OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Karácsony elõestéje van és 1 óra 53 perc múlva karácsony.
Ennek örömére hoztam nektek valamit: Kispest Pálya 1.0

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Korábban a 260.30M-et kezdted csinálni, illetve annak egy átalakítását. Az volt a gond, hogy nagyon sok poliból és textbõl állt a modell, így eléggé lagolt a játék többeknél, akik tesztelték.
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
Nem kötözködés, de az ajtógomboknak biztos, hogy jó a helyük?
Legalábbis textúra téren...
Valaki meg tudná mondani hogy elérhetõ e valahonnan még a Querfurt 1.1 pálya?? ha nem akkor esetleg valaki feltenné egy megosztóra? Elõre is köszönöm a segítséget . 😊
Hibák : 1., van egy megálló ahol SOHA nincs utas 2., U Haselhorst felé a Rauchstrasse megálló után már nem érzékeli a megállást, ezért a végállomásnál nem fejezõdik be a menetrend...törölni kell majd újat csinálni. Visszafelé pedig végig jó. 3., Az egyik keresztezõdés mindig full be van dugulva, se elõre se hátra...egy megoldás van, keresztülmenni rajtuk.
De olyan gondom nem volt ami MIMO kollegának van...az nem tudom hogy lehet...
Akkor hogyan tovább a buszt?
A pálya tetszik, kicsi dolgok zavarnak...
Az indulásnál, ahonnan Omnibus vá felé indultam, nem szerepelt a 236 vonal a kijelzõn.
Kétszer kell léptetnem az Ibis-t, hogy a megfelelõ megállót mutassa az elején, ráadásul ékezetes betûket is használt a készítõ, amit a font-készlet nem tolerál...
236-ossal indultam, a 3. megállóban utolért az AI busz. A száma 136-os volt. Kikapcsoltam az Ik415-t, hogy az AI-vel "megnézzem" a pályát, mire az átváltott, és már 236-os volt. Ezt nem értem... A segítõnyilaknál, a megálló jelzésnél pedig szokás jelölni, hogy az melyik vonalra vonatkozik...
amivel probléma van az a Spandau kiegészítése, vagy teljesen új pálya?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB