63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• lanerto
    sziasztok, a solaris buszok nekem úgy tűnnek, mintha be lenne zoom-olva az alap nézet. ezt valahol át tudom állítani magamnak "normálisra"?
  • bocskor3
    Le lett halkítva a sound.cfg-ben, vissza tudod magadnak hangosítani, csak ctrl+f és írd be hogy retarder.
  • busfun
    Teszteltem, és OMSI 2 alatt is tökéletesen működik így a busz. Köszönöm a segítséget! :)
  • busfun
    Köszönöm, kipróbálom, és leírom a tapasztalataim. :)
    Köszi a gyors választ!
  • Iceman007
    az Ikarus EAG V2 nél a Scania buszoknál ha most a fékre lépek nem hallom a retarder hangját, holott az első verziónál ez volt , nálam lehet a hiba?
    Utoljára szerkesztette: Iceman007, 2015.02.22. 20:00:25
  • atty707
    Annak idején Börzsönyhöz rendbe szedtem CCV-520 buszait AI-nak, megtalálod az omsi.hu hagyaték alatt a járművek/Ikarus 260 mappában a javított scripteket. OMSI1 alatt lett tesztelve csak, 2-ben nem tudom, hogy működnek-e?
  • busfun
    Szép estét!
    Van egy problémám, biztosan másnál is jelentkezik, illetve biztosan vannak olyan fórumbejegyzések valahol, ami erről a problémáról szól, de sajnos napok óta nem találom a megoldást az Ikarus 260-as busz ajtózáródási problémájára. Vagyis, hogy a busz középső ajtajának egyik szárnya kinyílik, míg a másik bezáródik, illetve AI-ként a középső ajtó egyik szárnya nem rögzül, tulajdonképp folyamatosan kinyílik, majd bezáródik, így a busz a megállóból nem indul el, csak várja, hogy bezáródjon az ajtó, ami sohasem történik meg.
    A kérdésem, van-e erre megoldás, amit én nem lelek sehol, vagy van-e olyan 260-as, ami nem csinálja ezt? Egyébként nekem nagyon tetszik ez a modell, sajnálnám, ha nem használhatnám. :)
  • MAN014
    Nagyon szépen köszönöm! 1000hála
  • atty707
    Valahol találtam még a C56 kiadása után, (így sem a készítőt, sem az eredeti helyet nem tudom), de jó az Ikarus EAG-okhoz is:
    Project Szczecin 4.0 C56/EAG hof:
    https://mega.co.nz/#!Ectm2Yyb!3LWeFakxlawGqGQmyuZvoG8qygquLtaZaz8Tf4Xs9Yw
  • calathea
    Én autóbusz-vezetői tapasztalattal a hátam mögött alkottam véleményt. Kamionos tapasztalattal pl. az Euro Truck c. szimulátorokhoz képest sokkal közelebb áll a valósághoz az OMSI, mint az ET.
  • Sztivi05
    Még egy gyors kérdés! A Drei Generationen melyik verziójában van a háromajtós O405N2 és az amejiknek hátul sárfogó van? Mert felraktam az 1.10 de abban nincs. És az hogy lehet hogy a Launcher-ben 1.00 verziót ír ?
  • Sztivi05
    És Sikerült !! Végre. Csak annyi volt a baj hogy nem a legfrissebb Aerosoft Launcher-el aktiváltam, hanem azzal ami az omsi 1 hez van. Egyenlőre jó, remélem így marad :D
  • Ikarusfan
    Benne van a busz leírásában.
  • MAN014
    Szerintem meg a szimulálás nagyon is jó az egész játékban, csak a grafika...meg a busz pattogása
  • calathea
    Innen szeretnék gratulálni az új EAG buszhoz.
    Ma kipróbáltam a 256.44 és C56 buszokat is a ugyanettől a "jármű és karosszéria gyártól". Több mint 10 éve nem vezetek már autóbuszt, egészségügyi okokból, de 395 és 256.44 típusokhoz volt szerencsém az ezred forduló éveiben. A buszok hangjai nagyon jól sikerültek.
    A C56 típushoz csak utasként tudok hozzászólni, de a hangok ott is nagyon jól sikerültek.
    A szimulálás terén van hová fejlődni, de ez inkább (a gyári buszok tulajdonságai alapján) a program oka.
  • bolhalovas
    A V2-t kiegészítettem JXBELL néhány modelljével+a saját átfestésem:

• MAN014
    Jó, de ebből még mindig nem tudtam meg hogyan kell..
  • GMI
    Azért nem írja ki mert nem BUSE-s .hof fájl van benn. Tudtommal Szczecinhez nincs EAGal kompatibilis BUSE kijelző, de lehet csinálni.
  • mokesz96
    és hogyan tudok fel le váltani ?? :)
  • TNH
    Ez a hiba pedig csak akkor jön elő, ha nincs megfelelően aktiválva.
  • kem001
    Persze, hogy nem megy, ha nem gyártasz hozzá egyedi méretű BUSE hofot..
  • MAN014
    Ugyan úgy be van rakva az is... mégsem megy.. neked megy?
  • Sztivi05
    De aktiváltam.
  • TNH
    Be kell másolni a busz mappájába a Sczecin .hofját, meg járműválasztásnál ki kell választani a Sczecin hofot.
  • MAN014
    Heló!

Az új EAG -ban, miért csak a Börzsöny útvonalait lehet megjelenítettni a busz kijelzőjén?
    Projekt Szczecin 4.00-ás járatokat hogyan, hova kell beleírni, hogy azokat is kiírja a kijelző?
  • TNH
    Nem aktiváltad a Hamburgot Aerosoft Launcherben...
  • Sztivi05
    Hali ! Most meg a Hamburgnál írja ki ezt :

Felraktam a DirectX -et amit Routeres beküldött, de nekem is azt írja hogy már fenn van egy újabb verzió és nem szükséges a telepítse.
    (Windows 8.1 van fenn)

Itt a logfile is: http://indabox.hu/HBfNaR

Valaki pls segítene.!
    Utoljára szerkesztette: Sztivi05, 2015.02.22. 09:55:32
  • Ikarusfan
    Alapból manuális váltó van benne, vagy mire gondolsz?
    Mondjuk érdekes szerkezet, annyi szent, mivel van "automata" üzemmódja is, de alapvetően van manuális is, csak nem hagyományos, hanem fel-le váltogatós.
  • mokesz96
    Sziasztok. Valaki tud valamit a Volvo 9900 ról hogy készült e hozzá manuális váltó ? Pár helyen olvasgatom hogy igen de égre földre nem találom sehol. Köszi előre is.
  • cxaxoxc
    Írtam privit

fjx235: Neked is ment egy
  • Pupesz
    Ebből nincs olyan változat ami megy Omsi2-be?
  • bocskor3
    cp_retarder_direkt
  • reveszda
    http://omsi1-2.webnode.hu/letoltesek/modok/citaro/
  • davidcs94
    Megszokott szép, igényes munka, köszönjük!
    Egy kérdés viszont lenne. A 395.52-ben ahogy látom egy külön pedálra került a kipufogó fék. Ennek meg tudnád mondani a kódját hogy külön gombra tudjam tenni.?
  • Renault Agora
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, nem tudja valaki, hogy mit kéne átírni és vagy mit kéne változtatni, hogy a Citaro-nál az első ajtó bezárásakor is adjon ajtózárócsengő hangot? Próbáltam a constfile-ban változtatni, meg a sound.cfg file-ban is, de nem jött össze. Válaszotokat előre is köszönöm!
  • bpo451
    Oda is adod egy körre?
  • GMI
    Moges.
  • spy803
    Melyik pályán vezettél?
  • bajusza
    nagyon szuper lett, grat.
  • GMI
    IKARUS EAG V2.0
    LETÖLTÉS

Utoljára szerkesztette: GMI, 2015.02.21. 14:30:47