63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
matec1996 #52803 Hello honnan tudom letölteni az OMSI2-őt és müködésre birni?? :) nagyon szeretnék rajta már játszani de nem találom :/ -
Willy Wonka #52802 sikerült menemm két kört a csuklósal a kis pályán, de mindig lefagy -
Igyekszem! :) -
Akkor tanuld meg kezelni, mert az OMSI-ba ezzel a programmal lehet a legkönnyebben beigazítani és textúrázgatni a dolgokat (tök mindegy, hogy busz vagy táj konvertálásról beszélünk). -
Akkor pedig nem kell ilyenekkel foglalkozni. -
Ezt beírtam Google fordítóba és ő sem érti :D
Najó mégis, csak mondom, hogy nem is tudom használni a DE-t, és még el sem indul a gépemen számomra unknown okok miatt.. -
Hát vidd arrébb a középpontot DE-ben és annak a koordinátáját kell beírni omsi-ba is. -
Nem tudom hogy kell használni *.* :D
Geri: Az addig oké, de ha elforgatom 90 fokkal elmozdul mert máshol van az origója vagy mittomén hogy hivják ezt az omsi világában...
-
Geri556 #52795 A rudaknak a középpont körül kell forogniuk és akkor nem "csúsznak le"... -
Deep Exploration -
Amennyiben találok olyan programot, amiből a pontos koordinátákat ki tudom lesni, meglesz, mert a textúrázást hamar megcsinálom. -
A honlapotokon az van kint, hogy 6. hó végére kész lesz.. Remélem sikerül addigra! :) -
Azt még hozzátenném, hogy semmi gond nincs vele, csak azok az ajtó-tartó rudak vagy mik lecsúsznak az ajtókról, de egyébként az ajtók jó helyre nyílnak. -
1: Nem újrakezdem, csak egy ideig nem volt kedvem hozzá, és a Blender fake koordinátákat ad..
2: padarmartin: Nem nem értek hozzá, beleraktam, működik, csak éppen mivel nincs meg a modell 3ds-ben és az objekt konvertáló elcseszi, elég nehéz lenne jó helyre tenni a kezelőt... De semmi baj. Ha kell levideózom, hogy a rossz helyen lévő kezelő működik...
-
bootsector #52789 Beszarás,
Köszi szépen!
-
Fox44 #52788 [URL=http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&postID=377239#post377239]Post #22[/URL] -
bootsector #52787 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. OMSI oldaláról letöltöttem a Volvo 9900-as buszt, de sehogyan sem tudom elindítani. M-el se indul, parkolófék, váltó üresben, nem tudom mit lehetne még állítani. Előre is köszi! -
Csináltam valós rendszámot a C56-ra:
-
Hát oké.. Azért sok sikert Petinek!
-
norb82 #52784 Nem negatív hozzáállás volt, hanem tény. Nem elakad egy-egy részletnél, hanem az alapokról sincs halvány gőze se. Hiába kérdez, mert válaszolnál neki, de ugye a válasszal sem tud mit kezdeni. Akkor jön az hogy "átküldöm a fileokat csináld meg nekem" -
padarmartin #52783 Ismerem őt,napok óta nyúz ,hogy csináljam meg a Lion's citybe a FUTÁR-t mert ő nem tudja.. :D -
Ne álljuk hozzá ilyen negatívan.
-
Végül is, igen. De had próbálkozzon. :) Talán kisül belőle valami jó is. :) -
padarmartin #52780 Az,hogy nem ért hozzá. -
Miért kezded újra? Mi volt a gond ami miatt újra kell kezdened?? -
Harmat Márk #52778 Én nekem nincs ezzel bajom -
Benya01 #52777 Elég (..) ááááh nem megyek vitába.. Szépen lehívod N-nel a splinet, majd lenyomot a CTRL gombot majd egérrel bemozgatod a megfelelő pozícióba, ha nem tudod egérrel akkor F9 nevezetű gombbal pattingatod/forgatod -
Úgy döntöttem újra nekiesek a 280 bolygó módnak, de most
Az animációnál az új koordinátákat vagy az elmozdulási koordinátákat kelll megadni? -
Harmat Márk #52775 Érdekes nálam odarakja csak kicsit mellé de amint elengedem oda illeszti hmm érdekes köszönöm szépen a tanácsot! -
A napokban kijött két Fiktiv pálya. Az egyik, Finken néven, a másik Ruhrgebiet [Halb-Real]. Nem próbáltam még ki, csak szemezgetés közben akadtam rájuk. :) -
fjx235 #52773 Nem nehéz,de nálam nem csinál semmit!!
Megprobálom újrarakni az OMSIT,hátha az segít! -
De, csak nyomva kell tartani a CTRL-t miközben mozgatod. Mi olyan nehéz ebben? -
fjx235 #52771 Hát akkor ez így nem egyszerű!! -
Harmat Márk #52770 Tudtommal a Omsi 2-es editorban már nem illeszkednek a splinek -
fjx235 #52769 Erre én is gondoltam,de erre sem reagál semmit,kezdem azt hinni,hogy valami nem stimmel az editorommal,pedig dobozos gyári? -
Benya01 #52768 F9-cel tudod -
fjx235 #52767 Ezt írtam,hogy így nem csinál semmit
1 kiválasztom a spline-t "n"
2 odamozgatom a kiválasztott ker-hez (az 1-ben automatikusan beforgatta)
itt hiába nyomom a ctrl-t nem forgattja be!!
Nem értetlen vagyok,de nekem nem megy!
-
fjx235 #52766 Ja és a Ik260 csak járatszámot ír célállomást nem? -
Lerágott csont, nemsokára javítva lesz! -
Ugyan úgy Mint az 1 editorában, csak nyomod hozzá a CTRL-t!