63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
fjx235 #52763 Az mitől lehet,hogy a délpest pályán (omsi2) szoló citaró AI-nak,a kijelzőn kiírja a járatszámot pl:282E utána mindíg garázsmenet a célállomás? -
bpyfan #52762 A kerék nélküli kocsikat nem tudom megoldani már próbáltam átmásolni de 2 újraindítás után ismét eltűnnek.
Hajdús busz Hajdús stílus. :D
Itt Biharban nem szokás pörgetni.
Ha megnézed két falu közt lejt az út. Azt is Hajdúsan kezeltem motor ki. Majd ha oda értem a megállóhoz.Berakom sebességbe és újra indul.Gázolaj spórolás köbön! :D -
fjx235 #52761 Mivel eddig csak az 1*ben használtam,az editort így nem tudom,hogy a 2-ben hogy kell és mivel sajnos elég kevés időm van ezért kérdeztem,és úgy értettem,hogy a ctrl-t kell nyomnom illesztésnél!
De akkor mosthogy is kell? -
Kerék nélküli autók befigyelnek :D
Kicsit hamarabb váltasz, mint kéne, legalább is én kicsit tovább szoktam húzni
Egyébként jó lett. -
bpyfan #52759 Első videóm. Megpróbálkoztam a gameplay készítéssel.Szerintem tűrhető lett bár többet vártam a 8350-től.
Viedó
Ha videóban látott fps droppookat ki lehet küszöbölni vagy ez az OMSI2 velejárója? -
halasgabor99 #52758 Köszi így megy -
padarmartin #52757 Úgy tűnik,hogy itt a szünet a sulinet felébredt.. -
gylacus #52756 Csekkold:
1, Letöltötted-e a legfrissebb verziót? (Szczecin)?
2, Be van-e másolva? (Ha az SD92-nek van Ansagen mappája, másold be oda is)
3, Menetrendben, IBIS-be beütve közlekedj (Ne a 92-es ikonnal állítsd be az útirányt)
Ezek után már működnie kell(ene). -
Tudom hogy ez nem a BKV által üzemeltetett VanHool, de a semminél még is több... :D -
halasgabor99 #52754 Szczezin dallamait sem mondja be man sd92 -
Köszönöm a gyors választ! :) -
Összajtónyitó gomb. Ha jeleztek, és be van kapcsolva, akkor az első ajtó gombjának megnyomására az összeset nyitja, és utána ha mégegyszer megnyomod az összeset becsukja. -
gylacus #52751 Ha nem értjük, mire gondolsz, az idők végezetéig se fogsz választ kapni.
1) Ha támogatja az adott busz a bemondásokat, akkor be kell másolni az Announcements mappába a bemondások hangjait.
2) Ha nem támogatja (pl. egyes Ikarusok, pl. amelyikben nincs IBIS), ott bonyolultabb a helyzet, kell bele rakni, modolni, stb, ezt hagyjuk meg azoknak, akik értenek hozzá^^. -
halasgabor99 #52750 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy utastájékoztató hangot hogy lehet addolni OMSI2-ben?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Üdv! Valaki meg tudná mondani nekem, hogy a MAN Lion's cityben a képen bekeretezett gomb mire való?
KÉP:
Az hogy mi van még a képen a lényegen kívül, mindegy, még nincs készen :) -
gylacus #52747 Textúrakészítéshez van olyan program, amire esküszöl (fotóból olyan textúra amit lehet sokszorozni és nem tűnnek fel az élek) vagy egyszerűbb letölteni? (pl. talajtext, én speciel pl. kaviccsal próbáltam)
Cirka 2 órát izzadtam mire találtam egyet, PhotoFiltre Studio X-be (illetve Photoshopba) való SeamlessWorkshop.8bf pluginnal tudtam a széleken átfedést csinálni, erre az Editorban Fehler bei Bereichsprüfugung...
Mi lehet a baj? Túl nagy? Formátuma rossz? (512x512 jpg fájl...)
Érdemes ezt egyáltalán végiggyötörni? (Itt a leírás ami alapján dolgoztam)
@Fognar ... teljesen más! -
Köszi,jövőben kéretik kicsit kulturáltabban! :)
-
Tessék -
gylacus #52744
Ne kezdjük újra, légyszi....
@halasgabor bezzeg ha beütötted volna google-be, töredékennyi idő alatt megtalálod!
oli, természetesen törölheted, ha gondolod, a többivel együtt... -
Ez miez? Ez egy IBIS szkript ami benne van, de mit változtat? Nem volt kedvem megnézni :D
@matesz19: Ez nem a BKV áltat üzemeltetett VanHool... De Nem rossz :)
@halasgabor: Ez egy fórum, ne várd azt, hogy 5 perc alatt választ kapsz a kérdéseidre..
-
halasgabor99 #52740 Járműbe -
Úgy érted, hogy a járműbe, vagy a pályára? -
halasgabor99 #52738 Mb citaro
alap man -
padarmartin #52737 Attól függ,hogy mihez szeretnél :) -
halasgabor99 #52736 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy utastájékoztató hangot hogy lehet addolni OMSI2-ben?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Mert csak egy képet töltött fel? -
Willy Wonka #52734 nem engedi letölteni csak a klép jön be -
Szép lett, bár nekem kicsit túl szögletes, de ez is valami. ;) Csak így tovább. :) -
fahrerplatz #52732 Elnézést a nagy képért, elszúrtam.
-
fahrerplatz #52731 -
Kicsit érdeklődnék,hátha tud valaki 1 kis infóval szolgálni.
Sketchup-ba megcsináltam google alapján az út(+ be ki hajtók kezdetét).
Ezt ha exportálom 3ds-be, hogyan tudom betenni omsiba? Streetcrator segítségel megoldható? Ha én egy egész buszfordulót + hozzá tartozó utakat egybe lemodelezzem egy az egyben betudom konvertálni omsiba ?
-
Végül is van VanHool az OMSI-hoz kérdés hogy müxik-e az omsi2 alatt is... Max. csinálsz hozzá egy BKV/BKK-s festés és annyi... :D De neked buszt/pályát/módot kérésre senki nem fog csinálni. :) -
padarmartin #52728 Lemodellezed a buszt ,elkezded konvertálni és scripteled is -
Teljesen mindegy, nem hinném, hogy valami nagy modder vagy, múltkor még segítséget kértél egy kormány beüzemeléséhez is.. -
Willy Wonka #52726 hogy megye? megcsinálom én, csak valaki mutassa meg...skype cimet adjatok és ott megmutatod? -
Routeres #52725 Ofpmafia-ról, vagy bárhonnan, ahova feltették.
A következő javítás, amit inkább egy nagyobb mértékű OMSI 2 upgrade-nek neveznék, majd valamikor a nyáron jelenik meg. -
A szóló CNG-s készül mint AI, és mint vezethető, a többi viszont rajtad áll. -
Apró kérdés, főleg Routeres felé:
Most, hogy az omsihu2.wordpress.com megszűnik, a Börzsöny pálya honnan lesz elérhető?
Ha már Börzsöny: Mikorra várhatjuk a következő javitást?
Amikor már AI busz megáll a megállókban, és IBIS-sel is ki lehet írni a végállomást, úgy hogy felszállnak az utasok? -
padarmartin #52722 Csinálsz magadnak :)Egy busz készítése nem úgy megy. -
Willy Wonka #52721 BKV Van Hool vAn? csinál valaki