63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Lássuk be, a "közösség egybehangzó véleménye alapján..." duma se valami hiteles. :) -
Buse program gyorsjavítás elérhető: Letöltés -
gabcsibkv #56748 Sziasztok !
O305 hez a reg bejegyzés tartalmát sikeresen töröltem :-(
Nem találom sehol. Valaki tudja nekem ide linkelni vagy leírni?
Köszönöm. -
Gondolom általa készített (hogy szokták mondani? - nem reprezentatív) közvélemény kutatáson alapszik.
-
norb82 #56746 a magyar játékosok 75% a már áttért az Omsi 2-re.
Miért pont 75%-a? :D -
Harixis #56745 Köszönöm így már jó lett. nem figyeltem erre mivel nem konvertálok sűrűn...... -
Rabafun #56744 Szerintem OMSI 2 re konvertáld , a magyar játékosok 75% a már áttért az Omsi 2-re. Már várom a buszt!!! -
reveszda #56743 Ez a mod kinek van meg?
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=21302 -
Ha valóban kisebb akkor az importálásnál méterre állítsd:
KÉP
Utoljára szerkesztette: GMI, 2015.03.16. 16:13:19 -
De kisebbnek tűnik vagy valóban kisebb is? -
Harixis #56740 Eddig két formátumban exportáltam: obj és 3ds-ben, de mégis nekem furcsa, hogy kisebb. -
Attól még hogy kisebbnek néz ki lehet hogy ugyanakkora.... Rakd be DE-be a blenderből meg a sketchupból kiexprotált modellt és ott nézd meg. Egyébként milyen formátumban exportálod ki blenderből? -
Harixis #56738 Elvileg mindent beállítottam, hogy mindkét programban méter legyen alapnak beállítva, de így is kicsinyít. Blenderben ha jól sejtem akkor a scale részben található a tényleg méret ugye? Abban pedig ez áll: x-->1.395; y-->5.573; z-->2.657, sketchuppal meg jóval kisebbnek néz ki az egész........nem tudom miért van ez így.... -
padarmartin #56737 A Sketchupban be kell állítani,hogy milyen mértékegységben dolgoztál a másik modellezőprogramban. -
Harixis #56736 Segítséget szeretnék kérni Blender használóktól! Blenderrel most kezdek ismerkedni, de amikor exportálok valami más fájljá és mondjuk megnyitom sketchupba akkor lekicsinyíti elég durván a modell. Szerintetek miért van ez és hogyan tudnám elkerülni e kicsinyítést? -
geri1900 #56735 Omsi 2 -
PetiM44 #56734 Nézd meg a videó leírását, ott szépen le van írva minden fontos információ. -
Joci891 #56733 Melyik pálya az a videoban? pálya nevéregondolok -
-
Ashyn #56731 Köszi az infokat, sikerült -
cxaxoxc #56730 A HOF file-okat minden buszhoz külön-külön be kell másolni, majd amikor kiválasztod a buszt, a lerakása előtt ki kell választani a megfelelő depót is.
Plusz néhány hasznos hely, ahol sok dolgot találhatsz (buszokat, pályákat, módosításokat, átfestéseket egyaránt):
omsihu2.wordpress.com-ról lementett tartalmak
http://omsi.cz/
Ja és a Tóváros pálya. Valamit/valamiket hiányol a game. Nézd meg a logfile-ban az error-os bejegyzéseket, és azokat amiket hiányol gyűjtsd össze. A logfile-t az Omsi gyökérkönyvtárában találod. Sok sikert
Utoljára szerkesztette: cxaxoxc, 2015.03.14. 21:45:15 -
Ashyn #56729 Tóvárost sikerült rendben telepítenem, de Redercs-el olyan problémám adódott, hogy amikor betölti a pályát, csak a kék égboltot látom. Mi lehet a baj?
Másik kérdés: ha szeretnék egy adott újonnan telepített busszal menni pl Tóvárosban, hogyan tudom megtenni? hof file-t kell készítenem az adott pályához? -
Nagyon köszönöm!
-
Igen, sikerült, de csak két sor esetén lehet használni kis karaktereket, mert nem találtam fontot a nagyokhoz :D
Letöltés -
Ashyn #56726 Köszönöm Bolha, hazaértem és megnézem őket. -
Közben én is rájöttem, csak a programban az előnézet volt megtévesztő.
Akkor a kisbetűk kijelzését meg tudnád oldani?
Szerk.: Most látom a képed. Akkor sikerült.
----
Szia Ash!
Néhány egyszerűbb városi pálya: Redercs, Tóváros
És az egyik "kötelező" busz: MB Citaro
Utoljára szerkesztette: bolhalovas, 2015.03.14. 18:51:21 -
Kép direkt linkje
Mission passed! -
Ashyn #56723 Sziasztok! Friss OMSI 2 tulajdonos vagyok, kamionból (ETS2) ültem át a busz volánja mögé.
Kicsit körbenéztem, és rengeteg pálya, busz mod található a játékhoz. Elveszettnek érzem magam köztük, ezért kérnék egy kis helpet. Kezdő buszvezetőnek tudtok javasolni valami könnyebben telepíthető pályát ( vidéki, városi mindegy ), és buszt?
A válaszokat, segítséget előre is köszönöm!
Ash -
Még mindig nem értem. Ha a kijelző közepére szeretnéd a szöveget két sorban szám nélkül akkor szóközözéssel meg lehet oldani :) -
Szia!
Köszönöm. Bár nem ilyenre gondoltam, azért ezt is lehet használni.
------
Peti134:
Itt egy kép, így remélem érthetőbb vagyok:
A kisbetűs kijelzőt jó lenne, ha meg tudnád csinálni, viszont engem személy szerint a SOR nem érdekel, mert nem használom.
-
Köszönöm! 
És tényleg... én csak a sima módokba mentem.. észre sem vettem, hogy van külön OMSI2-es is!!
-
padarmartin #56719 Parancsolj,itt úgy szabhatod testre a szöveget ahogy akarod,igaz meg kell dolgoznod vele,de cserébe teljesen valósághű lesz ;)
Használjátok egészséggel!
OMSI BUSE kijelzőkép készítő -
Már bocsi, de szerintem rossz helyen kerested. :)
Segítség... -
Néztem már, nincs sajna.... -
Nem értem mi a gond. A járatszámot a magam féle programban is ki lehet kapcsolni, a kisbetűs szöveget azt megoldhatom, illetve kompatibilissá tehetem a programot a Sor busszal is ha feltétlenül szűkséges -
Sziasztok!
Még az év elején atty707 megosztott egy programot, ami az E95 kijelzőjéhez készít egysoros (kis- és nagybetűs) szöveget. Ezután Peti134 csinált egy ugyanilyen programot, csak az kétsoros (nagybetűs) szöveget, és járatszámot tud kijelezni. Nekem olyan verzióra lenne szükségem ami végig kétsoros (járatszám nélküli), kis- és nagybetűs szöveget tud kiírni.
Nem szokásom ilyeneket kérni, de sajnos a programozáshoz nem értek.
-
krisztiandzs #56714 Itt keresd meg. -
Sziasztok!
Valakinek megvan még ez a mód a MAN NG272-höz?
"MAN NG272 ajtónkénti leszállásjelzés és kézi ajtónyitás"
forrás: MAN NG272 - Ajtónyitás
Sajnos itt halott a link... Akinek megvan elküldené?? Köszönöm!!!
Utoljára szerkesztette: MAN014, 2015.03.13. 16:40:15 -
Az OMSI 2 legutóbbi tapaszának megjelenése megsürgette a munkálatokat a Three Generations frissítése körül, ugyanis megjelenítési problémák adódtak a buszok jegynyomtatóin, meg különben is volt egy-két dolog korábbról, amit nem sikerült kijavítani, például a C2-es fizikája és hangjai. Szerencsére megérkezett az update...
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.) -
Pali1010 #56711 Sziasztok!
Csíkok nélkül.
(Fiktív)
Nagyobb kép
Nagyobb kép