63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Fognar
    Bocs :S
    @Stormtrooper: Mikor nekem nem volt aktiválva a busz (( mert elfelejtettem )), nekem a kasztni helyett a kapaszkodók jelentek csak meg.
  • nike02156
    Helosztok
    A setra ul-nek nincs külsöje és ilyenkor mit kell csinálni?
  • norb82
    Láttam hogy írta hogy aktiválta, de azért érdemes ránézni. Nekem néha elfelejti az aktiválásokat (lehet hogy a Ccleaner miatt)
  • TNH
    Frissítsd az OMSI-d 2.1-re legalább.
  • Fognar
    Az volt a harmadik mondata, hogy aktiválta.
    @Stormtrooper, ez a 2012-es MercedesM
  • Stormtrooper 01
    De aktiválva van.

Utoljára szerkesztette: Stormtrooper 01, 2014.09.12. 16:09:29
  • norb82
    nincs aktiválva.
  • Stormtrooper 01
    Üdv!
    Egy kis segítség és info kellene,mert frissitettem az aerosoft-ot 1.2.0.3-ra.
    Omsi 2-nél feltettem a Drei Generations addon-t,sikerült is aktiválni rendesen. de viszont a buszok igy néznek ki benne,már a kiválasztásnál is.

Nem tudja valaki mért adja így be?
    Plusz az aerosoft jelzett hogy van új frissités a Drei Generations addon-hoz 1.10 frissités,de viszont nem tudom frissiteni rá,hiába kattintok az update gombra.
    Mi lehet a probléma a busz hiányoságnál?
  • Banderasbkv
    Amint berakom a dp-t ez a köcsög üzenet fogad. Mi rá a megoldás?
    http://savepic.net/6119819.htm
  • rg60
    Köszi!

Megpróbáltam, utána másik két fájlt nem talált, de ezeket már a neten sem találtam.
    Sok olyan pálya van aminek más pályából kell megszerezni a fájlokat?

Köszi
  • GLevi10
    Sziasztok. Letöltöttem Omsi 2-re a Ikarus 412, MB 0530+G futárosost és nem mondja hogy "a következő megálló" és még a tárolt hangokat sem.
    Mi a baja?
  • norb82
    Muszáj minden nap megkérdezned valami teljesen értelmetlen hülyeséget?

Ráadásul még egyik után se használtad azután hogy kaptál választ, a köszönöm varázsszót.....
  • nike02156
    Helosztok
    A e95 nincs letölhetö béta vagy a e94?
  • TNH
    Nem talál egy objektet. Keress rá az interneten, hogy hol tudod letölteni.
  • rg60
    Hello!

Minden más pálya müködik csak a Dél-Pest 3.0 nál ezt írja betöltésnél.
    Mi lehet a probléma? Köszi.

• Ikarusfan
    Ha az OMSI-s rádiót használod, az nagyon belassítja a programot. Jobban jársz, ha bepötyögöd az adott rádió nevét a google-be, és az online adásukat kezded el hallgatni, majd mellette elindítod az OMSI-t. Egyébként nem minden buszban van rádió.
  • nike02156
    Helosztok a rádiba hogy kell a zenét be kapcsolni vagy berakni és a setra ul215-nek nincs külsöje
  • TNH
    Mert a 2 már nem szereti a png formátumú textúrákat. Szerintem készült már hozzá patch, de nem tudom.
  • Harmat Márk
    http://www.kephost.com/image/HFA nekem miért nem műkődik omsi 2 alatt a jelcz ?
    Utoljára szerkesztette: Harmat Márk, 2014.09.11. 18:46:59
  • matteoXIV
    Ekkora pályán nem érdemes expresszjáratot csinálni. Értelme sincs. A 2-ben sem lesz.
    Turistajárat viszont van/lesz.
  • nike02156
    az omsiba hogy kell zenét berakni vagy hogy müködjön a rádio?
  • Deer
    Gyorsjáratra gondoltam, ami nem áll meg mindenhol.
    Esetleg még egy turistajárat Márianosztra és a vár közt.
  • TNH
    Szerintem nem. Bár távolsági pályán expressz kicsit érdekes...
  • Deer
    A Börzsöny pályához (OMSI 1) jött-e ki menetrend patch? Pl. amiben van expressz buszjárat, stb.
  • TNH
    Általában működnek, egy-két eseben kell csak belenyúlni. De a legtöbb buszhoz van már kompatibilitási patch.
  • Harixis
    Ami az egyhez jelent meg busz mi szükséges ahhoz, hogy az fusson 2-ben is? Én mint amatőr megtudom csinálni vagy ehhez már más tudás kell?
  • norb82
    8 (!) hozzászólással előtte válaszoltam meg ugyanezt a kérdést.... :D
  • bolhalovas
    OFF
    Én is azt az oldalt szoktam nézni, de sajnos már több, mint 2 éve nem frissült.
    ON
  • kuhnzsolt
    Sziasztok!

Lehet, hogy én vagyok a hülye :) , és nem találom a választ a hsz-k között, de mi a teendő, ha az AI kocsiknak nem tölti be a játék a kereküket Omsi 2 verzió alatt. A program frissíti magát amikor kijön egy újabb verzió esetleg!
    Utoljára szerkesztette: kuhnzsolt, 2014.09.10. 16:06:14
  • Fognar
    Ha adsz egy logfile-t, jobban tudunk segíteni..
  • Stormtrooper 01
    Lehet de nem biztos,hiányzó texture a probléma miatt.
  • gabesz012
    Köszi, erre nem gondoltam, a vehicles mappát próbáltam csak. :)

A kormányos dologra senki? Én nálam szar valami, vagy tényleg nem igazán lehet rendesen beállítani?

Még mindig tud meglepetést okozni, hogy mennyi kis apróság meg van csinálva a játékban; mondom megyek egy kört sd200-assal, úgyis régen mentem már azzal, ibis-t szépen beállítom, erre a külső kijelzőkön hülyeség jelenik meg, plusz egy részén a teszt alatt használt "kockák" virítanak. Újra beírom a dolgokat, erre más felirat ragad be. Rányomtam a busz javításra, utána megjavult, szóval kijelző hiba is van szimulálva. :)
  • TheKunka
    Hello! Nekem egy olyan problémám lenne hogy feltettem a Délpestv3.1-et és ezt a képet kapom...
  • Harixis
    Hát ez érdekes. Hajmási Tibor honlapját szoktam nézni, ott nem jelezte, hogy lenne változás, pedig nyomon követi az eseményeket, persze kérdés milyen sűrűn....
  • szaszy0830
    Szomorú.... :(
  • bocskor3
    Rosszul tudod, a busz már a Vértes Volán tulajdonában van, csak Albás festéssel.
  • norb82
    script mappát másold vissza, vagy steamen fájlok épségének ellenőrzése.
  • bpo451
    A DG_Options_Advanced-ben pipáld ki legalul a DG_Options_ChckBox_LoadAllTiles részt, és betölti egyben az egész pályát.
  • Harixis
    Amit én utálok a 2-ben az, hogy nem tölti be rendesen egybe az egész pályát sokszor félúton meg kell állnom, mert elfogy a talaj és a környezet meg minden, e autókerék probléma nekem is előjött, de én azt hiszem felülírtam őket és azért nincsenek a régi kocsiknak kerekeik.
  • gotama73
    A következő problémám merült fel. Nem találom, hol lehet pozicionálni azt a "pénzkupacot" amiből visszaadok. Ha valaki tud segíteni, megköszönöm.