63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Rdinho10 #56340 valaki elmondana akinek mukodik normqlisan omsi2 alatt a del pest 3.1 ,hogy milyen palyak illetve dolgok vanna fent a sajat jatekaba?ill hanyas patch?halas lennek erte:/ezzel szenvedek miota megvettem -
Jogos... -
Többnyire látszik is a modellek minőségén, a valós működés jeleit mutató scriptek hiányán, a MAN hangokról nem is beszélve. Vagy ezek valamely kombinációja lép fel.
Az E95-ben minden jó, csak a modellt kéne újragyártani - már amit még nem modelleztek újra :) -
Routeres #56337 Pontatlanok is, mint a fene. -
Pedig nagyon sok busz van VBUS-os modellből, mint pl ikarus 415, Ikarus 412, Ikarus 260, stb... -
csapó 174: Felejtsük már el a vbusos modelleket... -
Őőő lehet hogy hülye ötlet de senkinek nem jutott még eszébe ezt továbbfejleszteni?
Letöltés: Klikk -
Omsi 2.1, és minden belépésnél. :) -
matec1996 #56332 Köszönöm :) -
Routeres #56331 Akik NEM 2.1.993-at használnak, és játszanak a Börzsöny 2-vel, előfordul náluk az alábbi hiba?
Error: Fehler bei Bereichsprüfung: CV.CalculatePath - B (vehicles\valami\valami.ovh) -
Itt megtalálod a leírásomat hozzá, amivel megoldódik az eltűnő pénz gond OMSI 2 alatt. -
matec1996 #56329 Sziasztok!!! Az omsi2-be mi a megoldása annak hogy az E95ben a pénzt megtaláljam és a tárcára rakják valahova el?? vagy erre volt valami patch?? -
Rdinho10 #56328 üdv,felraktam az összes gyári kieget hozzá,plusz a project szeczin 4.0,Börzsöny, és a dél pest 3.1et...természetesen nem jó a délpest ugyanis a felüljáró után nincs textúra..mitől van ez?jó lenne feltüntetni a pályánál hogy mi is kell neki a rendes működéshez....
ezt írja ki a pálya betöltésekor:
-
Már nem azért de kétlem hogy én bármikor hírdetgettem volna itt a modot, tehát engem nem igazán van jogod oltogatni. -
Willy Wonka #56326 de igy kezsték tuti, de nem volt ekkora bőr a pofájukon nomeg ekkora melléünyük és szájuk4!!! -
Csak hogy tudd, már rég minden megvan modellezve, csak nincs berakva, mert előbb reveszda által létrehozott hibákat javítok, főleg a hangokban. Meg most a nehezebb dolgokat hozom előtérbe, mint például a kijelzők, illetve a 3-as ajtó megfelelő animációja(csukló miatt a belülről nézve bal szárny kicsit máshogy mozog a valóságban) -
Egyszer csak.... :) -
Egyébként ez kb mikor lesz elérhető? -
Próbáljuk vissza hozni a régebbi színvonalat!
Ne egy trágár közösség legyünk,ami nem ide illik úgy is törölni fogom :) -
padarmartin #56321 Kinek mi,szerintem tényleg jól dolgoznak Petiék :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!/irony -
Geri556 #56320 Nem szeretek magammal példálózni, de saját magamnak már alkottam ennél jobbat. Nem is feltétlenül a munkájukkal, hanem a hozzáállásukkal van bajom, néha képesek túl nagy dobra verni a dolgokat... -
Na ez tényleg NAGYON állat kocsi lesz!!!!! -
Willy Wonka #56317 van narancsszínű műbörös 435ös is, Délpesten volt, most átkerült kelenre -
padarmartin #56316 Ha valakinek nem tetszik amit csinálnak,tessék a lehetőség mindenki előtt adott,hogy jó munkát csináljon. :) -
gabesz012 #56315 Nem csak Óbudán van, most ez a huzat kerül mindegyik felújított/rendbe rakott 200-as és 4X5-ös Ikarusba. De azok halas, ill komárom ülések, én arra írtam a megjegyzést, hogy a móron nézne ki elég vadul, hiszen ott nincs műanyag keret, hanem az egész ülés be lenne vonva vele. -
Elkészült a lengőajtós "1981 évjárat" változat is:
-
Mellesleg senki nem mondta hogy buszkészítő vagyok. Én maximum kezdő modernek állíthatom magam. De mit gondolsz? A többiek nem így kezdték?! -
+1 -
Fú de állat!!! NA EZ A MINŐSÉG NEM AZ A 280-as. -
-
Nem. Itt a te helyesírásod viszi a prímet. -
Akkor a reveszdát vagy neveld meg vagy ne ,,dolgozzál"vele. Mert ez így szánalom.
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.02.07. 15:44:02 -
Willy Wonka #56307 te meg a reveszda gyerek viszitek a primet itt. nálam is hülyébbek vagytok a témához. én egy kurva pályát nem tudok normáluisan bemnásolni, de legalább elismerem és nem hiszem el magamról hogy bustz készítő vagyok, mert cxsináltam egy firssitést!!! -
Nálam készül a teljes, csak reveszda nem bír a májával.
Most épp a kijelzőkkel szopok.
Valamiért nem jön össze pedig külön modell ugye a járatszám meg a végállomás, és a textúra is asszerint van megcsinálva és ráhúzva a modellekre...
Ahogy kinéz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Textúra:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És vicces mert a járatszám modelljére a piros vonal előtti rész van ráhúzva, a végállomásra pedig a többi és mégsem úgy csinálja ahogy én szeretném.
Can You help me?
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2015.02.07. 15:29:51 -
Üdv!
Tudja esetleg valaki, hogy a Solaris kijelzőjében a járatszámos részt lehet-e valahogy 4 karakteresre állítani?
194B helyett csak 94B-t ír ki, 194B-t kizárólag Ziel kódba írva hajlandó megjeleníteni.
-
Egyébként nevetni fogsz, de van ilyen kocsi. Nem tudom hányon, de az biztos, hogy Óbudán van. Amúgy kék műbőr.
Az a vicc, hogy ilyen huzatos 415-tel is találkoztam már. -
Geri556 #56303 Most komolyan ! Miért kell félkész munkát kiadni ? Ez így, ilyen formában élvezhetetlen... Amúgy mi az az "ujj" festés ? -
gabesz012 #56302 A legjobbak az ülések. :D Kék huzatos mór, elég vadul nézne ki igaziból. És ja, szokásos hely, fogalmam sincs miről van szó. :) Na, nem mintha késztetést éreznék rá, hogy kipróbáljam... -
Harixis #56301 Köszönöm, jó lett! -
Nordzso18 #56300 Ezt másold be és jó lesz. Link