63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Ikarusfan
    Ha minden igaz, hamarosan kiadom.
  • Harmat Márk
    Elnézést , Este van már nekem
  • TNH
    A 280as kép Ikarusfané...
  • Harmat Márk
    Igazság szerint én készítettem a második képet , nagyon nem értek ilyesmihez de 1 próbát megért (lehet majd még belejövök) én is meg lepődtem hogy mennyi szavazatot kapott . Szerintem vagy Routeres Ikarus 280-as képe legen vagy maradjon ami most van
  • Erlau Trans #54358
    Az szerintem lassítaná a betöltést, sőt szerintem sokaknak Adblock vagy ilyesmi üzemel, ami nagy valószínűséggel kiszűrné.
  • Routeres
    Azok már sicher nincsenek meg, de sokban nem különbözhettek attól, amit linkeltem.
  • abner56
    Tényleg nem lenne rosz ötlet.
  • abner56
    Szerintem a tilyed lett a legjobb Ikarusfan,és mikor tervezed kiadni a buszt?
  • nemeza
    1. a háromból, és Ikarusfan :)
  • wollnerd #54353
    Nem lenne jobb egy flash object a bannerben, amely több képek között váltogat időközönként? :)
  • Ikarusfan
    Áhh, értem. Köszönöm a gyors reakciót, jó tudni, hogy ennyire pozitív a véleményed a képemről
  • Geri556
    OFF
    Láttam az előrejelzést, de valahogy nem tűnt fel
    (Egyébként napra pontosan 1 évre is 25 fokot ígértek)
    Nem baj, legalább nem fagyok meg esténként...
    ON
  • olimano2222
    Nem csúsztál ki a számításból,a te képeddel fog versenyezni az első helyezett. Legalábbis ezek a tervek! :)
  • Routeres
    Pont most akarsz őszi képet, amikor 25 fokot mondanak hétvégére? :)
  • Geri556
    Nos, akkor én is leírnám a véleményem :)
    - Az elsőben semmi különleges nincs.
    - A másodiknak a minősége iszonyatos, a kép el lett nyújtva, a logó pedig túlságosan pixeles. (Nem is értem hogy kapott ennyi szavazatot...)
    - A harmadik a legjobb, viszont a felbontás eléggé szemet szúrt nekem is.
    Szerintem is maradhat a jelenlegi (bár most már bánon, hogy nem neveztem egy képpel sem), mondjuk egy őszi kép tényleg jobb lenne.
  • Ikarusfan
    Szívesen fogadok bármilyen kritikát, de voltaképp miért is került diszkvalifikálásra a képem?
    (Az, hogy szerintem az én képem a 3 kirakotthoz képest milyen, az teljesen mellékes.)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha bárkit is érdekelne:
    kép

Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2014.10.10. 21:41:17
  • gcs7e7
    Direkt BKK arculattal csináltam, egységesen használt Frutigerrel.
  • olimano2222
    Rendben,köszönjük a vissza jelzést,aki gondolja nyugodtan írja le véleményét.. :)
  • cxaxoxc
    Előre is szeretnék elnézést kérni azoktól, akik vették a fáradtságot, és rászánták az idejüket a képek elkészítésére, de én is inkább a jelenlegi meghagyására voksolok. Szerintem is talán a harmadik a legjobb a három alkotás közül, de nekem valahogy a minősége miatt annyira mégsem jön be. Gondolom elég alacsony beállítások mellett készült. A jelenlegi tökéletes szerintem télig... Remélem senkit sem bántottam meg ezzel.
  • Erlau Trans #54342
    Attól nekem lesz olcsóbb a kenyér az üzletben, ha ez marad, így nem oszt nem szoroz. Inkább csak magára axiómára kívántam felhívni a tisztelt társaság és HG figyelmét.
  • olimano2222
    Na ez jó kérdés,ha többen jelzik felém,hogy maradjon ez a kép akkor marad! :)
    Utoljára szerkesztette: olimano2222, 2014.10.10. 21:19:17
  • Erlau Trans #54340
    Igen, talán a 3. De ott meg béna az a BKK-ra hajazó felirat meg az & jel-re nem ezt a betűt kellett volna alkalmazni, egy karakter erejéig, jó lett volna oda a jó öreg Arial vagy Times New Roman is.
  • Geri556
    Na látod, ezzel én is így vagyok, talán még a 3. kép az, ami egész jóra sikeredett.
  • Erlau Trans #54338
    Ha nem tetszik egyik sem, akkor mi a teendő, mert
    1. a jelenlegi jön be csak a 4 közül
    2. szimplán csak nem tetszik egyik sem. (de most komolyan, nem kötekedésből).
  • olimano2222
    Elérkezett hát az idő,tegyük ki a közönség által készített képeket. Szavazzatok arra a képre amelyiket szívesen látnátok a fejlécben.

Szavazni itt lehet

@ Fognar nem csak fárasztó :D
    Utoljára szerkesztette: olimano2222, 2014.10.10. 20:54:45
  • Fognar
    Bocs, lehet hülye vagyok, de mi volt a probléma? :D Ez márt túlzás volt? :D
  • Erlau Trans #54335
    Ne légy az életben senki fogadatlan prókátora. Fogadott meg maximum akkor, ha érdekedben áll, vagy ha jól megfizet.
    Utoljára szerkesztette: Erlau Trans, 2014.10.10. 20:39:43
  • Geri556
    Oké-oké, humoros ötlet volt, de nem kell túlzásokba esni..
    Szerk: közben törölve is lett.

Utoljára szerkesztette: Geri556, 2014.10.10. 20:28:59
  • olimano2222
    Remélem ezt te sem gondoltad komolyan... :)
  • Erlau Trans #54331
    Ennél van sokkal egyszerűbb is, netes konvertáló, ahová csak fel kell töltened vagy linkelned egy fotót a kedvenc buszodról, rányomsz, hogy start és mennek a százalékok, de 1-2 perc és megvan a busz, telepítős formában már mentheted le a gépedre :)
  • vikimaki1
    Nekem az OMSIHU-sokat el tudnád küldeni? Onnan nem engedi letölteni. Mind a kettő bevált, kisebb pályákon az általad árnyékosra, nagyobb pályán pedig az árnyék nélkülire állítottam át.
  • Routeres
    Ilyet.
  • Ikarusfan
    Jelenleg nem igazán.
  • abner56
    Üdv Routeres-hez lenne kérdésem hogy milyen beálitást használ omsi 2-be.
  • GLevi10
    Sziasztok esetleg készül-e Omsi 2-re ikarus 435?
  • Geri556
    A visszakonvertáló program rá tudja tenni a textúrát abban az esetben, ha a megnyitott modell egy helyen van a textúrákkal, viszont ha több text van egy modellen, akkor már macerásabb a dolog.
  • Ikarusfan
    Bármit meg lehet csinálni, csak ez a macerásabb dolgok közé tartozik. Van, hogy az adott elem külön modellben van, és van, amikor egyben valamivel.
    Például ha a 280-asból ki szeretnéd venni a tetőn lévő három fényszórót, a teljes lámpabura modellt ki kell cserélned.
    Modellt lehet visszakonvertálni, de ahhoz fizetős program kell, ráadásul az nem rakja át a textúrákat, tehát a nulláról kell újratextúrázni a visszakonvertált modelleket. Persze lehet tök új modellt is berakni. A fájlhivatkozások a model.cfg fájlban vannak, ennek a pontos helyét a bus fájlban találod meg a [model] rész alatti sorban.
  • Harixis
    Már egyszer kérdeztem de nem volt időm foglalkozni vele így újra felvetődik a kérdés mert most már tudok majd vele foglalkozni. Szóval meglévő buszmodellt mennyire tudok átalakítani? Tehát műszerfalon változtatni kapcsolók helyzetét, faros lemez csere, utastér megvilágítás cseréje, korlát szín változtatás és így tovább. Ezeket meglévő modellel megtehetem vagy újra meg kell írni a modellt hogy olyan legyen mint amilyent szeretnék.
  • norb82
    Ennyi:)
  • Fognar
    Egy kép a buszom készítéséről: