63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Edmond14 #55311 Ahhoz, hogy a narancssárga nyilak megjelenjenek bekapcsoljam a Load whole map at start parancsot, vagy ne? -
Ha előbb nem... :D -
Edmond14 #55309 Nekem is, jó lenne ha valaki tudna segíteni... 
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2014.12.06. 20:31:12 -
Routeres #55308 Végre valami fővárosi. :)
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2014.12.06. 20:28:03 -
bpyfan #55307 Nagyon szép munka gratulálok! 
Jól sejtem hogy szenteste állnak forgalomba?
-
Nálam jó. Milyen hibákat ír -
fjx235 #55305 Valakinél működik a Solaris manuális ajtó mod,mert nekem be se tölti a buszt és csomó hibát ír? -
padarmartin #55304 Kijelzőfüggő,hogy hogyan kell betűítpust cserélni, van olyan busz amiben a scriptben kell,van olyan ahol a modell.cfg-ben. -
A négy tesó: :D
-
A model.cfg fájl eleje felé vannak a betűtípus hivatkozások.
///
A pályán lerakott lakások száma attól tartok hirtelen megugrott pár ezerrel:
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2014.12.06. 18:32:05 -
Edmond14 #55301 A ViewApp az a bécsi kiegészítőhöz kapcsolódik. Bocs, csak ennyit tudok segíteni... -
Szép, látom most nagyon ráálltál a pályagyártásra. 
-----------------------------------------------------------------------
Egy buszon hogyan lehet kicserélni a kijelzőn megjelenített betűtípust? Sehogy sem jövök rá.
-
Az eddigi legösszetettebb épületen vagyok túl azt hiszem:
-
Serpenthelm #55298 Sziasztok!
OMSI1-ben némelyik régebbi, OMSI1 kompatibilis pálya felrakása után nem indul el az OMSI mert valamilyen ViewApp_Streetobject mappából (ami a Sceneryobjects mappában lenne) hiányol fájl(okat). Ilyet mappát sem az OMSI mappámban, sem a felrakott játékok mappájában nem találtam, így számomra rejtély, hogy melyik pálya lehet a gond. Amiket fel szerettem volna másolni
-Délpest 3.0
-Sczeczin 3.10
-Berlin_Spandau-2012
Ezek a pályák, ha jól tudom OMSI 1 kompatibilisek, és másik gépen futottak is OMSI1 alatt, most viszont nem tudom, hogy ez micsoda. Tudtok esetleg segíteni?
Logfile-ban ez van:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!0 14:23:21 - - Warning: Did not find texture file "30er_reihensiedlung01.bmp"!
1 14:23:21 - - Warning: Did not find texture file "SD_Rad_v.bmp"!
2 14:23:21 - - Warning: Did not find texture file "reifen.bmp"!
3 14:26:06 - - Warning: Did not find texture file "30er_reihensiedlung01.bmp"!
4 14:26:06 - - Warning: Did not find texture file "SD_Rad_v.bmp"!
5 14:26:06 - - Warning: Did not find texture file "reifen.bmp"!
6 14:26:15 - - Error: Options could not be saved!
Köszönöm! -
norb82 #55297 Akkor megvan csak odébb költözött. 2008 körül jártam utoljára, akkor még a Raktár utcánál volt egy bódéban:)
Igen, hamburgeres, nem is akármilyen:) -
Időpont nincsen, nem is szeretnék írni, mert úgy se tudnám betartani.
Mivel nekem problémáim vannak az OMSI 2-vel (elég sokrétű), ezért az 1-ben építem a pályát, de kiadom a 2-höz is. -
Istvankahaha #55295 Köszi a gyors választ Ikarusfan . Tudom nem illő meg kérdezni de kb mikorra várható a pálya és még annyi , hogy Omsi 1 vagy 2-re lesz ? Köszöntem előre is a választ jó hétvégét mindenkinek . -
Ami a Flórián téren van, a parkkal szemben a dunai oldalon. Lehet a buszról látni, amikor felmész az Árpád hídra a felüljárón. -
Az melyik, az a lakókocsis hamburgeres? -
Igen, és még mindíg finom. :D -
norb82 #55291 Fanni büfé létezik még? :) -
A budapesti 34-es busz (Békásmegyer Újmegyeri tér - Árpád híd M). -
Istvankahaha #55289 Ikarusfan ne haragudj , hogy megkérdezem de ez melyik pálya lesz majd ? -
Kezdem úgy érezni, hogy a pálya kezd átmenni ingyen reklámozásba 
-
norb82 #55287 Mostantól mindenki, aki megkérdezi hogy kell a Citarot sebességbe tenni, vesz egy sört minden fórumtagnak. :D -
kisbesi #55286 Rendben, köszi. -
Minden létező helyen le van írva, a letöltésnél is többek között:
Nyomni kell a féket, és közben kell sebességbe tenni a járművet! -
kisbesi #55284 Sziasztok
Letöltöttem egy Mercedes Citaro packot, benne a 530-as és az 530G-s busszal, de egyszerűen nem tudom sebességbe rakni őket.(se a műszerfalon, se billentyűzettel)
Van valami speciális indítása ennek, vagy mi a gond? Többi buszt normálisan lehet sebességbe tenni, ez meg valahogy nem akarja az igazságot. -
Harixis #55283 igen van hiányzó objektum kettő is. Egy szökőkút nevű szökőkút meg még valami más. Már annak örülök, hogy ki tudtam próbálni a pályát, de jó lenne futtatni editorban is. Viszont most nem arról a gépről írok amin az omsi.
Gratulálok a pályához igazán sikerült vidékis hangulatúra megcsinálnod! -
Routeres #55282 Logfile, ill. Maptools szerint van é hiányzó objekt, út, netán parkoló autó? Esetleg egy mindent felülírós újratelepítés is segíthet, csak előtte mentsd ki a scripteket, különben nem lesznek kerekei az autóknak. -
Harixis #55281 Nem érteni miért csinálja ezt vele az OMSI2. Szóval még mindig Börzsöny, de mostanra már annyi lett, hogy valamilyen csoda folytán betöltötte az OMSI pályát, de edetiroban továbbra sem hajlandó. Múltkor pont fordítva voltam: editorban betöltötte OMSIban nem. Ezt szerintetek miért csinálja és editorban hogyan tudnám működésre bírni a pályát? -
Harixis #55280 Ezer bocs rosszul írtam a neved, de kérdés neked szól! -
bpyfan #55279 Jól hangzik jó is lenne már az alföldön helyközit járni.
-
Routeres #55278 Ki az a Routers? -
Pali1010 #55277 Köszönöm!
Az egyik ág 12-13 km, a másik 15-16 km. -
Harixis #55276 Sziasztok! Routerstől kérnék egy kis segítséget a Börzsöny pályához. Elvileg minden le van töltve, ami az omsi2höz kell azonban mégse megy a pálya. Editorban betöltöttem egy csak a nap illetve csak a kék ég jelenik meg. Betöltés közben elsőnek megjelenik a következő hibaüzenet: load x File - Direct9 Error: DXFILEERR_FILENOTFOUND (-2005531815) aztán menet közben hiányzik még két objektum. Szerintem a hiányzó két objektumnak nem kellene ekkora hibát csinálnia. E direct9-es hibaüzenet fogalmam sincsen mire vonatkozik. Nem tudom mennyire számít még de windows7 32bitest használok és Directx11 van fent.
Régebben sikerült annyit elérnem, hogy editor betöltötte a pályát ugyan, de omsi2 már nem csak a napot meg a kék eget. Ilyenkor mi a baj és hogyan lehet helyrehozni? -
Szia!
1.06 Patch fent van? -
bpyfan #55274 Hmm Biztatóan néz ki!
Az a helyközi járat hány kilométert tesz ki?
-
Pali1010 #55273 Sziasztok!
Felsőszentiván-Térvár:
Nagyobb kép
Felsőszentiván > Országhatár:
Nagyobb kép
Szentimrén nem jutott másik busz a helyijáratra:
Nagyobb kép
-
Zugriff az szokásos OMSI bug. A másiknál a buszban az ajtó scriptél nem szeret valamit, írd felül a buszt, másold be újra.