63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #55354 A polákok. -
Ki készít 7700-t? Vagy most arról a lengyel gépről beszélünk, amiről anno volt videó is, meg festési sablon? -
gabesz012 #55352 Én most jutottam el oda, hogy már túl sok az addon busz, és mivel sokat szeretek, nehéz választani. :) És akkor majd még jön az E94, Lion's City, MB Kapacity, V7700 (már ha egyszer elkészül). Viszont pálya függő is a dolog, egy Börzsöny tényleg Ik250/256, O305/307-el az igazi, városi pályákon kényelmesebb egy automata. A Citaro1-Solaris között nem sok különbség van belülről, VDV-s mindkettő, de a Solaris még újdonság varázsa, plusz a ZF-esnek baromi jó hangja van, meg az eddigiek közül talán ez a legdinamikusabb gép. Az is sokat számít, hogy ki mennyire veszi komolyan; kormánnyal vezet, minél élethűbben (mert így tényleg jól érezhetőek a buszok közti apróbb vezetéstechnikai különbségek), vagy ahogy írtad, csak az utastájékoztató, meg az átfestés a lényeg. -
HEVManias #55351 Sziasztok.
Még mindig ugyanaz a hibám, a Sketchup nem exportál textúrákat. Use as texture opciót használtam importáláskor. -
cxaxoxc #55350 És mert például nálam nagyon gépbarátok. Gyakorlatilag ugyan annyi FPS-em van belsőnézetben, mint külsőben. Ilyet eddig én másik busznál nem tapasztaltam még. Ennek ellenére tökéletesen ki vannak dolgozva kívül-belül. Pedig hozzáteszem, hogy maga a dizájnja nem különösebben jön be... -
Harixis #55349 Gúglin próbáltam utána járni adott is ki rá találatot, de nem magyart, mint tudjuk fordító közel sem fordít jól. e hiba mire utal és hogyan tudom kijavítani? load x File - Direct9 Error: DXFILEERR_FILENOTFOUND (-2005531815) Börzsönynél jött eddig elő nekem. Annyi ok, hogy directx-xel van valami többi része már nem oké. -
norb82 #55348 Mindenki mást szeret. Nekem O305 és O405 a kedvencek, (egyébként a típus bejövősségén kívül ezek a legjobban megvalósított buszok). De játékban is többfélék vagyunk, nekem az igazi gyönyör a Börzsönyben csavarogni, bubuztatni a 305-öst, van akinek a busz kábé mindegy csak szóljon a békákás utastájékoztató... -
Routeres #55347 Pont azt, amit te a Merciken meg az Ikarusokon. -
Harixis #55346 Egy kérdésem lenne felétek. lehet, hogy én vagyok földhöz kötött de mit esztek ennyire a solarison? Tényleg érdekelne miért jön be a többségnek ennyire e típus? Ami nekem bejön még az a Mercik az Ikaruson kívül. -
Szerintem a 18-on kívül talán azok. -
Jaaaj de széépek!! :D Az Omsi 1 kompatibilis lesz majd?? Köszi! -
Gyozo13 #55343 Megjelent a Solaris urbino-hoz a 12-nél 3 ajtós, 18-nál 4 ajtós mód, + SU15 Letöltés -
Az oldal szerverének szolgáltatója valami nagyon röhejes indokkal letiltotta az oldalt, azóta költöznek, újítják az oldalt, közben élik az életüket. -
Költözik. -
Fdm019 #55340 Mi van az OMSI+-szal?
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2014.12.09. 18:07:10 -
Köszi szépen!
Hát kellet neki legalább egy fél percig nyomni,hogy elinduljon :) -
Harixis #55338 Hadd kérdezzem nektek a bécsi pályák mennek-e a letöltött omsi2-n? Nekem letöltött omsi2 van és sehogyan sem bírom rávenni, hogy települjön a bécsi pálya, pedig elvileg jók a kódok is hozzá. -
Szia.
Hidegben tovább kell izzítani a dízelt, ez így reális. Nyomjad folyamatosan az indítót, idő kérdése és be kellene indulnia. -
Sziasztok!
Az Ikarus 280 egyszerűen nem akar beindulni,mikor az időjárást hóesésre,nagyon hidegre állítom.Más időjárásnál teljesen jó.
Tudnátok erre valami megoldást? -
Edmond14 #55335 Jó az új frissítés. Hatására buszválasztásnál a bécsi addon busza nem jelenik meg. -
Edmond14 #55334 Jó az új frissítés. Hatására buszválasztásnál a bécsi addon busza nem jelenik meg. -
Edmond14 #55333 Kijött egy új frissítés, a 2.1.993. Újdonsága, hogy a pálya betöltésénél ki lehet jelölni, hogy melyik belépési pont legyen az, ahová le akarod rakni a buszt. -
Kösz a választ!
-
A neten talált képek és a pálya alapján szerintem hétköznap csuklós, hétvégén pedig szólók járnak rajta. -
Azt írta a cikk, hogy a kézifék-re kezd csak el tölteni - ez a része megoldott. Az elektromos részt meg kell külön írni (nem lehetetlen). Időre vissza lehet vezetni a dolgot - tehát szerintem megvalósítható. Petrolstation nélkül is. -
norb82 #55326 Amennyire tudom inkább csuklós (de sose voltam Hamburgban még) -
Edmond14 #55325 A 109-esen csuklósok, vagy szólók járnak általában? -
Egyben van az összes üveggel. Ebből adódóan nem fogod tudni kiszedni. Egyébkén steklo az első, steklo_b a póté, és steklodob a szélvédő. -
Az Ikarus 280 lengyel verziójánál mi a sofőrfülke hátsó üvegének a neve (.o3d)? -
Routeres #55322 És még csak nem is lenne lehetetlen megcsinálni.
Az áramszedő a sorompó elvén működhet, tehát ha a busz a közelébe ér (vagyis alá), akkor leereszkedik. A töltőállomás sco-jához hozzá kell adni a [petrolstation] parancsot, és máris lehet tankolni tölteni. A busz fogyasztását meg kéne piszkálni, hogy gyorsabban szívja az elektronokat, és kb. ennyi. Aztán hogy a hibrid hajtáslánc többi sajátosságához mit szólna az OMSI, azt nem tudom, de im großen und ganzen működne a dolog. -
Megoldottam a nagy rejtélyt!
A C56 néhány embernél nem működő kijelzője ezentúl mindenkinél működni fog! Innen kell letölteni a V1.0-t: Link És ami mappát letöltöttél, abban lesz egy Fonts mappa, na azt kell bemásolni a megfelelő helyre. (Ez a V1.2-ből kimaradt.) Hogy ez eddig nem jutott eszembe...
Utoljára szerkesztette: bolhalovas, 2014.12.07. 17:37:16 -
norb82 #55320 Hamburg 109 (az igazi) mostantól elektromos Volvokkal.
Jöhet az Update a Hamburghoz? :D :D :D :D -
fjx235 #55319 A csuklósnak nincs meg az eleje,különféle script hibát és érvénytelen változót ír,de csak a manuális ajtó modnál! -
lanerto #55318 Sziasztok, lenne egy visszatérő problémám, játék közben (omsi 2) sokszor adja ki ezt a hibaüzenetet, de csak leokézom, és mintha mi sem történt volna:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!642 11:46:47 - - Error: Zugriffsverletzung bei Adresse 007BEF2D in Modul 'Omsi.exe'. Lesen von Adresse 00000000: CV.Calculate
Mi lehet a probléma? -
matec1996 #55317 Hello a Prágás Karosába hogy lehet belerakni a pénztrágépet?? mert a jegyek közül csak 2db van benne :/
-
Kösz neked és Ikarusfan-nak a választ.
Megoldottam, a 280-ason cseréltem le a Model.cfg-ben.
-
Serpenthelm #55315 Azóta teljesen "meghalt" az OMSI, szóval reinstall lett belőle. Nem tudom, miért kezdte el csinálni, mert semmilyen bécsi kiegészítőt nem tettem fel (mivelhogy semmi sincs meg abból), szóval egye fene, majd újratelepítem, ha lesz kedvem szenvedni vele. Köszi! -
Edmond14 #55314 Köszönöm a gyors válaszotokat (Routeres, TNH)
-
Mindegy teljesen, az mást állít. -
Routeres #55312 Nem függ össze a kettő.