63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Bocs :S
@Stormtrooper: Mikor nekem nem volt aktiválva a busz (( mert elfelejtettem )), nekem a kasztni helyett a kapaszkodók jelentek csak meg. -
nike02156 #53955 Helosztok
A setra ul-nek nincs külsöje és ilyenkor mit kell csinálni? -
norb82 #53954 Láttam hogy írta hogy aktiválta, de azért érdemes ránézni. Nekem néha elfelejti az aktiválásokat (lehet hogy a Ccleaner miatt) -
Frissítsd az OMSI-d 2.1-re legalább. -
Az volt a harmadik mondata, hogy aktiválta.
@Stormtrooper, ez a 2012-es MercedesM -
De aktiválva van.
Utoljára szerkesztette: Stormtrooper 01, 2014.09.12. 16:09:29 -
norb82 #53950 nincs aktiválva. -
Üdv!
Egy kis segítség és info kellene,mert frissitettem az aerosoft-ot 1.2.0.3-ra.
Omsi 2-nél feltettem a Drei Generations addon-t,sikerült is aktiválni rendesen. de viszont a buszok igy néznek ki benne,már a kiválasztásnál is.
Nem tudja valaki mért adja így be?
Plusz az aerosoft jelzett hogy van új frissités a Drei Generations addon-hoz 1.10 frissités,de viszont nem tudom frissiteni rá,hiába kattintok az update gombra.
Mi lehet a probléma a busz hiányoságnál? -
Amint berakom a dp-t ez a köcsög üzenet fogad. Mi rá a megoldás?
http://savepic.net/6119819.htm -
rg60 #53947 Köszi!
Megpróbáltam, utána másik két fájlt nem talált, de ezeket már a neten sem találtam.
Sok olyan pálya van aminek más pályából kell megszerezni a fájlokat?
Köszi -
GLevi10 #53946 Sziasztok. Letöltöttem Omsi 2-re a Ikarus 412, MB 0530+G futárosost és nem mondja hogy "a következő megálló" és még a tárolt hangokat sem.
Mi a baja? -
norb82 #53945 Muszáj minden nap megkérdezned valami teljesen értelmetlen hülyeséget?
Ráadásul még egyik után se használtad azután hogy kaptál választ, a köszönöm varázsszót..... -
nike02156 #53944 Helosztok
A e95 nincs letölhetö béta vagy a e94? -
Nem talál egy objektet. Keress rá az interneten, hogy hol tudod letölteni. -
rg60 #53942 Hello!
Minden más pálya müködik csak a Dél-Pest 3.0 nál ezt írja betöltésnél.
Mi lehet a probléma? Köszi.
-
Ha az OMSI-s rádiót használod, az nagyon belassítja a programot. Jobban jársz, ha bepötyögöd az adott rádió nevét a google-be, és az online adásukat kezded el hallgatni, majd mellette elindítod az OMSI-t. Egyébként nem minden buszban van rádió. -
nike02156 #53940 Helosztok a rádiba hogy kell a zenét be kapcsolni vagy berakni és a setra ul215-nek nincs külsöje -
Mert a 2 már nem szereti a png formátumú textúrákat. Szerintem készült már hozzá patch, de nem tudom. -
Harmat Márk #53938 http://www.kephost.com/image/HFA nekem miért nem műkődik omsi 2 alatt a jelcz ?
Utoljára szerkesztette: Harmat Márk, 2014.09.11. 18:46:59 -
matteoXIV #53937 Ekkora pályán nem érdemes expresszjáratot csinálni. Értelme sincs. A 2-ben sem lesz.
Turistajárat viszont van/lesz. -
nike02156 #53936 az omsiba hogy kell zenét berakni vagy hogy müködjön a rádio? -
Gyorsjáratra gondoltam, ami nem áll meg mindenhol.
Esetleg még egy turistajárat Márianosztra és a vár közt. -
Szerintem nem. Bár távolsági pályán expressz kicsit érdekes... -
A Börzsöny pályához (OMSI 1) jött-e ki menetrend patch? Pl. amiben van expressz buszjárat, stb. -
Általában működnek, egy-két eseben kell csak belenyúlni. De a legtöbb buszhoz van már kompatibilitási patch. -
Harixis #53931 Ami az egyhez jelent meg busz mi szükséges ahhoz, hogy az fusson 2-ben is? Én mint amatőr megtudom csinálni vagy ehhez már más tudás kell? -
norb82 #53930 8 (!) hozzászólással előtte válaszoltam meg ugyanezt a kérdést.... :D -
OFF
Én is azt az oldalt szoktam nézni, de sajnos már több, mint 2 éve nem frissült.
ON -
kuhnzsolt #53928 Sziasztok!
Lehet, hogy én vagyok a hülye :) , és nem találom a választ a hsz-k között, de mi a teendő, ha az AI kocsiknak nem tölti be a játék a kereküket Omsi 2 verzió alatt. A program frissíti magát amikor kijön egy újabb verzió esetleg!
Utoljára szerkesztette: kuhnzsolt, 2014.09.10. 16:06:14 -
Ha adsz egy logfile-t, jobban tudunk segíteni.. -
Lehet de nem biztos,hiányzó texture a probléma miatt. -
gabesz012 #53925 Köszi, erre nem gondoltam, a vehicles mappát próbáltam csak. :)
A kormányos dologra senki? Én nálam szar valami, vagy tényleg nem igazán lehet rendesen beállítani?
Még mindig tud meglepetést okozni, hogy mennyi kis apróság meg van csinálva a játékban; mondom megyek egy kört sd200-assal, úgyis régen mentem már azzal, ibis-t szépen beállítom, erre a külső kijelzőkön hülyeség jelenik meg, plusz egy részén a teszt alatt használt "kockák" virítanak. Újra beírom a dolgokat, erre más felirat ragad be. Rányomtam a busz javításra, utána megjavult, szóval kijelző hiba is van szimulálva. :) -
TheKunka #53924 Hello! Nekem egy olyan problémám lenne hogy feltettem a Délpestv3.1-et és ezt a képet kapom... -
Harixis #53923 Hát ez érdekes. Hajmási Tibor honlapját szoktam nézni, ott nem jelezte, hogy lenne változás, pedig nyomon követi az eseményeket, persze kérdés milyen sűrűn.... -
Szomorú.... :( -
Rosszul tudod, a busz már a Vértes Volán tulajdonában van, csak Albás festéssel. -
norb82 #53920 script mappát másold vissza, vagy steamen fájlok épségének ellenőrzése. -
A DG_Options_Advanced-ben pipáld ki legalul a DG_Options_ChckBox_LoadAllTiles részt, és betölti egyben az egész pályát. -
Harixis #53918 Amit én utálok a 2-ben az, hogy nem tölti be rendesen egybe az egész pályát sokszor félúton meg kell állnom, mert elfogy a talaj és a környezet meg minden, e autókerék probléma nekem is előjött, de én azt hiszem felülírtam őket és azért nincsenek a régi kocsiknak kerekeik. -
gotama73 #53917 A következő problémám merült fel. Nem találom, hol lehet pozicionálni azt a "pénzkupacot" amiből visszaadok. Ha valaki tud segíteni, megköszönöm.