OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az off topic -ban továbbra is folytatja munkásságát!
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Megtennéd, hogy mutatsz egy-két példát, hogy mit kellene "piszkálni"; még annyira nem vagyok járatos az omsi moddingban.
Elõre is köszönöm.
Vagy másik ötletem szerinted kivitelezhetõ-e van a 206.02 TITA Kéziváltósa az közel 80-at megy az Omsi2-ben annak a scriptelését, ha át teszem a 280-asra járható út-e?? vagy abból vegyem át a megfelelõ értékeket (azaz amit még nem tudok, hogy melyik érték mit is módosít :S)
"Samsung Galaxy Note II | Be Creative" "there's an app for that" iPhone 5s
Régebben sokat voltam fent, akkor még más névvel, de szerintem mostantól rendszeres látogató leszek.
Antrieb / engine / brake const file-okat nézd meg.
A továbbiakban neked is sok sikert! 😊
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
Olyan kérdésem/ kérésem lenne a közösség felé, hogy valaki segítene-e abban , hogyan sarkalhatnám egy kicsit forszírozottabb tempóra az Ikarus 280.02 TITA Manual transmision versiont, mert az a 49,4-6 tized szûken ötven kicsit gyengusz, viszont még annyira nem vagyok benne ebben az Omsi scriptben. Ha LUA source script volna kicsit jobban át látnám, de itt elvesztem<#help>#help> Ha valaki lenne oly kedves és akár privát üziben fel homályosítana arról, hogyan tudnék a fokozatokon módosítani asebességváltóban, hogy kb: 65-75 körüli tempót kitudjak csikarni belõle azt nagyon meg köszönném.
"Samsung Galaxy Note II | Be Creative" "there's an app for that" iPhone 5s
- Az oldal megszûnt, nem költözik át semmilyen lapcsaládba. Az oldal megszûnéséhez a magyar OMSI közösségben (többek közt ezen a fórumon is megtalálható) széthúzás, egymás semmibe vétele vezetett.
Ugyan megkeresést kaptam a hozzászólás írójától a hírek, letöltések lementése érdekében, de még semmilyen döntés nem született a részemrõl.
Az omsi.hu, omsi2.hu domainek a hûségidõ lejárta után lemondásra kerülnek, mindenki által szabadon regisztrálhatóvá fognak válni, ez ügyben lehet sasolni a domain.hu oldalt. (omsi.hu pár hónapon belül, omsi2.hu talán jövõ nyáron.)
Elnézést mindenkitõl, hogy ezzel fárasztottam a fórum közösségét, mindenkinek jó játékot kívánok, az új házigazdának pedig sok sikert, és kitartást a munkájához!
Nézegettem a képeket amiket kiraktál és meg kell,hogy mondjam nagyon jók,mitöbb klasszak. Szeretném tõled megkérdezni,hogy esetleg egy pályához tartoznak amely készülõ félben van? Csak azért érdeklõdök,mert én is dolgozok kicsit több,mint egy éve egy pályán és ez lenne a végállomása. Bár nagyon messze van még a vége de nem akarok abba a hibába beleesni,hogy egy pályából kettõ van. Igyekszem a teljessé igényével dolgozni de ha te ilyen élethûen dolgozol és a fasorba sem vagyok! 😞
EnableProxyLibrary=0
InitProxyFunctions=0
ProxyLibrary=
UseEffect=1
AlternativeDepth=1
AllowAntialias=1
BugFixMode=0
SkipShaderOptimization=0
QuadVertexBuffer=0
EnableShaders_3_0=1
UseMRTRendering=0
AdditionalConfigFile=enbseries2.ini
EnableBloom=1
EnableOcclusion=0
EnableReflection=0
EnableMotionBlur=0
EnableWater=0
EnableShadow=0
DepthBias=0
EnableDepthOfField=0
KeyUseEffect=123
KeyBloom=120
KeyOcclusion=121
KeyReflection=122
KeyCombination=16
KeyScreenshot=44
KeyShadow=119
KeyWater=118
KeyShowFPS=106
ReflectionPower=100
ChromePower=100
UseCurrentFrameReflection=1
ReflectionQuality=1
ReflectionSourceSpecular=50
ReflectionSourceTFactor=50
UseAdditiveReflection=1
ReflectionDepthBias=0
UseLowResReflection=1
ReflectionSinglePass=1
UseEnvBump=0
EnvBumpAmount=100
EnvBumpOffset=100
ReflectionFlip=0
BloomPowerDay=2
BloomFadeTime=400
BloomConstantDay=1
BloomQuality=0
BloomScreenLevelDay=95
BloomCurveDay=4
BloomPowerNight=7
BloomConstantNight=8
BloomCurveNight=0
BloomScreenLevelNight=70
BloomAdaptationScreenLevel=24
BloomAdaptationMultiplier=100
BloomAllowOversaturation=1
BloomMaxLimit=100
UseFilter=1
OcclusionQuality=2
FilterQuality=1
DarkeningLevel=30
BrighteningLevel=30
IlluminationLevel=30
AdditiveIlluminationLevel=30
UseAmbientOcclusion=1
UseIndirectLighting=1
FadeDistance=50
UseForAlphaTest=0
UseForAlphaBlend=0
DarkeningAmountDay=40
ScreenLevelDay=70
ScreenLevelNight=1
DarkeningAmountNight=22
GammaCurveDay=0
GammaCurveNight=-3
ColorSaturationDay=0
ColorSaturationNight=1
UsePaletteTexture=0
UseWaterDeep=0
WaterDeepness=20
WaterQuality=0
ShadowFadeStart=40
ShadowFadeEnd=80
ShadowAmountDay=100
ShadowAmountNight=30
ShadowScreenLevelDay=60
ShadowScreenLevelNight=20
ShadowQuality=1
UseShadowFilter=0
FilterQuality=2
ShadowBlurRange=30
ForceAnisotropicFiltering=0
MaxAnisotropy=8
ForceDisplayRefreshRate=0
DisplayRefreshRateHz=60
MotionBlurQuality=1
MotionBlurVelocity=0
MotionBlurRotation=0
SpecularColorMin=0
SpecularColorMax=100
SpecularColorMultiplier=100
SpecularGlossinessMin=0
SpecularGlossinessMax=100
SpecularGlossinessMultiplier=100
DOFQuality=2
DOFNumberOfPasses=1
DOFFocusRange=50
DOFBlurinessRange=10
A e95-röl nem tudtok semmit?
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Nem tudom ismered-e a GSM Média OMSI fórumát, de ajánlom figyelmedbe. 😊 Nem elküldeni/elzavarni akarlak, csak egy tanács. 😊 Tedd ki ott is ezt a szép és terjedelmes üzenetet, mert ott többen vannak és komolyabban foglalkoznak az efféle témával. 😊 További sok sikert kívánok neked és a csapatodnak. 😊
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Várom fõként:
- az omsi2hu szerkesztõinek
- omsi+ szerkesztõinek
- gcs7e7 szerkesztõinek
- Kispest, Dél-Pest, Észak-Pest, Dél-Buda, Csepel, Újpest stb. (valós pályák) készítõinek
- bármilyen más pálya készítõinek (fiktív pályák)
- bármilyen márkájú buszok készítõnek
- és természetesen minden olyan más embernek
a megkeresését, akik készítettek már valaha valamit az OMSI-hoz és bárkinek aki tenni akar a csoportért és a közösségért.
Email címem: [email protected]
Privát üzenetben is a nap 24 órájában (kivéve mikor alszom 😊) elérhetõ vagyok
Hajrá OMSIHungary!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Remélhetõleg végre újult erõvel sikerül áthidalnia a közösségnek ezt a krízist, és valami jó minõségû kiegészítõvel üdvözölhetjük az "új" kort.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Továbbiakban sok sikert a munkához! 😊
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Csak egy apró kérdés, azt látom hogy kerülõ úton, még elérhetõ az OFF topik. Valamikor meg lesz itt is jelenítve a topik egy link segítségével?? 😊
Továbbra is szép napot mindenkinek!!
Rögtön elõtört belõlem a kérdés hogy valami pozitívum is legyen itt ma:
Lassan jön a nyári szünet, mindenkinek több ideje lesz (remélhetõleg építõ jellegû tevékenységre is); ezúton is kérdezném, van-e valakinek Budapest-Baja vonalon (vagy akörül) pályaépítési ambíciója? 😄 Egyáltalán lenne-e ehhez az OMSI 2-nek kapacitása... (ld. 31-es út)
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
Emb 2.0:https://mega.co.nz/#!4cw30DSL!C8mrFXl8pOic7JJ5Gk6ecC8rpZ8534jtukARWhfK-5I
Próbáljátok ki jó 😊
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
Ha valami kérdés merülne fel, privát üzenet formájában szívesen válaszolok!
Oli Házigazda
omsigbm.ewk.hu
Fizikában, hangokban, modellben nagyon nagy a különbség, éppen ezért a tákolt busz nem olyan jó, mint a készülõ.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM