63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
regelek5 #62727 Sziasztok! Az Ikarus 280 DLC-s buszban hogyan kell leállítani a motort? A beindító gombra nem reagál, és mivel automata kuplungos, lefullasztani sem tudom. Bár ez utóbbi amúgy sem lenne túl elegáns... :o) -
Edmond14 #62726 Ilyennel problémával még nem találkoztam, úgyhogy sajnos nem tudom mi lehetne a megoldás. -
ikarusbus #62725 Nos, ahogy mostanában látom, eléggé kihalt a fórum, de hátha valaki olvassa és tudja a megoldásomat a problémára.
Adott a TITÁS 280.02 (ne bántsatok, csak AI-nak akarom használni mert sokkal kevesebb erőforrást zabál, mint az STR-es meg a DLC-s), viszont ha AI forgalomban megy, akkor nem mindig rakja ki a táblákat (attól függ, hogy milyen kedve van).
Hogyan lehetne megoldani, hogy mindig kirakja őket? -
Enderson21 #62723 Üdv. Megosztom első Omsi festéseimet Ikarus 280_bkv_mód-hoz.
https://drive.google.com/drive/folders/19t9iHnTJn3ja1zNxcyg6Xw5bECC23ub- -
athiksz #62722 Akkor tessék itt az összes ;) : https://pastebin.com/5iZmg0N2 -
#62721 Ez messze nem egy egész logfile :) -
athiksz #62720 Tessék: https://pastebin.com/mXHZZG6n -
Edmond14 #62719 Próbáld meg újratelepíteni a buszt. Lehet, hogy valami fájl megsérült a kicsomagolás során. Ha tudnál logfile-t mutatni, lehet kiderülne mi a gond. -
athiksz #62718 Hát nem nagyon tudom a rendszamot átírni, hisz amikor kivalasztom a buszt mar akkor bedobja ezt az üzenetet és nem tudok utanna semmit se csinalni mert folyamatosan eztet dobalja be ugy hogy meg ki se tudom X-elni.
Utoljára szerkesztette: athiksz, 2019.01.15. 19:55:08 -
kitt2000 #62717 Rendszám-hoz kell valamit írní lehet hogy megoldja a hibát!
Nekem is volt ilyen!
DE NEM BIZTOS EGY PRÓBÁT MEGÉR! -
Haulin #62716 Az jó hír, mert olyan kártyám van. :)
Edmond14:Proci: 6 magos
Nvidia 1050ti
8gb ram
Win10
Amin jól futott laptop, az pedig Acer volt, viszont a teljesítményre már ködösen emlékszem. 2010-2011ben lett véve. No mindegy, elmókázom a Tbs-el. :) Úgy sincs sok időm, napi egy két forduló. :) -
athiksz #62715 Sziasztok! Valaki tudja esetleg hogy mi lehet a probléma?
-
Edmond14 #62714 Milyen számítógép volt az új, amin nagyon szaggatott? Kíváncsiságból kérdezem.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2019.01.12. 14:53:51 -
athiksz #62713 Sziasztok! Letöltöttem egy Ikarus E95 módosítást és be is raktam ahogy a leírásban is volt, majd miután kiakartam választani a buszt nem akart betöltni. Mi lehet a probléma? próbálkoztam azzal is hogy kitörölöm az alap festést és a másikat ami a módosításhoz készült azt hagyom benne, de még úgys e jó. -
#62712 Nem tudom milyen beállításokat használsz, de OMSi 2-nél kísérletezni kell, hogy jó legyen, és utána vígan elfut. LOTUS eléggé gyerekcipőben van még, és jelenleg jobban OpenGL miatt Nvidia kártyán fut a legjobban. Persze csodát nem kell tőle várni, de egy fokkal jobban fut OMSi 2-nél. -
Haulin #62711 Kem001 és Routeres köszönöm a tanácsokat. Steamen megvettük tesztelni. (Ha jól tudom 2 órán belül van lehetőségem vissza vonni a vásárlást.)
Kipróbáltuk és nekem/nekünk bejön. Van némi kivetnivaló.
Jegy eladás nincsen, vagy mi nem találkoztunk vele. Karambol után eltűnik az autó, bár ez nem annyira zavar. Tegnaptól van valami béta update, viszont jobban beleásni még nem sikerült magam a munka miatt.
Van mit rajta csiszolni, 30 eurót nekünk megért. A Lotus is várólistánkon van. Irányításra panaszkodott valaki, szerintem semmi probléma vele. Kormánnyal nagy élmény, persze ha modolhato volna mint az omsi... ( Nekünk jobban bejön, mint a Bus simulator 18, pedig azért is adtunk ki pénzt és öltünk bele órákat, majd meglàtjuk)
A Lotusra vissza térve, amennyiben Omsi féle optimalizálás lesz, lehet elmarad nálunk. Omsit is sokat nyomtam (Asszony is próbálkozott vele), viszont az "új " gépemen élvezhetetlen volt, a régi laptomon meg vitte. (Akkor rá is kockultam ) Kísérletezni nem volt türelmem. Börzsönyt is forgalom nélkül játszottuk. Egyedül az alap pálya nem szaggatott. Majd ha legközelebb újra rakom a gépet, lehet újra felkerül. Na tehát ha a Lotus is ilyen (lesz?), akkor kihagyjuk. 4-5 különböző gép ment át a kezem alatt, mióta az egy kijött, de minél jobb a gépem, annál jobban akad és annál több probléma van a beállítással. :) Na de erről ennyit, elnézést az offért. :)
Amennyiben valakit érdekel a Tourist Bus, és kérdése van, privátban, vagy akár itt válaszolok, ha nem ütközik szabályzatba.
Kellemes hétvégét nektek. -
Routeres #62710 Inkább tedd félre a zsetont a LOTUS-ra. A TML-t ismerve ezt is félkészen hagyják, mint a Fernbust. -
#62709 Hát annyi szerintem sok érte. Gyakorlatilag Fernbus Copy-Paste az egész játék. Szépnek szép, meg optimalizált is, de szerintem hamar megunható kategória. -
Haulin #62708 Sziasztok. Valaki kipróbálta már a Tourist Bus Simulator-t?
Első pillantásra bejön, asszony megfűzött, hogy vegyük meg, de bizonytalan vagyok, 30 eurót meg nem kellemesen kockázatok meg. :) -
dantre #62707 Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy egy buszban szeretnék váltót cserélni mivel a most benne lévő nem tetszik, az a bajom hogy nem boldogulok vele kb 5 alkalommal futottam neki de hiába, megtudná valaki nekem esetleg csinálni ?
Előre is köszönöm ! -
Zsombor99 #62706 A mostani **khöm** "fostalicska" gépemnél persze jobbat akarok, viszont attól még a csúcsra sem szeretnék törni, lényeg hogy elég RAM és 3D teljesítmény legyen benne akár szimuláció igényesebb játékokhoz is... -
Edmond14 #62705 Szuper, nagyon szívesen! -
mokesz96 #62704 Köszönöm szépen a segítő szándékot és a segítségeteket :) Úgy tűnik sikerült megoldani :) Ec 11-es Credok jönnek mennek :) [IMG]http://[/IMG]
Utoljára szerkesztette: mokesz96, 2019.01.04. 14:16:48 -
Edmond14 #62703 Börzsönyben egy nagy forda van (Helyközi), és azon belül vannak a különböző járatok. Esetleg logfile.txt még segíthetne, ha beküldenéd. -
mokesz96 #62702 Köszi a segítséget . :) Odáig eljutottam hogy 1 citaro megy, sajnos semmi több. Meg eltűntek a járatok. 3 fordát tudok felvenni én is csak. Nem tudom mit kavartam meg. ? -
Edmond14 #62701 Az ailistekben a MAN-ok helyét át kell írnod, úgy hogy az elérési útvonal a Citaro-ra mutasson.
pl.:
Vehicles\MAN_NL_NG\EN92_main.bus ezt kell átírni
Vehicles\Mercedes_O530\O530 3 Doors.bus valahogy így van, pontosan nem tudom. -
Routeres #62700 Van egy szolgáltatóváltásos chrono event, ahhoz is tartozik ailist, azt is módosítanod kell. Vagy törlöd a teljes chrono eventet, és csak az "alap" ailistet kell szerkesztened, ahogy neked kényelmesebb. -
mokesz96 #62699 Úgy értem hogy a börzsöny mappában lévő ailistből törlöm a buszokat. Akkor is mennek az alap manok. Tudom hogy vagy másik ailist is hozzá. De ahhoz kellene 0305 ös addon hogy az ÜL manok is menjenek. Citarokat szerettem volna mozgásra bírni. Kicsit korszerűsíteni a jármű parkot. -
Edmond14 #62698 Hogy érted, hogy kitörlöd és úgy is járnak? Amúgy asszem a Börzsöny tartalmaz más ailistet is, szóval próbáld meg azt használni.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2019.01.03. 18:50:40 -
mokesz96 #62697 Sziasztok. Tudna valaki segíteni olyan ügyben hogy miként lehetne lecserélni az AL Man buszokat valami más típusokra a Börzsönyben ? Próbálkoztam már pár kocsival de nem sikerül sosem. Még ha kitörlöm az AL listából az alap manokat akkor is járnak. Köszönöm előre is. -
Enderson21 #62696 Hello. Boldog Új évet mindenkinek. :-)
-
Routeres #62695 Ahogy Edmond is írta, ha 8. generációs i3 lesz a gépben, akkor nem lesz gond. A 8. generációra az Intel megnövelte a fizikai magok számát, így a desktop i3-ban a korábbi 2 mag helyett már 4 dolgozik, i5-ben és i7-ben pedig 4 helyett 6, és utóbbinál ott a hyper threading is, igaz, az játékoknál nem nagyon oszt vagy szoroz.
Ettől függetlenül elketyeg majd az OMSI egy korábbi i3-ason is, de magamat idézve, ne ez a fostalicska legyen már a mérce. :) -
#62694 Pedig a leírtak alapján, ez nem lesz egy erős gép. I3-at a játék alá nem igen vennék, minimum I5-ben gondolkodnék, mivel a játék alá ajánlott egy olyan processzor, aminek az egy magos teljesítménye erős. -
Zsombor99 #62693 Majd teljesen zsír új lesz, így feltételezem hogy 7. vagy 8. (legfeljebb 6.) generációs lehet (ahonnan venném ott nem írja). Lesz majd a gépben "ASUS PH-RX550-4G-M7 RX 550 4GB GDDR5 Phoenix" videokártya is, úgyhogy nem kell aggódni, a mostaninál majd jóval feljebb vehetem a beállításokat! -
Edmond14 #62692 Két magos processzort én már 2019-ben nem vennék. -
Edmond14 #62691 Ha nyolcadik generációs, akkor szerintem nincs akadály. -
Zsombor99 #62690 Ha már előjött a kérdés, akkor: Intel i3 processzorhoz mit szóltok? Mert az új gépemben majd az lesz... -
bajusz_ati #62689 Sikerekben, Egészségben, Omsi és Lotus kiegészítőkben Gazdag Békés Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! -
SirDannyL #62688 Sziasztok! G29 kormánnyal és pedállal akarok játszani,de állandóan magyaráznom kell a játéknak hogy váltson át kormányra,pedig a beállításokban ki van választva. Ha picit felmegyek pl járdára,máris eltekeri a kormányt,és már nincs egyenesben. Mintha eltört volna a tengely vagy ilyesmi. Ez mitől lehet? -
Edmond14 #62687 Okés, köszönöm szépen! Szétnézek akkor 2000-es fronton is.