63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• adam993
    OFF:Igen, egy Ikarus 260-as busz:D Ugye a 2 ajtós, helyközi. Meg olyat is szokott csinálni, hogy smsezik menet közben, dohányzik, de úgy, hogy elengedi a kormányt, régebben sörözött is.:D Mutatok a buszról is képet, ha találok:D
  • roleee15
    Rollerblind Texture-hez mit írjak?
  • bernio
    légyszi üziben külld el, honnan van :P
  • TheSosy
    OFF:xd
    Ha 2 kerék,akkor gondolom Ikarus.
    Én a játék közben csak pisálni szoktam félreálni pause nélkül..
  • kem001
    Valaki utánanézne, hogy hivatalos e ez a busz? Mert akkor kirakom a letöltési linket.
  • adam993
    Annyira talán nem, mint nálunk a Gábor a 22:45-ösön.:D Semmi index, van olyan, hogy két kerékre rakja a buszt kanyarban, tavasszal belehajt a cseresznyefába, kinyitja az ajtót, szed cseresznyét, kitolat, és megy tovább.:D
  • halaszfi
    Nem lennék az utasod.
  • TheSosy
    Olyan szinten száguldok néha vele
  • gylacus
    BMW???
  • TheSosy
    Alkottam :D
  • rarma
    Innen letölthető

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=21451]http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=21451]#21451[/URL]
  • ZsBalu01
    Magát a Lion's City 2.0 át hol lehet letölteni?:D
  • kem001
    Már írtam, hogy megoldódott a probléma. Érdekesség, hogy ha M-et nyomtam, akkor nem az indítás gombot nyomta be, hanem a leállítást.
  • Robi546
    Remélem gyújtásra tetted E betűvel ha így sem megy akkor pedig ALT majd fent a "Javítást" illetve a kulcsot nyomd meg,jónak kell lenni! :D
  • halaszfi
    Nyúlj bele a .hof fájlba.Hof Creatorral meglehet könnyen oldani.
  • roleee15
    Hol lehet a buszok kijelzőin a kiírást szerkeszteni, hogy azt írja ki, amit én akarok?
  • gylacus
    LOL
  • rarma
    Sziasztok !

A Man lion's city 2.0 -ban,a hármas ajtónál,kell beállítani egy újjabb KY_door-os funkciót?.
    Vagy csak akkor nyílik mikor utas száll le?.

Készítettem egy BKV festést hozzá.
    LETÖLTÉS

• kem001
    OFF: Ilyen hülye is csak én vagyok, meg van miért nem indult a Man.. Rossz gombot nyomtam végig a buszban.
  • LMG123
    A padkázásra egyszerű a megoldás, ne menj rá... :D
  • gylacus
    Köszönöm!!!
  • zsilka péter
    Nem, nem a jegyet nem láttam hanem a szöveget a display-en. De most már jó. Újra be kellett másolnom a Fonts mappát. Amúgy két dolog zavaró csak, hogy az utasok furán viselkednek amikor fel vagy leszállnak, illetve a padkázás zavaró. Rámegyek, de nem érzékeli hanem csak centikkel később.
  • TTÁDÉ
    "Sco.-t pedig valamilyen más object mappájából ki másolod,majd átirod."

Ezt hogy kell?

És további szép délutánt!!
  • Routeres
    Hát, a börzsönyi utakra még várni kell...
    De akkor a hétvégéig összeállítom a csomagot. Úgy könnyebb lesz a pesti pályát építőknek.
  • Zoliikp
    Rossz irányból nézed a készüléket.
    Ugyanis nem leteszi a "pultra", hanem a pénztárgép hátulján, az utas felé nyomtatja, amit a sofőrnézetben 4x jobbra nyíllal láthatsz. Ha addig az utas le nem nyúlja...
  • gylacus
    Igeeen!
    Sőt, én nagyon örülnék a Börzsöny pája spline-jeinek is mert egy alföldi pályának álltam neki és a záróvonalas és a kátyús út is kívánalmas...
    de gondolom ezt most nem illene még elkérni a kiadása előtt
  • kem001
    53%-on van az üzemanyagtartály. Komolyan mondom, egész nap nyomhatom az m-et, ez akkor sem indul be..
  • TheSosy
    Van benne üzemanyag?
  • Deniske
    Vagy kiabáld hogy ÚJ Guinea!
  • Zoliikp
    Igen, csak neked nem indul...

Hosszabban nyomd a gombokat:
    EEEE
    NNNN
    MMMM
    DDDD
  • kem001
    Én nem tudom egyedül beindítani csak a Lion's City 2.0-át? Egyszerűen hiába próbálom, nem akar beindulni.
  • zsilka péter
    Köszi. Megtaláltam, csak az előbb nem voltam elég figyelmes. Tetszetős lett. Annyi zavar csak, hogy az utasok megbolondulnak amikor le akarnak szállni. Illetve a jegykiadó/IBIS-es kijelzőpanelen nem látok semmit. Szóval kattintani tudok, hogy milyen jegyet akarok eladni illetve az útvonalat is be tudom adni, de nem látszik a kijelzőn, hogy mit nyomtam. Amúgy jó. Enni annyit eszik kb. mint az NL202. Az külön tetszik, hogy esőben bepárásodnak az üvegek, illetve az oldalsó ablakon is van roló. műszerfal illetve kormány is sokkal szebb lett. Hangok is bejönnek.
  • Stig95
    Itt is megtalálhatod csak párat kell görgetni.
  • kem001
    OFF: Oda van írva halvány betűkkel, hogy ne kérj letöltési linket hozzá, mivel nem hivatalos verzió!
  • zsilka péter
    Szia!

Egy linket tudnál adni légy szíves? Mert a német fórumon csak az 1.0-át találtam. Köszi!

Üdv.
  • Routeres
    Nem tudom hogy vagytok vele, de engem már Kispestnél is zavart, hogy az úton a járda ilyen járólapokból áll. Nem igazán magyaros. Kipróbáltam, hogy nézne ki, ha kicsit megbütykölném a textúrákat.

Az eredmény szerintem egész jó lett:

Nem akartam minden utat/kereszteződést külön legyártani Kispesthez, így viszont kellemesebb szájízzel tudom elkezdeni.

Csináljak belőle egy csomagot, és feltegyem nektek is?
  • ccv520
    Nem értem, hogy miért próbálkoznak a csuklóssal. A jelenleg scriptekkel nem lehet megoldani. Az utánfutón semmilyen animációt nem lehet beállítani, szóval értelmetlen...
  • cSuwwi
    Azért nem mennek a beszúrt videók, mert rossz linket adtok meg neki.
    A popupban ott van hogy milyen formátumot fogad el. Ki kellene szedni az url-ből a feature=player_embedded meg a többi szemetet.

A szűrés megoldható js-el is, ezt a zöld gombos videóbeszúrást én csináltam, majd valamelyik nap megoldom, hogy elfogadja ezeket is. Addig ne copy-paste a youtube linket, hanem ahogy kell. Akkor látszani fog.
  • Routeres
    Túl hamar feladjátok.

• GMI
    Így egyszerűbb:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ScYMlhW2QPo#!
    http://www.youtube.com/watch?v=oWEbz0cxWr8&feature=youtu.be