63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#20844 Úgy néz ki, hogy grafikai beállítással képzeld, hogy megint baj van.. Egyszerűen nem értem ezt.. Most beállítom 2008-asra, és semmit sem fogok módosítani rajta, aztán vagy jó lesz, vagy nem -
Zoliikp #20843 Ha ennyire zavar, akkor két dolgot említek meg:
- az AI járművek, de még a gyalogosok is, akkor "látnak, "érzékelnek", ha a sáv meghatározott pontján haladsz;
(ha megnézed, akkor nem sávközépen haladnak, és Neked is meg kell próbálni így hajtani...)
- a buszod building box-át, az y-tengely mentén meghosszabbítod:
(ennek értelmét akkor fogod látni, ha az omsi.exe -debug sorral indítod a játékot, és a mozgásban lévő járműveket nézed: sebességük függvényében "nyúlik" ez a box...) -
#20842 Komolyan mondom, feleslegesek a közlekedési táblák a játékba, egyszerűen az AI nem ad elsőbbséget... Ilyen hülyeségek miatt cseszem el a járatot... -
#20841 Felveszel vagy 3-4 férfi és 3-4 női beszédet, akkor be lehet állítani, hogy melyik pályán melyiket használja. Az orosz pályákon is oroszul beszélnek. -
dgufoplast #20840 Meg lehet csak le kell fordítani a németet vagy angolt magyarra és újból fel venni és be rakni a másik helyére múltkor nézegetem de én nem értem németet se meg az angolt se :D -
fiat126 #20839 Köszi ! -
Zoliikp #20838 Kutyafuttában:
- kijelölöd a mozgatni kívánt objektet;
- rajta jobb katt, gyorsmenüben Tools, és Move pivot parancs;
- a tengelynyilakkal odaviszed a másik objekthez;
- amennyiben ez a pozíció megfelel, megint jobb katt, tools, Bake pivot Geometry,
és mented az adott objektet.
A következő megnyitáskor már középen lesz a pivot...
-
#20837 Nagyon köszönöm,de ha sok dolgod van akkor hagyjad nyugodtan. Majd kialakul. -
fiat126 #20836 Sziasztok!Tudsz abban segíteni,hogy a De-ben a tárgyasztalon lévő tárgyhoz hogyan lehetne közelebb vinni egy másik tárgyat amit valahol a messzeségben jelenit meg.Van rá valami mod? -
BPY254 #20835 Van már magyarul beszélő IKARUS 263-as buszunk, ami nagyon jó hír.!
Nem lehet megcsinálni hogy az utasok is magyarul beszéljenek rajta???? -
Zoliikp #20834 Sajnos nagyon elfoglalt a mai napom, ezért csak ennyire futotta:
Még lehet, hogy összességében kicsinyíteni kell a matricákat, utána be kell lőni a helyét....
Ozimak:
Az ígért ellenőrzést az ajtócsengő ügyében el kell halasztanom, de pótolom... -
#20833 KÖSZÖNJÜK! -
#20832 Te komolyan hány éves vagy? 3? Talán 4? Fogd már fel, ez nem így megy, hogy "rakd már fel". Ellehet k*ssolni. Te tisztában vagy azzal, hogy milyen nehéz átrakni pár hangfelvételt, képet egy egy rakás modell fájlt összerakni egy jól működő járművé? Nem 1 nap, és segítek, nem is 2. Hidd el, ha kijön valami, tele lesz a fórum képekkel és videókkal, dicséretekkel és köszönetekkel. Ha ezt nem tapasztalod, akkor ne kérdezz rá. -
#20831 Te sehogy. És rengeteg 2 ajtós busz van, keresgélj!
http://omsihu.wordpress.com/category/jarmuvek/ -
halaszfi #20830 NL202 nem csak városi... -
matec1996 #20829 Akkor valaki nem tud egy jó távolsági busz 2 ajtóval vagy a 263-ast hogy tudom megcsinálni 2 ajtóra ?
-
#20828 Köszönöm -
Routeres #20827 Neeeeem, ilyet nem játszunk.
Ha felkerül a netre, akkor biztosan nem marad a fórum berkei közt... Nem kell még egy "kiszivárgott béta" botrány. Van így is elég a külföldieknek köszönhetően...
Türelem, türelem, türelem. -
matec1996 #20826 és amúgy már béta állapotban van ?? mert ha igen nem töltenéd fel ?? -
#20825 Holnapra..... Honnan tudjam, hogy mikorra leszek kész vele? Nem mindig érek rá. Van, mikor nem is csinálom, vagy épp nem esik jól. -
matec1996 #20824 Hello az ikarus 256 kb mikorra várható mert a sachsen-anhalt pályára már kéne egy jó távolsági busz
-
rarma #20823 Sziasztok!
Készítettem egy Borsod Volán busz festést IK263-hoz,
akinek tetszik innen letöltheti.
LETÖLTÉS
-
Routeres #20822 Felejtsétek már el a facepalmokat... -
#20821 Tessék, felraktuk: Link -
halaszfi #20820 Eléggé félre sikerült.A kedvencem:a szem elött tünnek el néha a járművek. -
halaszfi #20819 Hatar at:-)Tudom hogy busz karakterkészlete miatt van,de vicces.
Rendszámnak 1 valós ötlet.(Tényleg 263):KAZ-054 -
#20818 -
Frenklin737 #20817 OFF: Akit Érdekel http://www.gyoribuszok.hu/gyoribuszok/index2.htm -
BkvFan #20816 Esti kép a készülő 2.0-ról!:)
Fiktív rendszám a sok vita miatt!
Meglepetés tábla!A Kispest pályához;)
-
matec1996 #20815 Amúgy a bkv-s 263-asbol van manuális vagy hogy lehet olyat csinálni ??
-
#20814 Akkor megadok buszonként 6-6 azonosítót, de teljesen mindegy, mert úgyse tölt be a pálya így... :( -
Zoliikp #20813 Akkor a játék csak azoknak adja ki kötelező jelleggel a színt, a többi random, de nem mindig fog az a három szaladgálni... -
#20812 Mert nincs benne sounds mappa... -.-' -
omsidriver #20811 Ikarus 263.00 v 0.8.7 magyar nyelvű GPS alapú utastájékoztató rendszer és hangosbemondás mod
Letöltés
Ahhoz, hogy a hangosbemondás is működjön, valamelyik busz Ansagen mappáját másold át a 263.00 Sound mappájába.
A mod az Ikarus 263.00 v 0.7 beta hangokkal működik. Ha azt a modot nem telepítetted, akkor az Ikarus 263.00 v 0.7 beta Sound mappáját másold át az Omsi\Vehicles\Ikarus 263 mappába és írd felül a régit. -
matec1996 #20810 Hello a BKV-s 263-ason miért nincs hang nekem ??? -
fiat126 #20809 Sziasztok!Tudnátok segíteni?Mik kellenek a hoz,hogy saját Ai-járgányt készítsek azaz mikből kell állnia? -
kisbesi #20808 Nem tudja valaki hogy a SimpleStreets nevű addonnál mért kapok 5-6 hibaüzenetet? Rendesen managerrel telepítem, de akárhogy próbálkozom nem sikerül feltelepítenem normálisan és néhány út a pályán fehér (nincs rajta skin). -
#20807 A reg fájlban annyi van, amennyi, ahhoz nem nyúltam. Az ailistben mind 3 busz esetében csak 3-3 azonosítót adtam meg, a festéssel együtt, majd az aigroup_depot nevét megadtam a timetable fájlokban. Bad Kinzau-nál és a Bento Goncalves-nál is csak ennyit láttam, ugyan úgy megcsináltam a dolgokat, azok mennek, ez nem. :D -
Zoliikp #20806 Úgy próbáltad, hogy csak meghatározott számú azonosítót engedsz a reg-fájlban, majd a pálya hof-fájljában, a buszdepotban megadva a busztípust, az azonosítót, végül a színt? -
generalGGabe #20805 jesszusom!
fél órát vezetett a csóka, és buszt nem is látott :-D
milyen busz-szimulátor már ez? :-D