PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"The trees move. Do you not see it?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Igaz, pár évvel ezelőtt volt, de minden fényforrás kapott dinamikus árnyékot, és azon elcsodálkozott a videókártyám rendesen 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
gondolom az ember fülétől is függ a dolog
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.01.10. 20:02:13

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Lehetséges, hogy az enyém azért nem ad ki hangot mert IPS?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Csak az alváz marad:

Hasonló grafikája volt mint a Dos-os Stunts névre hallgató játéknak.
Még az is lehet ez is csak Dos-on volt már nem emlékszem :/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Keresek egy nagyon régi játékot, egy autóval kellett üldözni egy másikat, és széttörni az autóját, hogy megálljon.
Volt olyan eset is hogy már csak az alváz maradt a kocsiból.
Valaki tudná a címét esetleg?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyébként meg windows update ide vagy oda, ha meg akarnak figyelni megfigyelnek. Ha le akarnak hallgatni lehallgatnak.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.