63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#58340 Szevasztok!
Szerintetek mit hiányolhat az Iris 18M, hogy nem üzemel a kijelző? -
bpyfan #58339 Én imádom ezt a pályát de hiába mert lefagy.
A 200-as és 250-es járaton a két város közt van valami probléma. -
crodgok3 #58338 Ezt azoknak ajánlom, akik szeretik a távolsági járatokat -
#58337 1402kb-os a logfile. A beállításokhoz nem nyúlt a játék, én próbáltam rajtuk finomhangolni, de nem segített.Logfile -
#58336 Logfile mekkora? Nem állította el magától a beállításokat a program? -
#58335 Az op. rendszer egy hónapja sem lett telepítve (Win10 Pro x64)
A játékot próbáltam már többször újrahúzni, de nem segített
Az OMSI1 fut rendesen, és a többi programnál se tapasztaltam érdemi lassulást
Videókártya beállításokat nem nagyon bolygattam, a teljesítményt maximumra állítottam, és ennyi, az első 10-12 napban szépen futott, majd hirtelen egyik játékmenetről a másikra lépett fel ez a probléma, és azóta folyamatosan fennáll
Driverek úgy látom frissek
A merevlemezek optimalizáltsága, töredezettségmenetesítése is rendben van, úgy tűnik
De azért köszönöm a segítséged -
lanerto #58334 Gépen valami háttérben futó program ami alapból kell de az omsihoz nem?
Teljesítményzabáló tipikus nemkell-program?
Megfelelő videókártya-beállítások?
Driverek megfelelő telepítése?
Elhanyagolt oprendszer?
Omsi 2 újratelepítés?
Ha másban is jelentkezik a probléma akkor gép-újrarakás?
Utoljára szerkesztette: lanerto, 2015.09.16. 20:54:27 -
#58333 Sziasztok! Az mitől van, hogy az eredeti, 2.2.027-es verziójú OMSI2 fix 5 FPS-sel fut, akármelyik pályát indítom el, bárhogy variálva a beállításokkal. És a buszt még ki sem választottam. A segítségeteket előre is köszönöm. -
Edmond14 #58332 Sziasztok!
Észak-Pestről van valami hír?
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2015.09.13. 15:37:37 -
#58331 Sziasztok! Újraraktam a játékot és azóta ha gázt adok, vagy ha esetleg a kamerát mozgatom lefagy a játék 10mp-re kb. Ez miért van? -
buszosati #58330 Sziasztok! Az Ikarus KZNS packnál szükségem lenne a váltó billentyűparancsainak a nevére. Tudtok ebben segíteni?
-
erdeidominik99 #58329 Sziasztok! Ikarus 260-nál mi a neve az ajtócsengőnek, mert az ajtókat megtaláltam, de acsengőt nem tudom beállítani, mert nem telálom. Egy olyan van, hogy csengő (hullámos ő-vel), de arra nem megy. Előre is köszi! -
#58328 Köszi! Nyugi nincs elfelejtve :) -
#58327 Tolatóhang hol marad? Egyébként nagyon jó lett, gratulálok! -
#58326 Köszönjük mindenkinek! Ez a verzió már lassan kész de nem csak ABF-395 lesz, hanem jó párat szeretnénk rajta kívül, erről hamarosan beszámolunk. -
Harixis #58325 Nem semmi modell lett, nagyon profi én is már nagyon várom! Mikortól ülhetünk a volán mögé? -
bpyfan #58324 Húúú én már nagyon várom.Meg kell osztanom majd az időmet az 395-össel :D -
#58323 A busz modelljére, és a hídhangra egy kis pontosítás ráférne. ;) Egyébként jó. -
#58322 Ikarus 256.50 W.I.P.
omsigbm.ewk.hu -
Hosszúpuska01 #58321 Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni abban hogy feltelepítettem az Ebstein pályát úgy ahogy az oldalon le van írva (Ebstein V1.0) de még is hiányoznak textúrák az utakon és a 104 vonalon weinhem megállónál szétcsúszik az út és lefagy a játék! :(
Itt egy kép is a jelenségről. Kép
Esetleg ha valaki játszik a pályán és tud valami megoldást azt megköszönném!
Üdv. -
Sprintex #58320 Sziasztok!
Dél-Pest 4.0 pályán nincsenek emberek a megállókba. Már kipróbáltam minden beállítást de nem járt sikerrel. Valakinek valami tippje van esetleg?
Utoljára szerkesztette: Sprintex, 2015.09.06. 14:05:24 -
#58319 BUSE .hofot használ a bc11 tudtommal. -
geri1900 #58318 Sziasztok!
Nálam néhány busznál előfordul az a probléma, hogy a busz első tábláján (ami a járatszámot és az első megállót - végállomást mutatja) nem ír ki semmit amikor beállítom, teljesen fekete sötét marad a kijelző. Ettől független hallom a hangját amikor váltakozik az írás, meg az utasok is felszállnak, de eléggé zavaró akkor is.. Most pl. credo bc11 nél van ez a problémám. Valaki nem tudja hogyan lehet javítani? -
buszosati #58317 Találtam C60-as buszt csak valamiért nem jó. -
buszosati #58316 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék omsi 2 ben az Ikarus 263-as busznál mit kell csináljak ahhoz, hogy az utasok ne a hátsó ajtóhoz menjenek felszállni?
-
lanerto #58315 Sziasztok! MAN NG272 "tuning"-ot honnan tudok szerezni? Morphi-féléket használtam régen, de most már nem elérhetőek. -
buszosati #58314 Továbbra is Zugriffel a CCV féle 260-as
-
buszosati #58313 Még egy kérdés, hogy a KZNS pack harmadik ajtajának mi a billentyűparancsa?
-
atty707 #58312 Az általam módosított Ikarus 260.00 (BPO-103)-ból (link itt volt kirakva) másold át a wiper... script-jeit. -
buszosati #58311 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék a következőkről.
1., A CCV féle Ikarus busz (omsi2-re módosított) folyamatosan hibát dob. A csengő már át van írva.
2., Ziu Troli létezik már omsi2-re? -
#58310 "Többetek bizonyára észrevette, hogy az oldal néhány napja nem elérhető. Mint az kiderült, a probléma a szolgáltatónál keresendő. Jeleztük feléjük a dolgot, remélhetőleg hamarosan roboghatunk tovább.
Addig is kis türelmet kérünk!"
OMSI+ erről szóló Facebook-os posztja -
Routeres #58309 Szolgáltató-oldali probléma van, most várunk és malmozunk. -
landiarpi #58308 Sziasztok. Másnak sem jó az www.omsiplus.hu ? Vagy csak nekem nemjó. -
#58307 Köszönöm, azóta már sikerült megoldanom Routeres segítségével! :) -
#58306 A ky_upshift és ky_downshift kell neked. A nevük árulkodó. ;) -
#58305 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Nos van egy Logitech Driving Force GT-m, és azt szeretném tőletek megkérdezni, de inkább azoktól, akiknek ugyanilyen kormányuk van, hogy egy manuális busz váltóját, hogyan rendeljük hozzá a kormány váltójához, hogy tudjuk fel, le váltani? -Mit kell beállítani? -
bajusza #58304 Azt még nem próbáltam, szerintem van Omsi 2 alá valahol, utána kell járni. -
Babszemzozo #58303 Van már OMSI 2 változata ? vagy mit kellene át írni hogy működjön ? -
DJ Norby #58302 Üdvözlök mindenkit! Én jó magam a gyári buszok kassza gépeihez készítettem magyar nyelvet, aki úgy gondolja, hogy szüksége lenne rájuk szívesen oda adom, csak írjon rám pm-ben. Üdvözlettel: Norbicsek -
törpegregoir #58301 Sziasztok! Hogyan tudnám kiszedni vagy legalább is lehalkítani a mentőautókat a Bowdenham 4.0 pályán? Már kitöröltem az ailist.cfg-ből, a chrono event mappákból, de még mindig több a mentő, mint a többi AI és borzasztóan zavaró. Köszi