63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Geri556
    Ha gondolod modellezek egyet neked. Nem nagy munka.
  • Peti134
    Megoldható :D
  • bajusza
    egész jó.
  • TNH
    Nekem a kuplungpedál közösül a csőrömmel...
  • Peti134
    A kör alakú nyomógombot úgy csináltam hogy közben egy 280as vezetőfülkéjében ültem úgyhogy ne szóld le na :DDD
  • Geri556
    Nos, ami azt illeti az a kör alakú nyomógomb még mindig nem az igazi. Ahogy látom a sima gombok alapját használja, holott a valóságban kicsit szélesebb és talán magasabb is. Az pedig kicsit erős túlzás, hogy értek a hangokhoz :D
    Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.07.16. 21:53:57
  • Peti134
    [Lejárt a szerkesztési idő]
    Kormány még meg van az előző modból, köszi hogy emlékeztettél, el is felejtettem
  • Peti134
    Az a legkevesebb. Majd megoldom. Bár a BKV-nál már elég sok 280-asnak sötét az ablaka. De ez most jelenleg inkább barna :D
    @Ikarusfan: Én a hangokhoz nem értek, azt tuti rábízom valakire.
    Én két embert tudok aki ért a hangokhoz, az Zaharánszky, és Geri556

Szerk2: Az üvegek teljes mértékben le lesznek cserélve keretettekel együtt, csak azért nem szedtem ki hogy legyen valami ott.
    Utoljára szerkesztette: Peti134, 2015.07.16. 20:35:08
  • Ikarusfan
    Személyes vélemény, de a 280-as modból szerintem egy dolog hiányzik, de az nagyon; jobb hangok. A hangfájlok tényleg jók, de valahogy a szimulátorban az összhatás már nem az igazi (gondolok itt a híd hangra, és nem, nem lehetetlen egy rendes ZF hangot összerakni, lásd Hamburgi mercik, Neoplan nem emlékszem hány).
    Meg nem tudom, ebben hogy van, de az alap 280 BKV mod-os busz valami irdatlanul araszolt (jó állapotú 415-ök nem gyorsulnak gáz nélkül sebességben úgy, mint az a 280).

Egyébként az ablak színe vagy a fenster.tga, vagy valami hasonló elnevezésű fájl (nagyon kicsi és ilyen barnás színe van).

Szerk:
    Most nézem a képeket. Érdemes lenne megvariálni a model.cfg-t, hogy az ablakok a végére kerüljenek, mert így egyes belső elemek "átlátszanak" az üvegen (lásd a 5. képet). Illetve esetleg egy élethűbb kormány nem volna rossz (pl. mint CCV 250-esében).
    Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2015.07.16. 20:31:39
  • Fognar
    Igen, ez már megüti azt a bizonyos határt. Sőt, jó is. Bár mondjuk az ablak színe kicsit zavaró nekem.. o.O
  • dokko
    Sziasztok! Nem tudjátok, hogy az Usedom 1.0-t hol lehet letölteni? Sajnos a hivatalos oldalról már nem.
  • Peti134
    Na a nagy vitára tekintettel kicsit elterelem a figyelmet.

Nemrég sikeresen újratelepítettem a gépem, és letöröltem a már kész BKV modot amit nem akartam eleinte kiadni, de meggondoltam magam, viszont nem találtam.
    Most újra elkezdtem összepakolgatni, viszont egy pár dolog nincs meg belőle, mint például a kész krüger(oldalsó kijelző bugos volt), a kész ülések, az ablakok, meg a műszerfal jelenleg hiányzó gombjai.

Ma újra elkezdtem, eddig itt tartok:

Direkt linkek vész esetére:

U.I.: Igen, ezt ki fogom adni, amint megszerzem a szűkséges engedélyeket (TITA-tól már kaptam, Bkvbusz-t kell még megkérdeznem, mert az ő BKV módosításából készült ez, illetve az orosz csapatot az ajtók miatt)

Jó hír, hogy a FUTÁR készítője még régebben azt mondta, hogyha megüti azt a szintet amit elvár, akkor lesz benne FUTÁR is :)

Na ezt most lehet kritizálni ezerrel, és igyekszem az igényekhez igazítani a módosítást!
  • Ikarusfan
    @Peti/Banderas/Reveszda

Van egy hót tök egyszerű megoldás; nem kell képeket közölni olyan cuccokról, amit úgy se adtok ki. Ennyi.
    Magatoknak olyat és úgy csináltok, amilyet csak akartok, de amint kiraktok bármilyen munkáról képet akár ide, akár máshova, számítsatok a kritikákra. Ha nem mutogatjátok, senki se fog fikázni.
  • Peti134
    https://www.bgm-studios.com/omsi-add-on-berlin-m44-exklusive-infos-und-neue-bilder.html
    Egy kukkot nem tudok németül, de azért megosztottam. :D
    (valaki lefordíthatná aki tud dajcsul - "ott a google translate" és hasonló hozzászólásokkal kíméljetek)
    Utoljára szerkesztette: Peti134, 2015.07.16. 18:32:53
  • padarmartin
    De addig amíg szarrá van lopkodva úgy sem fogom kiadni.:)
  • Banderasbkv
    ŐŐŐ. Én a 280-asról beszéltem egész idáig, A VanHool-osra meg azt mondtam, hogy arrébb kéne jóval tenni. :DDD
    Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.07.16. 18:07:49
  • Fognar
    Kezdetnek nem rossz? A pénztárgépből lóg ki a futár..
  • Banderasbkv
    Mert a kettő között fényévek vannak minőség ügyileg. :D
  • padarmartin
    Mert?
  • Banderasbkv
    Akkor had mondjam úgy, hogy nem rossz kezdésnek. Na azért azt a Solaris-t csak ne sorold ide mert az egy ilyen megváltás lesz itt.
  • padarmartin
    Szívemből szóltál!:D
    Na nem gond akkor ha ez a korrekt munka akkor a Solaris Budapest módra nincs is igény.:D
  • Fognar
    A legnagyobb probléma az vele, hogy lopott az egész, és engedély nélkül küldözgeti mindenkinek. Meg ocsmány a megvalósítás.
  • Banderasbkv
    Én is erre gondoltam, ha kiadná már rögtön fasza lenne. :D
    Mellesleg én nagyon jól elvagyok vele. :D
    Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.07.16. 17:48:06
  • neo8888
    És mi nem korrekt benne? Az, hogy nektek nincs? :D
  • Fognar
    Miért hülye? Bocs, hogy véleményt nyilvánít :D
  • padarmartin
    Mitől is lennék hülye? Attól mert megmondom,hogy k*rvára nem korrekt?:D De beszélhetünk így is.
  • Banderasbkv
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hülye vagy te srác! :DDD
  • padarmartin
    Igen tényleg nagyon korrekt,Ja nem.
  • Banderasbkv
    De nagyon is tudom. Attól még, hogy a valóságban nincs talpa meg egy baszom cső jön ki mögülle amiben a vezetékek futnak azon kívül teljesen korrekt. De legalább van benne FUTÁR.
    Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.07.16. 17:12:38
  • padarmartin
    Akkor nagyon nem tudod a korrekt jelentését,ha megnézed a valóságtól eléggé messze áll.
  • bpo451
    A futár pont a pénztartóba való :D
  • Banderasbkv
    Mért? Mi bajod van vele? Tök korrekten beletette a 280-ba!!! Én még örülnék is neki, hogyha mindenbe ami jár Budapesten és van omsihoz beletenné. Ezzel a WanHool-al 1 baj van mégpedig, hogy nagyon arrébb kéne tenni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kössz a reklámot! :D

Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.07.16. 16:57:08
  • Fognar
    Megtanultad hogy kell futárt tenni a buszokban, és most az összesbe bele fogod tenni?
  • neo8888
    Hát ezt inkább ne is add ki... :D
  • nemeza
    Volt, amit Lawos textekhez Irfanview-val gyártottam. :)
    Egyébként PS / GIMP, CorelDraw / InkScape ..
  • gcs7e7
    Adobe Illustrator.
  • TNH
    Nincsen Kispest 2.0 maximum Remastered Edition. gsmmedia.hu fórumon nézz körbe a Letöltéseknél.
  • halasgabor99
    Sziasztok!
    A Kispest 2.0-t honnan tudom letölteni?
  • Ikarusfan
    Szerintem Adobe Illustrator.
    A Photoshopban is lehet rajzolgatni, vektorosan is (meg még nagyon sok mást kezdve a gif készítéstől...), de az inkább szerkesztő, mint rajzoló program. Az illustrator, mint ahogy a neve is mutatja, kifejezetten "rajzoló" program, azon belül is inkább vektoros. Ezt használják sokszor pl. kiadvány szerkesztők is, ha úgy adódik (meg persze mást is bőven).
  • rurman
    Sziasztok, ha valakit érdekel, eladóvá vált a logitech driving force gt-m.

http://hardverapro.hu/apro/elado_logitech_driving_force_gt_22/