OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Omsi 2-n a délpesten a h őerőmű utáni szakasz eltűnik és nem tudok végig menni.
Mit tegyek?
Még valami: az E/A-t szerintem azért írja, mert egy szál HOF fájl nincs a buszban.
@Geri556
Van egy sejtésem arról, mi lehet a háttere a dolognak.
A buszfájlba a hangok hivatkozásánál írd át a két hivatkozást erre:
sound_280BKV\sound_Raba_pr.cfg
sound_280BKV\sound_Raba_pr.cfg
A Sound_280BKV mappába pedig másold be ezt a fájlt.
Nem tudom, lesz-e időm ma még buszt tesztelni, de ha ez volt a hiba, akkor majd frissítek megint a letöltésen.
Sajnos nem nagyon kerítettem sort BÉTA tesztelgetésre, látszik is az eredménye <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2014.11.09. 17:51:53
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Valaki tudna adni egy linket az ikarus 260 BKV mod V2-höz 7-173-s festés!
Előre is köszönöm!
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Viszont nálam egy olyan hiba áll fent, hogy amint leteszi a játék a buszt, elkezd szólni a híd hangja, valamint a csukló utáni ajtók hangtalanok :S
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Régebben (de azon a környéken úgy általában a mellék utakon) a kőből/betonból készült kilométerjelzők, az útszélén.
Fa telefon póznák, nagyon sok helyen az út mellett futott a valamikori (még sok helyen a távírós időaszakban felállított) telefonoszlopok ('90-es években vitték föld alá, ill. szüntették meg).
Településeken cserélni az üzletek logóit az akkorira (pl. OTP, Posta, ÁFÉSZ). Talán ez is megoldható könnyen textel. Nagyobb településre mehetne egy IBUSZ iroda, esetleg egy Centrum (jó tudom, az csak nagyobb városokban volt, de...) Esetleg ha van elérhető telefonfülke: régi piros és vagy zöld telefonfülkék.
Egy-két megálló nevét át lehetne írni régi köztereknek, pl. Lenin tér, Lenin utca, xx. számú italbolt, Petőfi TSZ helyett mondjuk Vörös Csillag MGTSZ. Ha van településeken óvoda, hivatal, akkor azokra mehet a régi címer, vörös csillag. Azon a környéken azért nem volt annyira nagy divat, de mehetne ki egy-két településre egy pár ház elé a "zimmer feri" 😊
Régi rozsdásodó, rozsdafolyásos kresztáblák (azért még 20 éve sem voltak ilyen patyolat állapotban a táblák, a legtöbb ótvar, rozsdás, a 60-as években kikerült tábla volt, a nagyarányú csere a 90-es évek elejln történt). Másabb betűtípussal voltak írva a sebességet korlátozó számok és sok táblára a szám sarkába oda volt biggyesztve a km vagy a km/h.
Menetrendekben lehetne sokkal több tartalék, hiszen a '80-as években még sokkal több lomhább busz volt (bőven jártak még Ikarus 66-ok és első generációs szívó 266-osok, 255 pár Volánnál).
Ha lesz még valami ötlet, és eszembe jut, leírom.
http://kephost.com/images/2014/11/08/tabla.th.jpg
Lehet finomítani, alapnak jó lehet...
http://data.hu/get/3857972/Megallo.zip
Utoljára szerkesztette: Zoliikp, 2014.11.08. 23:27:47
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2014.11.08. 22:12:00
Üdv ich!
Link
Szerk: A képek Mátyásföldön, a videó a 34-esen készült, mindkettő WIP.
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2014.11.08. 21:40:53
Utoljára szerkesztette: Tierhold, 2014.11.08. 18:09:04
Üdv ich!
Aki nem ismerné, annak leírom dióhéjban, hogy milyen lehetőségek vannak:
- Kezdő- és végpontot is meg lehet adni egy adott időszakhoz;
- Időszakhoz kötötten lehet módosítani a környezetet, utakat, menetrendet;
- Jegyeket és pénzeket lehet cserélni;
- Mozgó járművek (ailists.cfg) és parkoló járművek (parklist_p.txt) változtatására is van lehetőség;
Jelenleg a vasútvonalat villamosítom, ennek megfelelően dízelek kukázva, Hernyó, Szili meg Flirt van helyettük.
Ha bárkinek bármi olyan ötlete van, amit a kronológia funkcióval meg lehetne valósítani, akkor ne habozzon megosztani velem. Azért a ti ötleteitekre vagyok kíváncsi, mert nekem nincsenek ( <#crazya>#crazya> ), és különben is ti fogtok a pályával játszani, nem én.
Valaki tudna adni egy linket az ikarus 250.12- hez egy linket!!!
Előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: BetaIkarus260, 2014.11.08. 13:21:08
Lehet vitatkozni arról, kinek hogy megy, de azért ha nézd meg, akik írják, hogy nekik tökéletesen fut, milyen gépük van. Rövidre fogva; erős gépeken elvileg jól fut, gyengébbeken nem annyira.
Egyébként a patch-et nem az aerosoft oldaláról lehet letölteni?
A hivatalos fórum struktúrája a készítők közötti nézeteltérés miatt változott meg, nem azért, mert az OMSI 2-re koncentráltak. Hosszú történet. Minden ugyan úgy letölthető, mint eddig, csak máshonnan: katt A frissítéseket OMSI 1-hez még mindig az Aerosoft Supporton lehet letölteni.
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2014.11.08. 10:28:47
Üdv ich!
A beállításokban is van valami, de nem tudom, hogy az csak a beszédet veszi ki, vagy a lábdobogást is...
Érdeklődnék hogy az elmúlt 4-5 hónapban jött-e ki valami az OMSI 1-2-höz?? Mert eddig nem volt nettem ez alatt a 4-5 hónap alatt és nem igazán tudtam figyelni a fórumot. Előre is köszönöm a válaszokat. 😊
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Voltak már próbálkozások, rajongók részéről (angol és magyar is). A magyar hangokat én meghallgattam, de felejtős, egy nagyon fiatal lány (tini?, a készítő barátnője?) volt hallható mindenhol.
Utoljára szerkesztette: Erlau Trans, 2014.11.07. 11:19:31
bocsi a sok kerdest, de csak ritkán érek rá, ilyenkor eszembejutnak
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640