63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• YoGabN
    Sziasztok!

Ez miért van? Bemásolnám a LOGFILE-t de csak 25K karaktert engedélyez. Újraraktam már a kieg-et de még mindíg nem jó :(

• PetiM44
    Hát ha van menetrend, és a készítője rendesen meg is csinálta a kameranézeteket, akkor a Home vagy az End gombokra be kell jönnie. Ha nem, akkor vagy nincs jól megcsinálva a kameranézet, vagy nincs menetrend. Ezt sajnos nem tudom, mert azt a buszt nem ismerem.
  • SirHiggins
    Köszi, akkor a buszban tényleg nincs menetrend nem én nem találom?
  • PetiM44
    Igen, akkor minden rendben működik. :) Viszont ha megnyomod a Shift+Z-t, akkor fent kiírja, hogy mikor kell visszaindulnod, és addig még mennyi időd van. Aztán ha akarod, akkor megnyomod még párszor, és akkor eltűnik. :)
  • SirHiggins
    Hiba az én készülékemben akkor:)
    A menetrend megmarad amíg be nem érek a végállomásra, de normál
    esetben az utasok kiszállása után átugrik a menetrend a visszaútra.
    De mivel nem találok a fülkében menetrendet, így azt sem tudom, hogy
    mikor kéne visszaindulnom.
  • PetiM44
    Minden bizonnyal nálam van a gond, de mit értesz az alatt, hogy minden járat után újra fel kell venned? Legjobb tudomásom szerint ha felveszed egy busz menetrendjét, akkor az egészen addig megmarad, amíg újra ki nem kapcsolod a menüben. Ha másra gondoltál, akkor bocsánat.
  • SirHiggins
    Még nem jöttem rá a megoldásra, ha van...

Vkinek ötlete, hogy 266.25 -ben merre van a menetrend a cockpitban? Semerre sem találom, így meg nem buli, hogy minden járat után újra fel kell vennem a menübõl.

Köszi
  • Fognar
    Nem találja az említett textúrát, töltsd le újra a scenery objecteket
  • seresa
    sziasztok!

Néha már úgy érzem, hogy egyfajta idegesítő hadjáratot folytat ellenem a játék. Tegnap játszottam, semmi gond nem volt. Kiléptem a játékból, ahogyan általában teszem, semmi hibaüzenet vagy egyéb jelzés nem jelentkezett.
    Ma lépnék be, és többszöri próbálkozásra is ez jelentkezik. Szerintetek mi lehet a gond? A pályaszerkesztőnél is ugyan ez...

Hiba
  • wollnerd #53162
    Nekem sem működik. A Hamburg csuklóssal próbáltam.
  • n00body
    Hy all!
    Csak nálam nem működik a Ikarus 250.59 kürtje vagy másnál sem??
    Ha valakinek sikerült működésre bírni és megosztaná velem azt meg köszönném.
  • reveszda
    A kormánybeli segítségedet megköszönném :)
  • Carmus
    Tessék itt miután megvetted már szedheted is le az OMSI 2-es változatot.
  • kem001
    Ez off téma, szóval tuti törölni fogja.
  • Peti134
    Gladbeck-nél muszáj aktiválva fennt lennie a Wien pálya OMSI 2-es verziójának, különben a villamos nem fog menni...
  • martinmassa3
    nemjó a link :8
  • TNH
    Kerestem neked egyet:Tessék
  • martinmassa3
    és az mikkora várható?
  • martinmassa3
    nekem a csuklóval van valami problemja :S
  • alexander1993
    Helló! A Gladbeck pályával kapcsolatban az a problémám, hogy amikor a villamost szeretném kiválasztani akkor az alábbi fájlokat nem találja elvileg betöltéskor:
    ULF_TypB_ST1_innenTeile_26.o3d
    LF_TypB_ST2_innenTeile_26.o3d

Egész pontosan az alábbi üzeneteket dobja ki:
    vehiclesVA_ULF_TypBmodelULF_TypB_ST1_innenTeile_26.o3d – o3d reading failed - Could not read the o3d file! Die angegebene Datei wurde nicht gefunden

vehiclesVA_ULF_TypBmodelULF_TypB_ST2_innenTeile_26.o3d – o3d reading failed - Could not read the o3d file! Die angegebene Datei wurde nicht gefunden

Előre is köszönöm az esetleges segítségeket.
  • martinmassa3
    nekemis a kiválasztásnál már a modelt sem muatta.
  • Fognar
    Ehh.. Letöltöttem, beraktam a plugins-ba, de nem működik :S
  • alexander1993
    Nekem is ugyanez a problémám.
  • martinmassa3
    segítsek a kormány telepítésében? mert nekem is ilyenem van.
  • padarmartin
    Megnyugodhatsz, nem fogsz kapni. Lesz egy készítői OMSI 2-es változat, ami tartalmazni fogja a 2 újításait.
  • reveszda
    Az én ik260 CCV updatem bizti müködne, de nem kaptam még választ a kiadási engedélyel kapcsolatban.
  • LnD
    Nekem működött tökéletesen.
  • Erlau Trans #53142
    Emlékszem anno. egyszer kipróbáltam, teljesen hazavágta a 1-et és reinstall lett a vége...
  • bpyfan
    Én az egyből átmásoltam és működött/működik.
  • Routeres
    Még februárban.
  • Fognar
    Végre kijött Omsi 2-höz is :DD
  • Banderasbkv
    OMSI 2 - Blinker mod v2.0

• Peti134
    Hello!
    Egy kis problémám akadt. Leszedtem azt a Gladbeck V5 nevezetű mapot, ami ígért vezethető villamost. Nos, hát ez meg is van, csak a villamos fele nem töltődik be(már a kiválasztásnál), számomra ismeretlen okokból. Omsi 2.1-et használok, tehát nem értem mi lehet a gond. Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném! Petivoltam
  • LMG123
    Tudtam, hogy neked nagy nosztalgia lesz.... :) ha már az itteni fórumozók nagy része még csak nem is látott ilyet. :D
  • SirHiggins
    Arról van vkinek ötlete, hogy 2660.25 -ben merre van a menetrend a cockpitban? Semerre sem találom, így meg nem buli, hogy minden járat után újra fel kell vennem a menüből.
    thx
  • vikimaki1
    Igen erre a buszra, de az OMSI1-es verzió, OMSI2-ben hibát dob ki. Tehát ennek a busznak az OMSI2-es patchét keresem, de hátha a reveszda féle kijön és működik majd, ha nincs másik.
  • Erlau Trans #53133
    Ilyenen kezdtem anno Pécsett, gyermekmentő volt :)
  • Geri556
    Basszus ! Elnézést, töröld kérlek Oli :/ Kicsit játszadoztam a saját topicommal (innen lestem 1-2 kódot) és valahogy ide küldte...
  • Geri556
    asd
  • tamas120
    Nem működik. A szóló verzió működik de nem beszél. IK400 is fel telepítettem és az se beszél.