. egy éve hogy nincs róla semmi hír... :(
-
Ezaz! Várom is már! :D -
bpo 381 #52541 Igen egy obit nem igazán szeret a 2.1,de mivel csak 1 OKkal lekezelhető,már nem kerestem meg h melyik obit nem szereti. -
padarmartin #52540 Direkt nem kötöttem rá,mert hamarosan jön hozzá egy meglepetés :) -
Fdm019 #52539 Az a hibám,hogy a futáros csuklós citaro belső kijelzője nem ír ki semmit. Ebben szeretnék segítséget kérni. -
Próbáltam, de megint kiírta, megnéztem a mappa írásvédelmét, egy kék négyzet volt bejelölve. Megint le kell venni a védelmét a mappának. -
Apocalipto #52537 Vedd ki az írásvédettséget az egész omsi mappáról. Jobb gomb > tulajdonságok az omsi mappán. Hátha. -
Tegnap óta azzal szarozok, hogy amikor busz nélkül és busszal akarom betölteni a Tettau-t, ez fogad: Dateizugriff verweigert. Azaz a fájl hozzáférése megtagadva(köszi google fordító a segítséget(angol tanulok, nem németet, szóval ha német kifejezést kell lefordítanom a google fordítóra szorulok egy-egy szó esetén)). Az OMSI 2.1-et használom. Mit tudok tenni? Ugyanezzel a verzióval régebben még működött, most meg ez fogadott. -
Köszi! -
Apocalipto #52534 Römerberg. -
Remélem meg lehet csinálni a Citaro G problémáját :/ -
padarmartin #52532 1. Milyen minden jármű? Csak a Budapesten fellelhető típusokban lesz benne,ez alól talán csak a Citaro G kivétel.
2. Azért jó kiadni,mert a drága sulinet is próbálkozik vele és inkább legyen egy hivatalos a készítő által belerakott FUTÁR a járművekbe,ne egy sulinetes kendácsolt valami.
3. Mindenki szíve joga,hogy mit készít és mit tesz le az OMSI asztalára. -
Fox44 #52531 A v2.00.024-nél még jó volt a Börzsöny (kivéve a fagyásokat). Most ezt produkálja: Vámosmikola VÁ., Drégelypalánk VÁ. dettó. Horgásztó -
Ez melyik pálya? :D -
Apocalipto #52529 Mentem is vele egy karikát. Nekem tetszik.
-
Gyozo13 #52528 MAZ 105.060 csuklós busz (nem az én buszom) http://strefa-omsi.pl/Watek-OMSI-2-MA3-105-060--5565 -
gabesz012 #52527 Detto. Sőt, engem a futár kb. idegesít a folyamatos pofázásával. A legtöbbször az ibis-t sem léptetem, jegyeladást, elsőajtózást is ignorálom (Bkv-s megszokás). :D Csak a vezetési élmény kell. -
Fdm019 #52526 Az ikarus 260 BKV-nak(1.0-ásnak)van OMSI 2-es verziója? Mert nekem az alap busz nem működik a 2 alatt. A 2.0-ás verziónak van,de abból a 7-ből 2 busz működik(Voith nagyhíd,zf)nekem. Tudtok segíteni? -
Jó igen, ez is igaz. De szerintem, akkor tudod meg a leggyorsabban ha kipróbálod hogy működik-e az OMSI1 alatt is. :D De ha már kiadnak egy buszt/pályát az OMSI2 alá, akkor nem hiszem hogy lesz az előzőhöz már belőle még 1. :) Mint tudjuk, sajnos az OMSI2 visszafelé nem kompatibilis, ezért mondtam amit... De legyen neked igazad. ;) -
Miért? Nem egy olyan busz van már kiadva,s nem is túl régi járgányok,ami állandóan omsi2-re volt kiírva a fórumokon(külf. magy.fórum)egyaránt,és a végén omsi1-2 lett elkészítve.Csak egy példa a Volvo 9900,az is mindvégig omsi2-re lesz stb.. stb..,aztán kiderült hogy 1 és 2-re is jó egyaránt.
Én csak érdeklődtem ezzel kapcsolatban. -
Zoliikp #52523 Próbáld ki ezt a programocskát:
http://data.hu/get/5881024/RH_Deep_UV_1.3.0.9.rar
Ezzel hozzá lehet igazítani az élekhez a textúrát... -
Apocalipto #52522 Römerbergen nagyon állat ez a hegymenetes rész :)
-
fghjk #52521 Letöltöttem a futáros citarokat, és a belső kijelzőjükön kettős pont helyett egy nagy A betű jelenik meg az időnél. Nem lehet valahonnan letölteni hozzá egy belső font modot? -
@Stormtrooper 01: Gondolod hogy ha már megcsinálták az OMSI2-be, akkor megcsinálják az OMSI1-be is? Nem hiszem... Most már 95%-a csak az OMSI2-höz fognak kijönni. :(
--------------------------
@norb82: Nah igen... :/ Elég furcsa világban élünk... :D
@Fox44: Én úgy vettem észre hogy ez a 2.1-es javítás annyira még sem jó... Próbáltad már 024-essel?? :) Nekem is voltak vele gondjaim a 2.1-essel, én pl. vissza is tettem a 016-ost, mert ott jobb volt az fps...
Feltudná valaki dobni egy másik tárhelyre ezt a Redercs pályát?? Mert 2 böngészővel is próbáltam letölteni, de egyikkel sem sikerült, vagy kifagyott, vagy el indult és pár % után lefagyott... -
Valakinek nincsen ötlete arra, hogy hogyan lehetne DE-ben feltextúrázni egy modellt, aminek nincsen textúrapontja? Tehát ha az ember az Object Properties-ben nézi az Object fület, egy darab textúrapont sincsen, így meg nem hajlandó ugye felvenni semmilyen textúrát sem. -
Fox44 #52518 2.1 patch óta ilyeneket ír a Börzsöny Fiktív-re és Redercs V1-re is.Kép -
norb82 #52517 Mind mások vagyunk, van olyan aki vezetni szeret és elvan egy rollbanddal is (mint pl én), van akinek meg csak az a fontos hogy bilikék legyen a busz és pofázzon:) :) :) :) -
Ebből az Ik-ból nem lesz a közeljövőben Omsi1-es változat is? -
bpo 381 #52515 mindennel együtt 2,93 GB. -
Meg mondaná valaki hogy miért kell erőltetni ezt a Futár dolgot?? Már mint úgy értem miért jó bele tenni minden járműbe ami kijön/kijött?? Ha teljes működő lenne ez a Futárosdi és tényleg működne is rendesen, megérteném, de így hogy béta az egész, nem sok értelmét látom... Oké, bele lett téve a 412-esbe, meg a Citarokba, de a többibe minek?? Nem vágom... -
Tömörítve 860MB, úgyhogy teljes méretben kb. 1,5-2GB lehet. -
Babszemzozo #52512 kb mekkora tárhelyet foglal? -
bpo 381 #52511 elkészült a Redercs névre hallgató Fiktivcity-pálya csoport III. kiadása,egyenlőre még csak az első kiadás,de V3-ig biztos el fogok menni,aszán ki tudja mi lesz a vége,
nem ragozom:
Letöltés
illetve a MAN Lion's City festése is:
Letöltés -
Szívesen, ezt már tavaly lerendeztem Zolival, mivel ő segített nekem abban, hogy kell a Repaintet megcsinálni. És hogy ne kelljen keresgélni ezek után, beleraktam egy pdf-be, így legalább mindenkinek, akinek szükséges egy tutorial, tessék, itt van ez. ;) -
FWhite #52509 Ha megkérlek meg tudod mondani, hogy mit és hova kell másolni? -
padarmartin #52508 Mindent a megfelelő helyre másolsz. -
reveszda #52507 megoldható simán és könnyen