63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Sziasztok!
Ez miért van? Bemásolnám a LOGFILE-t de csak 25K karaktert engedélyez. Újraraktam már a kieg-et de még mindíg nem jó :(
-
PetiM44 #53170 Hát ha van menetrend, és a készítője rendesen meg is csinálta a kameranézeteket, akkor a Home vagy az End gombokra be kell jönnie. Ha nem, akkor vagy nincs jól megcsinálva a kameranézet, vagy nincs menetrend. Ezt sajnos nem tudom, mert azt a buszt nem ismerem. -
Köszi, akkor a buszban tényleg nincs menetrend nem én nem találom? -
PetiM44 #53168 Igen, akkor minden rendben működik. :) Viszont ha megnyomod a Shift+Z-t, akkor fent kiírja, hogy mikor kell visszaindulnod, és addig még mennyi időd van. Aztán ha akarod, akkor megnyomod még párszor, és akkor eltűnik. :) -
Hiba az én készülékemben akkor:)
A menetrend megmarad amíg be nem érek a végállomásra, de normál
esetben az utasok kiszállása után átugrik a menetrend a visszaútra.
De mivel nem találok a fülkében menetrendet, így azt sem tudom, hogy
mikor kéne visszaindulnom.
-
PetiM44 #53166 Minden bizonnyal nálam van a gond, de mit értesz az alatt, hogy minden járat után újra fel kell venned? Legjobb tudomásom szerint ha felveszed egy busz menetrendjét, akkor az egészen addig megmarad, amíg újra ki nem kapcsolod a menüben. Ha másra gondoltál, akkor bocsánat. -
Még nem jöttem rá a megoldásra, ha van...
Vkinek ötlete, hogy 266.25 -ben merre van a menetrend a cockpitban? Semerre sem találom, így meg nem buli, hogy minden járat után újra fel kell vennem a menübõl.
Köszi -
Nem találja az említett textúrát, töltsd le újra a scenery objecteket -
seresa #53163 sziasztok!
Néha már úgy érzem, hogy egyfajta idegesítő hadjáratot folytat ellenem a játék. Tegnap játszottam, semmi gond nem volt. Kiléptem a játékból, ahogyan általában teszem, semmi hibaüzenet vagy egyéb jelzés nem jelentkezett.
Ma lépnék be, és többszöri próbálkozásra is ez jelentkezik. Szerintetek mi lehet a gond? A pályaszerkesztőnél is ugyan ez...
Hiba -
Nekem sem működik. A Hamburg csuklóssal próbáltam. -
Hy all!
Csak nálam nem működik a Ikarus 250.59 kürtje vagy másnál sem??
Ha valakinek sikerült működésre bírni és megosztaná velem azt meg köszönném. -
reveszda #53160 A kormánybeli segítségedet megköszönném :) -
Carmus #53159 Tessék itt miután megvetted már szedheted is le az OMSI 2-es változatot. -
Ez off téma, szóval tuti törölni fogja. -
Gladbeck-nél muszáj aktiválva fennt lennie a Wien pálya OMSI 2-es verziójának, különben a villamos nem fog menni... -
martinmassa3 #53154 nemjó a link :8
-
Kerestem neked egyet:Tessék -
martinmassa3 #53152 és az mikkora várható? -
martinmassa3 #53151 nekem a csuklóval van valami problemja :S -
alexander1993 #53150 Helló! A Gladbeck pályával kapcsolatban az a problémám, hogy amikor a villamost szeretném kiválasztani akkor az alábbi fájlokat nem találja elvileg betöltéskor:
ULF_TypB_ST1_innenTeile_26.o3d
LF_TypB_ST2_innenTeile_26.o3d
Egész pontosan az alábbi üzeneteket dobja ki:
vehiclesVA_ULF_TypBmodelULF_TypB_ST1_innenTeile_26.o3d – o3d reading failed - Could not read the o3d file! Die angegebene Datei wurde nicht gefunden
vehiclesVA_ULF_TypBmodelULF_TypB_ST2_innenTeile_26.o3d – o3d reading failed - Could not read the o3d file! Die angegebene Datei wurde nicht gefunden
Előre is köszönöm az esetleges segítségeket. -
martinmassa3 #53149 nekemis a kiválasztásnál már a modelt sem muatta. -
Ehh.. Letöltöttem, beraktam a plugins-ba, de nem működik :S -
alexander1993 #53147 Nekem is ugyanez a problémám. -
martinmassa3 #53146 segítsek a kormány telepítésében? mert nekem is ilyenem van. -
padarmartin #53145 Megnyugodhatsz, nem fogsz kapni. Lesz egy készítői OMSI 2-es változat, ami tartalmazni fogja a 2 újításait. -
reveszda #53144 Az én ik260 CCV updatem bizti müködne, de nem kaptam még választ a kiadási engedélyel kapcsolatban. -
LnD #53143 Nekem működött tökéletesen. -
Emlékszem anno. egyszer kipróbáltam, teljesen hazavágta a 1-et és reinstall lett a vége... -
bpyfan #53141 Én az egyből átmásoltam és működött/működik. -
Routeres #53140 Még februárban. -
Végre kijött Omsi 2-höz is :DD -
OMSI 2 - Blinker mod v2.0
-
Hello!
Egy kis problémám akadt. Leszedtem azt a Gladbeck V5 nevezetű mapot, ami ígért vezethető villamost. Nos, hát ez meg is van, csak a villamos fele nem töltődik be(már a kiválasztásnál), számomra ismeretlen okokból. Omsi 2.1-et használok, tehát nem értem mi lehet a gond. Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném! Petivoltam
-
Tudtam, hogy neked nagy nosztalgia lesz.... :) ha már az itteni fórumozók nagy része még csak nem is látott ilyet. :D -
Arról van vkinek ötlete, hogy 2660.25 -ben merre van a menetrend a cockpitban? Semerre sem találom, így meg nem buli, hogy minden járat után újra fel kell vennem a menüből.
thx -
vikimaki1 #53134 Igen erre a buszra, de az OMSI1-es verzió, OMSI2-ben hibát dob ki. Tehát ennek a busznak az OMSI2-es patchét keresem, de hátha a reveszda féle kijön és működik majd, ha nincs másik. -
Ilyenen kezdtem anno Pécsett, gyermekmentő volt :)
-
Geri556 #53132 Basszus ! Elnézést, töröld kérlek Oli :/ Kicsit játszadoztam a saját topicommal (innen lestem 1-2 kódot) és valahogy ide küldte... -
Geri556 #53131 asd -
tamas120 #53130 Nem működik. A szóló verzió működik de nem beszél. IK400 is fel telepítettem és az se beszél.