63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Maceehun13 #58465 De jó lenne egy olyan solaris csak nemtom leszedni sehonnan -
rg60 #58464 Ha jól tudom valamelyik .bus file-t
pl: Vehicles\Solaris BVG\Urbino 12_3doors.bus
az alatta szereplő számokra lennék én kiváncsi mit jelentenek?
Pl a berlin X11-be hogy tudom berakni a bvg festésű solarisokat illetve MB O530 -asokat?
Köszi -
Maceehun13 #58463 És esetleg azt tudod ,hogy melyik busz jó oda? és hogy pl: vehicles\busz\ <--------- ide mit irnál vagy mit kéne irni az adott busznál? -
#58462 Azt a buszt feleslegesen próbálod, mivel nem AI képes, ahogy egy megjelent Ikarus sem a játékhoz. -
Maceehun13 #58461 Hello az oké,hogy át kell irni csak ik.e95 -nél mit kell csinálni? pl börzsöny mappon irtam be de nemtudom,hogy mit kell azon kivül beirni,hogy Ikarus EAG\ után mit kéne irjak? -
bajusza #58460 Át kell írni a pálya fájljában az AI-hoz kapcsoló sorokat a neked megfelelőre. -
proxy22 #58459 Sziazstok! :) Hogy lehet pl. a szombathely pályán az ai buszt kicserélni? pl. man (ami most van) kicserélni Mercedes/Solaris/Ikarus-ra? -
#58458 Egy logfile neked (jobban) és nekünk is segítene. -
#58457 Sziasztok!
Letöltöttem az OMSICenter oldaláról egy MAN SL223 sound modot. Mivel Facebookon nem kaptam választ, így itt is megkérdezem. Nem is volt feltüntetve mihez készült a mod, de kommentben olvastam, hogy NL202, így beraktam abba.
Bemásoltam az NL_NG sound mappájába, és a .bus fájlban átírtam a .cfg-t, de busz hozzáadásánál ezt a hibát írja ki: Integerüberlauf
Mit rontottam el? Előre is köszönöm a segítséget. -
mokesz96 #58456 Kipróbáltam több pályán. Seholsem hajlandó kiírni semmit. Minden más busz jó. Kivéve az alap NL és az UL ek... Nem értem már az egészet -
mokesz96 #58455 letöltöttem a pályát ismét. benne van a Man UL. És 2 HOF fájl. Valami TEMP a vége. Bemásoltam azt. De azzal sem működik. -
#58454 Tudtommal benne van a Börzsöny 2 archívumában -
Hyp3r #58453 Visszaraktam a Brasil-Viagem-et, aztán kitöröltem a maps mappából, ez megoldotta. -
lanerto #58452 vagy maptools-os bogarászás, vagy pedig a pályákat amikkel játszol, megint bemásolod. -
Hyp3r #58451 Sziasztok!
Letöröltem a Brasil-Viagem nevű pályát a saját uninstaller-jével, viszont olyan textúrát is vitt magával, amit nem kellett volna. Sajnos mindenhol fehér a táj. Valaki járt már hasonlóan? Nem szeretném újratelepíteni a játékot, minden patch fent van és pár fizetős kiegészítő is, stb... Van erre valami ötletetek?
Üdv!
-
mokesz96 #58450 Hát letöltöttem már vagy 20 félét de nem működik. Így sajnos utasaim sincsenek -
bajusza #58449 A hivatalos forumon keress ra vagy Google. -
mokesz96 #58448 És azt merre találhatom ?:) -
#58447 Nekem ÜL az AI, és rendesen közlekednek. -
#58446 Van egy KRÜGER-es hof, azzal próbáld. -
mokesz96 #58445 Továbbá olyan kérdésem lenne hogy az ÜL nem ír ki semmit. Próbáltam az E95 Hof fájljait és a sima börzsöny 2 őt is.. De egyikkel sem jó.. =/ -
mokesz96 #58444 Szia. Kipróbáltam de továbbra sem jó. Amint szembe jön velem a busz megáll. Vagy ha "odaváltok" még mielőtt átvenném a buszt is megáll. -
Leslie_35 #58443 Hello,
Esetleg a beállításokban az első fülön találsz egy olyat, hogy karbantartás/maintenance. Itt állítsd normal-ra vagy good-ra.
L. -
mokesz96 #58442 igen megvan mind a 2. Ül ek is csak állnak. Vagy megállóban vagy az úton..ahol kilóméteres sorokat csinálnak =/ -
Edmond14 #58441 Ok, arról tudok, de OMSI 2-ben a Spandau 19xx fájlokat nem tudom vele szerkeszteni.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2015.10.17. 22:57:08 -
Bobenő #58440 Hof Creator
Főleg akkor jó amikor 0-ról csinálsz egyet. Viszont nekem szerkesztéskor már többször is "összekutyulta" a .hof fájlt. -
Edmond14 #58439 Az OMSI 2-es HOF fájlokat milyen programmal csinálják? (A jegyzettömbön kívül) -
Tomiiiiiiii #58438 Megvan a MAN ÜL csomag és az O305? Ha nincs, cseréld le az ailistet a másikra, ami alap buszokat használ a MAN ÜL helyett. -
mokesz96 #58437 Sziasztok. Valaki megtudná nekem mondani hogy a börzsöny 2 pályán miért nem járnak a buszok ? Néha látni egy két vasat de csak állnak az úton mintha le lennének fagyva. Nem tudom miért van ez. Tudja valaki a probléma okát esetleg orvoslását ? -
#58436 Ez pontosan így van, a visszakonvertálás egyáltalán nem okoz számottevő polygon növekedést, de mindenki gondoljon, amit akar. -
#58435 Hát most kíváncsiságból visszafejtettem pár modellemet, és 0-5 közötti polyval lett több.
Amúgy meg egyszer nem számít a poly, (mert lehet kompenzálni (lol)), máskor meg igen... döntsétek már el. :D
Na mindegy, legyen igazatok, én kiszálltam. -
Routeres #58434 @GTT436, Tomi: Semmi köze nincs a LOTUS vagy az OMSI fejlesztőihez. Ezt a kiegészítőt a Berlin X10 készítői, azaz a Halycon adta ki. -
Tomiiiiiiii #58433 A 2016-ban vagy 2017-ben megjelenő LOTUS-nak csináltam egy fórumot, a szabályokon még dolgozok, de már használható, regisztráltaknak chat is van (ha valaki nem akarja használni, kijelentkezhet belőle), könyvjelzőkbe elmenteni: lotushun.1talk.net
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GTT436: A LOTUS fejlesztőit valamiből ki kell fizetni.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A hivatalos 280-kkal (VL67, CCV) amúgy mi a helyzet? -
#58432 Annyi van benne, hogy visszakonvertáláskor az esetek 99%-ában "szétesik" modell, és sokkal több poligon lesz, ami tényleg eszi a gépet. -
GTT436 #58431 Ennyire kell nekik a pénz? : OMSI 2 – Ein neues KI-Fahrzeugzusatzpack wurde angekündigt! -
norb82 #58430 Ennek marhára nem a file formátum az oka:D -
#58429 A 260.37 alapból nem túl gépbarát. Ha ezt megfejeled egy ugyanolyan részletes póttal, az sem javít a helyzeten. -
#58428 őőő, továbbra sem értem az összefüggést. A 280-as nem azért lett gépzabáló, mert o3d-ből lett visszafejtve, hanem mert egy olyan buszból lett megépítve ami alapból túl részletes. Ennek a dolognak kb semmi köze az o3d-hez... -
Geri556 #58427 Elég ránézni a nem hivatalos 280-asra. Az egész a 260.37-ből lett visszafejtve és megépítve. -
#58426 Ezt kifejtenéd? :D