63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
szempo #58341 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Mégpedig abban,hogy az editorral nem jutok dűlőre mert ha utat akarok lerakni mindig kilép az editorból.Már újra is raktam az egészet de az sem segített ugyan az a hiba.Lehet hogy a progi rossz?Ez ami nekem van az ncore-ról van.Ha tudtok valami megoldást azt megköszönném.
-
Szevasztok!
Szerintetek mit hiányolhat az Iris 18M, hogy nem üzemel a kijelző? -
bpyfan #58339 Én imádom ezt a pályát de hiába mert lefagy.
A 200-as és 250-es járaton a két város közt van valami probléma. -
crodgok3 #58338 Ezt azoknak ajánlom, akik szeretik a távolsági járatokat
-
1402kb-os a logfile. A beállításokhoz nem nyúlt a játék, én próbáltam rajtuk finomhangolni, de nem segített.Logfile -
Logfile mekkora? Nem állította el magától a beállításokat a program? -
Az op. rendszer egy hónapja sem lett telepítve (Win10 Pro x64)
A játékot próbáltam már többször újrahúzni, de nem segített
Az OMSI1 fut rendesen, és a többi programnál se tapasztaltam érdemi lassulást
Videókártya beállításokat nem nagyon bolygattam, a teljesítményt maximumra állítottam, és ennyi, az első 10-12 napban szépen futott, majd hirtelen egyik játékmenetről a másikra lépett fel ez a probléma, és azóta folyamatosan fennáll
Driverek úgy látom frissek
A merevlemezek optimalizáltsága, töredezettségmenetesítése is rendben van, úgy tűnik
De azért köszönöm a segítséged -
lanerto #58334 Gépen valami háttérben futó program ami alapból kell de az omsihoz nem?
Teljesítményzabáló tipikus nemkell-program?
Megfelelő videókártya-beállítások?
Driverek megfelelő telepítése?
Elhanyagolt oprendszer?
Omsi 2 újratelepítés?
Ha másban is jelentkezik a probléma akkor gép-újrarakás?
Utoljára szerkesztette: lanerto, 2015.09.16. 20:54:27 -
Sziasztok! Az mitől van, hogy az eredeti, 2.2.027-es verziójú OMSI2 fix 5 FPS-sel fut, akármelyik pályát indítom el, bárhogy variálva a beállításokkal. És a buszt még ki sem választottam. A segítségeteket előre is köszönöm. -
Edmond14 #58332 Sziasztok!
Észak-Pestről van valami hír?
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2015.09.13. 15:37:37 -
Sziasztok! Újraraktam a játékot és azóta ha gázt adok, vagy ha esetleg a kamerát mozgatom lefagy a játék 10mp-re kb. Ez miért van? -
buszosati #58330 Sziasztok! Az Ikarus KZNS packnál szükségem lenne a váltó billentyűparancsainak a nevére. Tudtok ebben segíteni?
-
erdeidominik99 #58329 Sziasztok! Ikarus 260-nál mi a neve az ajtócsengőnek, mert az ajtókat megtaláltam, de acsengőt nem tudom beállítani, mert nem telálom. Egy olyan van, hogy csengő (hullámos ő-vel), de arra nem megy. Előre is köszi! -
Köszi! Nyugi nincs elfelejtve :) -
Tolatóhang hol marad?
Egyébként nagyon jó lett, gratulálok!
-
Köszönjük mindenkinek! Ez a verzió már lassan kész de nem csak ABF-395 lesz, hanem jó párat szeretnénk rajta kívül, erről hamarosan beszámolunk. -
Harixis #58325 Nem semmi modell lett, nagyon profi én is már nagyon várom! Mikortól ülhetünk a volán mögé? -
bpyfan #58324 Húúú én már nagyon várom.Meg kell osztanom majd az időmet az 395-össel :D -
A busz modelljére, és a hídhangra egy kis pontosítás ráférne. ;) Egyébként jó. -
Ikarus 256.50 W.I.P.
omsigbm.ewk.hu -
Hosszúpuska01 #58321 Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni abban hogy feltelepítettem az Ebstein pályát úgy ahogy az oldalon le van írva (Ebstein V1.0) de még is hiányoznak textúrák az utakon és a 104 vonalon weinhem megállónál szétcsúszik az út és lefagy a játék! :(
Itt egy kép is a jelenségről. Kép
Esetleg ha valaki játszik a pályán és tud valami megoldást azt megköszönném!
Üdv. -
Sprintex #58320 Sziasztok!
Dél-Pest 4.0 pályán nincsenek emberek a megállókba. Már kipróbáltam minden beállítást de nem járt sikerrel. Valakinek valami tippje van esetleg?
Utoljára szerkesztette: Sprintex, 2015.09.06. 14:05:24 -
BUSE .hofot használ a bc11 tudtommal. -
geri1900 #58318 Sziasztok!
Nálam néhány busznál előfordul az a probléma, hogy a busz első tábláján (ami a járatszámot és az első megállót - végállomást mutatja) nem ír ki semmit amikor beállítom, teljesen fekete sötét marad a kijelző. Ettől független hallom a hangját amikor váltakozik az írás, meg az utasok is felszállnak, de eléggé zavaró akkor is.. Most pl. credo bc11 nél van ez a problémám. Valaki nem tudja hogyan lehet javítani? -
buszosati #58317 Találtam C60-as buszt csak valamiért nem jó. -
buszosati #58316 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék omsi 2 ben az Ikarus 263-as busznál mit kell csináljak ahhoz, hogy az utasok ne a hátsó ajtóhoz menjenek felszállni?
-
lanerto #58315 Sziasztok! MAN NG272 "tuning"-ot honnan tudok szerezni? Morphi-féléket használtam régen, de most már nem elérhetőek. -
buszosati #58314 Továbbra is Zugriffel a CCV féle 260-as
-
buszosati #58313 Még egy kérdés, hogy a KZNS pack harmadik ajtajának mi a billentyűparancsa?
-
atty707 #58312 Az általam módosított Ikarus 260.00 (BPO-103)-ból (link itt volt kirakva) másold át a wiper... script-jeit. -
buszosati #58311 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék a következőkről.
1., A CCV féle Ikarus busz (omsi2-re módosított) folyamatosan hibát dob. A csengő már át van írva.
2., Ziu Troli létezik már omsi2-re? -
"Többetek bizonyára észrevette, hogy az oldal néhány napja nem elérhető. Mint az kiderült, a probléma a szolgáltatónál keresendő. Jeleztük feléjük a dolgot, remélhetőleg hamarosan roboghatunk tovább.
Addig is kis türelmet kérünk!"
OMSI+ erről szóló Facebook-os posztja -
Routeres #58309 Szolgáltató-oldali probléma van, most várunk és malmozunk. -
landiarpi #58308 Sziasztok. Másnak sem jó az www.omsiplus.hu ? Vagy csak nekem nemjó. -
Köszönöm, azóta már sikerült megoldanom Routeres segítségével! :) -
A ky_upshift és ky_downshift kell neked. A nevük árulkodó. ;) -
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Nos van egy Logitech Driving Force GT-m, és azt szeretném tőletek megkérdezni, de inkább azoktól, akiknek ugyanilyen kormányuk van, hogy egy manuális busz váltóját, hogyan rendeljük hozzá a kormány váltójához, hogy tudjuk fel, le váltani? -Mit kell beállítani? -
bajusza #58304 Azt még nem próbáltam, szerintem van Omsi 2 alá valahol, utána kell járni. -
Babszemzozo #58303 Van már OMSI 2 változata ? vagy mit kellene át írni hogy működjön ? -
DJ Norby #58302 Üdvözlök mindenkit! Én jó magam a gyári buszok kassza gépeihez készítettem magyar nyelvet, aki úgy gondolja, hogy szüksége lenne rájuk szívesen oda adom, csak írjon rám pm-ben. Üdvözlettel: Norbicsek