63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• bpo 381
    Remélhetőleg minden ki lesz javítva a V2-re,de ez csak helyi pálya se helyközi,se távolsági nem lesz.
  • Fox44
    Elég baj. Ráadásul hiányos a csomag. Jó pár dolgot hiányolt. Átmásoltam a Dél-Pest V3.00-ból a Sceneryobjects mappát stb, és jó lett. Meg a 33 vonalon nem nagyon tudtam, hogy merre kell menni, mert nem igazán voltak nyilak. A 3-as vonal az egész jó volt Ikarus 280 BKV-val.:) Többit egyelőre nem néztem. Távolsági járat van benne?
  • PDes
    Ha emlékeim nem csalnak "Zoliikp" csinálta, de egy ideje leállt vele :)
  • matesz19
    Valaki valami hírt tud róla hogy az Ikarus 556-os Projekt hogy áll?? S hogy valaha ki is lesz-e adva, akár még csak egy BéTa verzióban is?? Mert kb. egy éve hogy nincs róla semmi hír... :(
  • Fognar
    Ezaz! Várom is már! :D
  • bpo 381
    Igen egy obit nem igazán szeret a 2.1,de mivel csak 1 OKkal lekezelhető,már nem kerestem meg h melyik obit nem szereti.
  • padarmartin
    Direkt nem kötöttem rá,mert hamarosan jön hozzá egy meglepetés :)
  • Fdm019
    Az a hibám,hogy a futáros csuklós citaro belső kijelzője nem ír ki semmit. Ebben szeretnék segítséget kérni.
  • MineHeadHun
    Próbáltam, de megint kiírta, megnéztem a mappa írásvédelmét, egy kék négyzet volt bejelölve. Megint le kell venni a védelmét a mappának.
  • Apocalipto
    Vedd ki az írásvédettséget az egész omsi mappáról. Jobb gomb > tulajdonságok az omsi mappán. Hátha.
  • MineHeadHun
    Tegnap óta azzal szarozok, hogy amikor busz nélkül és busszal akarom betölteni a Tettau-t, ez fogad: Dateizugriff verweigert. Azaz a fájl hozzáférése megtagadva(köszi google fordító a segítséget(angol tanulok, nem németet, szóval ha német kifejezést kell lefordítanom a google fordítóra szorulok egy-egy szó esetén)). Az OMSI 2.1-et használom. Mit tudok tenni? Ugyanezzel a verzióval régebben még működött, most meg ez fogadott.
  • Fognar
    Köszi!
  • Apocalipto
    Römerberg.
  • Fognar
    Remélem meg lehet csinálni a Citaro G problémáját :/
  • padarmartin
    1. Milyen minden jármű? Csak a Budapesten fellelhető típusokban lesz benne,ez alól talán csak a Citaro G kivétel.
    2. Azért jó kiadni,mert a drága sulinet is próbálkozik vele és inkább legyen egy hivatalos a készítő által belerakott FUTÁR a járművekbe,ne egy sulinetes kendácsolt valami.
    3. Mindenki szíve joga,hogy mit készít és mit tesz le az OMSI asztalára.
  • Fox44
    A v2.00.024-nél még jó volt a Börzsöny (kivéve a fagyásokat). Most ezt produkálja: Vámosmikola VÁ., Drégelypalánk VÁ. dettó. Horgásztó
  • Fognar
    Ez melyik pálya? :D
  • Apocalipto
    Mentem is vele egy karikát. Nekem tetszik.

• Gyozo13
    MAZ 105.060 csuklós busz (nem az én buszom) http://strefa-omsi.pl/Watek-OMSI-2-MA3-105-060--5565
  • gabesz012
    Detto. Sőt, engem a futár kb. idegesít a folyamatos pofázásával. A legtöbbször az ibis-t sem léptetem, jegyeladást, elsőajtózást is ignorálom (Bkv-s megszokás). :D Csak a vezetési élmény kell.
  • Fdm019
    Az ikarus 260 BKV-nak(1.0-ásnak)van OMSI 2-es verziója? Mert nekem az alap busz nem működik a 2 alatt. A 2.0-ás verziónak van,de abból a 7-ből 2 busz működik(Voith nagyhíd,zf)nekem. Tudtok segíteni?
  • matesz19
    Jó igen, ez is igaz. De szerintem, akkor tudod meg a leggyorsabban ha kipróbálod hogy működik-e az OMSI1 alatt is. :D De ha már kiadnak egy buszt/pályát az OMSI2 alá, akkor nem hiszem hogy lesz az előzőhöz már belőle még 1. :) Mint tudjuk, sajnos az OMSI2 visszafelé nem kompatibilis, ezért mondtam amit... De legyen neked igazad. ;)
  • Stormtrooper 01
    Miért? Nem egy olyan busz van már kiadva,s nem is túl régi járgányok,ami állandóan omsi2-re volt kiírva a fórumokon(külf. magy.fórum)egyaránt,és a végén omsi1-2 lett elkészítve.Csak egy példa a Volvo 9900,az is mindvégig omsi2-re lesz stb.. stb..,aztán kiderült hogy 1 és 2-re is jó egyaránt.
    Én csak érdeklődtem ezzel kapcsolatban.
  • Zoliikp
    Próbáld ki ezt a programocskát:
    http://data.hu/get/5881024/RH_Deep_UV_1.3.0.9.rar

Ezzel hozzá lehet igazítani az élekhez a textúrát...
  • Apocalipto
    Römerbergen nagyon állat ez a hegymenetes rész :)

• fghjk
    Letöltöttem a futáros citarokat, és a belső kijelzőjükön kettős pont helyett egy nagy A betű jelenik meg az időnél. Nem lehet valahonnan letölteni hozzá egy belső font modot?
  • matesz19
    @Stormtrooper 01: Gondolod hogy ha már megcsinálták az OMSI2-be, akkor megcsinálják az OMSI1-be is? Nem hiszem... Most már 95%-a csak az OMSI2-höz fognak kijönni. :(
    --------------------------

@norb82: Nah igen... :/ Elég furcsa világban élünk... :D

@Fox44: Én úgy vettem észre hogy ez a 2.1-es javítás annyira még sem jó... Próbáltad már 024-essel?? :) Nekem is voltak vele gondjaim a 2.1-essel, én pl. vissza is tettem a 016-ost, mert ott jobb volt az fps...

Feltudná valaki dobni egy másik tárhelyre ezt a Redercs pályát?? Mert 2 böngészővel is próbáltam letölteni, de egyikkel sem sikerült, vagy kifagyott, vagy el indult és pár % után lefagyott...
  • Ikarusfan
    Valakinek nincsen ötlete arra, hogy hogyan lehetne DE-ben feltextúrázni egy modellt, aminek nincsen textúrapontja? Tehát ha az ember az Object Properties-ben nézi az Object fület, egy darab textúrapont sincsen, így meg nem hajlandó ugye felvenni semmilyen textúrát sem.
  • Fox44
    2.1 patch óta ilyeneket ír a Börzsöny Fiktív-re és Redercs V1-re is.Kép
  • norb82
    Mind mások vagyunk, van olyan aki vezetni szeret és elvan egy rollbanddal is (mint pl én), van akinek meg csak az a fontos hogy bilikék legyen a busz és pofázzon:) :) :) :)
  • Stormtrooper 01
    Ebből az Ik-ból nem lesz a közeljövőben Omsi1-es változat is?
  • bpo 381
    mindennel együtt 2,93 GB.
  • matesz19
    Meg mondaná valaki hogy miért kell erőltetni ezt a Futár dolgot?? Már mint úgy értem miért jó bele tenni minden járműbe ami kijön/kijött?? Ha teljes működő lenne ez a Futárosdi és tényleg működne is rendesen, megérteném, de így hogy béta az egész, nem sok értelmét látom... Oké, bele lett téve a 412-esbe, meg a Citarokba, de a többibe minek?? Nem vágom...
  • 0165
    Tömörítve 860MB, úgyhogy teljes méretben kb. 1,5-2GB lehet.
  • Babszemzozo
    kb mekkora tárhelyet foglal?
  • bpo 381
    elkészült a Redercs névre hallgató Fiktivcity-pálya csoport III. kiadása,egyenlőre még csak az első kiadás,de V3-ig biztos el fogok menni,aszán ki tudja mi lesz a vége,
    nem ragozom:
    Letöltés
    illetve a MAN Lion's City festése is:
    Letöltés
  • MineHeadHun
    Szívesen, ezt már tavaly lerendeztem Zolival, mivel ő segített nekem abban, hogy kell a Repaintet megcsinálni. És hogy ne kelljen keresgélni ezek után, beleraktam egy pdf-be, így legalább mindenkinek, akinek szükséges egy tutorial, tessék, itt van ez. ;)
  • FWhite
    Ha megkérlek meg tudod mondani, hogy mit és hova kell másolni?
  • padarmartin
    Mindent a megfelelő helyre másolsz.
  • reveszda
    megoldható simán és könnyen