63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
padarmartin #52885 Csak a két E6-oson van rajta.:) -
BGergo #52884 A logó mögött a fekete kör, a valóságban is rajta van.
Persze nem mindegyiken.. -
Renault Agora #52883 Nem, itt nem a minőséggel van a gond, hanem béna az egész template dolog. Alterr Citaro-jához van rendes template, ami fehér, és valahogy azt jobban lehet festeni. (remélem érthetően magyaráztam el) -
Király. A logó mögül a fekete kör el lesz tüntetve? És MHU is készül majd? :) -
matec1996 #52881 Hello nekem miért van az a az IKARUS 250nél hogy a Börzsönyi pályán szinte mindennek neki ütközik pedig még a fal közelébe sem vagyok? :O -
Igen, ebben nincsen a légkondi, de én meg vagyok nélküle is, főleg hogy ezzel a kis konfiggal, nem igazán akar az OMSI 2 menni, de az OMSI 1 viszont még megy, rendesen... 
Bár érdekes, hogy a táblánál van egy nagy fehér rész, mint a képen az látszik is és csak a homok színű részre ír, máshová nem hajlandó...
Ez a 2-ben is így van megcsinálva, nem tudod?? 
-
atty707 #52879 Az ailists.cfg-ben a bus kiterjesztéseket cseréld le autóknál ovh-ra, illetve a vonatoknál is zug-ra, utána lesznek AI járművek. -
Egyébként jó kis kiegészítő, ugyanazt tudja, mint az OMSI 2-es verzió. Mondjuk ha ez ugyanaz, mint amit én szedtem le, akkor nincs benne a légkondis verzió, de egyébként rendben van. -
cxaxoxc #52877 Kipróbáltam én is ezt a C2-t. Sajnos felemásak az érzéseim. Olyan, mintha kissé elkapkodták volna. Eleve például teljesen gagyi a kanyarodása. A vége úgy mozog, mintha egy 280-as lenne. Ez az ajtón felszállás is vicc kategória. Az hagyján, hogy az első ajtót a világon senki nem használja, de hogy amíg szállnak le és fel addig vagy 3-4x becsukódik, majd vissza... Pedig nagyon ötletes, sok jó dolog van benne, de így amiket írtam szerintem teljesen lerontják az élményt:( Remélem javítgatják majd idővel ezeket a hibákat. Hab a tortán, hogy ahogy feltettem, eltűntek az AI-k. Bár ez nem tudom mennyire függ össze a telepítéssel, mert hát az OMSI mindig tud újat mutatni az idióta hibák terén... -
El se hiszem hogy készült ilyen mód. De Király! :D
Ikarus 250.59 OMSI1 kompatibilitás mod -
A high res nem jó? -
Renault Agora #52874 Sziasztok! Nincs valami rendesebb reapint template a Citaro C2-höz? Mert ami most van hozzá borzalmas, nem tudom megcsinálni a reapint-et amit szeretnék. :( Üdv. -
Üdv.
Berlinben ha a valós évben szeretnék az ailisten változtatni, akkor a chrono-ban lévő ailistek közül kell valamelyikét átírnom, vagy simán a map mappában lévőt? -
Még az is fel van nagyítva. :)
bazsiihmv #52871 hmm :) nagyon jó lesz. várom már. -
Benya01 #52870 Nagy felbontású templetből csinálod? -
Nagyon komoly! -
Logók: ✓
-
Köszi!
Igen. -
alexander1993 #52866 Hello! Valaki tudna linket küldeni a Hamburg 2.0-hoz és az ennél újabb verziókhoz?
Előre is köszönöm az esetleges segítségeket. -
BGergo #52865 Szép lesz.
De a beállításaid miatt ilyen mosódott a busznak a hátsó része? -
Hamarosan... | MTS-341
-
Kár. Remélem majd jön hozzá valami mod.
-
Apocalipto #52862 Összeomlott a vásárlós rész, elejétől fogva nem lehet megvenni :/ -
padarmartin #52861 Igen,csak 3 ajtós van. -
Csak három ajtós C2 van, lehet tudni? -
Rajtam ne múljon... :D -
Elérhető!!! -
Én nem tervezek rá festegetni , mert nem megy olyan jól , azért is írtam , hogy valaki.. :)
TXGN: Azért mondtam most csak így hirtelenjébe a BKK festést , mert általában az sok buszra úgyis felmegy :D -
O405GN-re is meg lesz csinálva a Volánbusz pack. -
norb82 #52855 Csak ha lehet, normálisan..... Ne a 2 perces verziót:D -
Tökmindegy , mert a BKK festést már úgyis rányomja estére valaki , tuti.. 
-
Azigeen...!
Ezt dobálja mikor még csak 44 % foglalt a 8 gigából...
(gg2 pálya)
-
Igen, kicsit előreszaladtam. :) -
Renault Agora #52851 Szerintem délutánra már lesz valami, legalább is remélem. :) -
norb82 #52850 "Nicht Lieferbar"
Még csak az oldala van meg:) -
Megjelent!:
http://www.shop.aerosoft.com/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=13005&s_design=simulation4u&shopfilter_category=Simulation4u&s_language=german -
Lenne egy kérdésem hozzátok.
Hogyan tudnám megoldani az Ikarus 280-nál, hogy mind két első ajtó szárny egy gombra nyíljon ki?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Willy Wonka #52846 az mi? -
Geri556 #52845 Még ne vegyétek biztosra, de ha minden igaz, akkor holnap megjelenik a régóta várt Drei Generationen 9,95 euróért.