OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretettel várom a futáros buszokat 😊
Nekem normális stílusom van igaz? 😊<#love12>#love12>
Utoljára szerkesztette: impresszum9865, 2015.05.09. 08:01:28
Ennél már csak az AL jármű a jobb. 😊
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2015.05.08. 19:49:54
Ez nem csak neked szól, hanem minden MÓDolónak: olyan nincs, ebben az értelemben, hogy MÓD. MOD esetleg - alapvető angol tudással kideríthető, hogy a MODification angol szóból ered, a magyar mód szónak köze nincs hozzá, még ha hasonlít is.
@JXBELL +100
Utoljára szerkesztette: c2driver, 2015.05.08. 19:21:03
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
1. Felnyitható fedelek: Eredetileg azért csináltam hogy lehessen állítgatni ott mindent, de arra önbizalomhiány miatt nem került sor(nemtom megcsinálni)
2. Az ajtólépcsők miatt
+1. Több egyedi legyen benne.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Csak hogy ne azt olvassam hogy ehhez meg ahhoz vagyok béna. Nem mintha érdekelne mások véleménye, de kissé unom, hogy mindenki minősíti a munkákat(nem csak az enyémet) holott semmit nem mutatott még fel. Én érdekes módon egy munkát sem pocsékoztam le.
Továbbra sem értem, hogy a mód szót miért kell idézőjelbe tenni. Ja persze, mert nem olyan ember csinálta akit kedveltek.
Elég vicces, ha én csinálom meg, az "mód", ha mondjuk padarmartin akkor már mód. Akkor is ha minőségileg ugyanolyan. Milyen érdekes...
@jxbell:
1.Nem adtam ki magam császárnak.
2.Ha alapszintű akkor mért nem tudja minden létező ember megcsinálni?
Edit: Halkan megjegyzem, hogy több készítő bejelenti egy idő után hogy nem adja ki a művet ez és ez miatt.
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2015.05.08. 18:53:59
Amúgy érdekelne (tényleg), hogy a 280-as padlóján mit kellett újramodellezni. Max a pót első ajtójáról lehetne szó...
@Geri: Abban a 280-as "mod"-ban a műszerfalon kisebb átalakítgatásokon kívül nem sok munkám van.
@norb82: Tévedsz. Nem keveset modellezgettem a 280-ast,mint például padló(muszáj volt az egészet újramodellezni), gombok, ülések, kapaszkodók(lógó), stb.
Egyébként már egy ideje kész van, de nem fogom kiadni, ennek a közösségnek nem érdemes. Reveszdának sem küldtem el (mondjuk ebben már tényleg nincs munkája, najó talán néhány textúra).
@Geri556: Talán publikus munkám nincs, de mivel nincs jogom a futárra, kénytelen voltam újramodellezni, és úgy beletenni a 280-asba, mert visszakonvertálva nem volt a legszebb.
2 járművet tettem OMSI 2 kompatibilissé normálisan(mondjuk ez tényleg nagyon kis meló) konkrétan: Ik405, Ik415.
Ezek közül a 405-ösbe több új szkriptet beletettem(bevallom, pár szkript 412-es ből származik, csak átírtam egy kicsit) amitől valósághű ajtókezelést, Futárt, világítást, műszereket és visszajelzőket kapott.
Ismétlem ezeket nem fogom kiadni. Egyetlen ember van akinek talán elküldöm, az nemeza, mert neki normális a stílusa többek között Reveszdával is.
Trollkodóktól biztos jönne a válasz, hogy bizonyítsam be hogy ezek a sorok nem hamisak.
Nem hiszem hogy bizonygatnom kéne, bár talán rakok fel róluk képeket a jövőben.
Brasil Viagem jól néz ki, de 2-3GB azért elég durva..
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Minden meg van semmi se hiányzik minden tuti a map még sem töltődik be.Egy üres tér jön be csak. Pedig az új betöltést választom.
Scenery Object Folders: 177
Splines: 71
Spline Folders: 7
Missing Objects: 0
Missing Splines: 0
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
Egy jó út tanuláshoz, de a valódi munkától azért messze van.
Amúgy meg Geri556-nak igaza van, senkit se érdekel, hogy minden kapcsoló/textúra/bármi után beraktok a fórumra egy nagy felbontású képet, persze thumbnail nélkül.
-Valóban benéztem kicsit a dolgot, mert azt hittem, hogy a korábban kiadott 280-as "modotokba" raktátok a dupla ülést, ami azért valljuk be nem sikerült a legjobban.
-Komolyabb dolgot még valóban nem tettem le az asztalra, úgy ahogy ti sem, de én legalább nem "tudósítottam" minden egyes áthelyezett kapcsoló után...
Annyit még hozzátennék, hogy szívem joga kifejezni a nemtetszésem, elvégre ez egy fórum... Nem áll szándékomban vitát nyitni, a véleményem leírtam, ennyi !
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.05.07. 14:08:45
üdv.
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
Példa: Reveszda kitett egy képet ahol az Ik. 260-asnál tett előre +1 ülést. Aztán jött egy kép a kasszáról.
Még nemeza is elismerte, hogy egész jó. Nem akarok ujjal mutogatni, de valaki reakciójában (mint mindig) megtaláltam a "gányolás" szót.
Mégis mitől lesz valami gányolás?!
Azért, mert (például) reveszda csinálta?!
Te tettél le valamit az asztalra talán?
Meg még ha tettél is, milyen jogon minősíted mások munkáját?!
Vegyél már vissza az arcodból, öreg!
Mért muszáj rontani a közösséget?! Elég volt már.
Ami miatt jó volna a 250.93-as is, hogy mégis másik fajta és más festések is vannak hozzá. Valakinek van tippje a debuggolásra?
Nekem az Ikarus 266-os a kedvenc, csak valamiért a menetrend nem jelenik meg a buszban. Mondjuk azt egy az egyben áttettem OMSI 1-ből és működik problémamentesen.
Az Ikarus 255.70 is szépen megy és gyorsan csináltam is pár plusz festést hozzá magamnak, pl. rég szerettem volna sárga csíkost. 😊
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Más kérdés: Kispestből melyik a legfrissebb változat? Van 2.1, illetve Remastered edition kiadása is, ezek között mi a különbség?
Van az Ikarus 250.93 típus OMSI 2-es változata. Sajnos hiába van bekapcsolva az automata kuplung, ennél a busznál nem működik, ezért billentyűzeten közel játszhatatlan számomra. Van még az OMSI 1-es verzióhoz készült automata váltós változat. Ha ezt betöltöm, akkor script hibát ír ki az OMSI, de a busz betöltődik és működik az automata is. Sajnos a logfile-ból nem derül ki, mégis hol van a hiba. Egyébként az ebben a csomagban lévő sima YAMZ motoros változatnál is ez van, de az is működik. Hogy lehet ez a hibát kideríteni? Fura, hogy a buszok mégis működnek.
LINK
Mapa przystosowana wyłącznie do OMSI 1.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2015.05.05. 09:45:25
Ha mondjuk 5 vagy 6 sebességes automata zf váltót akarok belerakni 1 buszba (egy másik buszból), akkor van valami debug mód, hogy megtudjam, mi nem tetszik a módosítás után a játéknak? Volt 1-2 olyan busz, ahol elég volt a váltó 3 fájlját kicserélni, de amivel most próbálkozom, ott gyanús, hogy más scriptet, varlist-et és/vagy constfile-t is érint a csere.
Üdv!
Elmtem....22/08/15
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez úgy működik, hogy felelé nyomva fixen rögzít, középső állásban csak akkor rögzít, ha az ajtók nyitva vannak, alsó állásban ajtófék kikapcsolt minden ajtónál.
A csengő minden ajtóra vonatkozik.
A BKV-s / Ik242/CCV/VL67 buszoknál jellemző, hogy az első 2 ajtó fixen nyitható-zárható csengő nélkül.