63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Gyönyörű, gratulálok ;) Bár azért írhatnád hogy milyen "nevű" festéseket tartalmaz :) -
Köszönöm!
-
bpyfan #53251 Szép munka köszönet érte!
-
Kitöltve, egész szórakoztató volt! :) -
Mercedes-Benz Citaro C2G-Festéscsomag
Készítő:TXGN
Letöltés -
Routeres #53248 Egy kis segítséget szeretnénk tőletek kérni a további fejlesztések érdekében, hogy minél felhasználóbarátabb felületet és oldalstukatúrát tudjunk kiépíteni. Az alábbi kérdések megválaszolása csak néhány percet vesz igénybe, nekünk viszont ezek lesznek a támpontok a későbbiekben. Segíts nekünk teljesen anonim módon.
OMSI+ fejlesztési kérdőív -
ekepista #53247 sziasztok az omsi 2 be mért nem megy amost kiadot iskola busz -
Nagyon jó lesz :) -
generalGGabe #53245 Észak-Pest készül:
Váci út- Fóti út.
-
feri259 #53244 Sziasztok.Lenne egy kérdésem...
Biztos találkoztatok már olyannal ,hogy megcsináltok egy pályát és vmi miatt bugos lesz.Nekem sajnos egyes járatok nem indulnak egyáltalán.
Mit lehetne tenni? -
Ikarus 250.59 (CCV-520) OMSI 1 edition (általam módosítva)
Ami változott:
-függönyök, zászlók, tv kiszedve
-klímás verzió hozzáadva
-az ajtó már nem nyílik olyan lassan
-az összes, OMSI 2-es verzióban lévő festés hozzáadva (plusz egy bónusz
)
Ismert hibák:
-az ajtó mozgása még mindig nem az igazi, de használhatóbb
-a tábla nem egészen olyan, mint az OMSI 2-es verzióban
FONTOS!!!! Ha fent van a régebbi verzió ebből a buszból (amit az oroszok adtak ki), akkor annak a mappáját feltétlenül töröld a Vehicles-ből, és csak utána másold be az Ikarus 250.59 mappát!
LETÖLTÉS -
bpyfan #53242 Akkor üdvözletem küldöm az ELS-245-nek és BPG-547.
De igazad van zárjuk a témát. (Srácok bocs a kis off-ért)
-
Ha már itt tartunk és szerintem fejezzük be, én meg szabolcsi.
-
bpyfan #53240 Néz el Hajdúban élek a hajdús buszok jobban megmozgatnak.
Még akkor is ha fehérek.
Bár tudod mit látnék szívesen viszont. A GJG-991-et vagy a FKB-456-ot. Csak az a baj hogy egyik típus sem készült még az OMSI-hez. -
Pedig csak az egyszerű fehér.. 
Köszi! -
bpyfan #53238 A Hajdúsat nagyon várom szép munka! :D -
-
Igazad van, jó ötlet. Köszi! -
Hamarosan...
A festések kizárólag az OMSI+-on fognak megjelenni! -
És Ikarusfan szóbeli segítségével sikerült megtanulnom az
"objekt készités-konvertálás-textúrázás-exportálás-mapeditor lerakás"
folyamatát!
Viszont nem tudom olyan kis területen levinni a talajt hogy körülötte ne vigye le, tehát most kicsit gondolkodnom kell, hogy hogya**csába csinálom meg jóra, de ez már a jövő zenéje.
Spoiler alatt egy kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Direkt link: Click here
Bár lehet sokak számára ez nem tűnik nagy dolognak, de nekem az, és mégegyszer köszönöm Ikarusfannak!!! -
Készíthetsz egy .bat file-t, ami az elindítására először a 2 fájlt törli aztán elindítja az OMSI2-t, az exe fájljának megnyitásával. :) -
OFF topikban megoldást kínált Routeres: "A texture mappából törölni kell a va_texturen.ipr és va_texturen.itx fájlokat." Töröltem. Kiléptem. És most megint ott van, megint nem indul. Ismét töröltem. Ismét indul. Aztán ugyanez mégegyszer. Jó kis szórakozás lesz ez, minden indítás előtt törölni. -
Bocs a dupláért:
a hivatkozott mappa és object nem része sem az alap programnak, sem a másik 3 felmásolt pályának (DP, Bzsöny., Hamburg).... én végkp nem értem mire rinyál ez a nyomult :( -
Dettó. Tegnap még minden ok, a szgép sem volt bekapcsolva azóta, és ma sem futattam rajta még semmit, egyből az OMSI-t nyitottam meg.... Nekem utána be sem akar záródni a program, némtet nyelvű hibaüzeneeket dob fel, hogy telepítsem újra, meg arrogáns hibaüzenet miszerint ne nyomjo semmit... -
Érdekes rendszer az egyszer biztos,utána kérdezek! -
Az a vicc, hogy én még mindig nem látom a 53224-'26 hozzászólásokat, pedig a határt felnyomtam -100-ig. Vagy csak simán törölve lettek?
Szerk: Érdekes módon frissítésre nem hozta be őket, de amint hsz-t küldtem, igen... Bár Peti134 hsz-ét még mindig nem látom. -
norb82 #53227 Szerintem ez egy jó funkció (egyébként működött eddig is, az olyan ember aki erősen negatívban volt, csak lenyitva lehetett megnézni a hozzászólását (úgy mint a spoiler, csak itt a névtől lefele). Tehát ott van, aki kiváncsi rá el tudja olvasni.
-
Fdm019 #53226 Nem. Azt írja, hogy értéke +/- 100 között lehet. -
És ezt nem lehet kikapcsolni? -
Fdm019 #53224 De a beállításoknál lehet ezt állítani mínusz és plusz 100 közötti tartományban. -
Többen jelezték,hogy nem látható a fórumon amit írnak. Nos ez azért van mert,az új weboldal automatikusan elrejti az olyan emberek hozzászólását akiknek értékelésük -50 alatt van. (kivétel: Moderátor,Tulajdonos,Házigazda)
Oli -
Fdm019 #53221 Nálam is. -
kitt2000 #53220 New Berlin- Spandau map v 1.4 pályát keresém a OMSI 2-re!
tudnátok segíteni? -
kitt2000 #53219 szia!
OMSI 2 változathoz keresem a New Berlin- Spandau map v 1.4 pályát!
Tudnátok linket adni? -
lel Nálam is 2 van belőle :D -
PetiM44 #53217 OFF: Csak nálam van két darab 53195. számú hsz? :D -
Mellesleg visszatérve egy kicsit az új fórum kinézetre:
1.Állítólag át lehet állítani a hátteret hogy ne süsse ki a szemed: Hogy?
2.Mért nem látom az elküldött hozzászólásom? -
Sokat érsz vele, ha egy teljesen lebutított, használhatatlan busz.. -
Próbáltam, nem :P -
De az AI-tól el lehet lopni a buszt