63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
A 3.1-re minek rakod a 3.0-t?
Visszafelé fejlődünk? -
Rdinho10 #56253 sot ha rloszor a del pest 3.1et rakom akkor megy ha mar a 3.0 at is felrakom kifagy -
Rdinho10 #56252 de epp ez az h azt a fajlt nem talalom srhol amire irja a hibat...meg az h lrhet h egyik nap megy masik nap mar nem?:/:) -
cxaxoxc #56251 Vagy esetleg még a másolás előtt csinálsz mentést azokról a fileokról, amik a problémát okozzák. Vagy még a pálya bemásolása előtt törlöd a pályából a hibás fileokat. Ha tudod is konkrétan mi a problémád okozója, akkor nincs olyan nehéz dolgod azért
-
Rdinho10 #56250 de hogy ne irjam felul?:)egyesevrl varjam mig rakerdez ezekrr a fajlokra? -
Ha rakod fel a Délpestet, akkor ezeket a fájlokat ne írd felül ;) -
Rdinho10 #56248 Köszönöm a segítséget működik most már,a csengő:)viszont megint bedobott egy hibát...tegnap újraraktam az egészet...felraktam kezdésnek a projekt szczecin 4.0 ezután a Börzsöny legfrissebb változatát,majd a dél pest 3.0 és végül a dél pest 3.1-et.bemásoltam mindent a helyére felülírtam,minden ok volt tegnap este,ment is szépen,erre ma indítanám el a játékot és mielőtt a főmenübe érnék ez fogad:
viewApp-streetobjects/texture/ad4_2.dds a rendszer nem találja a megadott elérési utat.
mai nap akárhányszor próbáltam megcserélve bemásolni,össze vissza de ahogy felrakom a dél-Pest pályát ez fogad.a Börzsönyig pl jó ha csak azt rakom be. Omsi2 2.1 verzió,de tegnap ment rendesen... mi lehet vele a gond??Köszönöm
Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2015.02.04. 20:50:32 -
mokesz96 #56247 De van hogy 4 órát úgy hagyom a gépet hogy bennt vagyok a játékban. -
Na még a Vasiról egy kép azt kész. 
-
davidcs94 #56245 Ha ennyi voláné megcsinálásra kerül, akkor már ne a Zaláé maradjon ki, mondom ezt zalaiként, meg azért, mert itt szórják ki ezeket a gépeket, míg máshol felújítják:) Valami maradjon ebből a szériából is, igaz csak játék szinten. -
Töltsd le ezt.
Ebben van benne. -
Iceman007 #56243 Dísztárcsát hogyan tetted rá, el tudnád küldeni? -
Lehet felkerül.
De ha Zala nem is, lesz: Borsod, Pannon, Tisza, Körös, Kunság, Szabolcs, Vasi, Agria, Hatvani, Jászkun, Mátra, Nógrád, Bács.
Utoljára szerkesztette: TXGN, 2015.02.04. 15:40:06 -
davidcs94 #56241 Nagyon jól néz ki ez a zalás festés, szép munka!
Kiadod/letölthető lesz valahonnan, vagy valahogy elkérhetném? -
Nem mert ha kilépsz omsiból akkor nem minden leáll... -
Pihi. 
Utoljára szerkesztette: TXGN, 2015.02.04. 14:10:17 -
cxaxoxc #56238 Valaki nem tudja esetleg mi a retek okozhatja a logfile-ban az alábbi bejegyzést?
"Fehler bei Bereichsprüfung: CV.Calculate"
Feldobja a game, leokézom és megy tovább rendesen. Viszont cserébe a háttérben szépen megtölti a logfilet ezzel a hibával. Ennek hála a végére teljesen játszhatatlan lesz a játék, annyira akad. Csak szemléltetésképp ez az első hiba:
"362 0:26:58 - - Error: Fehler bei Bereichsprüfung: CV.Calculate"
És ez az utolsó:
"51089 1:20:09 - - Error: Fehler bei Bereichsprüfung: CV.Calculate"
Itt kiléptem, mert már alig volt 20FPS-em... A logfile 4MB-ra hízott. Most épp Délpesten mentem, de több pályánál is feldobálja időnként, és nagyon idegesítő, hogy állandóan ki kell lépkednem törölni a logfilet. Előre is köszönöm a segítséget
-
Netreg2 #56237 Király vagy, ez megoldotta! Neuendorfon megállót nem ír, csak sebességet, hőfokot ilyeneket. -
Ha nem szeretnél dátumformátumot állítgatni van még egy megoldás: Végig kell okézni a dátumos párbeszédpaneleket 2026-27-ig. Célszerű valamivel lesúlyozni az entert erre az időre.:D ( Remélem hamar kijavítják a bugot ). Ha végigugrált a dátumokon a Next gomb lenyomása után ki lehet választani azt a pályát/buszt amit használni szeretnél. Ha a visszaszámlálásnál nem indul el automatikusan a játék manuálisan indítsd el a szokásos módon! Csak Berlinen illetve Grundorfon próbáltam ki eddig, C2-vel és NL/NG-vel. -
mokesz96 #56235 Csak van hogy legközelebb belépek és elsőre meg sem nyekken. szóval nem az indítózás. Az lehetséges hogy rajthagyom a vízmelegítőt és az szívja le ? -
gotama73 #56234 Állítsd át a windowsban a dátumformátumot németre, így nekem az alap Berlinen tökéletesen működik. -
Igen pedig nagyon kiváncsi vagyok rá... :D -
Netreg2 #56232 Na, akkor erre még alszunk párat! :) -
Rdinho10 #56231 egyszerűen nem akar működni a csengő...omsi 1 be müködik -
Nekem meg le se tölti, nem áll meg az updater... -
-
GTT436 #56228 Nekem még a updater cucott is hibásan tölti le amikor el akarom idítani azt irja ki hogy nem win 32 alkalmazás vagy micsoda.
-
Netreg2 #56227 Ma kijött egy javítás. De az is hibás. Dátum probléma miatt nem működik. -
GTT436 #56226 ugyan ez a probléma nálam is. -
Rdinho10 #56225 most felraktam az ikarus 280 ebben sem tudom előhozni a csengőt pedig az összeset megnéztem:/ egyébként átlehet valahogy állítani hogy az 1.ajtónak ne külön nyíljanak az ajtószárnyai? -
Rdinho10 #56224 nem jo sajnos sot mar szinte az osszessel probaltam csengo,bell, -
Ky_csengo esetleg. Tudtommal az. -
Rdinho10 #56222 valaki arra a csengore tud megoldast amit parral lejjebb beirtam? -
A probléma forrása, hogy nem vetted meg a játékot, és nem az Off topikba írtál... -
Netreg2 #56220 Ok, köszi. Bíztam benne, hogy nem én néztem el valamit. -
matec1996 #56219 Sziasztok!!! Valaki tudna nekem adni egy rendes Omsi2ő Crack linket?? mert fent volt felakartam raknia 2.1-et és azóta nem indul!!! Vagy mi lehet a probléma??? -
gotama73 #56218 Igen, én is így jártam vele, de mára ígértek egy updatet, ami javítani fogja ezt a problémát. -
Rdinho10 #56217 Köszönöm működik,fasza:) viszont leszedtem az ikarus 260 bkv mod buszokat...nem tudom sehogy sem beállítani a csengőt se a kycsengőre sem a "bell"-re nem reagál és
ky indításjelző nincs..ilyenkor mi a teendő?:) félig magyar félig német(németül semmit nem tudok) valaki esetleg nem tudja hogy németül melyikhez kellene hozzárendelnem ezeken kívül?
Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2015.02.02. 23:01:33 -
Netreg2 #56216 Megjelent a napokban az Advanced Omnibus Driver nevű szoftver. Android eszközhöz van, hasonlóan az IBIS Droidhoz, de több funkciója van.
PC-hez kell egy szoftvert is telepíteni hozzá. De a pék rakja tele, nem akar működni. Kipróbálnátok ti is?
Advanced Omnibus Driver
Nekem elkezd betölteni aztán leáll.
Utoljára szerkesztette: Netreg2, 2015.02.02. 22:11:09 -
picsuka100 #56215 Üdv mindenkinek!Volna egy kérdésem,látom,emlegetve volt a Dél-Pest pálya...egy olyan problémám volna,hogy tavaly újra lett telepítve a gépem,és nekem az Omsi 1 van még csak meg,a 2 nincsen...és a pálya Omsi 1-hez való változatát sehol sem találom már,pedig le akartam tölteni,mivel szerettem nagyon a pályát... :( valakinek megvan még?Ha igen,lehetne egy olyan kérésem,hogy az illető küldje el nekem?Előre is nagyon szépen köszönöm,ha tudtok segíteni! itt van hozzá az emailem is:[email protected] Mindenkinek további szép napot kívánok!