63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Pedig logikus. Nevünket nem vállalva, felbuzdítani cselekvésre egy embert könnyebb, mint ide kiállni és közölni mindenkivel a véleményét. Csak rászabtak, mert ilyen embereket én nem óhajtok képviselni. Meg úgy egyébként sem.
Utoljára szerkesztette: Erlau Trans, 2014.10.30. 19:26:29 -
Routeres #54777 Nálad lázonganak, mert nem értenek egyet a másik HG-val?! Azt nevezem, nem is keresem a logikát. :)
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2014.10.30. 19:21:25 -
Steamen egy funkcióval visszaállíthatod az eredeti fájlokat :) -
Rasy #54775 Valaki átküldené az 1.06 Omsi.exe-t? -
Mekkora felkelés volt ebből 2 éve amikor én vezettem be hasonlót. Törzsgárda (2 kivételtől eltekintve) egyből szaladt a moderátorokhoz, leváltásom ügyében. Az automata hozzászólás törlésből pedig ugyancsak a moderátori átulkodás lett abból meg egy dilettáns moderátor intézkedése... :) De sok sikert. Eddig féken tartottam azt a maroknyi köménymagot aki nem ért veled egyet, de most megint lázadoznak, de most pont nem érdekel a dolog, visszaírni sincs időm (innen üzenem neki: kazt csinálnak amit akarnak). :) -
Nem konkrétan rád gondolok. Mindössze leírtam, hogy számíthat majd hasonlókra. -
Ezek szerint amit írtam az reklamáció? Ez csak egy javaslat, azért írtam, hogy még tökéletesebb legyen a busz, nem akartam senkit se megbántani. De úgy tűnik ebbe is sikerült belekötni.
Ja, és mi alapján állítod, hogy nem értek az OMSI-hoz semennyire?
Utoljára szerkesztette: bolhalovas, 2014.10.30. 18:31:04 -
Nem tudom, engem valahogy nem zavar... Ahonnan vezetem a buszt, onnan tökéletes. Ez volt az ára, hogy akadály nélkül menjen a gyengébb gépeken is. Ez a fizetős dolog relatív, a közösség legalább fele illegális úton jutott hozzá... -
Routeres #54770 Igaz amit írsz, csak sántít a példa. :)
Aki igényt tart a minőségi külső kidolgozottságra, az nem "normális" szimulátoros? Ha kiadok egy kiegészítőért valamennyi pénzt, jelen esetben 3000 Ft-ot (amit azóta meg is bántam), akkor elvárom, hogy ne tudjak belekötni, és nem intézem el annyival, hogy úgyis belülről nézem, nem fontos a külső. Természetes, hogy hurrogott miatta a nép. Szerintem nem csak közelről feltűnő az alacsony felbontás, a kerekek pl. egyenesen ocsmányak.
Mindez amúgy nem lenne ennyire zavaró, ha az ingyenes kiegészítők alacsonyabb minőségi színvonalat képviselnének. De nem ez van, sőt, éppen ellenkezőleg. -
Sajnos a közösség egy része bár semmit sem konyít az OMSIhoz, azért reklamál mindenért... Lásd C2, aminél a külsőtextek ( amit egy normális szimulátoros letoj) alacsony részletessége hatalmas hurrogáshoz vezetett. Pedig csak közelről tűnt fel... -
Szerintem széjjelebb kéne húzni a gombokat. Annyira nem jó kifogás, hogy a SU-ban macerás, mert attól még nem néz ki jól, és nem is nagy cucc megcsinálni. -
Azért az is fontos. Ennyi erővel minden busz csak műszerfalból, és hangból is álllhatna :D -
Előbb a fontosabb dolgokkal törődünk, elvére nem a hátsó rendszámtáblát bámulva fogod vezetni a buszt.. .) -
Remélem a hátsó rendszámtáblát lecserélitek. -
Nem lehet, hogy nem mentettél, vagy valami? :D -
Most az én gépem van meghülyülve, vagy a blender?
Kiexportálom a csengő gombját X-be, kivételesen sikerül.
Kiexportálom az ablakmosó gombját X-be, sikerül, csak ugyanott van a gomb mint a csengőnél holott elmozgattam előtte.. WTF?! -
Pedig nagyon úgy néz ki... -
Erre gondoltál? Ha igen én megcsináltam a még régebben és letölthetővé teszem a gondolod.
knops
Utoljára szerkesztette: Norbesz23, 2014.10.30. 14:42:57 -
Én már áttextúráztam :D
knops
knopsv
knopsv2
-
Nem világit az össznyitó meg az összzáró :D
-
Nem muszály áttextelni, csak az eredetit módosítani. Egyébként kissé fura, hogy az összajtónyitó és a záró is világít... Ellenben nyitott első ajtónál nem működik a legfelső záró. :) -
Ahhoz újra kéne textezni mindegyiket.. :)
Az a gond amúgy hogy a drága blender amikor a csengő meg ablakmosó gombokat átkonvertálom 3ds-ből X-be, akkor a fájl mérete 1KB lesz és már nem olvasható. :( -
Szerintem mindegyik ajtó nyitó/záró gombnak legyen olyan textűrája, mint a legfelsőnek :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
3D Object Converter v5.30 :)
Más: Mért van az, hogyha Sketchupban egy pár poligonos objektumot építek (pl csengő gombja 280-ba) akkor blenderrel X-be konvertálásnál 1 KB lesz a konvertálás eredménye, és olvashatatlan a file? -
Harixis #54753 Modernebb és az újszerű IK280-asookat tervezi valaki megépíteni?
visszakonvertáló programot milyen néven lehet találni omsihoz a neten? -
Az ajtók animációja nagyon trutyi, próbálkoztam javitani, de nem igazán jött össze :( -
Tudom, beszéltem vele, bocs, ha félreértetted :D -
Milyen animációban? -
Valaki esetleg az ajtók animációjába be tud segiteni?
-
reveszda #54748 Ezt együtt csináljuk Pet134-el része lesz a BKV modnak ;) -
bpyfan #54747 Hu Húú! Csak érjek haza kockulás lesz ebből! Szép munka!
-
Szerintem teljesen jó így. Ha betetted azt a két modellezett gombot, szerintem ki is adhatod. -
Tudom..
Tehát most a jobb panelen dolgozunk, mondjátok hogy a megállófék kapcsolón kívül oda még mi kell.
Reveszda felrakta a képet, itt még a kapcsoló alap nincs benn, szerintem elfelejtette belerakni, illetve a csengő/ablakmosó gombokat eltakarja az a két szar, amit holnap kiszedek.
Utána áttérünk a középső panelre ahonnan feltevéseim szerint 3 billenőkapcsoló hiányzik.
A bal panelen még nem gondolkoztam. Mi kell még oda? :) -
Mercedes-Benz O305 – HajdúVolán pack
Verzió: 2014.10.29.
Készítő: gcs7e7
Az oldalon található összes tartalom szerzői jogok védelme alatt áll. Bármilyen formában való terjesztésük TILOS! A tartalom letöltésével elfogadod a megkötéseket. A feltételek megszegése következményeket von maga után.
http://gcs7e7.wordpress.com/2014/10/29/mercedes-benz-o305-hajduvolan-pack/
-
reveszda #54743 Halad a műszerfal átalakítás:
-
km2000 #54742 Köszönöm! -
reveszda #54741 http://www.omsi.cz/index.php?strana=down-programy és itt a legalsó -
A középső panelen hiányzik 3 kapcsoló, a valóságban ilyen(Igaz, ez Voith-os 260, de az csak a jobb panelen nyílvánul meg):
Utoljára szerkesztette: TNH, 2014.10.29. 20:46:25 -
km2000 #54739 Jó estét mindenkinek!
Esetleg nem tudja valaki hogy az Omsi x convertert hol tudnám letölteni, mert a google nem talál rá letöltési linket?
Előre is köszönöm.