OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még keresem a megoldást arra, hogy hogyan oldjam meg úgy a problémát hogy az én káromra se menjen a történet. Addig türelem.
Akaratom ellenére birtokosa lettem egy éjszaka sötétítő mod-nak és nincs meg az eredeti himmel05.bmp és envir.cfg. El tudná küldeni valaki?
Köszönöm a tippet!
Tűzes rókát használok, de ahogy nézem ahhoz is van, aztán majd kiderül a gyakorlatban, hogy működik.
Tűzes rókát használok, de ahogy nézem ahhoz is van, aztán majd kiderül a gyakorlatban, hogy működik.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Tölts le Adfly skippert, van a Chrome-hoz jól működő. Én először észre se vettem, hogy Adfly is van, mert nekem automatikusan átlépi.
Az adfly egy rakás sz@r, és büszke lehetsz magadra, ha véded. Múltkor egy nyamvadt pályát töltöttem le az OFF Asetto Corsa-hoz, és 4-edik kattintásra sikerült annak a nyomorult oldalnak elirányítania valami no name szerverre, előtte 3x valami vírusgyanús "én nyertem ájfont" meg "szexi csajok" a közeledben meg ilyesmi oldalakra irányított. Ja, véletlen se kaptam közben kismillió figyelmeztetést a smart sec-től, hogy éppen 10 irányból kapom a vírusokat. Ezekben az oldalakban az a legszebb, hogy ha az adblock engedélyezve van pont az ilyen baromságok miatt, akkor nem is ad linket, vagy a nagy büdös semmit tölti be, ha meg kiveszed a tiltást, 5 millió felugró ablakot kapsz 5 gyomorforgató nézd "meg, miért utálják az orvosok" hirdetés mellett.
De ezt a sok hülyeséget megértem egy nagy szimulátoros letöltőoldalon, vagy egy vimeo-n vagy akármi nagyforgalmú helyen, mert legalább azt mondhatja az ember, hogy szénné keresi vele magát a tulaj (és ezért van miértje). De nálatok miért? Nem akarok a zsebedben turkálni emiatt, de nem hiszem el, hogy 1 max 2 ezer forintnál többet tudnátok így kicsikarni, amennyi embert érdekel az OMSI-n belül pont a FUTÁR, pont a ti oldalatokról elérve, amin ennyi lépés után jut el egyébként is az ember.
De ezt a sok hülyeséget megértem egy nagy szimulátoros letöltőoldalon, vagy egy vimeo-n vagy akármi nagyforgalmú helyen, mert legalább azt mondhatja az ember, hogy szénné keresi vele magát a tulaj (és ezért van miértje). De nálatok miért? Nem akarok a zsebedben turkálni emiatt, de nem hiszem el, hogy 1 max 2 ezer forintnál többet tudnátok így kicsikarni, amennyi embert érdekel az OMSI-n belül pont a FUTÁR, pont a ti oldalatokról elérve, amin ennyi lépés után jut el egyébként is az ember.
Az időzítő ki lesz véve, illetve talán a reklámok is, mert a jelenlegi reklámszolgáltató szart sem ér. Az adf-ly-os linkek viszont maradnak mert az nem kattintás alapú.
Az talán logikus hogy a FUTÁR a jármű kategoriában van, elvégre jármű mod de kitalálok majd erre is valamit.
Az URL paraméterezés nem rossz ötlet, ezt a közeljövőben megcsináljuk.
Köszi a visszajelzést.
Az talán logikus hogy a FUTÁR a jármű kategoriában van, elvégre jármű mod de kitalálok majd erre is valamit.
Az URL paraméterezés nem rossz ötlet, ezt a közeljövőben megcsináljuk.
Köszi a visszajelzést.
Azon szegény soha nem fogja megtalálni, mert össze-vissza van az egész. Ráadásul nem lehet URL-ben sem normálisan felparaméterezni, mert max. annyit tudsz neki bepötyögni, hogy /letoltesek. Aztán meg szegény keresgélhetne egy óráig, amíg rájön, hogy nálatok a FUTÁR egy járműnek számít. Utána meg miután rákattintasz a linkre (meg a következőre, meg az azutánira), várnod kell 10 másodpercet teljesen feleslegesen, mielőtt átdob a megára.
Azt megértem, hogy az oldal tele van rakva hirdetésekkel, hogy legalább ennyit keressetek ebből az egész OMSI-s ingyenmunkából, de minek kell átvergődni magad marha sok oldalon meg várakoztatni az embert? Tudtommal csak akkor kapsz pénzt egyébként a hirdetések után, ha rákattintanak, azt meg szerintem csak véletlenül szoktak (de lehet, hogy máshogy van, mert ez nem google hirdetés, ahogy látom).
Szóval ezért rakunk be közvetlen linkeket, mert a weboldalatok nem éppen tökéletes.
Azt megértem, hogy az oldal tele van rakva hirdetésekkel, hogy legalább ennyit keressetek ebből az egész OMSI-s ingyenmunkából, de minek kell átvergődni magad marha sok oldalon meg várakoztatni az embert? Tudtommal csak akkor kapsz pénzt egyébként a hirdetések után, ha rákattintanak, azt meg szerintem csak véletlenül szoktak (de lehet, hogy máshogy van, mert ez nem google hirdetés, ahogy látom).
Szóval ezért rakunk be közvetlen linkeket, mert a weboldalatok nem éppen tökéletes.
Oké, legközelebb nem fordul elő.
Egyszerűen nem értem, hogy mi a probléma.
- Ezt letöltöd.
- Értelemszerűen a Vehicles mappa tartalmát a Vehicles-be rakd
- Fonts mappa tartalmát pedig a Fonts-ba.
A többivel nem kell foglalkozni. De még képekben is illusztrálva van, hogy biztos legyen a siker.
OMSI 2\Fonts
OMSI 2\Vehicles
Azért ennyire nem bonyolult folyamat egy busz behelyezése a játékba.
- Ezt letöltöd.
- Értelemszerűen a Vehicles mappa tartalmát a Vehicles-be rakd
- Fonts mappa tartalmát pedig a Fonts-ba.
A többivel nem kell foglalkozni. De még képekben is illusztrálva van, hogy biztos legyen a siker.
OMSI 2\Fonts
OMSI 2\Vehicles
Azért ennyire nem bonyolult folyamat egy busz behelyezése a játékba.
Igen beraktam de még úgysem tölt be a busz. vagy hova kell berakni? mert én próbálkoztam az OMSI-nak a Vehicls mappájával, meg azon belül a busz mappájába belerakni de úgysem akart működni.
Szerintem a többi busz nélkül is kell mennie. De ha még így se megy, akkor ötletem sincs.
Beraktad a patchet is?
Beraktad a patchet is?
Pedig benne van és akkor se működik, vagy a FUTÁR csak akkor fog működni amikor az szükséges buszokat letöltöm amit kell?
Ennek én is örülnék.
Valaki tudja, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy az STR-es 280-ban az első ajtó két szárnya egyszerre nyíljon? Mert ugye ezek a ruszki kivitelek olyan fülkével készültek, hogy a fülkefal kettévágta az első ajtót, és a sofőrnek "saját bejárata" volt. Ezt lecseréltem a Magyarországon megszokott fülkére (ami nem vesz el az ajtóból), de az ajtó ugye "úgy maradt". Próbáltam valamit kotorászni a door script-ben, de ennyire azért nem értek a dolgokhoz.
Erről a buszról van szó.
Erről a buszról van szó.
Na az lenne hogy Ikarus 435-nél nem tölti be a futáros buszt amikor elakarom indítani. Mi lehet a gond?
Valamiért nem engedi a FUTÁR-os nem engedi elindítani. Mi lehet a probléma?
Nagyon szépen köszönöm 😊
Ez a két busz van egyben elvileg. amit letöltöttem abba benne van mindkettő,csak OMSI 1-be való.
Csak én az OMSI 2-be valót keresem. Két illusztrált kép melyik kettőről van szó.
Csak én az OMSI 2-be valót keresem. Két illusztrált kép melyik kettőről van szó.
Be kell másolni a hof fájlt a busz mappájába. Ha a busz valami speckó hof-ot használ (BUSE kijelzős, rollband-os, stb), akkor nem fog semmit se megjeleníteni.
A link nem működik, szóval ez is elveszett, mint a legtöbb dolog az OMSI-s világban .
Felraktam neked, szedd le innen. Benne van a patch meg a klíma mod is.
Letöltés
-----------------------------------------------------
Nincs valakinek meg véletlenül a Hűvösvölgy pálya? Mert annak se működnek már a linkei.
Utoljára szerkesztette: ikarusbus, 2018.05.10. 21:32:14
Felraktam neked, szedd le innen. Benne van a patch meg a klíma mod is.
Letöltés
-----------------------------------------------------
Nincs valakinek meg véletlenül a Hűvösvölgy pálya? Mert annak se működnek már a linkei.
Utoljára szerkesztette: ikarusbus, 2018.05.10. 21:32:14
Hellosztok! Az Ikarus 435-ös buszt valakinek meg van? És ha igen az eltudja küldeni nekem? Nagyon megköszönném.
Hát ez pont az ami nem működik de azért köszi.
Nem hiszem, mivel más pályán pont ugyanúgy működnek. + Óbudán a járatszámot kiírja. Olyat sejtek, hogy a hof fájllal lehet a gond, pedig azt másoltam be, ami a tömörített fájlban van.
Fonts nevű mappából hiányozhatnak a fájlok.
Szervusztok, tudja valaki, hogy Kispest és Óbuda pályán miért nem ír ki semmit sem a buszra? Utasok felszállnak, FUTÁR működik ugyanúgy.
Köszi!
Próbáld ki ezt, nem vagyok biztos benne, hogy működik, csak egy videó alatt talátam, így gondolom nem lesz probléma.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2018.05.09. 21:01:32
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2018.05.09. 21:01:32
Hellosztok valamiért az Ikarus 415.14-es modelt nem akarja elindítani. Valami hibaüzenetet ír ik csak nem tudom mit jelent.
Kiszeded a {withbutton}-t és megoldva
Annak abbamaradt a fejlesztése, nem? Legalábbis én úgy értesültem az OMSI+ alapján.
Tudna valaki olyan letöltő linket,ahol le lehet tölteni az Ikarus AEU-777 pack-ot,OMSI2-be .
Egy helyen megvolt de ott az Adrive oldalon már megszűnt
Válaszokat előre is köszönöm.
Egy helyen megvolt de ott az Adrive oldalon már megszűnt
Válaszokat előre is köszönöm.
Köszönöm! (olyan jó érteni is nagyjából mit látok, mikor néha néha beleolvasok egyes scriptekbe<#circling>#circling>)
Még annyit lehetne rajta javítani, hogy ha nem nyitsz ki minden ajtót, akkor az utasok ne csak bambán álljanak a zárt ajtó előtt, hanem menjenek a nyitott ajtóhoz.
Köszönöm!
Már szinte hiányoztál. 😊
Egy fájlokat megfelelően módosító illetve kezelő programot (mint pl a path editor is amúgy) szövegszerkesztőnek nevezni nem sok hozzáértésre utal.
Nem mellesleg a FutárSDK közel sem teljes.
@Edmond14:
Már javítva van, jelenleg a FUTÁR fehérhelyettszürke szöveg problémáját próbálom orvosolni (eddig kevés sikerrrel) illetve a szövegek méretezését javítani, illetve pár apróságot (mint pl. klímahasználat felhívás) belerakni. A citaro-ban egyébként a magyar rendszám, a 3.ajtó hangja és vésznyitó utáni visszazárhatatlansága lett javítva.
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2018.05.08. 13:51:25
Egy fájlokat megfelelően módosító illetve kezelő programot (mint pl a path editor is amúgy) szövegszerkesztőnek nevezni nem sok hozzáértésre utal.
Nem mellesleg a FutárSDK közel sem teljes.
@Edmond14:
Már javítva van, jelenleg a FUTÁR fehérhelyettszürke szöveg problémáját próbálom orvosolni (eddig kevés sikerrrel) illetve a szövegek méretezését javítani, illetve pár apróságot (mint pl. klímahasználat felhívás) belerakni. A citaro-ban egyébként a magyar rendszám, a 3.ajtó hangja és vésznyitó utáni visszazárhatatlansága lett javítva.
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2018.05.08. 13:51:25
Aha értem. Szóval tényleg sehogy 😞
A Konstal nem működik minden verzióval, de a lerakás független tőle. Én pl. sose tudtam lerakni az OMSI 2-ben az ezrest oda, csak az OMSI 1-ben, nem tudom miért. Sőt, elkezdtem áthekkelni az egyes villamost, ott se mindig rakja le. Elég random a dolog igazából, vagy sikerül néha vagy nem.
Az OMSI-ban hogyan működnek a villamosok (azon kívül, hogy sehogy)? Mert nekem nem akar összejönni. Pl. ha az Óbuda pályán lerakom a pályával települt ezrest a nyugatihoz, de nem jelenít meg semmit (a játék viszont úgy érzékeli, mintha ott lenne). Próbáltam nagyjából rápozicionálni a villamossínekre (F4 és bal klikk a sínre), de nem sikerült.
Mintha valahol olyat olvastam volna, hogy csak bizonyos verziókban működik, nekem virágbolti 2.2.032 van, ha ez számít valamit.
Mintha valahol olyat olvastam volna, hogy csak bizonyos verziókban működik, nekem virágbolti 2.2.032 van, ha ez számít valamit.
Nos, most értem el oda, hogy kipróbáljam a Burst-féle BKV-s Citarot.
Konkrétan csak bemásoltam a buszt, és már mentem is játszani. Üres tile-ra letesz, tesztel, stb. Eddig nem volt gond. Gondoltam megnézem az ajtóműködést. Kinyit, hibátlanul működik, eddig pipa. Bezár, itt kezdődtek a problémák. Csengő nélkül nem zár - ezzel nincs probléma. De azt véltem felfedezni, hogy a harmadik ajtónak a hangját egyáltalán nem lehet hallani. Illetve hallható, de csak a bezárás utáni csapódás.
Nem tudom, hogy ez csak nálam fordult-e elő, kérném a készítőt, ha ideje engedi vessen már rá egy pillantást.
Ja, és még egy métert nem gurultam vele.
Konkrétan csak bemásoltam a buszt, és már mentem is játszani. Üres tile-ra letesz, tesztel, stb. Eddig nem volt gond. Gondoltam megnézem az ajtóműködést. Kinyit, hibátlanul működik, eddig pipa. Bezár, itt kezdődtek a problémák. Csengő nélkül nem zár - ezzel nincs probléma. De azt véltem felfedezni, hogy a harmadik ajtónak a hangját egyáltalán nem lehet hallani. Illetve hallható, de csak a bezárás utáni csapódás.
Nem tudom, hogy ez csak nálam fordult-e elő, kérném a készítőt, ha ideje engedi vessen már rá egy pillantást.
Ja, és még egy métert nem gurultam vele.
Az összes Börzsöny kiadás itt van a gépemen, de az általatok felsorolt fájlok nincsenek benne egyik archívumban sem. Emlékeim szerint így simán Gyar.sco, padka.sli és 0-5.sli nem készült Börzsönyhöz, úgyhogy szerintem azokat valaki beleokádta a pálya mappájába valami másik pályával, így én mosom kezeimet. ¯\_(ツ)_/¯
Nem tudom kinek jó ez, hogy már meglévő mappákba hánynak bele oda nem való dolgokat...
#62231: A duplikált fájlok (VZ_OhneMast_Baustelle (2).sco, VZ_OhneMast_LinksVorbei (2).sco) valószínűleg megvannak már neked, csak nincs a fájlnévben a (2)-es. Notepad++ megnyit > Ctrl + F > Keresés fájlokban > "Keresendő" mezőbe a dupe fájlnevet beírod > "Csere erre" mezőbe a normálisat > majd megnyomod a "Csere a fájlokban" gombot. Probléma megoldva. Ugyan ez a módszer használható fájlok elérési útjának cseréjére is, teljesen jól működik.
Nem tudom kinek jó ez, hogy már meglévő mappákba hánynak bele oda nem való dolgokat...
#62231: A duplikált fájlok (VZ_OhneMast_Baustelle (2).sco, VZ_OhneMast_LinksVorbei (2).sco) valószínűleg megvannak már neked, csak nincs a fájlnévben a (2)-es. Notepad++ megnyit > Ctrl + F > Keresés fájlokban > "Keresendő" mezőbe a dupe fájlnevet beírod > "Csere erre" mezőbe a normálisat > majd megnyomod a "Csere a fájlokban" gombot. Probléma megoldva. Ugyan ez a módszer használható fájlok elérési útjának cseréjére is, teljesen jól működik.
Átnéztem az összes neten megtalálható csomagot, csak foldut1-től foldut
5-ig találtam, lehet hogy ez az csak más néven, bár nem hiszem, hogy Kőbányán sok a földút.
5-ig találtam, lehet hogy ez az csak más néven, bár nem hiszem, hogy Kőbányán sok a földút.
Szerintem a VIDEKI_PALYA-sok a Börzsöny 1-es verziójában lehetnek, meg a Gyar.sco is.