63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
bpyfan #52966 Megkérhetem az alattam szóló urakat hogy fáradjanak át az off-ba. -
martinmassa3 #52965 Amugy ha megnézted vona a Three Generations Videóját akkor az omsi 2 őz van csak :P -
Istvankahaha #52963 Tiszteletem minden kedves Omsi rajongónak. Olyan kérdésem lenne hozzátok , hogy letöltöttem a Omsi Three Generations-t És amikor fel szeretném tölteni kéri a Email-t meg a Number-t Van egy jegyzet és ott azt írja , hogy ami a Omsi 1 hez van Hamburg map annak a dolgait írjam be bemásolom de nem jó . Esetleg tudna valaki segíteni vagy max annyit , hogy a Új Citaro buszt valahova fel tölteni előre is köszönöm -
Renault Agora #52962 Ja, elég sok érdekessége van, csak akkor nem ha egyszínű festést csinálsz... :D -
Erre én is azt hittem, hogy elrontottam, de ez ilyen. És van nem egy furcsasága...
-
tamas120 #52960 Sikerült meg oldódtam és működik. -
seresa #52959 Értem, nos akkor valóban az a legegyszerűbb, ha frissítem a telepítést.
Köszönöm srácok, mindenkinek a gyors segítséget! :) -
Benya01 #52958 Akkor nem tudom XD -
Renault Agora #52957 Ezen nem sok mindent lehet elrontani. :D Annál már több festést csináltam, hogy ilyeneken vérezzek el. :) -
Benya01 #52956 Fogadjunk hogy elrontottad :D
-
Renault Agora #52955 Sziasztok! A Citaro festési dolgai kiakasztanak. Ahhoz képest, hogy azt mondták, milyen support lesz majd a festésekhez, a template-ek elég bénák. Ez itt például miért fehér? A template-ben le van festve rendesen, de a játékban még is fehér. Nem értem. Valaki tudna segíteni, hogy esetleg mit rontok el? Üdv. -
gotama73 #52954 Szeretném a segítségetek kérni. Nagy kedvencem a nemrég megjelent Ikarus 250-es. Szerettem volna megvalósítani, hogy váltásnál legyen hang, mint pl az MB 305-nél, de nem tudom a módját. Valaki tudna segíteni? -
Ennek örülök. Szívesen, máskor is, ha tudok. :) -
Mercedes-Benz Citaro C2G – WienerLinien pack | Kiadás hamarosan...
-
Ezer hálám! Most már jó. :) -
Most jutott eszembe hogy nekem is meg van ez a pálya, a gépen egy rarban, megnéztem és nekem rendesen benne vannak a texturák. Feltettem neked az enyémet és remélem ezzel már sikerül megoldani a hibát. :)
>>Letöltés<< -
Hát, ja oké megpróbálom. :) Csak én letöltettem a 3.0-t is és ott is a textúra mappában csak a black.jpg-t láttam a Römerberg mappában... -
És eredeti game-nél ezt hogy lehetne megoldani, mert hogyha reinstallálom a Steam közben letölti a frissítéseket? -
Szia, arra gondoltál hogy felteszed, a V3.0-át és utána rá másolod a 3.2-öt?? Mert én gyanítom hogy ez csak valami javítás lehet és azért nincs rendes textura. Veszteni valód nincs. :) -
Sziasztok!
A Römerberg V3.2-et felraktam az OMSI2-re és az a problémám, hogy nincs a "fűnek/földnek" textúrája...
A pálya hivatalos topicjában olvastam a hibaelhárítás résznél, hogy ellenőrizni kell a étkezetteket a fájlnévben a Texture\Römerberg mappában. Oké, átneveztem a "Römerberg" mappát "Romerberg"-re de még sincs textúrája. Azon is csodálkozok hogy a Texture\Römerberg\-ben csak egy fájl van, a black.jpg....
A logfile-ből pedig semmi különöset nem tudok kiszűrni... Az Editorban is ugyanez a helyzet....
Valakinek van 5lete a probléma megoldására? Köszi! -
De előbb próbáld meg azt, hogy csak a két Ikarust másolod be újra, ha úgy sem jó akkor telepítsd újra a játékot. -
Én is csak azt tudom javasolni, mint Erlau, azaz újratelepítés. Előtte valahova másold ki a neked kellő cuccokat (buszok, pályák, az ehhez szükséges objektek (esetleg az egész Scenery és Splines mappa), aztán gyaluld le. Előre felé lehet patch-elni, visszafelé nem. -
tamas120 #52943 Igen ez a BKV mód de telepítve van az eredeti is és annál is ezt dobja ki. -
Sajnos reinstall. Érdemes egyébként előtte a beállításokkal variálni én amikor felfrissítettem a legújabba 10 FPS volt a max, adtam neki egy minimum beállítást, amitől megtáltosodott, majd konfiguráltam a nekem megfelelőre.
A pályamódosításokat, festéseket másold át valahová, majd a reinstall után újra beteszed. -
Fox44 #52941 Helló!
Mivel a patch felülírja a korábbi fájlokat, és, ha nem csináltál biztonsági mentést, akkor aligha lehet visszaállítani. -
seresa #52940 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Anno, amikor jöttek frissítések a játékhoz, szándékosan nem frissítettem, mert számos játékos panaszkodott, hogy a patch- töltése után a játékélmény jelentősen leromlott. Akadozott nekik a játék, ugráltak a buszok stb. Nos, a napokban egy barátom rábeszélt, hogy próbáljam ki, nem lesz semmi gond. ( nem kellett volna )...
Azóta valóban akadozik, ugrálnak a buszok, fagy a játék, egyszerűen az egész "megbolondult". Azt tudni kell, hogy előtte ( a patch-ek előtt ) a gépemen nagyon jól futott az OMSI 2, még a nagyobb pályákon is, komolyabb buszokkal, tökéletes volt. Szerintetek mit tegyek? Bizonyára elég érdekes kérdés, de valahogy kiszedhető a frissítés? Újratelepíteni az egész játékot nem szeretném, mert sok festés, pályamódosítás, objektum van a főkönyvtárba, és nagyon-nagy munka lenne az egész újból másolni, elkezdeni, átalakítani... :(
Esetleges segítségeteket nagyon köszönöm! -
Ez a BKV-s verzió? Ha igen, le kell töltened az eredetit TITA-t, és abból a music mappát átmásolni a vehicles mappába! :3 -
tamas120 #52938 http://indafoto.hu/tomosz/image/21327379-73be66a1/user
Ez milyen hiba üzenet? -
Geri556 #52937 Sikerült lerobbannom Börzsönyben a 260-assal.
(Gyengébbek kedvéért: Nem, ez nem mod, hanem meg lett szerkesztve.) -
Harmat Márk #52936 Nekem az amikor kereszteződésben kanyarodik az AI és megáll kanyarodás közben (Tolatnék ha nem állna mögöttem vagy 4 autó) :3 -
A kedvencem, hogy áll a gyalogos az út szélén (hangúlyozom, hogy áll), én meg megyek 40-el, és mikor 1 méterre vagyok tőle elindul. :3
De az is jó, amikor megállok, hogy menjen át a gyalogos, de inkább vár fél percet, hogy elinduljon. :3 -
regelek5 #52934 Azt hiszem, igazatok van. Megpróbálom megszokni az ütközés nélküli vezetést, így azért nyugisabb. Még jó, hogy azért a padka, úthibák így is érezhetőek, szóval a vezetés hangulata megvan, nem csak megy a busz a "síkban", mint a VB-nél.
@Willy: Velem is hányszor előfordult, hogy a megállóból kilógott a busz segge, és belém jöttek. Az AI sokszor nem a legokosabb valóban. Az viszont jó pont, hogy figyelik, ha indexelsz kiálláskor, 2-3 autó után azért kiengednek a buszöbölből. Ezek néha intelligensebbek, mint az életben a sofőrök.
@Geri: A "kihívást" én is szeretem benne, max. ha belém jönnek, úgy veszem, hogy nem az én hibám, aztán padlógázzal letolom az útról és megyek tovább. :o) -
Willy Wonka #52933 meg amikor nem férel a megállóban amikor bennt álok -
Willy Wonka #52932 A legjobb az amikor kanyarodok ki mondjuk jobbra kisívben, de nem tudok egyből kimenni mert gyalogos akármi, és jön rám az AI és dudál és .... na én ezért kapcsoltam ki az ütközést. Mióta kikapcsoltam, még egyszer sem borult el az agyam vezetés közben :) -
Igen, az érzés ismerős, meg mikor nem adja meg az elsőbbséget, vagy hirtelen megáll vagy indexel, lelassít vele együtt te is, és gondol egyet és megy tovább, vagy te meg mész 40-el és megáll előtted és nem tudsz megállni, satufékkel sem és elkaszálod az előtted lévőeket... Én akkor untam meg az ütközéses vezetést... :D Az OMSI1 nem arról volt híres hogy az AI-k a KRESZ szerint vezetnek... :D -
lovet #52930 Sziasztok!
A "régi" 530-as csuklóst próbálom vezetni a Bécs pályán. Érdekes dolog történik: az utasok csak kifelé irányban szállnak fel a buszra, miután "kézzel" beírom a járatszámot és végállomást (ibis-en keresztül nem megy), befelé irányban pedig bárhogy próbálom, semmilyen módon sem szállnak fel. A hof file-t a neten találtam (Tatra a készítője). MI lehet a gond? -
Geri556 #52929 Én is pont ugyanígy vagyok, hogy egyfajta kihívásnak érzem, hogy baleset nélkül közlekedjek. Aztán amikor hirtelen előttem terem egy kocsi a semmiből (szó szerint), akkor borul el az agyam és lépek ki. -
Egy ideig én is így gondoltam. De az AI katasztrofális, és nem lehet vezetni ütközéssel normálisan. -
regelek5 #52927 Van egy olyan játék, hogy VirtualBus. Azzal játszottam régebben, és abban mindenen átment a busz. Elég kiábrándító volt. :o(
Ezt az emléket hozná vissza nekem az ütközések kikapcsolása, ezért nem szeretném így használni, meg hát szerintem egy fajta visszajelzés is a vezetés minőségéről, hogy nekimegyek-e a többi kocsinak, vagy sem, pofáznak-e az utasok stb.. -
Én is kipróbáltam, bár nekem nincs bekapcsolva az ütközés, pont az ilyen hibák és láthatatlan falak miatt. :D