OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Régen jártam errefelé. Valaki tudna küldeni linket a Kispest 2.0 nevű pályához? Keresgéltem, de csak a 1.4.5-ös verziót találtam meg.
A választ előre is köszönöm!
Régen jártam errefelé. Valaki tudna küldeni linket a Kispest 2.0 nevű pályához? Keresgéltem, de csak a 1.4.5-ös verziót találtam meg.
A választ előre is köszönöm!
Nekem nem fut olyan jól a 2, és tudom hogy sok más ember hasonlóan van. Meg amúgy is az egyben kezdtem, minek ne fejezném be itt. Nem beszélve az OMSI 2 rejtélyes furcsaságairól meg egyéb nagyon jó praktikáiról (pl. ha az egyben ki szerettél volna cserélni egy spline-t, könnyedén megtehetted, hogy az adott sli fájlt átnevezted, majd az editor ezt kidobta és felajánlotta hogy lecserélheted bármire, így nem kellett egyesével keresni azt. Na, a kettő ezt frappánsan úgy oldja meg, hogy mivel bármi is hiányzik, zugriff és kifagy...)
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Szerintem meg az ilyen hibák többnyire anyádban keresendők.
Igencsak visszavehetnél az arcodból...
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2015.05.23. 01:05:24
Igencsak visszavehetnél az arcodból...
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2015.05.23. 01:05:24
Zseniális😄
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Wut?! o.O
Most nézem, tényleg. És ezt is félreírtam 😄
Kár volt megbízni a Windows 10 "hiper-szuper" új böngészőjében, szar az egész.
Most nézem, tényleg. És ezt is félreírtam 😄
Kár volt megbízni a Windows 10 "hiper-szuper" új böngészőjében, szar az egész.
Ehhez padarmartin ért, viszont ő sajnos nem kíván leírást készíteni hozzá :/
Ha pontosan ugyanakkora, mint PL citaro-é, akkor nekem is sikerül, de ha kisebb, vagy nagyobb, akkor nem 😞
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2015.05.21. 16:45:22
Ha pontosan ugyanakkora, mint PL citaro-é, akkor nekem is sikerül, de ha kisebb, vagy nagyobb, akkor nem 😞
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2015.05.21. 16:45:22
Már lejjebb vettem a beállításokat, és csak ennél a pályánál tapasztalom ezt a problémát.
Nem bírja a géped a pálya+busz párost (nem is igazán Dél-Pesttel van a gondja hanem a busszal). Sok mindent nem tehetsz; nyilván nem veszel új gépet, tehát a beállításokkal lehet játszani (lejjebb veszed őket).
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy a Dél-Pesti pályán, Kőbánya-Kispesten és Szarvas Csárda tér körül az Ikarus260 BKV.mod el kezd ugrálni de nagyon. Ezt a problémát hogyan lehet meg oldani hogy ne ugráljon?
köszi!
Sceneryobjects\Additional Traffic Signs\ATS_standard_small_1.sco
Sceneryobjects\Additional Traffic Signs\ATS_standard_small_2.sco
Sceneryobjects\Additional Traffic Signs\ATS_standard_small_3.sco
Sceneryobjects\Mabeg_Fis8\h-schild-old.sco
Sceneryobjects\Mabeg_Fis8\modern_mach.sco
ezeket honnan lehet beszerezni?
ezeket honnan lehet beszerezni?
Sziasztok!
Hogyan tudom befesteni a SU15 (alTerr féle) tetőablakait + a klimát?
Előre is köszi!
Hogyan tudom befesteni a SU15 (alTerr féle) tetőablakait + a klimát?
Előre is köszi!
Nekem működik, maptools-al próbáld átnézni 😊
Hello!
Valakinek sikerült működésre bírni az Innsbruck pályát! Már az új van ami Omsi2 alatt is fut.
Nekem csak a páyla egy kis részét tölti be.
Előre is köszi
Valakinek sikerült működésre bírni az Innsbruck pályát! Már az új van ami Omsi2 alatt is fut.
Nekem csak a páyla egy kis részét tölti be.
Előre is köszi
Valós terepnél ~100m-re teszi a szintet, így jól fel kell emelni, ha a mozgó vizet szeretnéd használni.
Nagyon élethű lett!
Nagyon élethű lett!
Elégjó 😊 😊 😊
Értem, köszönöm a választ.
Nope, nincs teljes hof.
Nem tudom a Dunát hogy tervezted megoldani, de lehet a standard víz szintjét is állítani:
Itt 100 méteren van a vízszint, és 95méteren a meder. 😊
Először is hozzáadod minden egyes tile-hoz a víz textet. Aztán a terrain fülön vízre váltasz, és a set height to-hoz beírod az értéket. Érdemes a magasítási sebességet kimaxolni.
Utoljára szerkesztette: nemeza, 2015.05.17. 01:53:28
Itt 100 méteren van a vízszint, és 95méteren a meder. 😊
Először is hozzáadod minden egyes tile-hoz a víz textet. Aztán a terrain fülön vízre váltasz, és a set height to-hoz beírod az értéket. Érdemes a magasítási sebességet kimaxolni.
Utoljára szerkesztette: nemeza, 2015.05.17. 01:53:28
Minden elismerésem!
Szép estét!
Érdeklődnék, hogy a Börzsöny-Fiktív OMSI2-es változatához készült-e a megjelenés óta teljes .hof fájl, és ha igen, azt honnan lehet megszerezni. Nekem emlékeim szerint még a megjelenéskori változat van meg, amiben csak bizonyos járatok adatai szerepelnek, és érdekelne, hogy azóta jelent-e meg újabb verzió.
Érdeklődnék, hogy a Börzsöny-Fiktív OMSI2-es változatához készült-e a megjelenés óta teljes .hof fájl, és ha igen, azt honnan lehet megszerezni. Nekem emlékeim szerint még a megjelenéskori változat van meg, amiben csak bizonyos járatok adatai szerepelnek, és érdekelne, hogy azóta jelent-e meg újabb verzió.
Nagyon jó lesz!! 😊
De király!
A külön letöltött objektumokat be kell másolni a helyükre (az objekteket a sceneryobjects-be, a splineokat a splines-ba) és csak ezután tudod őket kiválasztani, ha kitallózod őket.
Egyszerre több dolgot nem lehet betölteni, viszont az editorban az Objects fülön ugye ott van egy kis ablak, amiben ott van az összes felhasznált objekted rendszerezve. Na, ott van egy "Load All" gomb. Ha arra rákattintasz, az összes meglévő modellt betölti. Ez elsőre jónak tűnik, gyakorlatban kevésbé az. Géptől függ meg a kiegészítők számától, de egy nem túl friss Omsi-val ez simán percekig tart (3-4 perc is akár). Miközben ugye nincs mindre szükséged, tehát (szerintem) egyszerűbb, ha inkább egyesével kiválasztod a dolgokat, később amit már leraktál, úgy is ott marad abban az ablakban.
Spline-oknál nincs ilyen lehetőség, azokat egyesével lehet csak kitallózni.
Egyszerre több dolgot nem lehet betölteni, viszont az editorban az Objects fülön ugye ott van egy kis ablak, amiben ott van az összes felhasznált objekted rendszerezve. Na, ott van egy "Load All" gomb. Ha arra rákattintasz, az összes meglévő modellt betölti. Ez elsőre jónak tűnik, gyakorlatban kevésbé az. Géptől függ meg a kiegészítők számától, de egy nem túl friss Omsi-val ez simán percekig tart (3-4 perc is akár). Miközben ugye nincs mindre szükséged, tehát (szerintem) egyszerűbb, ha inkább egyesével kiválasztod a dolgokat, később amit már leraktál, úgy is ott marad abban az ablakban.
Spline-oknál nincs ilyen lehetőség, azokat egyesével lehet csak kitallózni.
Úgy értem a külsős dolgokat,hogy pl innen vagy pl ezt a útkészletett letöltöm akkor az ilyeneket nem tudom a load gomb megnyomása után beilleszteni a editor-ba,legyen az bármelyik.
A másik pedig az,hogyha sok fájl van,vegyük példának a már omsiban lévő Splines,vagy scenerobj... mappákban lévőket,hogy ne egyesével illeszteni be,hanem mondjuk kijelölni az egészet,és így bemásolná az ott lévő egész fájlokat. Mert igy egyesével elég sokáig tart.
A másik pedig az,hogyha sok fájl van,vegyük példának a már omsiban lévő Splines,vagy scenerobj... mappákban lévőket,hogy ne egyesével illeszteni be,hanem mondjuk kijelölni az egészet,és így bemásolná az ott lévő egész fájlokat. Mert igy egyesével elég sokáig tart.
a játékban a kormánynál be van állítva még a gáz/fék pedálra? ha igen, akkor azt a tengelyt kapcsold ki és szerintem jó lesz 😊
Mit értesz külsős objektum alatt? Az utak rendszerint spline-ok, azokat a modellek között jó eséllyel nem találod meg (legfeljebb az útkereszteződéseket).
Mit értesz az alatt, hogy egyszerre tegyen be modelleket?
Mit értesz az alatt, hogy egyszerre tegyen be modelleket?
Üdv!
Ismerkednék a map editor-al,és ezzel kapcsolatban érdeklődnék,hogy külsős objektumokat hogyan lehet az editor-ba beilleszteni? Pl egy kerités,vagy az adot útszakasz,stb... mert azokat nem tölti be a load gomb megnyomása,fájl kiválasztása után.
Másik pedig hogyan tudom az editor-nál azt elérni,hogy ne egyesével tegyem be a fájlokat,hanem egyszerre,erre a két megoldásra szeretnék információt kapni.
A válaszokat előre is megköszönöm.
Ismerkednék a map editor-al,és ezzel kapcsolatban érdeklődnék,hogy külsős objektumokat hogyan lehet az editor-ba beilleszteni? Pl egy kerités,vagy az adot útszakasz,stb... mert azokat nem tölti be a load gomb megnyomása,fájl kiválasztása után.
Másik pedig hogyan tudom az editor-nál azt elérni,hogy ne egyesével tegyem be a fájlokat,hanem egyszerre,erre a két megoldásra szeretnék információt kapni.
A válaszokat előre is megköszönöm.
Sziasztok!
Tönkre ment a kormányom pedálja (Mezei kormány) És szeretném, a kormányomon lévő gombokkal irányítania buszt. Gondolok erre, mint pl. Gáz, Fék. Megpróbáltam beállítani és el is fogadja, de mikor lehívom a buszt nem reagálnak a gombokra. Miért van ez?
(Kormányra van állítva a vezérlés)
Utoljára szerkesztette: MAN014, 2015.05.16. 08:46:49
Tönkre ment a kormányom pedálja (Mezei kormány) És szeretném, a kormányomon lévő gombokkal irányítania buszt. Gondolok erre, mint pl. Gáz, Fék. Megpróbáltam beállítani és el is fogadja, de mikor lehívom a buszt nem reagálnak a gombokra. Miért van ez?
(Kormányra van állítva a vezérlés)
Utoljára szerkesztette: MAN014, 2015.05.16. 08:46:49
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
Köszönöm, működik.
nagyon klassz.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
sco fileba:
épület3dmodellfileja.o3d
Ha jól emlékszem így működni fog.
épület3dmodellfileja.o3d
Ha jól emlékszem így működni fog.
Sziasztok!
Megoldható valahogy, hogy a jelölt helyen be tudjanak menni a buszok?
Omsi 2-ben már próbáltam, de olyan mintha a bejáraton beleütköznék a falba.
Megoldható valahogy, hogy a jelölt helyen be tudjanak menni a buszok?
Omsi 2-ben már próbáltam, de olyan mintha a bejáraton beleütköznék a falba.
"Mint program az OMSI.... khm...." Igen, enyhén szólva sem a legjobb. De attól még, hogy sokszor leírod nem lesz jobb <#awink>#awink>
Bus szimulátorként első osztályú, ennél valóhűbb csak a különböző oktatásra használt szimulátorok (pl. ECA Faros), ahol komplett buszfülke van a monitorok köré építve. De annak ugya az oktatás a célja, mintsem a szórakozás.
Mint program az OMSI.... khm.... <#buck>#buck>
Mint program az OMSI.... khm.... <#buck>#buck>
Elmtem....22/08/15
Ez annyiban sántít, hogy mint busz szim, ellátja a feladatát. 😊
De ha szurkálódós szlogen, akkor induljunk ki a hivatalos verzióból: OMSI - weil's (nicht immer) geht.
De ha szurkálódós szlogen, akkor induljunk ki a hivatalos verzióból: OMSI - weil's (nicht immer) geht.
Ez majdnem hogy az Omsi szlogenje is lehetne 😄
Omsi 2 "Ha valamennyire működhetne, mindig van valami, ami miatt mégse"
Omsi 2 "Ha valamennyire működhetne, mindig van valami, ami miatt mégse"
Üdv ich!