OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az mi az a Spray ? 😄
Én a buszainkat omsi1-be kezdtem konvertálni, sokkal gyorsabb volt, és egyszerűbb. Viszont 2-nek is van előnye, talán pontosabban írja ki a hibákat illetve ott már lehet alkalmazni pl. a "spray" funkciót.
omsigbm.ewk.hu
Hali!
Jelentem még foglalkozok a Rábával, és ha minden jól megy 1-2 héten belül kész leszek a modellel és a textúrákkal, és egy olyan kérdésem volna, hogy melyik omsiba kezdjem konvertálni majd a buszt ? Mi a különbség melyiket használják inkább a játékosok és mi a különbség a kettő között konvertálásban ?
Jelentem még foglalkozok a Rábával, és ha minden jól megy 1-2 héten belül kész leszek a modellel és a textúrákkal, és egy olyan kérdésem volna, hogy melyik omsiba kezdjem konvertálni majd a buszt ? Mi a különbség melyiket használják inkább a játékosok és mi a különbség a kettő között konvertálásban ?
Nem készül valami patch, ami a 2.2-es frissítést elindítja XP-n is? <#conf>#conf>
Nevet nem akartam írni, mert nem voltam biztos benne, de nem Te kezdted el a textúrázást ?
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.03.10. 23:02:59
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.03.10. 23:02:59
paint.net......
Tud valamit azért, ..
Az lehet, de te csak a brush-ig jutottál😄 Egy Omsihoz készítőnek illene mester szinten lenni egy grafikus szerkesztővel, nem gányolni.
Tud valamit azért, ..
Az lehet, de te csak a brush-ig jutottál😄 Egy Omsihoz készítőnek illene mester szinten lenni egy grafikus szerkesztővel, nem gányolni.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Én csak olyan valakiről tudok, aki gondolkozott rajta, de nem tudom sikerült-e. Nála tuti hamar meglenne a modell.
A lényegen nem változtat...
paint.net......
Tud valamit azért, ..
Tud valamit azért, ..
Na de aki az Omsihoz készíteni akar valamit, az ne ecsettel retusálgasson már paintben b@szki......
Úgy tudom már átvette valaki.
Mivel olyan verzioba van betöltve mely nem lesz kiadva és kikellett "cenzúrázni" azt a "kockát", hogy ne legyen baj..
Elkezdtem a műszerfalat alakítani, a kormány van teljesen meg....
Rába Premier-ről tudtok valamit? Azt hallottam, hogy SnyperD jelenleg időhiány miatt nem tud vele foglalkozni, de nem veszi át tőle valaki a projektet?
Azért volna mit javítani, rendezgetni azon a műszerfalon.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Nem.
Photoshop level -100 😄
Így jobban néz ki?

Senki nem írt ilyet, vagy ha igen, az annyit is ért hozzá. Tört verzióval is működik az editor. A parancsikon elérési útjánál (jobb gomb, tulajdonságok) mögé kell írni ezt:
"-editor"
A szóköz kell az elejére.
"-editor"
A szóköz kell az elejére.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Lassan, de haladok a Setrákkal.
Nem vagy gazdag, de én nem mondhatom itthon, he most hétvégén nem esztek húst, csak vajas kenyeret, mert apátoknak pécére kell a pénz 😊
Elmtem....22/08/15
vazze akkor ezek szerint én is milliomos vok mert gyári munkásként futotta 6 hónap alatt ebayen keresztül PC alaktészekre, meg átépítésre meg egy win 8-ra??
Utoljára szerkesztette: n00body, 2015.03.09. 18:30:07
"Samsung Galaxy Note II | Be Creative" "there's an app for that" iPhone 5s
Én nem a fejlesztőket szidtem, meg sem említettem őket. Routeres gyerekre reagáltam, gondolom ő milliomos és nem az Auchanban árufeltöltő mint én, nettó 80 ezerért.
Elmtem....22/08/15
Sziasztok! A múltkor arra jutottunk, az editorral, hogy mivel nem eredeti a játék, nincs editor. Nem lehetne valahonnan külön letölteni? Előre is nagyon köszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Félreértetted a dolgot. Természetesen egy fórumnak az a lényege, hogy segítsünk egymásnak, ha az illetőnek olyan problémája van, amire egyszerűen nem találja a megoldást. Na de ehez az is hozzátartozik, hogy az illető megtegye a tőle telhetőt, azaz minimum keressen rá a problémájára Google-ben. Ha ez nem vezetett találatra, akkor itt is lehet próbálkozni a kereső használatával, vagy visszaolvasni egy kicsit. Nem olyan időigényes dolog mondjuk 2-3 oldalt visszaolvasni, hátha megleled a megoldást még mielőtt mondjuk egy felesleges kérdést feltennél, sőt akár egy leendő problémára is gyógyírra lelhetsz már előre ezáltal. A Te esetedben viszont még erre sem lett volna szükség, pusztán elegendő lett volna néhány hozzászólásnyit visszaolvasni, mivel kb. pont az oldal közepén volt szó a Steam-ről, és a warez játék esetén történő teendőkről. Azt írtad, hogy rákerestél a Steam-re de nem sikerült megtudnod mi is az. Segítek. Beírtam neked Google-ba, és bár tény, hogy nem a TOP 3-ban volt magyar találat, de használtam a görgőt, és a 6-ik találatnál sikeresen az alábbi linkre bukkantam:
Steam – Wikipédia
Mi ebből a tanulság? Hogy ne csak mindig az első helyen figyeljük a dolgokat. Nyissuk ki a szemünket és nézzünk is jobban szét vele. Sokszor közelebb van a válasz, mint azt az ember gondolná... A szabályzatot pedig nem kellett volna lemásolnod ide. Mindenki tisztában van vele az ittlévők közül és igyekszik is betartani (remélhetőleg). Örülök, hogy ennyire képben vagy ez ügyben, de én konkrétan a "SZABÁLYZAT" és a "Moderátori Részleg" közötti kemény 2 sorra gondoltam olvasnivaló gyanánt. Okulva az előző félreértésből, most inkább bemásolom:
"Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC"
És az egészben a legszebb, hogy ha még a kérdésed előtt mindössze csak ennyit elolvastál volna, tudtad volna, hogy nem eredeti játék esetén hol kell megoldás után kutatni. Sőt fokozom. Ha benéztél volna az OFF-ba, még csak keresned sem kellett volna. Konkrétan a legutóbbi hozzászólásokban szinte csak a patch-ről volt szó... Remélem nem sértettelek meg, nem ez lett volna a célom az irományommal, csupán annyi, hogy legközelebb légy kicsit figyelmesebb és önállóbb<#vigyor0>#vigyor0>
Steam – Wikipédia
Mi ebből a tanulság? Hogy ne csak mindig az első helyen figyeljük a dolgokat. Nyissuk ki a szemünket és nézzünk is jobban szét vele. Sokszor közelebb van a válasz, mint azt az ember gondolná... A szabályzatot pedig nem kellett volna lemásolnod ide. Mindenki tisztában van vele az ittlévők közül és igyekszik is betartani (remélhetőleg). Örülök, hogy ennyire képben vagy ez ügyben, de én konkrétan a "SZABÁLYZAT" és a "Moderátori Részleg" közötti kemény 2 sorra gondoltam olvasnivaló gyanánt. Okulva az előző félreértésből, most inkább bemásolom:
"Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC"
És az egészben a legszebb, hogy ha még a kérdésed előtt mindössze csak ennyit elolvastál volna, tudtad volna, hogy nem eredeti játék esetén hol kell megoldás után kutatni. Sőt fokozom. Ha benéztél volna az OFF-ba, még csak keresned sem kellett volna. Konkrétan a legutóbbi hozzászólásokban szinte csak a patch-ről volt szó... Remélem nem sértettelek meg, nem ez lett volna a célom az irományommal, csupán annyi, hogy legközelebb légy kicsit figyelmesebb és önállóbb<#vigyor0>#vigyor0>
Tirdi: Nézd meg a logfile-ban miket hiányol a pálya<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: cxaxoxc, 2015.03.09. 07:58:18
Sziasztok a Setra S319 UL mikorra várható?? vagy hogy haladnak vele?? választ előre is köszi 😊
A Börzsöny ha betölt, és csak az eget látom akkor mi is a probléma, mit kell csinálni? Régebben is ez volt, de nem emlékszem.
Beírtam, de semmire nem jöttem rá, nem igazán értek hozzá, angolul mégannyira sem tudok, szóval sajnos nem jutottam semmire.
Azért kell pár dolgot napi szinten leírni, mert ez egy nyílt fórum, sokan tévednek erre, és egy újszülöttnek minden vicc új.
Nem, nem megerőltető átolvasni aszt a pár nyamvadt sort.
Használom a válasz gombot,
Igyekszem összeszedni, normálisan, kulturáltan, szabályosan leírni a hozzászólásomat.
Hosszabb szöveget nem írtam, így nem használok spoiler-t.
Nem reagáltam tudtommal semmi olyanra, amire nem kellett volna,
A vitákat próbálom kerülni,
Trágár szavakat sem írtam emlékeim szerint,
Ha értelmetlen, törtlik. Tiszta.
Kihagytam valamit?
Azért kell pár dolgot napi szinten leírni, mert ez egy nyílt fórum, sokan tévednek erre, és egy újszülöttnek minden vicc új.
Nem, nem megerőltető átolvasni aszt a pár nyamvadt sort.
Használom a válasz gombot,
Igyekszem összeszedni, normálisan, kulturáltan, szabályosan leírni a hozzászólásomat.
Hosszabb szöveget nem írtam, így nem használok spoiler-t.
Nem reagáltam tudtommal semmi olyanra, amire nem kellett volna,
A vitákat próbálom kerülni,
Trágár szavakat sem írtam emlékeim szerint,
Ha értelmetlen, törtlik. Tiszta.
Kihagytam valamit?
De én nem arról beszélek, hogy leáll a FUTÁR és sötét lesz, hanem, hogy nem mondja a megállót.
Kár hogy a városi verzió végül kimarad...😞
Ez jól nézki és remélem hamarosan vezehetem
Király lett 😊
Beírod Google-be hogy Steam, és megvilágosodsz. Legyünk már egy kicsit önállóbbak<#awink>#awink> Ha nem eredeti a játékod, akkor pedig irány az OFF. Ezt sem értem miért kell napi szinten leírni...<#falbav>#falbav> Ennyire megerőltető elolvasni azt a néhány nyamvadt sort a piros SZABÁLYZAT felirat alatt?
Mi az a steam?
És ha letöltött a játék, akkor is?
És ha letöltött a játék, akkor is?
Steam automatikusan frissíti.
Sziasztok!
Sajnos a múltkor nem sikerült frissíteni az OMSI2-t, viszont most újra megpróbálkoznék vele.
Honnan tudok normális frissítést letölteni, illetve azt hogyan kell "telepíteni" az omsira?
(jelenleg 2.00.004 van.)
Előre is köszi,
Gergő
Sajnos a múltkor nem sikerült frissíteni az OMSI2-t, viszont most újra megpróbálkoznék vele.
Honnan tudok normális frissítést letölteni, illetve azt hogyan kell "telepíteni" az omsira?
(jelenleg 2.00.004 van.)
Előre is köszi,
Gergő
Tegyél fel 32bites win7-et, kb ugyan az a gépigénye mint az XP-nek. A 64bites jóval komolyabb erőforrást emészt fel. Milyen konfigod van?
i7-3770 / 16GB / GTX970 / 500Gb SSD / Win10 64bit / Logitech G27 / UE40HU6900
<#wink>#wink>, De vajon meiket. Mert semmi hibaüzenet nincs.
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.03.07. 19:51:13
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.03.07. 19:51:13
Az, hogy selejtet próbálsz meg kivinni a forgalomba <#idiota>#idiota>
Amúgy valószínűleg nem talál egy o3d-t vagy egy scirptet.
Amúgy valószínűleg nem talál egy o3d-t vagy egy scirptet.
Tehát akkor mi is a probléma? Gyenge géped van de a fejlesztők a szemetek... nem is tudom honnan ismerős ez a stílus.