35802
IWimv2m.jpg
  • Rage47
    ez jó:D
  • Pio
    Nem tudom mennyire fér el itt a gamer humor. Teszek egy próbát és ha szerintetek belefér, akkor majd pakolok néha ilyet is (ha belefutok valami jóba :) ).

Szóval jön egy Global Agenda nevű MMOTPS. Scifi környezetben játszódik. Nem fantasy. És manapság ez már olyan kuriózumnak számít, hogy a készítők külön kampányt építenek arra, hogy az ő játékukban nem lesznek nyomorult elfek. Az első videó az elfmentesség tiszteletére itt sasolható:

• Aquir
    viűviűviű :p
  • Pio
    Én még mindig a DOS parancssorra szavazok, írtam is egy FF letöltő szkriptet. Szóval én felkészültem minden eshetőségre... :D Most épp program kódját magolom, ahogy írtam korábban, bár elég lassan haladok sajna :( De megjelenésre talán menni fog. Csak nehogy kidobjanak addig új verziót :)

De hogy legyen végre egy kis ON is:

Boccs, de így hirtelen csak ilyen gagyikat találtam :(
  • takysoft
    nem az vezérli.
    illetve ugyanazt használja az IE is.. de ugyanazt használja a windows update, az msn, és még ezer egyéb windowsos csoda.
    az IE-t kiszdhetik, de akkor max a konkrét böngészőt tudják. a mögötte levő motort nem nagyon, mert azzal működik a windows maga XD
    (egyszer volt, h elcsesztem az IE-ben a proxy beállításokat, utána nem ment az MSN.. 1 napig nem jöttem rá miért, hisz a FF, torrent mást használ)

Számítógép(sajátgép) - ftp.mozilla.org
    (azon belül pub/firefox/releases/latest/win32/hu de erre már rá lehet jönni pillanat alatt)

ennyire meg azért értsen már az illető a számítástechnikához, könyörgöm:)
    aki annyira hülye ehhez h még ennyit se tud, az vegyen Mac-et... az idiótabiztos:D
  • MR ME
    ez a legegyszerűbb sztem :DDD
  • RAZOR27
    arra még nem gondoltatok, hogy úgyis az lesz, hogy a pofádba nyom egy hatalmas ablakot, hogy "tőcsd le ingyé az ienyócat vagy tegyé fel mást, sok siekrt" ergo, mégis csak kényelmesebb lesz először azt használni, még ha le is cseréled egyből.
    Ez meg csak azért van, mert mindenki panaszkodik, hogy ráerőltetik az emberre az ie-t.

am meg rakjatok már képeket :D
  • Pio
    ...vagy megtanulod bitre pontosan az FF forráskódját és megírod gyorsan... ;-)
  • MR ME
    sztem biztos h fennlesz
    de am meg egy firefox telepítőt illik a gépen tárolni...
  • Solten
    #1877...

Na ne lamaskodjunk mar emberek... Tenyleg akinek nincs keznel telepitheto total commander/ff/opera/safari/tokomtudjami az egy vilaglama. Ugyhogy MS nyugodtan kiszedheti (mar ki is szedettek vele hehhe), a nyomi mihaszna Sexplorert.
  • [HUN]FaTaL
    Ha meg nem lesz fent az updaten, akkor leszeded updateről a lájv esszensölszt, felrakod a messzendzsert és megkéred a havert hogy küldje át az opera/ff/chrome telepítő valamelyikét. :D
  • [HUN]FaTaL
    Azt is le kell szedni. :D Amúgy szerintem ennél jóval egyszerűbb, mert win updaten fent lesz az IE. Nekem amúgy fent vannak a gépemen a telepítők, szal nem igazán érint a dolog.
  • Cat 02 #1881
    Na és azt h töltöd le ?
  • Solten
    Total Commander

#1879: igy van, kisse bonyolultabb megkozelitese a temanak :D Pendrive-rol/live cd-rol Ubuntu install, win kompatibilis FF leszed. Particional -> Pista, Win7 stb :) (lehet akar multiboot rendszer)
  • Cat 02 #1879
    Leszedsz Virtualboxot, rendelsz Linux cd-t, azzal letöltöd az FF-t és kész ^^ Vagy működő netkapcsolat esetén rákérdez a gép, h letöltse-e auto az IE-t :)
  • [HUN]FaTaL
    Kár hogy IE vezérli az FTP-t...
  • Solten
    Lama lurkobol indult ki... Egyebkent jaja. A masik, alap hogy
    "keznel" legyen az embernek min. dvd-n vagy pendrive-on vagy masik particion egy FF install file..
  • takysoft
    Internet explorer azért nem az internet hallod-e XD

sajátgépbe beírja a kis lurkó, h "ftp.mozilla.org" aztán letölti magának a mozillátXD ehhez nem kell IE :)
  • Solten

Photoshop...
  • Cat 02 #1874
    Fake!!!
  • BB7
    Hujjuj! Kiábrándultam!
  • n3whous3

• Cat 02 #1871
    Parancssorból letölti majd :D
  • Lullaby
    ncore d;
  • Daza500
  • Solten
  • Pio
    Tessék:

• Solten
    ne politizaljunk mar b+, nyomassatok kepeket...
  • Hegi90
    és bocs az enyhe aktuálpolitikáért.
  • Hegi90
    á nem kell itten parázni, há kimégyűnk a teszkóbá oszt ott előre felrakják a szákemberek a zóperáttt

Hol van itt a szabad piac elve??? Értem én, hogy válság van, és olyankor megnő az állam piacszabályozó szerepe, de nem hinném, hogy ez a hisztizés húzni minket (MINKET) ki a szarból

Ez az EU egyre jobban hasonlít inkább egy fertőre. 2004-ben elhúzták vagy 10 ország előtt a mézesmadzagot, most meg páros lábbal toljánk belénk a dildo-t.
  • Solten
    hehhe... #1861 No, de nem lenne egeszsegtelen alapbol egy ertelmes szerkezto-rajzolo progy.

Vesszen az IE!
  • [HUN]FaTaL
    Ejnye nem ér szerkeszteni. :D
  • [HUN]FaTaL
    Miért? User 1.0 vagy? Nem tudod feltelepíteni?:D

Remélem legközelebb azért mert a KDE nem terjed megfelelően kivetetik a grafikus felületet...
  • Solten
    Paint helyett Gimp mondjuk nem rossz 5let...
  • n3whous3
    ja igen a záp dét
  • BB7
    ...azok mind impotens barmok, esetleg begyepesedett pinák! -.-
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom update leszedi majd úgyhogy azért nem kell pendriveal futkorászni. :)
  • [HUN]FaTaL
    ItCafe hír

Szerintem a másik megoldás mégszánalmasabb. Konkurens böngészőket a windowsba. Komolyan mondom ez egyszerűen röhejes, ilyen hülyeséget a világ nem b*szott még már bocsánat. Media player helyett ajánlja fel a VLC-t, Hangszerkesztő helyett a goldwavet vagy az audacityt. Paint helyett a gimpet vagy a paint.net-et, notepad helyett a notepad++-t. Esetleg telepítéskor rögtön felajánlhatná, hogy nem e akarok inkább egy ubuntut telepíteni...
  • Solten
    Na ez mar tenyleg gyiksag...
  • n3whous3
    tudod mi a röhejes? hazamegy a lurkó, apával felrakják a windowst és mivel nincs böngésző a gépen, mehetnek be a belvárosba pinadrájvon hazahozni egy telepítőt, hogy legyen internet... faszom kurva idegesítő egy banda ez az EU koncern, akik ezzel foglalkoznak.