63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Szerintem erre a pályára gondolsz: http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=4100 -
gabesz012 #53048 Igen, nálam is csinálja, de ez kb. az egyik legkevésbé zavaró hiba.
Más: morphi csinált hangot a gn2-höz, ha esetleg valakit érdekel, de nem találta meg eddig (mivel nincs kirakva a kezdő oldalra, csak a fórumban van a hsz-ek között), illetve egy ecolife scriptet a c2-höz. Arra viszont nem leltem választ, hogy a scriptet hogy kell beüzemelni, sajnos nem elég a bus file-ban átírni/hozzáadni a fájlneveket... Aki kicsit jobban konyít hozzá, leírhatná, hogy kell működésre bírni a váltót. :) -
mk452001 #53047 Na, kiderítettem biztosra, hogy mitől fagyott le a Loading AI képnél...az AI buszoktól - úgy általában - herótja van...ha kikapcsolom őket, egyből jó -.- (mondjuk lehet, lejjebb kéne tekerni a beállítást? most maxon van az autók, meg a buszok száma is) -
mk452001 #53046 Üdv újra!
Keresek egy pályát, aminek nem jut eszembe a neve, de remélem valakinek rémlik...
Annyira emlékszem, hogy egy relatíve központi állomásról indult a buszok többsége, egy az asszem valami kikötőbe ment, a másik az adott város végébe, ott pedig egy kis háztömb körül megfordult, illetve az újabb verzióban a buszsáv el volt különítve az autók közé egy belső, járdával elkülönített részre...
Remélem valakinek rémlik valami :/ -
Másnál is fordult már elő, hogy egy mentett szituáció betöltése után, vagy egy másik buszról való visszaváltáskor a gyári csuklós MAN, illetve a Drei Generation csuklósai "megcsuklanak"?(egyenesen álltam a mentéskor és mikor betöltöm teljesen jobbra, vagy balra elfordul a csukló mögötti rész) -
mk452001 #53044 Ezt próbáltam, de valamiért a duplán beírt AI-kat nem szereti...szimplán meg nincs kerekük, de valamit valamiért :P
Másik, hogy arról nem tudni esetleg, hogy a Dél-Pest kb. mikorra várható OMSI 2-es verzióban?
Igaz, én átkonvertáltam az editorral, de persze az nem igazán tökéletes megoldás.
(Bocsánat, ha esetleg ezer éves kérdéseket teszek fel, csak egy ideje nem jártam erre) -
Hátha érdekel valakit eme két dolog:
1. Kijött egy újabb frissítés, ami kisebb hibákat javít: http://omsi-check.de/omsi-news/patch-1-012-fuer-omsi-2-verfuegbar/
2. A C2-es Mercihez csináltak új kerekeket:http://omsi2.com/downloads/others/hha-2012-wheels-by-d34n.html -
Netreg2 #53042 Szia!
Ezt az Omsi 2-es változatot próbáltad? Ezzel nekem megy rendesen, miután kiegészítettem vele a sima Freyfurt 4-et.
Freyfurt New Version 2013
Egy-két érdekességet vettem észre a Three Generation-ös buszoknál. Le lehet törni a tükrüket és nagyobb bukkanóknál ha nem vigyázunk váltóhibát lehet begyűjteni velük. -
mk452001 #53041 asszem megvan a hiba...pár autó duplán volt berakva...mondjuk most nincs kerekük XD -
mk452001 #53040 Áháá...tehát ezek csak repaintek?
(BKK citaro és társai)
Mert akkor valószínűleg... -
(Bocs a dupláért.) 
Erre a Citarora gondolsz? -
A logfile-ban valószínű egy pár AI-nál error bejegyzés lesz, azokat töröld ki az ailist-ből, és elvileg jó lesz. -
Szia!
Nézd meg a logfile-t, hátha abban van a megoldás kulcsa.
-
mk452001 #53036 Sziasztok!
Lenne egy kisebb problémám, meg egy kérdésem.
OMSI2-ben a Freyfurt 4-es pályán próbálnék játszani, de állandóan csak a Loading AI...-ig jutok el, utána lefagy... Erre esetleg van valami megoldás (AI kikapcsoláson kívül, persze)?
A másik, hogy látom, sokakanak megvan az új Citaro is, azt honnan szereztétek?
Előre köszönöm. -
Javítom:*Hamarosan ez is kiadásra kerül. -
Hamarosan ezek is kiadásra kerülnek.. 
-
nike02156 #53033 Sziasztok a omsi-höz a ikarus e94 mikor lesz kész? -
Kösz a választ! -
Üdv!
Az OMSI 2-es Hamburgban a mentőknek és a rendőröknek bekerült a sziréna funkció? Mert láttam képet, ahol szirénáznak, de nálam nem akarnak.:S -
Készült egy patch a buszhoz, ami ezt küszöböli ki.
Az automata kuplungot pedig úgy lehetne átrakni más buszba, ha átmásolod abba a buszba az automata kuplung script-jét, amihez egy pár dolgot még hozzá kell illeszteni. Nem egy sima Ctrl+C Ctrl+V. -
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem az OMSI2-vel kapcsolatban:
Szekvenciális váltóval használom az Ikarus 250-t, és csak negyedikig kapcsolja fel a fokozatokat (feljebb csak az 5-ös, 6-os billentyűkkel tudok kapcsolni), viszont lefele váltásnál jó. Lehet ezt valahogy orvosolni?
Az automata kuplungot hogyan lehet hozzáadni más buszokhoz?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Köszönöm a segítséget! -
3D object converter, de fizetős, különben kivesz minden 3. poligont. (( egyéb válaszért fordulj off topikhoz)) -
Mi is volt a csodaprogram, amivel o3d-t lehet visszakonvertálni? -
Köszönöm a válaszokat! -
neo8888 #53024 Sziasztok!
Fel tudná nekem tenni valaki ezt a 2 filet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SceneryobjectsNemolus ObjekteVerkehrszeichenVZ_Mast_TatsachlicheLange.sco
SceneryobjectsPolskie sygnalizatorySBSB.sco -
Valószínűleg a .bus fájlban nincs behívva. Ha bent van mégis, akkor nincs tippem. -
Routeres #53022 Én Citaroval és a Three Gen.-nel próbáltam, ott jó volt. -
Ikarus 280 mappájába átmásoltam, de semmi... :( -
Geri556 #53020 Nekem csak a 2.1 feltevése után volt hajlandó megjeleníteni normálisan a buszokat. -
bazsiihmv #53019 A Drei Generationen csak 2.1-el működik? (már csak mert elég bugos, múltkor itt visszább olvasva másnál is láttam hasonló hibaüzeneteket pl. Börzsöny pálya betöltésénél). -
gabesz012 #53018 Áhh, köszönöm mindkettőt. :)
Ikarusfan: de, de anélkül -8-10 fps, ami már a játszhatóság rovására megy. -
Routeres #53017 FFB-hez csak a forcefeedback.osc-t kell átmásolni valamelyik gyári MAN-ból abba a buszba, amibe akarod a funkciót.
Amúgy itt van javítás a C2-eshez. A .bus fájlt kell szerkeszteni, rém egyszerű. -
A kifagyást nem okozhatta az, hogy beállítva maradt, hogy több mag dolgozzon? Nekem a kifagyásokat megszüntette, amikor kikapcsoltam. -
gabesz012 #53015 Azoknál a buszoknál, amiknél működik is ez a funkció. Mert több addon busznál nincs ffb, bár engem speciel annyira nem zavar, a padkát így is érezni. A C2-eshez remélem jön majd valami javítás, egészen megkedveltem, csak zavaró a tengelyek elszúrt fizikája, szinte mindig felmegy a "C" a járdára, öbölből való kiálláskor. A '99-es N2 viszont szinte tökéletes, szvsz. az lett a legjobb. :)
Sittingen meg baromi jó pálya, nekem eddig valahogy kimaradt, de most egyből a kedvencek közé került; csuklóst vezetve felér egy rutinpályával a legtöbb vonal. :D És külön öröm számomra, hogy a hozzá mellékelt beállításokkal Berlin is jól megy és a kifagyások is szinte teljesen megszűntek (hibaüzenet azért továbbra is szép számmal jön). -
martinmassa3 #53014 pontos tipus? -
Willy Wonka #53013 nekem oan a kormányom, logitech és nem megy magától!!! -
Van, és ha a kormányod tudja ezt a funkciót, akkor autómatikusan működik. -
Hali!
OMSI 1-ben van force feedback? És ha van, akkor hogy lehet bekapcsolni? -
Nem próbáltam, gondolom ez is bónusz mint az XXL.