35802
-
Pio #1853 Szerintem ez felér egy viccel, hup.hu-ról emelem át:
"
A CNet úgy értesült, hogy a Microsoft olyan Windows 7 verziót adna ki kimondottan Európa számára, amely nem tartalmazná az Internet Explorer böngészőt. A terv az, hogy az operációs rendszer IE nélkül érkezne és a rendszerépítőkre lenne bízva, hogy végül ők milyen böngészőt telepítenének az általuk összeszerelt gépekre.
"Annak érdekében, hogy a Microsoft megfeleljen az európai törvény(ek)nek, a Microsoft egy olyan különálló Windows 7 verziót fog kiadni európai terjesztésre, amely nem tartalmazza a Windows Internet Explorer-t," - írja a redmondi cég egy feljegyzésben. "A Microsoft elkülönítve és ingyen kínálja majd az IE8-at és egyszerűen és kényelmesen teszi elérhetővé a PC gyártók számára az IE8 előtelepítését a Windows 7 gépekre Európában".
A Microsoft megerősítette a dokumentum létezését, de nem kívánta azt kommentálni.
"
Komolyan mondom elsírom magam az egész EUn úgy, ahogy van. Itt a válság, szarban az egész únió, erre miről hallunk? Hogy azon nyüszítenek hónapok óta, hogy jujjj milyen törvénysértő, hogy az IE alapból jár a windowshoz és jujjj milyen törvénysértő, hogy a google végigfényképezi a városokat...
Mi lesz a következő? Kiszedetik a windowsból a fájlkezelőt mert arra is vannak alternatív programok? kiszedetik belőle az összes drivert? Mit még? A végére visszafejlesztik egy szál DOS parancssorrá?vagy kiszedetik belőle a DOSt is meg az egész kernelt úgy, ahogy van, mert abból is van alternatíva, mi az, hogy a mocskos microsoft ránktukmálja az övét? Aztán meg mondjuk kiszedetik az összes kocsiból az autórádiót mert ne tukmáljon rád egy márkát az autógyártó?
Függetlenül attól, hogy fúj IE és éljen minden más, függetlenül attól, hogy IE-t én is kábé addig használok amíg leszedem a firefoxot, függetlenül minden érzelmi szemponttól nem érzi az EU, hogy ez az egész röhejes? Tényleg ilyen hülye ügyekre kell szánni a szűkös erőforrásokat? -
#1852 HÁÁÁHÁHÁÁHÁÁÁ! XDDDD -
#1851 ASDASD?:ASDAFDAFASDSAD_ADAD -
#1850 lool xD -
#1849 Majd jön az EU, hogy a Microsoft rasszista és kiszabnak még egy büntit.... :D -
#1848 betonfail :DDDDDDD -
karajjj #1847 a rasszista köcsög :A_SF:AS_:FD_SAdfasdfasfd -
#1846 befér?
A_SD:A_:Sd:_A_DS_ASDDAsD -
#1845 -
#1844 pls tüntessétek el itt jobb fenn a "kedvencekhez" feliratot mert lett több pc humor topikom, amit visszaállítottam
nem hiányzik, van rá gomb :p -
#1843 -
ldavid #1842 -
#1841 -
#1840 FFFFFFUUUUU -
#1839 -
Diego85 #1838 lol! :D -
#1837 -
-
#1835 :DDDD -
Pio #1834
-
n3whous3 #1833 de hát igazuk van, ilyen helyen nem szabad se figyelmet elvonni, se nem szabad olyat futtatni a gépen, ami miatt ha elszáll, gondok lehetnek :C -
#1832 Lebuktunk bazmeg... -
#1831 Megzenésíted az atomrakétát. -
#1830 B+, a fejlesztoknek nagyon elgurult a gyogyszer... -
#1829 szvsz ez jobb :D
-
#1828 Mert a jatek oszeomlasa az atomeromu vegzetes katasztrofajahoz vezethet... -
#1827 ez a kép annyira idegesítő. -
n3whous3 #1826 szegény Nandusz nem tud vele játszani, miközben atomerőműveket épít
-
#1825 WTF??? -
#1824 lool xD -
#1823 -
n3whous3 #1822 -
karajjj #1821 ha nem írod be, szerintem hülyén halok meg... -
#1820 -
#1819 Nagyon szépen köszönjük az infót! -
#1818 wáá
bárcsak ott lettem volna:D:D::D ez előben milyen vicces már -
#1817 Ez nagyon régi!
Már posztolva volt 2007 januárban! -
#1816 Ha tudom,hogy ez lesz a nyughelyem,már nem is félek a végleges Shut Down-tól
Az az érzésem,aki a felső képet készítette,nagy dio-s -
#1815 avatar -
#1814 avatarnak:)
hmm...elgondolkoztatott