63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Steam-en keresztül ha eredeti a játékod, akkor ingyen megkapod. De hozzáteszem, ez csak AI busz, nem vezethető! -
A topik fejlécképén látható csuklós nemtommilyen tipusú buszt le lehet tölteni valahonnan? -
Ami a legjobb, hogyha törölnek egy HSZ-t, az arra lévő válaszoknál annak tartalmát meg lehet nézni.
Viszont ez az új téma kisüt a szemem :S -
Edit: Ja de, csak én még a /listazas.php[...]-s linket használom, és azért látom a régit. Elnézést Oli! -
Azt hittem valami tényleges változás lesz, de a fórumtopikokon semmi nem változott. -
Ezennel az új felületre való átállást befejezettnek tekintem.Bármiféle véleményt, észrevételt, javaslatot,kritikát privát üzenetben várok. -
Még egy kép(látom nem jön be a thumbnail ezért Spiler alatt a nagy kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Direkt link:Kattide -
Ikarusfan szóbeli segítségével készítettem egy ilyet:
Ha a kép nem jelenne meg: Direkt link a képhez -
Netreg2 #53203 Így van, Omsi 2-höz. -
OMSI 2-vel, mivel csak ott lehet választani, hogy egyből töltse be a mapot, vagy útközben. -
PetiM44 #53201 Ez OMSI1-hez, vagy OMSI2-höz jó? -
Netreg2 #53200 Hosszú kísérletezgetést követően összehoztam egy ideális beállítást.
Elég magas FPS-t értem el vele. Nincs laggolás simán fut az OMSI, az összes Tile betöltődik induláskor, ezért kicsit tovább tart a betöltés. Próbáljátok ki, hátha segít valakinek.
Netreg2 2014.07.22 -
Mint látható,az SG fórum új alakot öltött.Ezért,a továbbiak során az új oldalon lesz érvényes a dizájn. Az új Oldal :
Ötleteket,esetleges kérdéseket szívesen várok!
Oli -
Igen, sikerült megcsinálnom! :) Az egyetlen probléma, hogy a kormány 90-90 fokban tud fordulni, ami nagyon megnehezíti a vezetést, de majd megszokom :D -
Pont a kedvenc sulinetes barátaid csinálták meg működőre, de panaszkodtatok hogy az AI-k nem írják ki Köki fele a végállomást, illetve a FUTÁR sem.
Nos, ez is javítva lett:
( Letöltési link )
De attól még várom, hogy mivel lesz jobb a "készítõi hivatalos verzió".

-
Lehet. A DGTF pedáljainak a vezetéke kontaktos lett és nem volt sem kedvem, sem időm ki és visszaforrasztani a vezetéket, könnyebb volt a régi kormányom is a gépre dugnyi és annak a pedálzatát használni (félévig...).
Két kormány mellett am. használok OMSIhoz 2 joyt, és egy sok nyomógombos vezérlőt. Szóval összesen 5-öt.
Az általam forradalminak tartott Xpadder is tud kezelni egyszerre ennyit (de még többet is), így ezzel machinálva minden egyes joy kart és D padot kihasználok a busz különböző funkcióira. Így a legtöbb funkcióra van egy gombom és nem kell a billentyűzethez nyújtózkodnom, emellett manuálváltóm is kuplungal. Ugynis miután megjavítottam a DGTF vezetékét a régi kormányt nem húztam le a gépről, hanem az egyik pedál lett a kuplung, a másik pedig az IBIS léptető. -
Routeres #53195 Igen, én DFGT és FFGP kombóval próbáltam, nem volt gond. -
padarmartin #53195 Pont a kedvenc sulinetes barátaink miatt késik a készítői hivatalos verzió... -
Amúgy.. Kettő kontrollert lehet használni az Omsi-hoz? Szóval csatlakoztatva van mind kettő, és azt lehet, hogy egyiknek a pedálját használom, másiknak a kormányát? -
Jó pár hete még arról volt szó (még talán HG voltam akkor, szóval lehet annak már lassan 2 hónapja is...) egy hétvége környékén, hogy jövőhéten megjelenik.... azóta is jelenik. -
Van reveszda-nak egy bütykölt patch-e a Dél Pesthez, ami működik, de "hivatalos", a pálya készítőitől még nincsen. Hogy folyamatban van -e? Nem tudom.. -
gotama73 #53189 Tisztelettel érdeklődöm, hogy a Délpest térkép Omsi 2-es változatának készítése még folyamatban van, vagy érdemes inkább valami barkácsolt változatával kompatibilissé tenni? -
generalGGabe #53188 Érvényes: 2014.05.10-től első_ajtós_felszállási_rend
Erzsébet utca
Újpest-Központ M
Tél utca / Pozsonyi utca
Tél utca / Pozsonyi utca
Nap utca
Újpesti Erőmű
Ősz utca
Árpád üzletház
Árpád Kórház
Hubay Jenő tér
Rädda Barnen utca
Arany János utca
Beller Imre utca
Rákos úti szakrendelő
Wesselényi utca
Szent Korona útja
Széchenyi út
Karatna tér
Rákospatak utca
Szőnyi út
Teleki Blanka utca
Mexikói út
Mexikói út M -
generalGGabe #53187 Bocsi, de a Mexikói útig nem fogom megépíteni. -
A 25-ös még mindíg Rákospalotai... -
reveszda #53185 Már bocsanat hogy megkérdeztem de az omsiworka.hu oldalon a beharangozoban benne volt a 25 is nameg az is ujpalotan megy, de mind1. Hajrá G.Gabe remek lesz a pálya várom már nagyon, mivel újpesti vagyok. Illetve hallottam hogy volt valamilyen update ik412re hogy többen felférjenek? -
generalGGabe #53184 Nem azzal lesz a probléma, az egyszerű, hisz a Megyeri út egy jó részét amúgy is meg kell építeni (147, 930). Inkább Újpest Városkapuval lesz meg a szenvedés. Az a bonyolult. A csomópont, meg az épületek. -
8 db új/javított átfestés C2-re!
89.5 Music Fm MFM-895
TraffiQ F-VG 2423
BVG pack
ZDiTM
WienerLinien pack
BKK - VT-Arriva MUT-782
http://gcs7e7.wordpress.com/
-
122-es nagyjából arrafele megy, amerre a többi, csak a Megyeri utat kellene hozzá megcsinálni -
padarmartin #53182 Ha valós menetrendet szeretnél akkor az átszerelések miatt szerintem muszáj lesz megépíteni. -
generalGGabe #53181 A 126A szerintem még bele fog férni, de a 126-os az már sok lenne.
És ahogy elnézem, akkor már a 122-est is meg lehetne valahogy oldani.
Lehet, hogy utóbbi csak egy kiegként fog megjelenni, de szerintem az is megoldható. -
padarmartin #53180 Elvileg készül, az alapjárattal együtt, bár a VT végleg kivonult róla, de azért Localoval lehet majd rajta menni ;) -
UP (A Fiktivcity mapok készítője) már csinálja. -
Remélem a 126A (vagy akár a sima 126-os) is megvalósul, elég jó lenne elmenni vele a saját házam előtt! :D -
Szerintem ez teljes mértékben jó lesz. Ennyi budapesti járat azért nem semmi. Sok sikert hozzá. -
norb82 #53176 Besz@rok. Felsorolt 8 darab vonalat. (esetlegesen 9-et) De az nem jó. Direkt olyan kell ami nincs benne.... -
generalGGabe #53175 Nem -
reveszda #53174 25os nem lesz benne? -
generalGGabe #53173 Sziasztok!
Jó régen írtam már, most újfent jelentkezem.
Örömmel jelenthetem, mivel a dolgok rendeződtek/nek körülöttem, így újfent neki tudok állni az Észak-Pest pályám készítésének.
Emlékeztetőül:
ez a pálya magába foglalja Újpestet és Újpalotát.
A következő buszjáratokkal lehet majd hasítani a pályán:
96, 121, 147, 196, 196A, 220, 296, 930.
És ha belefér, akkor még esetleg a 126A vonalát is megcsinálom.
https://www.youtube.com/watch?v=TtgAGQTBvck
https://www.youtube.com/watch?v=fpFheR48opg
https://www.youtube.com/watch?v=ow2-FRiZi6Y
-
seresa #53172 Köszönöm szépen segítséged!
Megpróbáltam, de sajnos továbbra is jelentkezik a hibaüzenet.
Az érdekes az egészben, hogy tegnap normálisan bezártam a játékot, ahogyan általában. Kikapcsoltam a gépet, és ez idő alatt történhetett valami (ami azért eléggé valószerűtlen),hogy hibával lefagy az egész... :( Nem igazán tudom hova tenni a dolgot...