63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #21488 OFF: Manapság már úgy hívják, hogy megosztás. :) -
Routeres #21487 A videónál kattints a "beágyazás"-ra, és az ott látható YT-s linket másold be. Nekem úgy tűnik, hogy rossz linkkel próbálkozol. :) -
#21484 Videó beszúrása--->oda pedig a youtube linket ;) -
#21483 OFF:
hogy sose lehet ide egy videót se beszúrni -
TTÁDÉ #21481 "Sco.-t pedig valamilyen más object mappájából ki másolod,majd átirod."
Ezt hogy kell? -
TTÁDÉ #21480 köszönöm
-
#21479 Akkor írd be a googleba hogy omsi sdk,aztán töltsd le amelyiket akarod. -
TTÁDÉ #21478 Ez meg vírusos és The requested URL /download/Inofficial_OMSI_SDK_0.01.zip was not found on this server
Ez már nem igaz -
#21477 Akkor ezt. -
TTÁDÉ #21476 Not Found
The requested URL /download/Inofficial_OMSI_SDK_0.01.zip was not found on this server. -
#21475 Töltsd le ezt,ebbe benne van. -
TTÁDÉ #21474 Sziasztok?
Az OMSI X convertert hol találom meg? -
#21473 Megnyitod modellező programban az objectet,ott át konvertálod X-be.Majd omsiXconverterrel o3d-be.Sco.-t pedig valamilyen más object mappájából ki másolod,majd átirod. -
retoucher #21472 Hali,
tudna esetleg vki adni egy leírást arról, h lehet bekonvertálni vmi-t OMSI-ba (o3d, sco létrehozása, texturák hozzáadása, stb.), mert szeretném megnézni EZT, h nézne ki a játékba. Köszi! -
Routeres #21471 Aki még nem látta, azt most megnézheti. Itt a Lion's City teljes pompájában:
Nem tudom kinek mennyire tűnik fel, de a videón látszik, hogy akad. 25-nél nem volt több FPS-em, de volt, hogy 15-re esett vissza.
Titkon remélem, hogy holnap reggelre nem árasztja el a videómat a "lopott busz", "adjá' letöltést" és egyéb idióta kommentek sokasága. -
#21470 Nem lehet megnézni a videót... :( -
Újabb videó készült a 183-as vonalról. -
#21468 Beindítani nem sikerült, helyette ez történt.. -
Zoliikp #21467 Kicsit hosszabban kell nyomni a gombot... -
#21466 Nem sikerül valahogy utána sem.. -
#21465 Akkor még is csak lopott volt... valahogy sejtettem... :( De ha FPS zabálok akkor mindegy nekem mert az első verziótól is kifagyott a játék... :D -
Zoliikp #21464 Először nekem sem sikerült, de üresbe tettem - egyszerre volt volt d-r, utána indult... -
#21463 OFF: Azért remélem nem gondolja meg magát a kiadással a készítő, kár lenne ezért a szuper buszért.. -
#21462 Régit töröltem én teljesen. Akkor lehet ez nem tetszik neki. -
Routeres #21461 Csak a szokásos. E-M-D-.-padlógáz. Nem értem mi lehet nálad a baj. Igaz, én rámásoltam a régi Oroszlánra. -
#21460 Hogyan indítottad be? Hiába adtam rá a gyújtást, egyszerűen nem indult be. -
Routeres #21459 De be lehet indítani. Megy is, mint a golyó. Ahogy elnéztem minden működik rajta.
Kár érte, pedig már a videó is kész volt... -
#21458 Akkor ezért nem lehet beindítani.. Pedig tényleg szuperül sikerült. -
Routeres #21457 Bővebb infó...
-
Routeres #21456 Sajnos el kell hogy keserítsek mindenkit.
Kamaz készítette a javítást, de az eredeti készítő (RegGunn) nem adott engedélyt a kiadásra. Állítólag még nem volt kész.
Ergo, lopott... De unom már az ilyeneket... -
#21455 Én nem tudom beindítani csak a Man-t? -
#21454 Playglobe-on nincs fent,szóval biztos hogy nem lopott :D -
#21453 Jaaaah az más, de akkor miért törölte? :D -
Routeres #21452 A készítő tette ki a hivatalos fórumra. Biztos, hogy nem lopott. -
crodgok3 #21451 Itt még fent van. -
#21450 lehet megint lopott volt... nem csodálkoznék rajta... :D -
#21449 Én nem tettem sehová,és jó. -
#21448 Na meglesem mindjárt, de akkor templates mappa kell valahová? -
Routeres #21447 15 FPS belülről ott, ahol 20 szokott lenni...
Szép lett, tényleg alapos a ráncfelvarrás, de nem értem miért mindig a belsővel szállnak el... -
Zoliikp #21446 Kivételesen a tábla a hibás:
olyat tegyél le, amelyen nincs vonalszám, és terminus név bele van csempészve.
Akár Te is megadhatod.
Ugyanis arra más szabályok vonatkoznak...