63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Geri556
    A 3 egymás alatti érték a koordináta. A modellezőben kell a pivot pointot oda helyezni, ahonnan szeretnéd, hogy a játék a középpontot nézze, ajtó esetén a szélére kell rakni, bár ezt neked kell kikísérletezni. A másik newanim most hirtelen nem tudom, hogy miért van ott mivel egy kódrészletből elég nehéz megállapítani a dolgokat. Egyébként ha jól látom ez a bolygóajtós 280-asotok, amivel szerintem felesleges foglalkozni, mivel pár napja jött ki a 280.70B, ami már bolygóajtós.
    Utoljára szerkesztette: Geri556, 2014.10.12. 11:10:29
  • Peti134
    Kérdésemet képben megfogalmazom :)
  • abner56
    Sziasztok nem tudtok valami jó pályát omsi 2-höz?
  • Ikarusfan
    Köszönöm, hogy képtelen voltál a spoilert használni, és hogy két azonos percben írt hozzászólást képtelen voltál egybe rakni...
    Egyébként nem tudom, mit műveltél a gépeddel, de hiányzanak cuccok még az alap buszokból is...
  • Ikarusfan
    Honnan gondolod, hogy mind a nem tudom hány száz MB-ot át fogom küldeni? Nem mint ha napokig tartana a lassú netemmel átküldeni.
    Old meg a problémádat te. Leírtam, hogy spoilerbe írd ki a log fájlodat, az alapján lehet kideríteni mi hiányzik. Ha nem teszel az ügyért semmit, mi sem fogunk, elvégre ez nem a mi érdekünk, hanem a tied.
  • olimano2222
    A szavazások eredményében,ez a két kép fog versenyezni!

Szavazás
  • gabesz012
    Szerintem ez még nem off, elfér itt az ilyesmi. Amúgy csak a Citaro-ra gondolva mondtam. SD-knél engem sem érdekel. Amikor Berlinben megyek ('80-as évek vége/'90-es évek eleje), én is máshogy vezetek. A bundesliga sérót, atlétát odaképzelem, a mutató szigorúan 60 környékén van a Heerstrasse-n, retarder ki, nyikorgó fékkel az igazi megállni. :D Aztán amikor átpattanok vmelyik újabb buszba, alacsony fordulaton váltás, spórolós, finom vezetés következik. :)
  • Edmond14
    Steam: Játékkönytár\OMSI 2 - jobb klikk - Tulajdonságok\DLC\OMSI 2 - AI-Articulated Bus for Vienna bepipálod, és a Steam automatikusan megkezdi e letöltést
  • abner56
    Sziasztok honnan lehet letölteni Wienhez a csuklós Al buszt?
  • ikarusmester
    Küld el az egészet amit te tettél be
  • Ikarusfan
    Nekem honnan kéne tudnom, hogy neked mi hiányzik?
  • Edmond14
    Ez a rákoskeresztúri pálya nem?
  • Peti134
    Hello! Valaki tud animációban segitséget nyújtani?
  • ikarusmester
    Ikarusfan

Küld el lecci azt a hiányzó fájlt privátba.

Előre is köszönöm
  • norb82
    Letölthető az a pálya. Mindenkinek onnan van akinek megvan.
  • ikarusmester
    Te küld átt priviben a délpest pálya 3.1 ami neked van légyszives!

Előre is köszönöm
  • Ikarusfan
    Ki küldjön át mit?
  • gcs7e7
    Ha már szóba jött... :)
  • ikarusmester
    Küld átt az egész pályát priviben
  • Ikarusfan
    Észak-Pest, Dél-Buda (legalább is voltak próbálkozások), próbálkozás szinten "készül" valamilyen csepeli vonal, voltak anno képek a 7-esről (bár állítólag elveszett a pálya), készül egy bővített verzió a Börzsöny-fiktívből, egy OMSI+ -os cikk alapján CCV-520 is épít egy valós vidéki várost (nem ugrik be hirtelen), és évtizedek kérdése, de én is kiadom a BKV 34-es vonalát. Ezeken kívül látni néha-néha WIP pályákról képeket, lásd Gcs7e7 banner képét.

@BetaIkarus260
    Javaslom a Google használatát, nagyon hasznos, továbbá felesleges hozzászólás csökkentő hatással is bír.
    Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2014.10.11. 18:52:35
  • tbotond
    Sziasztok! Tud valaki készülőben lévő magyar pályát?
  • BetaIkarus260
    Szóló citaro és a cito.
  • Ikarusfan
    Ez három típust is jelenthet, szóval érdemes lenne kicsit szűkítened a kört.
  • BetaIkarus260
    Omsi 2.
  • abner56
    omsi 1 omsi 2?
  • BetaIkarus260
    Szasztok! Valaki adna egy linket az Mb citaro letöltésére?
  • Ikarusfan
    Már leírták korábban, leírom én is: hiányzik pár fájl. Más is írtam, én is írom; jó lenne, ha spoilerben beraknád a log fájlodat, mert anélkül nem tudunk elindulni.
  • ikarusmester
    és akkor csak amikor azt irja hogy loading tile files ... akkor eltünik az út!!!!!!

Segítség!!!!!!!!!

Utoljára szerkesztette: ikarusmester, 2014.10.11. 15:23:52
  • ikarusmester
    Hello mindenkinek!!!!

A Délpest pálya 3.1 ben a szarvas után eltünik az út már ujra raktam de úgyan úgy eltünik!!!!!
    Mit tegyek??????

Előre is Köszönöm
  • Gonosz Ördög
    Halihó!
    Valaki info vagy link,hogy a Ikarus 255.70-es autómata váltóját honnan tudnám letölteni?
    Mert ahol fent van a ADRIVE oldalon ott már nem engedi a letöltést.
  • kem001
    Mint írtam sehogy, mert nem vezethető! Ne legyél értetlen már.
  • ikarusmester
    igen meg
  • BetaIkarus260
    És azt hogyan kell?
  • GTT436
    Nagy szeretettel várjuk .
  • kem001
    Nem vezethető, az csak AI.
  • BetaIkarus260
    Ja és meg tudná valaki mondani, hogy wien addon-ban , hogy lehet irányítani a ÖAF csuklós buszát?
  • Ikarusfan
    Sehonnan. Egyébként légy szíves szokjatok már rá arra, hogy ha érdekel, hogy valami megjelent-e, akkor bepötyögitek a google-ba. Ha nem ad ki semmit, nem jött ki és kész.
  • Routeres
    Nem lehet letölteni, nincs még kész.
  • BetaIkarus260
    Jó reggelt ! Lehet, hogy hülye kérdés , de honnan lehet letölteni az Ikarus V134-t?
  • Banderasbkv
    Hát szerintem is legyen Ikarusfan 280-asa.