63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
regelek5 #52925 Hali!
Kipróbáltam ezt az Ikarus 250.59-est, amit valaki belinkelt, mint OMSI1-re alakított buszt. Nekem nagyon tetszik, de sok pályán elakad, mintha kiálló cucc (nem tudom hirtelen a nevét) lenne a buszon, de persze láthatatlan.
Főleg buszmegállók előtt van ilyen, de nem mindenhol. Eddig Projekt PKS és Hellersdorf pályákon jelentkezett ez a dolog, az alap Grundorfon jó volt. Megjegyzem, be vannak kapcsolva az ütközések, így szeretem. :o)
Másnál is előfordultak a fentiek? -
Fox44 #52924 Na, rajta! Küld akkor az egy-két eurót a pályák készítőinek, ha Te szerinted mindegyik megér annyit.
-
Dettó ez van, ha @-ben keresed meg őket... -
Nekem 2.1-esen megy az OMSI tehát annál lép fel a probléma. -
Vicces, hogy a legtöbb kérdésre azzal felelnek, hogy nem tervezik beletenni/nem tudnak segíteni... Persze adódnak kérdések, amiket megválaszolnak, de az a jobbik eset... :( -
Routeres #52920 Hamarosan újra kinyit a kérdezz-felelek support topik a hivatalos fórumon. Ha van kérdés, tessék feltenni. -
Renault Agora #52919 Szia! Elég sok olyan pálya van, ami ingyenes és nagyon jó. Pl.: Projekt Szczecin; Rheinhausen; Börzsöny; Römerberg; Tettau; Sonnenburg és még sokáig sorolhatnám. Szerintem ezekért is lehetne pénzt kérni, sok új objektumot használnak, a pedig az alap objektumokat használják, akkor azokat nagyon kreatívan! Egy-két eurót szerintem megérne mindegyik. Üdv. -
Fox44 #52918 Üdv!
Pff... Hagyjuk már ezt! A legtöbb "rajongói" pálya egy fos. Alap objekteket használnak, és azt is rosszul elhelyezve. Útvonal is sokszor sz*r stb. Majd, ha hamburgi szintű pályát csinálnak, mondjuk kevesebb objektel stb, akkor majd lesz miről beszélni. -
Sziasztok!
Valószínűleg az történt, hogy megszaporodtak a fizetős kiegészítők, így akik korábban sikeres kiegészítőket adtak ki és hónapokat, éveket öltek bele egy-egy pályába/buszba már nem szeretnének "ingyen" dolgozni. Én abszolút megértem a hozzáállásukat. -
Várom a BKK-t! :D -
Szép mind a három. -
Három új repaint a C2-esre:
Mercedes-Benz Citaro C2G - 89.5 Music Fm, TraffiQ, BVG pack
http://gcs7e7.wordpress.com/
-
padarmartin #52913 Lesz. -
Nem. -
Hosszas várakozás után, június 26-án végre mindenki számára elérhetővé vált a Three Generations (Drei Generationen) névre keresztelt kiegészítő, ami az OMSI 2 csuklós busz állományát hivatott kibővíteni, szám szerint három új busszal...
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.) -
Tényleg, észre sem vettem. De készül majd MHU is? -
matec1996 #52909 kb hány százaléknál tart az E94? :) -
Készül az E94-es is, türelem. -
Geri556 #52907 Nekem is ez volt a problémám. Frissítettem 2.1-re és minden megy azóta is. -
E95: A Rábás 100%-os, a Detroitos 90%-os állapotban van, a Scaniasról nincs hír
E94: arról tényleg rég volt már hír -
matec1996 #52905 Hello az E94 és az E95-el miújság?? régen hallottunk mind kettőről :) -
cxaxoxc #52904 Köszönöm szépen
Csak úgy sietve kipróbáltam és véleményeztem, nem volt időm még a probléma pontosabb feltárására, de amint lesz időm kipróbálom. Mondjuk ez az ailist hiba meg aztán tényleg elég nevetségessé teszi az egészet. Ha már valamiért pénzt kér valaki, az szolgáltasson is olyan minőségű kiegészítőt, ami nem hemzseg legalább a hibáktól. Ez így kevés szerintem...
-
Renault Agora #52903 Hát kár hogy így elszúrták, azért így is nagyon jó lesz! -
Igen először úgy volt, csak azon a ponton ahol a piros és a szürke rész összeér ott pont szarul van textúrázva, tehát maradt ez a verzió ami a szólókra hasonlít.
Tervezek új színtervvel is, de nem biztos. -
Renault Agora #52901 Szia! Nagyon király lesz! Csak annyi hozzáfűzni valóm van hogy a lökhárítón nem ilyen magas a szürke csík. Példa Esetleg van esély egy ilyen fiktív festésre? Üdv. -
Még mindig fenn áll a probléma... :O Hiába kezdtem is valamit. A Hamburgi szóló buszoknál is ugyanez volt a gond, mert az options.cfg nem lett módosítva, és tessék, most újra lett rakva a hamburg és a buszok működnek! De a csuklóssal megszívtam úgy látszik, hacsak nem valaki tudja, mi a megoldás erre. -
WienerLinien - Gschwindl W-7054 MW | Hamarosan...
-
Aktiválva van az, csak mivel a "virágboltit" használom, az addons.init nem frissítettem a külön mappában, mivel nekem az omsi 2 ott működik megfelelően, a program files(per)m-r-software(per)omsi 2 mappában egyszerűen a steam jön be... Oda lett beállítva a telepítési path így ha addont rakok akkor másolgatni kell a másik mappába. -
Routeres #52897 Az X10-es járatot építik, az nem érinti Spandau-t. -
Nincs aktiválva a kiegészítő... -
Ha már Berlin, gondolom Marcellék pályáját folytatják. Ami nem az ő munkájuk. Az más lenne, ha nulláról építenék fel az adott szakaszt, de ezen nagyon meglepődnék. -
Fox44 #52894 OMSI-2-Hamburg-ailists-Fix -
Jó estét mindenkinek! Lenne problémám a Drei Generationen kieggel kapcsolatban: A buszoknak csak a vázát lehet látni kívülről és belűlről is, habár belűlről a vázat se lehet látni, ez mitől van? Egy képet mutatok róla, hogy belűlről hogy néz ki, mert éppen a Citaro G2-t vezettem, de a 1992-esnél és a 1999-esnél is így van. Mi lehet a hiba? A hamburg options.cfg-jével tolom(habár a textúra limitjét felhúztam 1024 MB-ra). -
Krisz995 #52892 Hát információk szerint több mint 100 új objektum lesz.. De szerintem sok különbség nem lesz a V4-es verzió és eközött, de majd meglátjuk. -
Mi történt vajon, hogy mindenki fizetős cuccokat akar csinálni? Egyébként is ez a Berlin bővítés nem fog egy rakás alap OMSI modellt használni? -
Az új E6-os kocsiknak fekete a logó közepe, és ebbe a rendszámmezőbe tartoznak majd, ezért lett ilyen. -
Krisz995 #52889 Alighogy megérkezett egy nagyon várt kiegészítő, egy újabbról tudhatunk meg többet. Ez pedig a Berlin X10 fizetős változata, mely 2014 3. negyedévében érkezik majd. Több, mint 18 vezethető járat, izgalmasan hangzik, de a V4es verziót elnézve, elég hatalmas méretű pálya.
Berlin X10 - Képek
Berlin X10 - Információk -
matec1996 #52888 Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (0xc0000142). Az alkalmazás bezárásához kattintson az OK gombra!!! EZT -
Geri556 #52887 A "nem indul" elég tág fogalom. Ír valamit, vagy csak egyszerűen nem történik semmi ? Eredeti egyáltalán ? -
matec1996 #52886 Hello felraktam az OMSI2-őt és nem indul el kikapcsoltam a vírus irtót is és igy sem indul el mi lehet a baja??