63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Renault Agora #53009 Kár... :( Remélem egy későbbi update-ben, vagy valamiben elérhető lesz. Köszi a válaszokat! -
padarmartin #53008 Hiányzik belőle elég sok dolog :) -
Töröld ki a friendlyname elötti spaceeket, és megtudod. -
Renault Agora #53006 Sziasztok! Nézegettem a Citaro C2, model mappáját, és találtam benne egy ilyen file-t: "model_C2_solo.cfg". Ez jelentheti azt hogy van benne egy solo verzió is? Próbáltam működésre bírni, de nem nagyon értek hozzá, szóval nem jött össze. Üdv. -
Renault Agora #53005 Igen, az amit csak szimplán letöltesz és berakod. Amivel semmit sem csináltál. :) -
Gsmmedia OMSI fórum/Letöltések. -
martinmassa3 #53003 a kéket hol találhatom meg?
-
padarmartin #53002 csinálsz a kékből,egyébként már van rá normális Nógrád Volán festés. -
martinmassa3 #53001 Valaki tudna küldeni egy piros nógrád voláni oldalcsíkot?
-
fjx235 #53000 Melyik az amelyik nem moddolt,mert már van annyi,hogy én se tudom?
Amit az OMSI.RU oldalrol lehet letölteni V2 az jó? -
Renault Agora #52999 A texturewerbung emplates vagy a texturewerbung emplateshigh_res-nél a G2_18_template.bmp-t kell szerkeszteni, majd az SDK mappában lévő Repaint tool-al a texturewerbung mappában lévő G2_standardlack.rpc-t megnyitni, majd azzal bekonvertálni az elkészült template-ünket, .dds file-ba.
fjx235: Moddolt Citaro-t nem lehet berakni Ai-nak, csak a simát. -
BravoFox #52998 Kedves Kollégák!
Örömmel jelentem, hogy az OMSI2 Three Generations kiegészítő mától letölthető a WingBest.Com webáruházban. Az ára 3085 Ft.
-
fjx235 #52997 Sziasztok!
A szoló citaro jó AI-nak,mert nálam csak a manual-doors működik a többinél valami ajtóhibát ír? -
martinmassa3 #52996 melyik cucot kell megnyitni a textura eléréséhez és mibe kell convertálni hogy majd otmaradjan a matrica(kép)
-
Ja semmi, bocsi a dupla posztért, nem vettem észre a válasz gombot. Festést ezekkel lehet készíteni, amiről tudok: gyári Paint, PaintNet vagy Photoshop -
Ha nem írod oda hogy miben is kellene segíteni, akkor arra várhatsz... -
martinmassa3 #52993 valaki tud segíteni fontos lenne .
Bocsánat hogy ilyen türelmetlen vagyok de fontos -
Máskor betölti rendesen a thumbnailt, na de mindegy. -
-
Nem tette be rendesen, bocsi!
-
Csak úgy egy kép... :D
-
martinmassa3 #52988 Segítségem lenne szükségem a c2-hez . Hogyan tudok saját textúrát csinálni vagy is kinézetet. -
Nem töltöttél le minden szükséges cuccot. -
Üdv!
Leszedtem a Great Grundorf V2 verziót és hozzá az Omsu2-es patch-t.
Betöltésnél ez a kép fogad.
Valaki tudna segíteni hogy mit csesztem el? -
Nekem már első használatkor feltűnt, de nincs haszna, csak kinézet szerintem :D -
Akkor miért csodálkozol, hogy nem jó? -.-' -
Nekem ez a vacak mindig ott volt a busz seggébe, akárhányszor leraktam. -
Istvankahaha #52982 Hát Aerosoft-ban kell aktiválni nem ott aktiváltam . -
Mert nincs aktiválva, azért jelenik meg úgy. -
Istvankahaha #52980 Sziasztok abban kérném a segítségeteket , hogy fel tettem a Three Generations a gépre és amikor kiválasztanám a új 3-om buszt akkor a buszoknak csak a külsejük van meg se szék , kapaszkodó,ajtó,Semmi mi lehet a hiba előre is köszönöm a segítséget . -
Great Grundorf mindkét verziója -
Jazzdobos #52978 Köszönöm :D
De tényleg valaki tud ebben segíteni? -
Geri556 #52977 Erről a funkcióról csak én nem tudtam ? :D
A piros nyíl mutatja, hogy hova kell kattintani a felvételéhez. -
Az alap Grundorfon kívül van még Omsi2 kompatibilis Grundorf? -
A volt szakmai tanárom erre azt mondaná, hogy nem a gép a hülye és béna, hanem az aki kezeli azt.
-
A felesleges dolgokat töröltem! :) -
Jazzdobos #52973 hülye a gépem bocsi :( -
BGergo #52972 És ezt egyszer nem lehetett volna leírni?
-
Jazzdobos #52971 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy közületek valaki használ ja ezt a tipusu wheels-t? :THRUSTMASTER Ferrari GT Experience 3in1 ha igen akkor rezeg-e neki?
Előre is köszi -
Omsi 1 Nem kezeli a csuklós járműveket,pont ezért is "nagy" előre lépés az omsi második része!
@Más az Off Kommenteket töröltem!