63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Harixis
    Azért ne felejtsetek el erre is válaszolni jó?! Köszi......
  • Banderasbkv
    Undorító az egész! Aligha van köze egy BKV-s kocsihoz.
    Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.02.07. 13:08:37
  • Routeres
    Az alap buszon sincs tükröződés?
    A fülkefal, ülések, kapaszkodók, ablakelhúzó fogantyúk még mindig az ablaküveg előtt vannak, a rendszám betűtípusa se stimmel, ennek kéne lennie, és ezek a kerekek se passzolnak igazán, ha már BKV mod.
  • reveszda
    Nem: omsi1-2.webnode.hu
    Ui: Kimaradt pár dolog a csomagból ezért van alatta egy javítás is+ ujj festés:
  • Tierhold
    Annyira szokásos az a hely, hogy szerintem a fórumozók 90% nem tudja mi az. Belehalnál egy linkbe?
  • reveszda
    Kiadásra került az ikarus 280 BKV mod v2....
    Szokásos helyről tölthető
  • olimano2222
    Hozzászólások moderálva!
  • Rdinho10
    en is segitseget szeretnek kerni megintcsak:/ megvan mar a becs addon a project szceszin,borzsony eredeti omsi 2 es egyszeruen kifagy a jatek par perc utan, a del pest tovabbra sem.mukodik ha csak a 3.1verziot rakom fel....ez a jatek egy forintot nem ert igy...vki vmi megoldas??
  • picsuka100
    Nekem is pont a kispest pálya jutott eszembe...szintén benne van a játékban...most már csak az nem működik nekem minden más most már végre rendben van,még az 1.4-es verzió van meg Omsi 1 alatt...be lehet tölteni,de nem látszanak a menetrendek,mikor választani akarok a járatok közül :S Emelett kiírja a jövetkező hibát betöltéskor a játék: There is at least one invalid track entry: vonatvissza, Nr.8!
    Mi lehet ennek a 2 dolognak az oka?
  • erdeidominik99
    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni: felraktam OMSI2 alá a kispest 2.0-t, de megnyitom a játékot, kiválasztom a kispest pályát, majd kiválasztom a buszt, és csak fehér háttér van, mi lehet a baj? Lehet, hogy valami hiányzik? Előre is köszi!
  • omsifan

• picsuka100
    Megpróbáltam most,és tényleg...köszi szépen routeres! :)
  • Rdinho10
    nekem pedig az a gondom ismételten hogy, megvan már a Bécs addon is,felraktam a dél pest pályát,de pár perc kifagy a játék.eddig ezt nem csinálta?!
  • Routeres
    Csak az .itx fájlokat kell törölnöd a Texture mappából.
  • picsuka100
    Mert google a barátunk,nem Rdinho10? :) Erre már én is gondoltam,de sehol nem találtam,amit kerestem...pedig egy átmeneti megoldásnak tényleg nem lett volna rossz,mert akkor meglenne belőle,ami hiányzik fájl... :(
  • Rdinho10
    annyira nem...:) viszont most meg állandóan lefagy nekem...kezdem bánni hogy kifizettem...
  • picsuka100
    hmm..akkor lehet gondban leszek vele :(
  • Rdinho10
    viszont ahogy nézem tuti hogy a Bécs kieg kell neked.Omsi 1-hez is készült.
  • omsifan
    IK 256 Steyr ajtós, műanyag lökhárítóval:
  • Rdinho10
    Hát én az omsi2-re a legfrissebbet szedtem,4.0 elvileg.
  • picsuka100
    Lehet ezzel kelett volna kezdenem... :) A Börzsöny már elvielg fennt van,mert az megvolt nekem..a Project szczecinből melyik verzió kell,legfrisebb? Egyébként köszi a segítséget! :)
  • Rdinho10
    ja azt nem tudtam hogy az omsi 1-ről beszélünk:) akkor rakd fel a Börzsönyt és a project szczecin-t. Nekem az Omsi 2 írta ugyanezt ki ,felraktam a bécs kieget és most jó.
  • bolhalovas
    Várj, keresek egy nagyítót, hogy eltudjam olvasni....
  • picsuka100
    A logfile szerint a játék 3 fájlt hiányol...ezeket esetleg valaki el tudná küldeni?Előre is köszönöm,ha igen! :) Bocsánat a kis képfelbontásért,ez így sikerült! :(
  • picsuka100
    Nagyon jóóó...mert az nekem emg nincsen meg,és most nincs is rá pénzem...minek kell egy eleve fizetős addon egy elvielg ingyenes pályához?Most nem rosszból..régen nem kérte,mikor nekem megvolt a pálya,ez fura...mellesleg az az addon nem omsi 2höz készült?Mert akkor vicces,hogy az Omsi 1-es verziója kéri ezt a pályának főképpen...
    Utoljára szerkesztette: picsuka100, 2015.02.06. 18:10:01
  • Rdinho10
    ugyanezzel küzdöttem:) kell hozzá a Wien addon...
  • picsuka100
    üdvözletem mindenkinek! :) Végre megvan a Dél-Pest péáya,köszönetem annak,aki elküldte! :) Ma jutott időm berakni a játékba,de akadt egy kis gond...miután bemásoltam a pályát,problémám akadt...a játék egy hibaüzenetet dob ki,amit eddig soha nem dobott ki,és nem tudom,hogy mitől van...valaki tudna segíteni?Mellékelek képet,hogy mit ír ki,remélem,valaki tud megoldást rá:
  • Edmond14
    Elég para!
  • Harixis
    Zombi járat vagy mi a szösz? :-)
  • MAN014
    Sziasztok!

Épp viszem a járatot, mikor váltottam vezetői nézetet, ez a kép fogadott.. kicsit ijesztő (Nagyi protkó)

Utoljára szerkesztette: MAN014, 2015.02.06. 16:57:14
  • Harixis
    Kis segítséget kérnék. Merci citrommal baj van: mindent betölt kivéve a műszerfalon lévő kapcsolókat és visszajelzőket, elvileg textúra is megvan hozzá, busz hibátlanul megy nincsen hibaüzenet. Amennyire meg tudom ítélni megvan minden de mégse tölti be ezeket a dolgokat helyette csak fehér minden kapcsoló, működtetni tudom őket, de képük nem jelenik meg hozzá. Mi okozza ezt és hogyan tudom kijavítani?
  • cxaxoxc
    Logfilet töröld (játék főmappájában találod). Ezután indítsd el a pályát. Ha eljutottál oda ahol hiányolja a dolgokat lépj ki és nézd meg a logfileban miket hiányolt a játék. Azután egyszerűen írd be google-ba az erroros bejegyzésekben hiányolt dolgokat, és nagy valószínűséggel meg is találsz mindent amire szükséged lehet Egyébként én csak simán letöltöttem a 3.1-et és rendesen működött, nem hiányolt semmit. (Előtte nem volt fent a 3.0.) Mondjuk ettől még előfordulhat, hogy nem tartalmaz mindent a 3.1, mert nekem több pálya is fent volt a Délpest előtt... Sok sikert
  • norb82
    Ha elérhető lenne nyilván linkkel együtt tenné ki.....
  • omsifan
    Még készül.
  • bpyfan
    Húúú szép munka!!
  • GTT436
    Elérhető valahonnan?
  • omsifan
    Ikarus 256 Steyr ajtós

• Rdinho10
    na megpróbáltam megint felrakni újra az egészet...csak a dél pest 3.1-et raktam,és így a köki után a felüljáró alatt nem tölti be a textúrákat és kifagy. valaki elmondaná sorrendben az egészet?fent van a Börzsöny,project szczecin de nem jó.
  • Rdinho10
    azert mert mar mindenhogy probalom...ha csak a del pest 3.1et rakom akkor koki utan a feluljaro utan nincs textura es kifagy..esetleg vmi kell meg hozza?
  • cxaxoxc
    Pofon egyszerű. Ne tedd fel a 3.0-át, csak a 3.1-et. Délpestnél nem előfeltétele a 3.0 a 3.1 működésének