OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Tetszetős darab mindenképpen. Melyik típus ez? SD-től nem gondoltok arra, hogy át kellene konvertálni a T5C5-öket?
Letöltés
Fogasról ha van valami rajzod akkor sztem tudnék modellezni egyet.
Terveim között szerepel a Kelenföldi és a VT-Arriva által elfoglalt garázsokba való eljutás is.
Több korszakot is tervezek a pályába. Első körben a 21-es Gyors és a fekete 21-es lesz benne a pályában. természetesen a 21-es a Királyhágó tér felé.
Aki esetleg Tudna T5C5-öt és fogaskerekűt készíteni nekem annak nagyon hálás lennék.
Valamint az ICS készítője keressen fel lehetőség szerint minél előbb privátban.
Utoljára szerkesztette: bkvbusz, 2014.11.12. 12:26:26
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Legújabb busz van fent? Az Ikarus 280.00 Praga valami típusú buszt választod ki? A Sound_280BKV mappa a busz mappájában ott van? A bus fájl hivatkozásánál is erre a mappára hivatkozik (mondjuk ezen nem is változtattam, de mindegy)?
Elárulom, hogy csak a fékhangokat, a motorhangokat és a hídhangokat cseréltem le, azon kívül tök ugyanaz a hangja a busznak (ajtó, duda, kapcsolók, kézifék...stb).
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
A ikarus 280.00 modhoz letöltö linket adtok?
Nem tudom, írtam-e ide is; tegnap letöltöttem a buszt, bemásoltam simán a Vehicles mappába, és működött. Nem tudom, másoknak miért nem megy. Esetleg egy logfile kisegítene, persze semmiképpen sem direktbe ide beszúrva.
A hang script-ekhez nem konyítok, a hangok nagyjából egy-az-egyben a 280 BKV modból származnak.
Szerk:
Még az jut eszembe a linkekkel kapcsolatban (amire írtam, hogy görgessetek már le a hivatalos fórum topikban 2 hsz-t, de úgy tűnik erre mindenki képtelen volt - akár magától is); frissítsétek párszor az oldalt, hátha a böngésző a TEMP-ből hozza be az oldalt, amin még a régi linkek vannak.
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2014.11.11. 19:57:34
266: http://data.hu/get/8210006/Ikarus_266.zip
260.32: http://www.mediafire.com/download/he5bbacxv4wa5d7/Ikarus+260+OMSI2.rar
-------------------------------------------------------------------------------
Ikarusfan:
Egyféle linket találtam, már bemásoltam a TITA 280 fájljait is, de így sem jó. Megoldás?
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2014.11.11. 18:17:52
Ikarus 266 megvan omsi-höz? Ha igen akkor hol tudnám letölteni? Másik busz amit keresem az Ik260-as helyközi változat szintén letöltési helyét keresem omsi2-höz....
De egyet nem értek,mért írják oda egy olyan pályához Steinbach -hoz hogy omsi 1-be is jó,kipróbáltam de nem jó,vagyis úgy értem hogyha nem töltöm le a Stadtbus-t és teszem fel akkor ezeket a hibákat dobja fel,mikor felkerült,akkor meg kiválasztható pár busz,de viszont hiába van benne a Steinbach.hof fájl,nem add a busz kiválasztása után,indulási pontokat,ahova letevődik a busz. Egy kicsit félrevezetik az oldalon az embereket. .
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Felajánlom a projektbe szívesen 😉
Üdv ich!
Ja igen, a bayan meg a többi hangfájlból látszik, hogy neked nem a legújabb verzió van meg, mert abban már javítottam ezt a hibát.
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2014.11.10. 20:43:49
Log file (milyen finnyás ez a fórummotor): http://pastebin.com/rBJfb1Zp
Tudna valaki segíteni egy letöltési linkel a sceneryobjects-ben hiányolja ezeket a fájlokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Buildings_RW1HH/HH/Busbetriebsstelle.sco
Buildings_RW1HH/HH/Busbetriebsstelle_zaun.sco
Buildings_RW1HH/HH_Ladenz_50er.sco
Buildings_RW1HH/HH_Ladenz_50er_1.sco
Buildings_RW1HH/HH_Gewerbehaus_6.sco
Buildings_RW1HH/HH_Gewerbehaus_3.sco
Buildings_RW1HH/HH_Gewerbehaus_5.sco
Már van nem is egy fajta Buildings mappám a játékba,de ezek egyikben sincs,már átböngésztem egy jópár oldalt is,de nem találok róla semmit. Válaszokat előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.11.10. 18:30:32
Már a pack után dobtak ki megint, egy bolygóajtóst változatot ? Én még nem találkoztam vele.
Vagy a pack-ra gondoltál ?.
Egy facebookos oldalon láttam, hogy kijött az Ikarus 280 bolygóajtós változat. Honnan tudom letölteni? Esetleg BKV-s festés és hangmódosítás van már hozzá?
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2014.11.09. 22:27:52
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2014.11.09. 18:59:24
Bemásoltam mind a két .bus fileba a 2 sort, így az a hiba kizárható.
Ha már a Börzsöny szóba jött, akkor itt az ideje, hogy kiadjam a jelenlegi adagot, ami nem is lett most kevés:
Múltkor meg volt az MB O405GN1-es helyi változata, hát most az MB O405 N2-es háromajtós kivitelbe is meg van:
Kép
Letöltés
És akkor nézzük az Ikarusokat. Rögtön az Ikarus 250.12-essel kezdünk, nem a legjobb, de célnak megfelel a bizonyos Retró festés:
Kép
Letöltés
Az Ikarus 255-ös főleg kihagyhatatlan, bár neki a jelenlegi festésből is lett:
Kép 1 Kép 2
Letöltés
ha már Retró, akkor az Ikarus 266-os sem maradhat ki, így íme egy klasszikus:
Kép
Letöltés
Ezek után, az Ikarus 256.44-es mai színekkel:
Kép
Letöltés
Az Ikarus 280-as sem maradhatott ki, így íme egy helyi és egy helyközi festés is:
Kép 1 Kép 2
Letöltés
Végül a MAN ÜL mindegyikére készült Börzsöny Volán festés:
Kép
Letöltés
Ennyi jelenleg a Börzsöny Volán készlet. (Az eddigi letöltések megtalálhatóak Itt Itt és Itt )
Végül egy ráadás:
Az Ikarus 280-asra egy volánbusz festés, csak úgy:
Kép
Letöltés
Üdv ich!