OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GMI
Ez érdekes, OMSI1 nekem is jobban futott xp-n, de OMSI2 most 10-20 FPSel jobban megy 8.1-en.

omsigbm.ewk.hu

😞
calathea
Ez pofátlan hozzáállás. Az én konfigurációm gyenge, XP alatt az OMSI alapbeállításokon gyönyörűen fut. Próbáltam 7 és Windows 8.1 alatt, akadozik, 10-50%-kal kevesebb FPS. Nekem új rendszerre állás szoftver és hardver vásárlással együtt is legalább 2 (hanem 3) havi fizetésem. Németországban lehet, hogy megoldható egy átlag melósnak, hogy leugrik a sarki Media Markt üzletbe egy új gépért, de itthon ez egyelőre urban legend.

Elmtem....22/08/15

MAN014
Ilyen esetben fáradj az OFF topikba.

MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.

Sziasztok! Valaki valamilyen formában feltöltené a Délpest 3.0 illetve a 3.1-es verzióját? Előre is köszönöm!
Akkor nem tudok segíteni, sajnálom.
TNH
Akkor nem eredeti a játékod.

http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640

Köszi szépen, működik😊

Töltsd le ezt hozzá.
És ha nincs steam-em? (Beírtam keresőbe is és nincs)
Sziasztok, letöltöttem az omsi 2-ős Credo BC11-et (átírtam a png-t bmp-re) és amikor be akarom tölteni ezt írja ki: "Bitmap ist ungültig" (A bitkép érvénytelen),ez miért van? Valaki tud segíteni? Előre is köszönöm!

Sziasztok! A nemrég kijött frissítés (2.2) után a Great Grundorf 1 és a 2 nem működnek (a 2.1.933-nál mind a kettő rendesen ment).
A Gret Grundorf 1 egy kínai hibaüzenettel lefagy, a 2-nél meg 1-2 az fps (régen 20-30 fps), így persze játszani se lehet, mert "ugrál" a busz...
Az Omsi 2 eredeti, Steam-es. Valaki tud segíteni? Előre is köszönöm! 😊
Utoljára szerkesztette: Gyozo13, 2015.03.06. 14:54:56

nemeza
Az elejénél B vágány, hogy elkéred a modellt / ha kiadnád - megkérdezed előtte. Egyébként tényleg ennyi
Sziasztok az miért van, hogy a SOR BN12 & CN12-ben nem müködnek a gombok és a kassza sem kihúzható?? van erre valami megoldás?? kérlek segítsetek
Megnyitod a Steam-et. Behozod a játéklistát. OMSI 2-re jobb klikk - Tulajdonságokra mész. Az általános fülön (fent) az Indítási opciókra bal klikk Majd beírod hogy: -editor és leOKézod. Ezután játék indítása, és működni fog.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2015.03.05. 21:27:48
jxbell
Visszafejted (amire egyébként allergiásak a készítők), modellező programban a helyére igazítod, kiexportálod, model.cfg-be átülteted, scripteket is átveszed, átírkálod, játszol.
Ikarusfan
Ilyenekről nem nagyon van leírás.

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

Banderasbkv
Egyáltalán nem! Csak egy pontos leírás kéne mit, hogyan és én összeraknám.
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.03.05. 19:46:18
Sziasztok! Nem boldogulok az editor megnyitásával, olvastam, hogy a parancsikon után kell írni, hogy -editor, meg, hogy az aerosoft mappában van, de sehogy sem sikerül. Meg azt is olvastam, hogy a stream mappa, de nincs is olyan mappám.
nemeza
.. de lehetőleg inkább készen kéred, nem?
Hello!

Tud valaki segíteni abban, hogy lehet működésre bírni a morphi sound modod?
Banderasbkv
Sziasztok!
Tudna nekem valaki küldeni privátban egy részletes leírást, hogy hogyan lehet a FUTÁRT beletenni más buszokba? Konkrétan a C2-esre és a 280-asra gondolok. Természetesen magáncélokra kellene!!!!!
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.03.05. 16:19:06
OMSI 2 Editor Úgy tudod megnyitni, hogy bemész a Steam játékkönyvtárba, OMSI 2 - jobb klikk - Tulajdonságok - Indítási opciók beállítása, ÉS BEÍROD HOGY: -editor A KÖTŐJELLEL együtt. Az építésben a YouTube segít, rengeteg tutorial van róla.
És ehhez milyen pályaszekesztő kell?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az editorban minden megállóhoz tartozik egy kis doboz, amitől megállnak az Al buszok. Ebben lehet beállítani, hogy mennyien várjanak / szálljanak le az utasok, stb. Ez csak a Pályaszerkesztőben látható. Mivel a FUTÁR nem IBIS-ként működik, ezért a dobozról veszi az adatokat. Tehát például van a Gloriett lakótelep. Az ibisbe mindegy, hogy mi van beírva, a FUTÁR esetében lényegtelen. A doboz miatt mondja be, hogy melyik megállóba érkeztél. Tehát ha nincs doboz, nincs bemondás, mert a FUTÁR nem érzékeli, és megakad. Mindenképpen le kell rakni a dobozt, mert különben meg fog akadni.
És az is valami bug, hogy megakad egy bizonyos megállónál?
Edmond14 valószínűleg a megállóban álló FUTÁR oszlopra gondolt. Ami a buszban van az mindenkinek kikapcsol időnként.
Utoljára szerkesztette: Bobenõ, 2015.03.03. 19:03:23
Türelem van, visszaraktam a régebbi patchet, de attól még viccesnek tarthatom, nem? 😊 Maradjunk annyiban, hogy ott van a támogatott oprendszerek között az xp, ergo jó lett volna, ha elsőre működik, btw mivel régi, gyengébb gépem van, ezért tartok egy szűz xp-t is egy másik partíción, ugyanis win7 alatt -5 fps, meg csomó plusz laggolás (nem csak az omsinál, de az omsit ugye az aktiválás miatt nem is tudom elindítani a másik alatt).
Utoljára szerkesztette: gabesz012, 2015.03.03. 17:36:09

Hú-ha na ez most kínai volt...
Mert Editorba nincs letéve a buszmegállót jelző "kis piros doboz". Neked kell elhelyezni a megadott megállónévvel.
Már tudnak a hibáról, türelem. Bár lehet egyszerűbb lenne nektek újabb rendszerre váltani, mint várni a készítőkre, hogy feltúrják a programot, és rájöjjenek, hogy miért nem jó XP-n.
Nálam detto, ráguglizva másnak is volt ez, oda írták válaszként, hogy az új patch nem xp kompatibilis egyelőre. Vicc...

Ja, a friss Eag-ot is leszedtem, és szomorúan tapasztaltam, hogy még mindig nem úgy működik az automata kuplung, ahogy kéne (ÜL, O305/307). Olyan nehéz azt a scriptet átültetni, legalább a nem Scaniásokba? 😞
Utoljára szerkesztette: gabesz012, 2015.03.03. 16:43:00

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy az miért van, hogy sokszor megyek, és a futár egyszer csak elsötétül, majd le kell vennem a gyújtást ezután ráadni, hogy újra jó legyen. Illetve, hogy a 282E, 194-es járatnál tapasztaltam, hogy egy bizonyos helyen minden játéknál elakad a futár, és utána mindíg azt a megállót mondja.
Nekem is ez a próblémám. DG_RefreshNearLinks-nél lefagy.
YoGabN
Erlau, csak en szivok az update ota az xpvel? Nem tolt be egy palyat sem. Nalad valami valtozas?

Haters gonna hate!

BPI1184
Megoldódott, csak újra kellett indítani a gépet. De azért fura volt.😄

11-84

nemeza
csengo, csengő, bell, door_alarm

Én ezeket mind a Num0-ra tettem.

A Q alapból a következő megállóra léptet (bemondással) IBIS-ben.
Ha jól emlékszem akkor a Q billentyűvel lehet működtetni a csengőt.
Helosztok ezt a pályát nem tudom letölteni a megárol Wąbrzeźno tud valaki más letöltö linket adni?
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy az IKARUS 260 (CCV-520)-nál melyik billentyűparancs a csengő ? nem tudok gombot rendelni hozzá :/
BPI1184
Nekem bejelez rá az Avast. A megerősített üzemmód agresszívra van állítva és mikor indítanám az OMSI-t, akkor azt írja, hogy megakadályozott egy programot, hogy elinduljon, adjam a kizárásokhoz, stb. Ha visszaállítom közepesre, akkor gond nélkül megy. Fura, a frissítés előtt nem jelzett be egyszer se rá, pedig akkor is agresszívon volt. :S Jah, és eredeti a játék.

11-84

Kijött a 2.2. 😊
Gonosz Ördög
Tessék OMSI 2 Kiegeszitok\Modok
Sziasztok! Érdeklődnék hogy nincs-e meg valakinek a Citaro-hoz az ajtónkénti leszállásjelzés, vagy tud-e esetleg valaki segíteni, hogy hogy lehet ezt megoldani.
Az elsőbbséget.
bocskor3
Egyébként a prioritással pontosan mit állíthatok be?

omsigbm.ewk.hu

Ikarusfan
Egyébként a probléma a forgalom beállításából ered. Be lehet állítani a prioritásokat, de néha az AI nem tartja be azokat. Mondjuk elég régóta kiderültek az ilyen gócpontok, ahol probléma van, nem tudom, miért nem lehetett lejjebb venni a forgalmat ott, az talán segítene a helyzeten.

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

calathea
Erre azt kell, hogy mondjam: teljesen reális. Az átlag személyautós úgy gondolja a busz lassú és még kiférek előtte. A másik meg az aki gyorsan kivágódik a busz elé, mert nem akar mögötte tötyörögni, előzgetni.

Elmtem....22/08/15

szerintem ez attól függ, hogy azon a bizonyos sávon mész-e, ahol kell, mert ugye az editorban ha megnéznéd, minden AI egy bizonyos vonalon, meg aszerint tájékozódik(legalábbis ez a tippem). én például Királyrétnél/Kismarosnál (ki hogy hívja ugye 😄) szintén találkoztam ezzel, hogy megállóból kiállva mentem egyenesen és belémkanyarodott az AI, de máskor csak úgy elmentem, akkor megálltak normálisan.