63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• MAN014
    Sziasztok!

Régen is feltettem ezt a kérdést, viszont hiába nézem a régi 2012-es hsz. -eket, a választ nem találom, csak a kérdésemet. Régen valamelyikőtök tudott is segíteni, aki részletesen leírta, mit hogyan kell csinálnom. Viszont a kérdés: Hogyan lehet MAN NL202-esnek az utastér világításának a színét megváltoztatni? Valamilyen fájlban kellett valamit át írni, ha jól emlékszem. Kérlek titeket, aki tud segítsen. :(
  • Banderasbkv
    Zsír! Nagyon állat lesz. Csak így tovább.
  • rg60
    Az mit jelent , hogy mindent? Én már feadtam mert mindig mást hiányol, és még egy rakat féreget is kapsz ahonnan letöltöd!
  • Fognar
    Rohadt jól néz ki, csak így tovább! :)
  • nike02156
    jól nézz ki én már nagyon várom a rábát
  • SnyperDv2
    Hali!
    Rég jelentkeztem de még nincs elfelejtve a Rába :)
    Sofőr ülést csinálom 2 napja:
    ules1
    ules2
  • atis0418
    Sziasztok!
    Látom sokmindenkinek akadt baja a Délpest 3.1-el. Nahát nekem is, addig eljutottam hogy mindent betölt szépen, összekukáztam minden hozzávalót, de mikor megjelenik a pálya, akkor két figyelmeztetés fogad: Az egyik valami hozzáférés megtagadva, a másik pedig nem azonosítható valami... (Fehler von Adresse... vagy valami ilyesmi), plusz nincs forgalom, csak egy két kocsi elvétve és az AI-k. Esetleg van valaki akinek sikerült teljes egészében működésre bírni?
  • TNH
    Szerintem oda van írva mindenhova, hogy csak OMSI 2...
  • nike02156
    Helosztok
    Projekt Szczecin 4.00 müködik omsi 1-ben?
  • Routeres
    unsched_trafficdens.txt és unsched_vehgroups.txt
    Utoljára szerkesztette: Routeres, 2014.09.20. 16:23:43
  • BPI1184
    Ezt a napszaknak megfelelő prioritást hol találom? :)
  • ibalazs
    Ha kapok egy olyan hibaüzenetet, hogy Integerüberlauf, aztán kivág még egy hibaüzenettel az OMSI, akkor az mitől lehet, illetve hogyan tudnám orvosolni?:
  • Routeres
    OMSI 1.04 óta lehet már számokkal is prioritást állítani. OMSI 2-ben meg napszaknak megfelelően is.
  • TNH
    Ha az elérési útvonalát többször adod meg, sűrűbben jön.
  • fiat126
    Sziasztok!Egy kérdésem lenne.Lehet-e olyat beállítani valahogyan,hogy egy bizonyos típusú Ai járműből,de nem mindegyikből.Ritkábban vagy sűrűbben legyen a pályán?A segítséget előre is köszönöm.
  • Peti134
    Nem. https://www.youtube.com/watch?v=yTaNQhnS3-E
    Utoljára szerkesztette: Peti134, 2014.09.19. 19:42:25
  • Routeres
    Az adott pálya ailists.cfg fájljába kell beletenned a szirénázó járművet. Át tud menni a piroson, illetve csak akkor szirénázik, ha van előtte valaki. Lehúzódni nem fognak előle.
    Utoljára szerkesztette: Routeres, 2014.09.19. 17:05:25
  • Harixis
    Azt hol tudom beállítani, hogy legyen szirénázó jármű akkor amikor vezetek? És mennyire élethűen van kivitelezve az ilyen járművel kapcsolatos szabályok?
  • Edmond14
    Egy adott busznak hol lehet változtatni a kormányozási sebességén? (OMSI 2)
    Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2014.09.19. 15:48:19
  • Geri556
    Azt, hogy nincs jól optimalizálva a játék.
  • Astra12
    Kösz! A 2. mondat mit jelent? Kicsi hozzá a proci? Milyen a legjobb?
  • Geri556
    Egy i5-ösön is "szépen" elfut mind a két része. Bár az tény és való, hogy ilyen grafikával bőven több FPS-el kéne mennie...
  • TNH
    I7 Extreme sorozat megfelel. :D
  • Astra12
    Köszi! Esetleg tudsz mondani optimális Intel procit?
  • nemeza
    Ez az a szép EMKE modell magyarosított IBIS scripttel?
  • nemeza
    :)
  • Banderasbkv
    Csak nekem kifagy az egész és nem indúl a játék.
  • TNH
    Semmi. Leszeded a 3.1-et omsicenter.com-ról,bemásolod, beteszed a Hofot a MANokhoz, és megy.
  • Banderasbkv
    Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mik kellenek a DélPest működéséhez 2-alatt. Mert már nem emlékszek rá mióta újratettem. Ha berakom akkor meg kifagy az egész.
  • TNH
    Full grafikán nem fogsz te játszani semmilyen videókarin... Az OMSI inkább procit zabál, nem annyira videókarit. Mindkét chipet elviseli a program, érdemi különbség annyira nincs a kettő közt.
  • LnD
    Ők írták, hogy 100%-ban valós.. Akkor gondolom tudja ezeket is.
  • Astra12
    Sziasztok!
    Az Omsi játékhoz, fullon játszva milyen videókártya kell minimálisan? Melyik a legjobb hozzá? A játék az Ati vagy az nVídia kártyákat szereti jobban?
    Kösz!
  • Harixis
    Options-->Advenced fül és ezen belül pipáld be Load whole map at start-ot. ezzel egybe betölt mindent, igaz így lassabb lesz a betöltés, de nem kell azon aggódnod, hogy félig tölti be a pályát.
  • hitches
    Hogyan lehet azt beállítani hogy az egész pályát betöltse?? mert így a Dél-Pest meg a Szombathely pályán egyszer csak nagy fehérség és nem tölti be a textúrákat :S
  • norb82
    Ez most busszimulátor, vagy jegyellenőr-NAV ellenőr szimulátor? :)
  • nemeza
    Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület www.emke.ro
    vagy
    EMKE Kft www.emkekft.hu
  • padarmartin
    Edmond ismét jobban teljesít :DDDDD Egyébként pályánként meglehetne csinálni.
  • Edmond14
    Mi az az EMKE?
  • nemeza
    Azt a miénk sem tudja. A távolság alapú árat meg lehet csinálni - pályához illesztve.

Amúgy van már egy szerintem kész - más pályákkal is kompatibilis - EMKE pénztárgép (jelenleg az E94.60-hoz illesztve), de hát 2 ajtós SU 12 III-ból is készül párhuzamosan két projekt..
  • TNH
    A 100%-ban benne van a távolság alapú ár is? :)