63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Banderasbkv
    Szevasztok!
    Szerintetek mit hiányolhat az Iris 18M, hogy nem üzemel a kijelző?
  • bpyfan
    Én imádom ezt a pályát de hiába mert lefagy.
    A 200-as és 250-es járaton a két város közt van valami probléma.
  • crodgok3
    Ezt azoknak ajánlom, akik szeretik a távolsági járatokat
  • 0165
    1402kb-os a logfile. A beállításokhoz nem nyúlt a játék, én próbáltam rajtuk finomhangolni, de nem segített.Logfile
  • Ikarusfan
    Logfile mekkora? Nem állította el magától a beállításokat a program?
  • 0165
    Az op. rendszer egy hónapja sem lett telepítve (Win10 Pro x64)
    A játékot próbáltam már többször újrahúzni, de nem segített
    Az OMSI1 fut rendesen, és a többi programnál se tapasztaltam érdemi lassulást
    Videókártya beállításokat nem nagyon bolygattam, a teljesítményt maximumra állítottam, és ennyi, az első 10-12 napban szépen futott, majd hirtelen egyik játékmenetről a másikra lépett fel ez a probléma, és azóta folyamatosan fennáll
    Driverek úgy látom frissek
    A merevlemezek optimalizáltsága, töredezettségmenetesítése is rendben van, úgy tűnik

De azért köszönöm a segítséged
  • lanerto
    Gépen valami háttérben futó program ami alapból kell de az omsihoz nem?
    Teljesítményzabáló tipikus nemkell-program?
    Megfelelő videókártya-beállítások?
    Driverek megfelelő telepítése?
    Elhanyagolt oprendszer?
    Omsi 2 újratelepítés?
    Ha másban is jelentkezik a probléma akkor gép-újrarakás?
    Utoljára szerkesztette: lanerto, 2015.09.16. 20:54:27
  • 0165
    Sziasztok! Az mitől van, hogy az eredeti, 2.2.027-es verziójú OMSI2 fix 5 FPS-sel fut, akármelyik pályát indítom el, bárhogy variálva a beállításokkal. És a buszt még ki sem választottam. A segítségeteket előre is köszönöm.
  • Edmond14
    Sziasztok!
    Észak-Pestről van valami hír?
    Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2015.09.13. 15:37:37
  • YoGabN
    Sziasztok! Újraraktam a játékot és azóta ha gázt adok, vagy ha esetleg a kamerát mozgatom lefagy a játék 10mp-re kb. Ez miért van?
  • buszosati
    Sziasztok! Az Ikarus KZNS packnál szükségem lenne a váltó billentyűparancsainak a nevére. Tudtok ebben segíteni?
  • erdeidominik99
    Sziasztok! Ikarus 260-nál mi a neve az ajtócsengőnek, mert az ajtókat megtaláltam, de acsengőt nem tudom beállítani, mert nem telálom. Egy olyan van, hogy csengő (hullámos ő-vel), de arra nem megy. Előre is köszi!
  • GMI
    Köszi! Nyugi nincs elfelejtve :)
  • MAN014
    Tolatóhang hol marad? Egyébként nagyon jó lett, gratulálok!
  • GMI
    Köszönjük mindenkinek! Ez a verzió már lassan kész de nem csak ABF-395 lesz, hanem jó párat szeretnénk rajta kívül, erről hamarosan beszámolunk.
  • Harixis
    Nem semmi modell lett, nagyon profi én is már nagyon várom! Mikortól ülhetünk a volán mögé?
  • bpyfan
    Húúú én már nagyon várom.Meg kell osztanom majd az időmet az 395-össel :D
  • c2driver
    A busz modelljére, és a hídhangra egy kis pontosítás ráférne. ;) Egyébként jó.
  • GMI
    Ikarus 256.50 W.I.P.

omsigbm.ewk.hu
  • Hosszúpuska01
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék tőletek kérni abban hogy feltelepítettem az Ebstein pályát úgy ahogy az oldalon le van írva (Ebstein V1.0) de még is hiányoznak textúrák az utakon és a 104 vonalon weinhem megállónál szétcsúszik az út és lefagy a játék! :(
    Itt egy kép is a jelenségről. Kép
    Esetleg ha valaki játszik a pályán és tud valami megoldást azt megköszönném!
    Üdv.
  • Sprintex
    Sziasztok!
    Dél-Pest 4.0 pályán nincsenek emberek a megállókba. Már kipróbáltam minden beállítást de nem járt sikerrel. Valakinek valami tippje van esetleg?
    Utoljára szerkesztette: Sprintex, 2015.09.06. 14:05:24
  • TNH
    BUSE .hofot használ a bc11 tudtommal.
  • geri1900
    Sziasztok!
    Nálam néhány busznál előfordul az a probléma, hogy a busz első tábláján (ami a járatszámot és az első megállót - végállomást mutatja) nem ír ki semmit amikor beállítom, teljesen fekete sötét marad a kijelző. Ettől független hallom a hangját amikor váltakozik az írás, meg az utasok is felszállnak, de eléggé zavaró akkor is.. Most pl. credo bc11 nél van ez a problémám. Valaki nem tudja hogyan lehet javítani?
  • buszosati
    Találtam C60-as buszt csak valamiért nem jó.
  • buszosati
    Sziasztok! Érdeklődni szeretnék omsi 2 ben az Ikarus 263-as busznál mit kell csináljak ahhoz, hogy az utasok ne a hátsó ajtóhoz menjenek felszállni?
  • lanerto
    Sziasztok! MAN NG272 "tuning"-ot honnan tudok szerezni? Morphi-féléket használtam régen, de most már nem elérhetőek.
  • buszosati
    Továbbra is Zugriffel a CCV féle 260-as
  • buszosati
    Még egy kérdés, hogy a KZNS pack harmadik ajtajának mi a billentyűparancsa?
  • atty707
    Az általam módosított Ikarus 260.00 (BPO-103)-ból (link itt volt kirakva) másold át a wiper... script-jeit.
  • buszosati
    Sziasztok! Érdeklődni szeretnék a következőkről.
    1., A CCV féle Ikarus busz (omsi2-re módosított) folyamatosan hibát dob. A csengő már át van írva.
    2., Ziu Troli létezik már omsi2-re?
  • Martinez01
    "Többetek bizonyára észrevette, hogy az oldal néhány napja nem elérhető. Mint az kiderült, a probléma a szolgáltatónál keresendő. Jeleztük feléjük a dolgot, remélhetőleg hamarosan roboghatunk tovább.
    Addig is kis türelmet kérünk!"

OMSI+ erről szóló Facebook-os posztja
  • Routeres
    Szolgáltató-oldali probléma van, most várunk és malmozunk.
  • landiarpi
    Sziasztok. Másnak sem jó az www.omsiplus.hu ? Vagy csak nekem nemjó.
  • MAN014
    Köszönöm, azóta már sikerült megoldanom Routeres segítségével! :)
  • TNH
    A ky_upshift és ky_downshift kell neked. A nevük árulkodó. ;)
  • MAN014
    Sziasztok!

Kéne egy kis segítség. Nos van egy Logitech Driving Force GT-m, és azt szeretném tőletek megkérdezni, de inkább azoktól, akiknek ugyanilyen kormányuk van, hogy egy manuális busz váltóját, hogyan rendeljük hozzá a kormány váltójához, hogy tudjuk fel, le váltani? -Mit kell beállítani?
  • bajusza
    Azt még nem próbáltam, szerintem van Omsi 2 alá valahol, utána kell járni.
  • Babszemzozo
    Van már OMSI 2 változata ? vagy mit kellene át írni hogy működjön ?
  • DJ Norby
    Üdvözlök mindenkit! Én jó magam a gyári buszok kassza gépeihez készítettem magyar nyelvet, aki úgy gondolja, hogy szüksége lenne rájuk szívesen oda adom, csak írjon rám pm-ben. Üdvözlettel: Norbicsek
  • törpegregoir
    Sziasztok! Hogyan tudnám kiszedni vagy legalább is lehalkítani a mentőautókat a Bowdenham 4.0 pályán? Már kitöröltem az ailist.cfg-ből, a chrono event mappákból, de még mindig több a mentő, mint a többi AI és borzasztóan zavaró. Köszi